Maiken

Kårdal

Tvangsinnlagt.. på skolen

Man tar utdanning så man skal kan bli det man ønsker gjør man ikke? Man velger en linje og en vei å gå, og jobber for å klare dette så man får drømmejobben? Ikke jeg, jeg gjør dette fordi jeg må. Jeg har virkelig null interesse for skole og sånn har det alltid vært fra min side. Jeg husker at allerede på barneskolen sa jeg at jeg skulle droppe ut og ikke gå ungdomsskolen. Jeg nektet flere år på skole, men jeg måtte jo nesten bare? Etter 10 år så kunne jeg vært ferdig, men uten noen som helst utdannelse, hvor ville jeg egentlig endt opp? Jeg måtte bare velge en linje, for jeg må bare ha ett eller annet på meg.. 

Det høres nok teit ut men det er sannheten, jeg valgte å gå Helse. Hvorfor? Kun fordi folk sa det var lett, det var en av de letteste linjene. Jeg nektet å gå studie da det er alt for mye skolearbeid og bare sitte ved pulten. Etter helse tok jeg Barne -og ungdomslinjen og dette var og  da kun fordi det var enten å jobbe med barn eller eldre. Ikke ønsket jeg noen av delene, men jeg måtte velge en av de så barn virket no gøyest.

Nå går jeg siste året, påbygg, og det er jævlig.. Det er bare å sitte på stolen sin og skrive. skrive, skrive, skrive, pugge, pugge, pugge. Enten er det prøver eller presentasjoner, eller så er det å forberede seg til det. Ja jeg er fullt klar over at sånn er det og jeg valgte det selv. Jeg følte bare at jeg ikke hadde noe valg. Jeg har null peiling på hva jeg skal bli, men jeg må nesten ha noe form får utdanning på papirene. Jeg gleder meg så sinnsykt til å bare bli ferdig med dette siste året nå. Eneste er at tanken på at jeg ikke får fagbrev i noe og ikke har noe gode karakterer på kortet suger.. Jeg kan si det for jeg skammer meg ikke over å ha dårlige karakterer, jeg vet det er min feil som ikke leser nok eller øver. Men jeg klarer det bare ikke, jeg har aldri likt skole og er så møkk lei at bare jeg får en 2er så jeg har stått i faget og gjennomført alle 13 årene er jeg fornøyd.INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Rabattkode

Hei dere!

Liten shoutout til min egen instagram-konto nå, men ville bare si at jeg har lagt ut et bilde nå med en liten rabattkode til dere! I samarbeid med BZeyewear så får du nå 20% rabatt om du bruker koden min. BZeyewear donerer også 5$ fra hvert salg til "AUS cancer research foundation". Om dere sjekker ut mitt siste bilde på instagram så har jeg skrevet litt om det og lagt ut koden, og du kan sjekke ut BZeyewear sin instagram eller nettside.

Instagrammen min er: @MaikenKardal
Insta: MaikenKardal
Snap: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

 

Tailored Message

Hei igjen dere!

Noen av dere har nok kanskje hørt om den nye appen "Tailored Message" ettersom det er mye snakk om denne for tiden, men jeg velger no å skrive om denne fantastiske appen likevel. På denne appen har man da altså en bruker og man kan gå innpå å lese om nyheter og saker som interesserer deg. Enten du liker økonomi, mote, klær, sminke, blogger, dyr eller hva som helst så kan du lese om dette. Du velger de tingene du vil ha så får du opp daglige nyheter om dette, og da får du jo med deg alt det nye som kommer!

Ikke bare dette, men det blir bedre! Inne på denne appen tjener man poeng som man kan bruke til å shoppe! Ved å gå inn på appen får man 10poeng, ved å klikke seg inn på en nyhet får man 1poeng, og ved å verve en venn får man 100poeng. Det vill dukke opp ting som appen legger ut der man eksempel kan bruke 100poeng på å kjøpe et lodd så er man med i konkurranse om å vinne en Kylie Jenner Lipkit, eller man kan kjøpe gavekort på 300kr til BikBok for 1000poeng osv. Så man kan rett og slett "veksle" inn poengene i gaver og gavekort og det, genialt ikke sant? Jeg lastet ned dette i går og elsker den allerede!

Bruker dere koden under her vil dere automatisk starte med 100poeng, og jeg selv vil få 100 poeng for å ha vervet dere inn. Så vinn-vinn! Anbefales virkelig.

KODE: 645kp58

Mitt hat er herved erklert...

Her sitter jeg og skal pakke kofferten, gleder meg som en unge til å reise på lørdag. Innså at jeg pakket alt for mange topper, bruker alltid bare sånn halvparten av det jeg har med men nå tror jeg det er greit. Alt var kos med musikk og pakking og glede seg til ferien men så, jeg måtte jo pakke bikinier...

Jeg skulle da prøve bikiniene mine og har sånn 10+ bikinier, og jeg angrer nesten på at jeg prøvde de. Jeg innså nettop hvor sykt lite jeg ville gå i bikini, for puppene mine? De forsvant og jeg tror jeg ble forvandlet til en gutt. Jeg har sagt lenge jeg ønsker å ta silikon når jeg blir 18, men ikke så mye ettersom jeg synes egentlig de er en ok størrelse, de er jo ikke så små egentlig? Men jeg vil ha de littegranne større og fyldigere så jeg er helt fornøyd og bekvem med min kropp og dette er et valg jeg står for. Som sagt så har jeg jo ikke akkurat ingenting heller, jeg føler meg ok bekvem i BH, men den "selvtilliten" falt fort i det bikinien kom på... Her hadde jeg jo ingenting, alt forsvant? Jeg ser jo at det er fordi det bare er stoff og ikke sånne strenger som holder den fast og ikke stropper, så de blir liksom ikke holdt på plass. De bare falt sammen, akkurat som selvtilliten gjorde.

Jada jada, jeg vet jeg ikke trenger å bry meg, og jeg vet og at Joakim som skal være med ikke bryr seg, han liker meg som jeg er og har jo også sagt at jeg ikke trenger silikon for å se bra ut men men. Ville egentlig bare få det ut for ble litt irritert, vil jo føle meg bekvem liksom, kunne virkelig ønske jeg ikke brydde meg så mye om alt.

Mitt hat er altså herved erklert mot bikinier... Og meg selv for å bry meg så mye
 

Hvorfor hater alle på plastikk for tiden?

WOW...
Plutselig ble dette et sinnsykt stort tema igjen, ja det har vært det lenge men plutselig tok visst alle dette opp igjen. Skjer med at alle skal hate sånn på plastiske operasjoner og det då? Og mene at man ødelegger kroppen sin og det? Herregud la no folk få gjøre som de selv vil med kroppen sin!

Ja jeg skjønner hva dere mener, men det må da gå an å heller gi noen råd til noen man skjenner om at du selv ikke er helt for dette? Istedenfor å bare slenge ut til hver og en at man ødelegger seg selv og man ser falsk ut og man kommer til å bli stygg som eldre? Det er jo faktisk direkte mobbing.

Jeg selv synes folk må få bestemme selv hva de vil, men ja jeg skjønner at det kan gå i overkant at noen gjør alt for mye men hvorfor skal vi bry oss om hva de gjør? Og ja jeg vet det er alt dette med kroppspress men det har jo ikke bare med det å gjøre, presset er der nok uansett. Og altså ja jeg føler jo litt press på at jeg kunne ønske jeg var finere, men da ser jeg jo faen ikke på de med silikonpupper og det og surmuler for at jeg ikke har de puppene? Da er det bare å kjøpe de samme da. Men da ser jeg heller på de med ekte fine former og kunne ønske jeg hadde en fin kropp som de! For JA, jeg ønsker faktisk selv å ta silikon når jeg blir 18 med mindre puppene mine mirakuløst vokser på de neste 4 månedene. Men dette er noe jeg ønsker for meg selv, for at JEG skal føle meg mer komfortabel med meg selv. Ikke for at dere skal synes jeg er deilig osv.? Så jeg gir egentlig blanke faen i deres meninger når det kommer til meg og min kropp akkurat der, la meg gjøre som jeg vil. Tro meg, jeg misunner dere til 1000 dere som har naturlige fine former og det, og dere som er fornøyd med dere selv. Men jeg selv føler jeg trenger dette, selv om dere kanskje kan lett si jeg ikke trenger så er dette noe jeg vil for meg selv.

Så ikke vær en idiot som går rundt å sier til folk at de ødelegger seg selv, da kan du heller i det minste være en venn å heller gi et tips.


Bildet hentet her

 

TAKK FOR MEG

Du kommer til å angre

Er det noe som plager meg så er det de som sier til folk med tatoveringer at de kommer til å angre og ødelegger kroppen sin.

Jeg selv har 6 tatoveringer og skal ta min 7ende nå i Mars, og er det noe jeg ikke takler er det når andre skal komme med den der typiske: Du kommer til å angre. Nei jeg gjør ikke det kjære deg, jeg er jo ikke så dum at jeg tar en tattoo jeg tror jeg vil angre på? Jeg husker da jeg tok min første tatovering sommeren 2013, da var jeg kun 15 år. Da tatoverte jeg Believe med noen fugler som fløy på håndleddet mitt. Nesten alle sa jeg kom til å angre, og selvfølgelig trodde alle jeg tok denne på grunn av Justin Bieber. Ja det stemmer at jeg er stor fan av Justin, og den er inspirert fra han ettersom det er han som har "lært" meg dette om at det er viktig å tro på seg selv og drømmene sine og det, bare se på han som startet på youtube men hadde troen, og se hvor han er nå? men NEI, jeg tok ikke den tatoveringen bare på grunn av Justin... Hadde jeg ville tatt en tattoo for han hadde jeg jo sikkert tatovert navnet hannes eller belieber, men nei det kommer jeg nok aldri til å gjøre. Jeg tok Believe fordi jeg syntes det er utrolig fint og sterkt og jeg virkelig ville det.

 

Hvordan VET dere at jeg kommer til å angre? Er dere tankelesere kanskje? Eller kan se framtiden? Nie tenkte meg det ja. Jeg hadde ikke tatt noe jeg vet jeg kom til å angre på, og OM jeg skulle angre en eller annen gang så går det faktisk an å fjerne eller tatovere noe annet over? Jeg personlig elsker tatoveringer og synes det er dødsfint, det er en type kunst og man pynter seg bare opp. Selvfølgelig KAN det bli for mye, og noen tatoveringer er mindre fine en andre, men det er jo opp til hver og en hva man liker? Jeg tar tatoveringenme for meg ikke deg? Jeg driter i om du ikke liker tatoveringen , jeg liker den og det er min kropp?
 


"The face you get when people say you will regret your tattoos one day..."

 

Når selvtilliten er på bunn og man ikke vet hvorfor...

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor? Hvorfor har jeg så dårlig selvtillit? Hvorfor hater jeg utseende mitt så mye? Jeg har jo en forsåvidt tynn og fin kropp, rompen er helt ok, ikke stor og deilig men den er i det minste ikke sånn at den er borte vekk, puppene er ikke de ALLER minste og håret mitt er langt og mørkt, og huden min er ren.
Men er jeg fornøyd? nei... Hvorfor? Det vet jeg ikke...

Jeg finner alltid noe som er feil med meg, og jeg føler jeg alltid ser jenter som er så mye bedre en meg. Jeg er alltid redd det skal bli slutt mellom meg og Joakim fordi jeg vet han LETT kan finne en som er mye bedre en meg og som er 1000 ganger finere en meg. Eneste som redder meg vekk fra den tanken er at jeg heldigvis vet Joakim synes jeg er fin som jeg er og at han ikke hadde byttet meg for noen, og spesielt ikke grunnet utseende.

Jeg hater at jeg aldri blir fornøyd, jeg hater at når jeg sminker meg og endelig føler meg fin så tar det kanskje bare 1 time eller 2 så er jeg tilbake på den der: Hah og jeg trodde jeg var fin, se på hun der da.. Eller henne, og har du sett hun der pene på Instagram? Jeg ser bare på alle andre og ser hvor mye penere de er en meg. Jeg er sikker på jeg kunne ha funnet en med kåring som verdens styggeste utseende og likevell funnet noe ved henne som var bedre en meg.

Jeg blir bare aldri fornøyd med meg selv, og det er umulig å fikse det for jeg vet ikke en gang hva det er å fikse...

En overfølsom liten drittunge

Noen ganger kunne jeg virkelig egentlig bare ønske man kunne skru av følelsene sine. Bare klare å gi en faen i ting og ikke tenke så jævlig mye på det. For det er en ting jeg virkelig hater med meg selv. Jeg skal alltid tenke så mye. Tenke tenke tenke. hele tiden. Det verste er at uansett hvor liten eller stor ting det er så overtenker jeg. Så tenker jeg bare nei halo Maiken no må du skjerpe deg der er ikke så ille! Men så kommer selvfølgelig den der MEN... Det skal alltid være et men. Men hva viss? Og hva om? Og tenk om kanskje? Men tror du?

MEN MEN MEN

Det som da irriterer meg med dette er at jeg føler alt blir så negativt, og jeg har så liten tålmodighet. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har vært redd for at dette har skullet ødelagt noe for meg. Bare om jeg får en melding der det står " du? jeg må si deg noe på mandag", jeg får bokstavelig talt panikk, skulle virkelig tro det var noe gale med meg. Husker jeg fikk nøyaktig en sånn melding av kjæresten her en dag og med en gang slo det meg...


"Faen nå er det slutt.."
"Ånei vill han ikke mere nå"
"Er det noen som har sagt noe drit nå?"
"Tenk om noe har skjedd? Er alt bra med han?"
 

Og der kom tårene, jeg skal alltid grine, hvorfor det? Jeg er en jævla grinunge og jeg vet det selv. Jeg hater det...
Og det viste seg at det han skulle fortelle ikke egentlig var noe SÅ big deal..
 
 

Her er jeg egentlig (sorry men) jævlig glad jeg har en kjæreste som Joakim, for som oftest klarer jeg til slutt å sette meg selv på plass og tenke nei han er ikke sånn, jeg vet han ikke hadde skrevet sånn på melding og jeg vet han aldri bare plutselig kunne gjort noe sånt mot meg, han elsker meg jo? Men?.. ja der kom det der men igjen ja...


Jeg er bare så dritt lei av at jeg ikke klarer å kontrollere meg selv, jeg må alltid overtenke sånn selv om jeg innerst inne vet jeg ikke trenger det. Og det gjør jo bare at jeg får alt til å bli verre. Som når Joakim kanskje bare er litt stille eller er på mobilen siden vi kjeder oss, så kommer den der;
 

"Er det noe gale?"
"Er du sikker?"
"Jeg har vell ikke gjort noe gale?"
"Om du vil så kan jeg gå altså?"

 

Herregud stakkers gutt jeg plager jo livet av han, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har takket han for at han holder ut med meg. takker han for at han orker å bruke tiden og livet sitt sammen med en liten drittunge. For det er jo det jeg er? Jeg er en liten overfølsom drittunge som ikke klarer å kontrollere hjernen sin eller følelsene sine, og som alltid føler ting er min feil. Det er aldri noen andre sin feil, uanset om de kanskje var frekke, føler jeg det er min feil... Jeg sier jo tilogmed unnskyld for ting som ikke gir mening. Joakim er jo nesten lei av unnskyldningene mine haha, og det sier litt. Jeg kan ligge i armene hans og grine fordi jeg er lei meg og han er der og trøster. Senere kommer jeg å beklager meg og sier unnskyld for at jeg gråt. Hvorfor? Jeg har da lov å være lei meg? Nei vettu hva, jeg er en jævla merkelig person, som er drittlei av meg selv. 

 

Trodde virkelig ikke det gikk an å slite seg selv ut bare ved å tenke, men jo.. Jeg er bare sliten og lei og tenker bare
"hvorfor er jeg ikke normal?"


OVERTHINKING - The art of creating problems that weren´t even there....

 

 

 

Skaff deg et liv kjære deg

Er et noe jeg virkelig ikke skjønner meg på så er det de teite falske profilene på facebook og gjerne andre sosiale medier.
Liksom halo, hva er poenget? Hva er det dere prøver å oppnå egentlig?

 

I det siste har jeg fått en haug med venneforespørsler om dagen, og jeg godtar de fleste med mindre jeg ser det er 50+ år gamle menn eller noe som ja virker ekkelt, så bare tar jeg de vekk fra venner om det skulle bli nødvendig senere. Det har vært en del snille som har bare hatt vanlige samtaler og det, så har du de guttene som adder meg bare for det de har et lite håp om et jeg er idiot nok til å sende dem nakenbilder av meg selv og alt det der, og så har du de derre falske profilene som virkelig ikke gir mening.

For det første så har man de som tar bilde til en annen person og lager en profil under ukjent navn, er dere egentlig klar over at dette er ulovlig? Ikke at jeg tror dere bryr dere egentlig, men hva i huleste er poenget deres? Dere oppnår da virkelig ingenting med det? Eneste dere får er sinte eller irriterte mennesker på dere og ganske sikkert en som er mektig lei av at du later som du er denne personen?

Og så har du de jeg har opplevd som jeg VIRKELIG ikke ser poenget til?... Altså her legger de meg til så får jeg gjerne melding der de sier hei og jeg svarer hei. Samtalen går normalt og så helt random har jeg fått høre ting som:

"Kan jeg få slikke skoene dine rene?"
"Lyst å tjene 1000kr på å selge meg din brukte truse?"
"Kan jeg være slaven din, vil pusse skoene dine, jeg kan betale deg for det"

 

Alstså virkelig? Synes du der er så morsomt kanksje? Tror du virkelig ikke at jeg skjønner dette er en falsk profil når du såvidt har noen venner, kontoen ble lagd nettopp, du har ingenting på veggen din, ingen info om deg selv, eller det som er på veggen din bare virkelig ikke gir mening. Istedenfor å lage falske profiler og tro dere er så morsom å gjøre dette så anbefaler jeg heller å smelle igjen PCen og være med noen venner eller noe ass...

Disse setningene jeg skrev over her er faktisk tatt fra samtaler jeg selv har hatt med disse falske profilene men nevner selvfølgelig ikke navn. Og til dere andre så pass på når folk du ikke skjenner skriver helt tilfeldig til deg, greit å ta en sjekk av profilen. Og for guds skyld plis jenter (og egentlig gutter) ikke ta å send nakenbilder rundt til alle, det ender ikke bra. 
La kroppen din være din, og ikke la hver og en få ha bilde av den på mobilen sin. plutselig ligger de på alle sosiale medier.

 

Håper dere forstod poenget og jeg har ikke ment å peke ut noen her, men måtte bare få dette ut
PEACE OUT

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Orker ingenting mer

 

Jeg er trøtt, jeg er sliten , jeg er lei, jeg føler jeg ser ut som et vrak, og vil bare gjemme meg under dynen.

 

Det skremmer meg nesten , jeg er så utrolig trøtt og sliten for tiden og orker absolutt ingenting. Jeg har klart å forsove meg til sånn 10min før bussen går flere ganger nå,  og på skolen holder jeg på å sovne. Uff merker virkelig jeg trenger ferie nå, bare slappe helt av å få "gnisten" tilbake... Jeg er så lei av absolutt alt og det eneste som frister er sengen og serie/film med Joakim. Jeg kan sminke meg og bli fornøyd, men allerede etter en liten stund igjen tenker jeg bare æsj var ikke poeng i engang, ser ut som et lik anyway.

Skolen dreper meg jo nærmest. Skole klokken 8 hver eneste dag og helt til halv 4 noen av dagene også, og så har jeg de dagene jeg da etter den lange skoledagen må rett i stallen og gjerne er der til 9-10 tiden om kvelden. Bare tanken på dette nå mens jeg skriver gjør meg sliten. Ikke bare er jeg trøtt og klarer ikke konsentrere meg. Jeg klarer nesten ikke finne noe bra å skrive om her på bloggen også, og selvtilliten min har virkelig vært på bunn for tiden.

Bare gi meg ferie med en gang plis... Orker ikke vente helt til Mars med å dra til Spania, vil bare dra med en gang.
Kan jeg ikke bare bli i godt humør igjen, er kvalm hele tiden, føler meg jo faktisk direkte syk nesten. 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Ja det irriterer meg

Åååårh merker jeg er irritert nå, selvom det ikke er noe big deal så jo..

Vi har det sånn i klassen at vi slutter 15:30 om mandager og 12:45 om fredagene, og takket være at jeg har den ene dagen i uken vi slutter tidlig så rekker jeg privat-time for Simon med hesten fredagene. Jeg rekker det akurat siden jeg er fremme i stallen 14:00 og timen er 15:00 og det er siste timen som går ettersom rideskolen skal ri etterpå.

Helt plutselig kommer læreren og sier at joda vi har gjort en endring... Fra og med neste uke så skal vi slutte 13:40 på mandager, meeen da skal vi altså slutte 14:30 på fredagene... Dette suger max med tanken på at det var digg å få tidlig helg, og jeg rakk trening. Nå så må vi sitte enda lengre og jeg må droppe treningen... Greit nok du tenker det må være digg å slutte tidlig mandag men den dagen var egentlig helt grei siden vi har gym først og så samf.fag som e chill og da er allerede halve dagen gått..

Såå ja måtte bare få ut litt frustrasjon, og hadde ikke så mye bedre å blogge om. Nå skal vi ha en prøve etterpå så sier lykke til til meg selv... Tenke å kanskje skrive et innlegg enere om hvordan min tirsdag har vært time for time. Hadde det vært noe?


 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

ALT HANDLER IKKE OM DEG

Han får ikke ha jentevenner, han får ikke gå på byn, han skal ikke snakke med andre en meg, han skal blocke alle jenter på snap, han får ikke være med kun gutta, ALT SKAL HANDLE OM MEG FOR JEG ER JENTEN HANS!

 

Nei ærlig talt dette er noe jeg aldri har skjønt meg på... Jenter som er sånn som dette med kjæresten sin? Han er kjæresten din ikke bikkjen din, du kan faktisk ikke kontrollere han kjære deg. Ta no å stol på gutten din og la han få lov til litt, om du ikke kan stole på han så sorry for å si det men da er det ikke akkurat et bra forhold. Jeg skjønner at det er lett å være redd for å miste den man elsker høyest, tro meg jeg og er redd hele tiden! Men han elsker jo deg og? Om han er en skikkelig kjæreste så er han ikke utro eller flørter eller noe når han snakker med andre jenter.

Selvom du er jenten hans så har han faktisk kompiser og, og ja guttene vil ha fri fra damen sin en gang i blant!
SORRY BUT TRUE
Vi kan ikke være med de 24/7, de må få ha litt fri og litt guttetid og. Sånn er det bare. Og selv om en gutt har kjæreste, så kan han faktisk snakke med andre jenter. Så lenge han snakker med de vanlig og ikke flørter så hva er problemet? Jeg skjønner om du ikke liker at andre jenter flørter med din gutt, og at du kanskje ikke liker at han då svarer de. Men så lenge han ikke flørter tilbake så la no de jentene få flørte i vei, det er jo dies problem som virkelig tror de klarer å få han? 

 

Jeg håper dere skjønner hva jeg mener, og jeg ber ikke dere forandre dere jenter, men ber dere tenke litt. Jeg kommer sikkert til å få noe hat eller dritt på meg nå men samma det, jeg måtte bare få dette ut for jeg synes rett og slett synd på de guttene som har en kjæreste som dette. De må få litt space, ingen guter liker å bli behandlet som en jævla bikkje...

Dette gjelder selvfølgelig motsatt og, gutter kan og være sånn mot jentene sine. Men siden jeg har opplevd flest jenter som har vært på denne måten og føler det er skremmende mange som er sånn, så ble det jente som fikk "lide" denne gangen.
Men sier selvfølgelig ikke alle er sånn!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Jeg må være verdens heldigste

Er det noe jeg er utrolig glad og takknemlig for er det at jeg og mamma deler samme hobby, nemlig hest. Vi har hesten vår Dolce sammen og jeg vet jeg ikke hadde taklet dette uten mamma ved min side. Ikke bare at hun hjelper meg og kjører meg og det, men hun er der også å forstår om det skulle være noe som plager meg eller om det eksempel har gått litt dårlig på en trening. 

 

Nå har det seg sånn at en hest trenger stell og mosjon hver dag, og da hjelper det veldig å ha en mor som kan gå opp å ri han når jeg ikke kan. Jeg har lange skoledager, skal ha tid til venner og kjæreste, tid til å være for meg selv og slappe av og de gangene det dukker opp noe besøk eller noe. Mamma kjører meg til stallen, fikser folk til å passe hesten når vi er på ferie eller ikke kan, hun har han selv 2 ganger i uken, hun er med meg og får meg med på stevner og så mye mer. Jeg hadde aldri klart å komme meg til der jeg er nå uten henne, det skal være sikkert.


Ikke skal jeg utelukke pappa heller! Må jo bare takke Gud for at han er verdens beste som holder ut med oss selv om han for det første er livredd hester, og i tillegg at han ikke har noen spesiell interesse for det og vi bruker flere timer i stallen flere dager i uken. Selv om vi bruker gjerne hele dagen i stallen og dette gjentar seg flere ganger i uken og noen helger og så er han der og støtter oss likevel, selv om han kanskje kunne ønske det ikke tok så mye tid hehe..

 

Så ville bare legge ut et lite skryteinnlegg over at jeg har de beste foreldrene man kunne hatt, nå var fokuset på ridingen men uansett hva det er så støtter de meg alltid og er der for meg. Kunne ikke ønsket meg noe mer en det.

 


Bilde fra når vi var i Hollywood i Oktober 2015!Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

hits