Maiken

Kårdal

Ukens person...

  • Publisert 02.05.2016 kl.13:16. Ligger i kategorien: Ukens Person

Hei hei dere!
Jeg vet jeg nesten ikke blogger i det hele tatt, er så mye annet og så liten tid og motivasjon og ja...
I går var det jo egentlig ukens person som skulle ut, men var på overnatting så fikk ikke skrevet noe.. Som dere kanskje har merket så blogger jeg nesten ikke lengre, jeg skal prøve men kan ikke love noe. Men ukens person vil nok ikke komme hver søndag lengre, men jeg vil kanskje velge en person som fortjener å høre skryt etterhvert. Håper dere forstår, så skal jeg se om jeg får blogget om noe annet etter hvert.

Ukens person... #3

  • Publisert 25.04.2016 kl.18:06. Ligger i kategorien: Ukens Person

Hei hei dere!

Sorry for at jeg helt glemte å legge ut ukens person i går, var på kino og det på kvelden så gikk jo helt i glemmeboken, men bedre sent en aldri eller hva?


Ukens person er min helt egen storebror Kim-Ove! Han har alltid vært her for meg uansett hva det er og han er virkelig den beste broren jeg kunne hatt. Vi har opp igjennom årene hatt både helt fantastisk øyeblikk og noen saftige krangler, men sånn skal det vell være med søsken? Man kan si det sånn at fra jeg ble født til sånn ca. rundt 5-årsalderen ELSKET han meg, når jeg ble litt eldre ble det vell litt mere krangling og leker som endte i at den ene fikk vondt eller noe, men fra og med ungdomsskolen har det vell egentlig kun gått oppover?

Uansett har vi iallfall vært glad i hverandre uansett hva det måtte være. Kim-Ove er ikke bare verdens beste bror, men han er også en UTROLIG sterk og god person. Tro meg, alle som skjenner han vet nok hva jeg mener når jeg sier at virkelig er god. Han vil alltid at ting skal være rett og ikke urettferdig for noen, han bryr seg virkelig om de han er glad i, han kommer seg gjennom alt han måtte støtte på, og ikke minst det at jeg føler at uansett hvor drit livet kan være så lar han det aldri gå utover meg. Uansett hvor mye han kunne "hatet" meg eller vært sur eller hva som helst, så vet jeg han aldri kunne gjort noe gale eller latt noen andre gjøre noe gale mot meg.

Kim-Ove, du er den beste broren jeg kunne fått!

(Bildet er fra julen 2008 der vi feiret på Barbados)

Ukens person... #2

  • Publisert 17.04.2016 kl.20:21. Ligger i kategorien: Ukens Person

Ukens person er enda en jente fra stallen som jeg bare synes er så herlig!

Denne jenten er ikke den jeg snakker med hver dag eller noe, men når vi snakker er det alltid koselig. Denne jenten er Mille! Hun er en utrolig søt og snill jente som jeg synes virkelig fortjener å høre det, hun er kjempe flink i stallen og med hest også, og ja mye flinkere en hun tror selv! Hun klarer virkelig å få et smil om munnen min, hun er den som kan plutselig sende en snap helt random å si hvor pen hun synes jeg er eller hvor flink jeg er eller at hun ser opp til meg. Og det betyr faktisk utrolig mye for meg! Jeg husker første gang hun plutselig sa dette og jeg var helt i sjokk, meg? Er virkelig JEG et forbilde? Det er virkelig noe jeg setter stor pris på og kommer til å prøve alt jeg kan å fortsatt være dette gode forbildet. Du skal vite at du er en kjempeherlig jente Mille, og at jeg har virkelig troen på at du kan komme langt i hestesporten! Og jeg gleder meg masse til stevner med deg framover.

Mille, du er den godeste personen jeg vet om!

Ukens person... #1

  • Publisert 10.04.2016 kl.17:32. Ligger i kategorien: Ukens Person

Da var det første innlegg om ukens person og jeg håper dette slår an!

Ukens person er en jente som betyr veldig mye for meg og som jeg er blitt utrolig glad i, og hun er som en lillesøster for meg. Ukens person er nemlig Big! Eller, Birgitte som hun egentlig heter. Big er egentlig ikke akkurat noe "big", hun er nemlig en "liten" jente på 13 år i stallen. Vi har kjent hverandre en god stund, men har fått mye bedre kontakt de siste månedene. Grunnen til at jeg synes Big fortjener å være ukens person er fordi hun er virkelig verdens herligste jente og hun betyr masse for meg. I stallen er hun alltid så glad; selv om hun ja kan være litt sta og masete innimellom (haha), men uansett så tar det ikke lange tiden får du ser et smil om munnen hennes igjen!

Ikke minst er hun virkelig UTROLIG flink når det kommer til hest, kunne ønske jeg var så flink når jeg var så ung?! Altså hvor ofte ser du en liten ung jente på 1.57m ri en gedigen hest på rundt 1.80m?! Ja og den nye hesten de nettopp kjøpte som ikke er så lav den heller. Er utrolig å se hvordan en så ung jente kan ha et så stort talent å takle å ha 2 svære hester hun rir hele tiden og de er ikke de letteste heller! Hun har hatt en god del utfordringer både med ene hesten og med den ene ponnien hun hadde før. Så Big, hun er virkelig den lillesøsteren jeg aldri fikk! Hun er snill, herlig, talentfull, modig, morsom, entusiastisk, livlig, veldig gal og masete på en positiv måte haha, og hun er egentlig bare helt utrolig søt!

Big, du er den tøffeste og herligste jenten jeg vet om!

Jeg skal starte med...

  • Publisert 08.04.2016 kl.14:33. Ligger i kategorien: Ukens Person

Hei alle dere! Koser dere dere ute i solen i dag?

Nå har jeg akkurat kommet hjem og merker det var deilig å slutte tidlig i dag! Eneste vi gjorde på skolen var å ha en påskelunsj der vi spiste kylling og ris og etterpå en god fruktsalat, og så var vi på museum. Etter dette fikk vi dra hjem så var jo ferdig allerede klokken 11:30! Og så er vi så heldig som har langhelg og siden vi har prøve eksamen neste uke. Ellers så skal jeg opp i stallen etterpå og ri litt i solen og i helgen blir det konkurranse!

Når vi kommer til overskriften så har jeg tenkt å begynne med en ny ting her på bloggen som jeg tror vil bli veldig koselig og en fin ting jeg håper alle liker, nemlig "ukens person"! Dette går da ut på at jeg skal prøve på at hver søndag framover skal jeg skrive et innlegg der jeg snakker om en person jeg har lyst å "framheve" litt. Om jeg har en venninne eller har fått øye på en person eller noe som jeg føler fortjener å høre hvor god de er og hva jeg liker ved dem! Da blir det jo også spennende å se hvem jeg velger og dette er jo en veldig koselig ting også! 


Instagram: MaikenKardal
Snapchat: maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

hits