Maiken

Kårdal

Svar på spørsmålsrunden

Her er svarene på spørsmålene deres, håper dere fikk svar på det dere lurte på!
 

Hva gleder du deg mest til i russetiden?
Det må vell være hele feiringen? Rulle med minibussen, være med vennene mine,
feire at vi endelig er ferdig på skolen, og så selvfølgelig å dra på landstreffene!Hvordan har du det?
Akkurat nå for tiden er det en berg-og-dal-bane... Har det egentlig ganske så bra for tiden og føler jeg koser meg sammen med Joakim og det, samtidig har jeg vært mye syk i det siste og er veldig lei generelt. Vet ikke hva det er men helt siden jeg fikk tarm-infeksjonen i Thailand nå i jul, så har jeg vært så ofte dårlig.. Var hos legen i dag og det er liksom den 4. gangen allerede i år eller noe..


Hva er dine framtidsplaner?
Det lurer jeg også på! Haha, nei men seriøst. Jeg har null peiling på hva jeg vil jobbe som og det... MEN planene er vell at jeg nå er ferdig med skole og fikser meg en jobb etter sommer! Og så skal jeg ikke legge skjul på at det er et lite ønske om å flytte sammen med Joakim når vi begge har litt grei økonomi, men det får vi ta som det kommer!


Stemmer det at du har tatt silikon? I så fall hvor mye, og hvilke BH-størrelse fikk du?

Det stemmer ja, det tok jeg i August 2016 så ganske nylig.
Jeg tok 300 i hver, og gikk fra rundt 70B til 70DD / 70E.Skal du ta silikon i rumpen også?
Nei det tror jeg nok jeg gjør. Jeg skal innrømme at jeg har sagt jeg ønsker finere rumpe, men dette er noe jeg bare må trene for å få. Jeg har ikke penger til å gjøre det, og i tillegg føler jeg det kan lett se veldig unaturlig ut. Rumpe er noe man kan trene større, så det finnes jo en annen mulighet, noe som ikke var med puppene og derfor tok jeg det valget der.


Hvorfor har så mange forlatt russebussen du er på?

Alle mulige rare grunner, men noen hadde selvsagt gode grunner. Men enkelt og greit fordi de plutselig "ikke gadd", eller plutselig mente "det er kun drama" noe som sier seg selv at kommer når de var slik, eller plutselig sa det ble for dyrt noe de burde tenkt på før da de visste at å være russ koster. Ja mange forskjellige grunner, og mange personer som viste seg å være annerledes en jeg trodde. Har iallfall nå sett hvem som er ekte venner. Det siste jeg skrev der er selvsagt ikke at jeg ikke kan være venn med de som ikke er på buss med meg, men noen av dem har vært såpass frekke, sårende og truende i etterkant.


Planlegger du og Joakim å få barn sammen?

Hehe nei ikke med det første akkurat, ettersom vi begge kun er 18 år og har skole. 


Skal du og Joakim noe spesielt sammen i nærmeste framtid?

Ikke noe spesielt som jeg kommer på egentlig? Vi har nettopp vært på fjellet sammen, og snart er det kino å se den nye 50 shades, og så kommer valentinsdagen. Ellers er ikke noe planlagt enda, selvom vi begge ønsker å reise et sted sammen snart.


Hvordan trives du i den nye stallen?

Helt utrolig godt! Er så fantastisk fint der, og virker som både hester og mennesker trives der. Er også et kjempe fint miljø der oppe og mange fantastiske muligheter. Du kan lese litt mer om det i et innlegg jeg skrev HER


Hvor mange tatoveringer har du nå? Og har du planer om flere?

Jeg har hele 14 stk. nå! Kan sikkert lage et innlegg og vise de en annen gang. Jeg har ikke noen spesielle planer, men skal ikke nekte på at det helt sikkert kommer fler. Har èn planlagt da, og det er at jeg og bestevenninnen min skal ta en sammen snart.


Har du planer om å flytte for deg selv snart?

Har ikke noen planer om det, men som jeg skrev lengre oppe så ønsker jeg jo og
har et håp om å flytte sammen med Joakim om ikke så alt for lenge.Er det noen personer du hater?

Haha, si det du. Hater er et sterkt ord.. Men kan si jeg misliker noen personer her i verden!


Er du godt likt blandt andre?

Det kommer nok veldig ann på hvem man spør. Jeg føler at blandt mine venner er jeg godt likt og ikke en person som skaper noe spesielt med drama eller negativitet. Men er desverre et par der ute som sikkert misliker meg, og dessverre har jeg hørt et par merkelige rykter om meg selv før... Lurer på hvordan de kommer på disse tingene jeg?


Hvordan var hele silikonprosessen for deg? Sånn ukene etter, og hvor mye kostet det?
Helt super egentlig! Jeg husker jeg ringte i slutten av Juli eller noe og sa jeg ønsket konsultasjon og operasjon snarest mulig. Jeg hadde ønsket silikon i flere år og nå var jeg endelig 18, og ville ta det før skolen startet ettersom jeg vet mange er dårlige en liten stund etter. Jeg var så heldig som fikk dette nesten med en gang, og de klarte faktisk finne en ledig time bare 2 dager etter konsultasjonen også!

Jeg var veldig spesifikk på at jeg ikke ønsket kjempestore eller slik at man kunne lett se at jeg hadde silikonpupper. Jeg fikk anbefalt størrelse og vi kom til enighet, og da var det bare å vente 2 dager. Dagen jeg skulle operere var egentlig helt super? Jeg kom dit og måtte vente litt, helt til jeg kom inn på operasjonsrommet der jeg fikk narkosen og sovnet. Neste jeg husker er bare at jeg våknet på et lite rom og Joakim satt ved siden av meg og hadde ventet på at jeg skulle våkne. Jeg var litt sløv grunnet narkosen men ikke mer. Jeg fikk våknet skikkelig og kledd på meg og så var det hjem.

Jeg ble veldig positivt overasket, ettersom mange blir sengeliggende og har kjempevondt etterpå. Jeg hadde faktisk ingen smerter, var kun litt øm i puppene og de var ganske harde. Jeg tok de smertestillende jeg hadde fått anbefalt for sikkerhetens skyld, men sluttet etter en uke kanskje ettersom jeg merket det ikke var behov for dette. Nå som jeg har hatt de en liten stund må jeg si jeg er kjempefornøyd! De har en kjempefin størrelse, de ser naturlige ut og arrene sees nesten ikke.

Jeg utførte operasjonen hos Aleris, og prisen var 33.000kr


Vet jeg burde hatt flere bilder, men ligger hjemme og er kvalm så ble bare dette desverre..


INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: MaikenKardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorisering

For et spennende liv!

Nå har jeg gått gjennom alle innleggene jeg har på bloggen, helt tilbake til Januar 2016, for å sette alle inn i kategorier. Hvorfor? Jeg hadde ikke noe bedre å finne på, og jeg tenker det blir litt ryddigere da, i tillegg er det mye lettere for dere å finne fram om dere skulle komme på et gammelt innlegg dere skulle sjekket ut. Kategoriene står listet på høyre side av bloggen her, og der vil dere kunne finne igjen diverse gamle innlegg. Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva de forskjellige kategoriene inneholder så dere kanskje forstår litt mer. Noen av de sier seg selv mens andre gjerne kan forklares bedre.
 "DAGBOK"-Innlegg
Her er vanlige typiske blogginnlegg der jeg bare skriver om hvordan dagen har vært elle hva planene for dagen er.

Innkjøp & Outfits
Her er innleggene med enten innkjøp, eller om jeg har postet noe med dagens outfit og lignende. Iallfall innlegg om klær og sminke o.l.

Tags, Lister & Spørsmål
Her er litt "gøye" innlegg som spørsmålsrunder og tags som eksempel Throwback Tagen jeg gjorde her forleden. Med lister mener jeg eksempel tips til ting å finne på eller eksempel som dette innlegget, der jeg lister opp enten tips, opplevelser, topp 10 ting osv.

Tanker & Meninger
Her er litt mer "dype" innlegg med enten tanker og hva jeg føler, eller mer "debatt-innlegg" der jeg sier mine meninger om ting som gjerne er mye diskutert.

Ukens Person
Ukens Person var noe jeg holdt på med her på bloggen tidligere en gang, jeg har ikke planer om å starte med dette igjen enda, men det kan skje. Her kan man iallfall finne igjen de innleggene om det skulle være ønsket.

Annet
Her er vell egentlig bare innlegg som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene, som hvis jeg bare poster et kort innlegg for å spørre dere om noe.


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei hei dere!

Beklager null blogging nå om dagene, jeg har virkelig null inspirasjon og jeg har nesten ikke vært på dataen. Nå har sitter jeg og venter på at Joakim skal komme, og mine foreldre holder på å lage taco! Jeg tenkte iallfall at siden jeg ikke kommer på noe å blogge om, så kan jo en spørsmålsrunde være kos! Bare å stille spørsmål om alt dere skulle lure på i kommentarfeltet og dere kan velge selv om dere vil være anonym eller ikke. Spør i vei så vil jeg lage et innlegg der jeg svarer om noen dager!INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Throwback Tag

HVILKET ÅR ER DU FØDT I?
Jeg er født 21. Juni i året 1998. Som vil si jeg blir 19 i år! Sykt, ble nettopp 18 og endelig voksen og hadde gledet meg så lenge til det, og nå er jeg bare et år i fra 20? Vil ikke bli gammel haha..

HVOR ER DITT BARNDOMSHJEM?
Det er på Loddefjord faktisk, Bjørgeveien for å være mer presis. Her har jeg bodd hele mitt liv, før vi da flyttet ut her på Bjorøy sommeren 2014. Er litt vell mer øde og det her men er jo kun 10min med bil fra gamle huset? Så nå som jeg har bil og det så er det ikke så ille.

BILDER AV DEG SOM YNGRE?


HVILKE TV-SHOW ER DU OPPVOKST MED Å SE?
Så nok på maaasse forskjellig, og kan no si jeg har ALLTID elsket Disney og gjør det enda. Om jeg husker noen spesielle show fra jeg var mindre må det være Gnottene og Fraglene som gikk på barne-tv! Det var 2 soleklare favoritter som måtte sees.

FORTELL EN MORSOM HISTORIE DU HUSKER FRA DA DU VAR UNG
Det er vell ikke akkurat noe JEG husker siden det er fra dagen jeg kom til verden, men min mor har fortalt.
Da min mor var gravid med meg så ønsket hun veldig en jente ettersom hun hadde min bror fra før, men de fikk aldri sett kjønnet for jeg holdt meg foran underlivet eller gjemte meg på hver eneste ultralyd hehe.. Dagen kom da hun skulle føde og jordmoren visste om at hun ønsket seg en jente så de var nok ganske spente. Jordmoren var stril så skriver sånn ca. hvordan det hørtes ut nå, men da jeg kom ut sier jordmoren "Der kjem ho! Hørte du? HO! Det er ei jenta!" jeg kom til verden og jordmor skulle sjekke tid ved fødsel og sier da: "Skal me sjå, tid ved fødsel, einogtjueeee... Einogtjue? Einogtjue Einogtjue!! Og pinadø den einogtjuande Juni!
Så ja ikke den morsomste historien for dere å lese sikkert men har alltid selv synes det er litt morsomt og en spesiell historie, slenger ved et bilde av tatoveringen jeg tok nå i Jul i Thailand som faktisk sier Einogtjue.
<3 21:21 den 21. Juni <3


HVA VILLE DU BLI NÅR DU BLE STOR? OG VIL DU BLI DET SAMME NÅ?
Jeg har vell aldri hatt et spesielt yrke jeg har brent for som jeg kan huske, men jeg har vell alltid sagt "Jeg vil jobbe med dyr, men ikke dyrlege eller slakter!" hehe... Jeg har faktisk ENDA ikke funnet ut hva jeg vil bli, men tenker enda det hadde vært kos å jobbe med dyr.

HVA VAR DIN FAVORITTLEKE Å LEKE MED?
Jeg ELSKET  "littlest petshop" og hadde haugevis av figurer of store hus til den! Husker jeg og bestevenninnen min Veronika lekte med de hele tiden og husker faktisk mange av "historiene" vi lagde også haha. Var veldig glad i "Polly Pocket" også, her og lekte alltid jeg og Veronika med de og lagde masse historier og alt.

3 SANGER DU ELSKET Å HØRE PÅ SOM BARN
Jeg husker ikke nøyaktig 3 sanger, men jeg elsket introen til programmene "Gnottene" og "Fraglene" som jeg nevnte over her. I tillegg hadde jeg en CD som het "Lollipops" og jeg elsket med alle de typiske barne-sangene som "Haba Haba", "Lille Petter Edderkopp", "Små Rompetroll" og mange flere men de var i en litt mer "popversjon" og veldig gøye å danse til haha. Elsket også hovedsangen dies som du kan høre HER

HVA ER DEN SKUMLESTE TINGEN DU HUSKER FRA DU VAR BARN?
Jeg husker jeg alltid var redd for at huset skulle begynne å brenne og tenkte alltid på hva jeg skulle redde først. Husker jeg tenkte sånn mamma og de kom seg ut og de måtte hjelpe å ta katten ut, jeg måtte huske dagbøkene mine og de viktigste lekene og masse annet. Jeg var også alltid livredd for tanken om døden og tanken på at mine foreldre kom til å gå bort før meg. Husker jeg flere ganger kom gråtende til mamma siden jeg var så redd.


 


INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Mitt 2017

Nytt år og nye ting å glede seg til 

Prøvde å tenke litt gjennom hvilke ting JEG gleder meg til i 2017! Var ikke så alt for mye men var et par ting, og så kommer det jo sikkert flere planer framover i tid som en ferie eller noe. Her er iallfall en liste over noen av tingene jeg ser fram til i år 2017:50 SHADES DARKER
Jepp, det blir nok flere filmer på kinoer i år men denne fortjener en plass på listen! Nå har jeg gledet meg så lenge til 2eren skulle komme og endelig har jeg sikret billetter. Skal se den 10. Februar sammen med Joakim, teller dager haha!

SKITUR TIL HEMSEDAL
20. Januar altså ikke så lenge til, så skal jeg være med Joakim og familien hans opp til Hemsedal! De har leid en stor hytte der det er flere i familien dems som skal opp for en helg for å kose seg og stå på ski. Nå er ikke jeg noe talent på ski akkurat men det går no halvveis fint etter et par runder. Stakkar Joakim har stått hele livet og er kjempeflink og nå må han ha meg på slep hehe.. Får heller ta litt pauser i blandt så kan han gå sammen med guttene eller noe om han ønsker litt mer fart!

RUSSETIDEN
Endelig er 13 år med skolegang over til sommeren! Og om noen skulle lure så nei jeg har faktisk ingen planer om hva jeg vil videre men finner sikkert en liten jobb etter sommer så jeg har noe å finne på i det minste. Jeg har gledet meg så lenge til å være russ nå og er jo på Minibuss sammen med 4 andre herlige jenter (Frykten2017)! Blir så kos med både landstreffene, forskjellige knuter og bare kose oss og feire!

FESTIVAL
JUSTIN BIEBER & MARTIN GARRIX

Har jo selvsagt sikret billetter til "Den Store Sommerfesten" som skal være i Stavanger i Juni! Da jeg så at Justin kom til Norge igjen måtte jeg jo nesten bare ha biletter, og så kommer jo så mange andre bra artister også! Har ingen plan over hvem jeg skal dra med enda faktisk, men jeg kjenner noen som skal så det skal alltids ordne seg!


Slenger med et bilde av beste gjengen!


Insta: @MaikenKardal
Insta: @Frykten2017

Svarene dere har ventet på


Hei hei dere!

Da er svarene fra spørsmålsrunden her! Det var kommet mange spørsmål og det er bare kjempe gøy, og var jo litt gøy at denne gangen var Joakim med også. Håper dere fikk svar på det dere lurte på og at dere syntes dette var gøy, så kan jeg sikkert ha flere ting med han senere. Da starter vi!Til Joakim:

Hvordan er det å ha en blogger som kjæreste?
- Merker ikke særlig til det, er som en vanlig kjæreste.

Hva er det du liker så godt med Maiken?
-Mange forskjellige småting, fra både personligheten og utseendet.

Om du skulle brukt kun ett ord til å si førsteinntrykket ditt av Maiken når dere møttes, hva ville det vært?
-Hyper.

Kunne du noen gang såret Maiken skikkelig? (slått, holdt en stor hemmelighet, vært utro)
-Nei, det kunne jeg ikke.

Hva er det beste med Maiken? Velg en ting fra utseende og en ting ved selve henne.
Utseende: rumpen
Selve henne: humoren 

Hvorfor Maiken? Finnes jo så mange bedre?
-Er vell fordi vi har klikket ganske bra sammen siden dag 1.

Hva er dine framtidsplaner? (jobb, friår osv.)
-Holder på med utdannelse som rørlegger.

Skal du i militæret?
-Nei, det skal jeg ikke.

Angrer du på at du var utro i ditt forrige forhold?
-Ja det gjør jeg.

Føler du at du har forandret deg mye de siste årene?
-Ja, ganske mye hehe (positivt).

Hvordan er det å være sammen med Maiken?
-Veldig koselig og gøy.

Hva var det første du tenkte om Maiken når du så hun?
-Ikke noe spessielt med en gang, men hun virket som en grei jente.
 

Til Maiken:

Blogger du Bare fra tlf? Siden du alltid har mobil-bilder?
-Nei blogger nesten kun fra PC, men tar desverre ikke så mange bilder med kamera.

Beste med Joakim om du må velge en ting?

-At han ikke bryr seg om hva alle andre mener.

Blir du ikke sjalu når andre jenter prøver seg på Joakim?

-Både og, men vet jeg kan stole på han så det går fint så lenge de ikke drar det for langt.

Søteste han noensinne har gjort for deg?

-Hmmm, må vell være å ta meg med ut å spise?

Føler ikke du et press på å være bra, for at Joakim ikke skal dumpe deg?

-Neh, vil jo selvfølgelig være bra nok, men vet han liker meg som jeg er.


 

Til begge:

Hva i alle dager tenkte dere på? Å ta kjæreste tattoo i en alder av 17?
-Var noe vi valgte selv, og det at OM det skulle bli slutt synes ikke vi dette gjør noe ettersom det ikke står navn.

Er det fint å ha kjæreste? (Fin kjæreste-tatovering)

-Jepp, det er det!

Når møttes dere og når ble dere sammen?

-Møttes: 16. Mai 2015
Sammen:  17. Juni 2015


Er dere mer like hverandre eller ulike?

-En god blanding.

Om dere skulle forandre 1 ting med den andre, hva skulle det vært?

-Er vell egentlig ikke noe vi vil forandre med hverandre.

Tror dere at dere kommer til å ende opp sammen og gifte dere?

-Ganske vanskelig å si nå, får se hva tiden bringer.

Om dere flytter ut sammen og skulle fått dere et kjæledyr, hva tror dere dere hadde kjøpt?

-En hund, og det ville garantert vært en Mops!

 Hva liker dere best med hverandre?

-Må være at vi ikke bare er kjærester men også bestevenner så kan plage hverandre på tull osv.

Hvor vil dere flytte når dere blir eldre?

-Hvis vi flytter ut sammen ville det nok bare vært et sted i Bergen, litt sentralt.

Reisemål?

-Dubai, Frankrike, Ibiza, U.S.A og må ha noen svergieturer hehe.

Drømme ferie?

-Må vell bare være en lang ferie med massevis av alt fra festing til å bare ligge på stranden.

Favoritt mat og drikke?

-Begge har Taco og Cola.

Favoritt TV-Serie? (atm og/eller all time favoritt)

- Maiken: Friends
Joakim: AFV


Favoritt film?

- Maiken: ALLE disney-filmene
Joakim: Fast and furious filmene.


Favoritt sanger atm?

-Maiken: Youth av Troye Sivan
Joakim: Renegades av X ambassadors.


Hvem av dere er mest sta?

-God blanding, kanskje Joakim (iallfall om morningen)

Hvem av dere er mest romantisk?

-Å tenke på romantiske ting er det Maiken, men å finne på ting er det Joakim.

Hva er det flaueste dere har opplevd sammen?

-Har vell faktisk ikke opplevd noe skikkelig flaut enda?

Hva er det mest romantiske dere har gjort sammen?

-Spania og tatovering sammen kanskje.

Hvem av dere blir fortest flau?

-Maiken.

Hvordan møttes dere?

-Fest natt til 17. Mai.

Hvem av dere er flinkest å lage mat?

-Kommer an på maten, mest Joakim.

Hvor lenge har dere vært sammen?

-Hadde 10 måneder sammen denne helgen.

Hvor ofte er dere med hverandre?

-Eh, er vell nesten hver dag vi ikke har andre planer.

Er dere skoleflinke begge to?

-Begge er helt greie.

Går dere ikke oppå hverandre av og til?

-Egentlig ikke.

Krangler dere ofte?

-Nei det gjør vi ikke, aldri hatt en skikkelig krangel faktisk.

Hvem er mest omtenksom av dere?

-Maiken kanskje.

Hva skal dere bli i fremtiden?

- Maiken: har ingen anelse
Joakim: Rørlegger


Verste og beste med hverandre?

-Maiken: Beste er at hun nesten altid er glad, værste er at hun tenker for mye.
Joakim: Beste er at han ikke gir opp lett på ting, værste er at han er SYKT morgegretten og stjeler dynen om natten.

Ask us anything!

Jepp, da er min tredje spørsmålsrunde i gang, men denne gangen litt annerledes!

Denne gangen har jeg fått med meg kjæresten min Joakim, så vi tenkte at dere kunne få spørre oss ut litt. Så det er bare å hive ut spørsmål til han, meg eller oss begge 2 under her, og dere kan spørre om alt mulig. Enten om det bare er til en av oss og om vi eksempel har noen kjæledyr, det trenger ikke å ha med forholdet vårt å gjøre. Skriv i kommentarfeltet om spørsmålet er til begge 2 eller kun en av oss, og skriv ett eller flere spørsmål under der igjen. Vi kommer nok til å svare i ett innlegg og ikke på video ettersom jeg ikke kan dette med å redigere video eller noe enda, men skal se om vi får inn litt videoer snart også!


 

Min ferie i Spania


Uff var ikke akurat så gøy å stå opp 6 om morningen og dra til en 8-timers skoledag nå etter 16 dager i Spania... 

Men hva har jeg gjort i Spania egentlig? Tenkte å rett og slett liste opp alle de gode minnene jeg husker og få på noen bilder fra ferien, noen er fra kamera og noen fra mobil så kvaliteten varierer!
 GO - KART

Å gud.. Har faktisk ikke tellingen på hvor mange ganger vi var borte å kjørte go-kart? Er iallfall en god del ganger, er jo så gøy med litt fart og spenning. Og når man har gutt med seg sier det vell seg selv at han og hadde veldig lyst til å dra dit hele tiden?
(bilde kommer hehe)

ATV
Ene dagen kjørte vi opp til Lo Roufette som er en stor park som har mange forskjellige aktiviteter. Her tok jeg, pappa og Joakim å kjørte med ATV. Var ganske gøy å komme seg ut litt og dette er jo da noe som er litt gøy for guttene også. Etterpå fikk jo vi hilse på hestene og ponniene og så da ble jeg og mamma happy og.
  
  

 

RIDETUR
Jepp selvom det er ferie får du meg ikke vekke fra hestene du! Jeg, Joakim og en som heter Diana var å ridde på tur i litt over 1 time sammen med en guide. Det var bare å skritte rolig hele veien, men var jo en fin tur og ganske koselig. Er ganske greit å ha en kjæreste som faktisk liker hester og å ri når man er hestejente!

 

SENTERET
Var en god del borte på senteret "La Zenia Boulevard", ettersom dette er Spania sitt største senter og det er kun 10min å gå fra huset vårt. Tro det eller ei så har jeg faktisk nesten ikke shoppet denne gangen? Har kjøpt 2 gensere og 1 jakke? Ellers har det vært ting til venner og en god del ting til hesten da..

 

UGLE-TATTOO
Endelig fikk jeg julegaven min hehe, fikk jo i gave av mamma og pappa å få ta ugle-tatoveringen jeg ønsket meg. Jeg satt i litt over 2timer og vi betalte 400Euro, så blir vell ca. 4000kr? Jeg ble helt sinnsykt fornøyd med tatoveringen, og elsker at vi fikk tegnet den om å gjort den til noe eget med rosen og det så det er et eget design og ikke noe mange andre har.

 

POTE-TATTOO
Dagen da jeg og mamma tok samme tatovering av poteavtrykkene til katten vår Lurven som vi har hatt i 16 år nå, nei hun er ikke død men vi vet jo desverre ikke hvor lenge vi har henne framover. Hun er frisk og fin så satser på hun lever et par år til! Min tok ca. 25min og betalte 75euro, som da er rundt 750kr.
 

 

KJÆRESTE-TATTOO
Jepp that´s right! Eller halveis da.. Jeg har jo en diamant på venstrehånden min og nå har Joakim tatovert en helt lik en på sin høyrehånd. Så da har vi altså disse diamantene sammen! Vet noen kommer til å reagere å tenke at vi kommer til å angre siden vi er såpass unge og det, men vi begge ville dette og tenkte at OM det skulle bli slutt er det jo ikke krise heller? Er bare en vanlig diamant, hadde vært verre om vi tatoverte navnene hverandres liksom...

 

Kjedelig lørdag og generelle fakta

Hei hei folkens!

Wow det står faktisk helt stille for meg, jeg kommer jo ikke på noe som helst å blogge om? Ikke skjer det så mye spennende heller, sov til 14:00 i dag og noen planer ble avlyst så sitter jo bare her i joggebukse og Joakim sin hettegenser uten sminke og har ikke peiling på hva jeg skal finne på. Tenkte jeg kunne hive ut dette innlegget og så slenge på noen generelle fakta om meg! Så kanskje dere blir litt mer kjent med meg. Ellers er det bare å rope ut i kommentarfeltet om dere har noe dere vil jeg skal blogge om.

 

Øyefarge: Blå

Hårfarge: Svart

Høyde: 1.73m

Alder: 17

Kull: 1998

Foreldre: Ove og Nina

Søsken: Kim Ove

Halv-Søsken: Cecilie og Christer

Kjæreste: Joakim

Kjæledyr: Katt, hest og 3 fisker

Sport: Sprangriding

Favoitt filmsjanger: Skrekk eller komedie

Musikk jeg hører på: Nesten alt, går i pop, RnB osv.

3 positive ting: Utadvendt, morsom og omtenksom

3 negative ting: Overtenker, lat og kresen

  

Små avhengigheter

Hey babez!

Okei jeg har innsett noe, jeg har ikke bare en men mange små avhengigheter. Eller iallfall små krav i hverdagene som jeg bare trenger. Har aldri tenkt at jeg var avhengig av noe, men jo tydeligvis? Jeg bare må ha disse tingene med sånn nesten hver eneste dag, tror ikke jeg hadde overlevd uten. Okei hadde nok det, men du skjønner poenget. Jeg er nemlig "avhengig" av:

 

OSTEHORN
Jeg spiser ostehorn hver eneste ukedag nesten. I friminuttene kjøper jeg alltid 1-3 ostehorn så jeg skal holde meg mett gjennom skoledagen.

 

SJOKOMELK
Jeg kan ikke ha ostehorn uten sjokomelken min, jeg kjøper alltid en svær Tine sjokomelk på 1 liter, og ofte kjøper jeg sånne små sjokomelker på automaten i stallen nede i kiosken.

 

KINDER-EGG
Jeg spiser kinder egg hver eneste helg, det er mitt faste helge-godt, og jeg spiser det gjerne i ukedagene og. Kinder egg er bare noe jeg elsker, og gjort det hele livet. Jeg samlet på lekene når jeg var mindre og har en eske med leker og jeg prøver enda å huske å hive lekene oppi hver gang.

 

COLA
Jeg er colaholiker. Det er nok garantert, jeg drikker nemlig cola hver eneste dag. Tror faktisk jeg har dager jeg drikker en hel 1.5L for meg selv... Haha uff, jaja!

OSTEPOP
Dette er ikke like mye, men spiser det ganske ofte. Jeg og mamma sitter ofte på kveldene i ukedagene og ser på Hotel Cæsar sammen og da kommer fort skålen med ostepop fram.

 


Slenger med dette bilde av min amazinge samling av kinder-egg leker.
 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

På topp i spillelisten

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

6 ting jeg bare må ha med meg

Nå bruker jeg vesken min en del men har begynt med sekk igjen på skoledager ettersom det er bedre plass, og jeg kjøpte meg ny stilig sekk når  vi var i L.A. i høst så da liker jeg å få brukt den. Jeg stikker jo ofte til Joakim etter skolen og sover gjerne der noen ganger også, og da må jeg jo ta med en extra genser og sminke osv.

 Men hva har jeg egentlig ALLTID på plass i sekken? Som da blir flyttet over til vesken når jeg bruker den, eller som bare ligger i lommen da!

 

P-piller
For det første vil jeg jo ikke risikere å bli gravid, men i tilleg så er det ganske kjipt om jeg glemmer å ta disse og da får mensen når jeg egentlig ikke hadde trengt å ha det..


Bildet er fra google, men dette er de jeg bruker.

 

Lommebok
Du vet aldri når du trenger penger! Plutselig er du sulten eller trenger noe, eller bare ser noe du virkelig har lyst på hehe.


Bildet er fra Google, men jeg har denne i brun som er den som hører til vesken min.

 

Hårbørste
Er vell alltid greit å ha, holder flokene unna og! Og plutselig har du vært ute og det har regnet eller vært litt mye vind og da er det ikke alltid håret ligger like fint etterpå.


Bildet er tatt av meg, det er da denne jeg har med meg eller tangle-teaseren

 

Parfyme
Ja det er vell bare greit å ha, plutselig føler man gjerne man trenger litt godlukt og da er et greit å bare spraye på litt parfyme.


Bildet er tatt fra Google, men det er denne jeg bruker. Ja jeg vet den egentlig er for menn men den lukter nam. 

Øreplugger
Dette tror jeg er et must for alle, går ikke ann å gå utenfor døren uten å ha muligheten til å høre på musikk!
Hadde nok ikke overlevd bussturene eksempel...


Bildet er tatt fra Google, men disse jeg bruker siden Beatsene er ødelagt...

 

Mobilen
Sier vell seg selv, går ingen steder uten denne. Både for å få tak i folk, så andre kan få tak i meg, spille om man kjeder seg, oppdatere litt på sosiale medier og se hva andre gjør, og så selvfølgelig for å høre på den der musikken da!


Bildet tatt fra Google, men er denne telefonen jeg har.

 

MINE TATOVERINGER

Hei hei!

Det var noen som lurte på hvilke tatoveringer jeg har etter innlegget jeg skrev i går da jeg nevnte jeg har hele 6 stykker og snart tar min 7ende. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om de og når jeg tok de, og legger ved bilde fra rett etter de ble tatt. Da går vi rett på sak da!

 

BELIEVE
Sommeren 2013, 15 år

Denne tok jeg ettersom jeg synes det er utrolig viktig å ha troen på seg selv og drømmene sine og det, om man ikke tror man klarer noe vil man iallfall ikke klare det.


 

HAKUNA MATATA
Sommeren 2014, 16 år

Denne sier vell seg selv, dette betyr jo "Ingen bekymringer". Dette er da siden jeg synes det er et utrolig fint ordtak å leve etter, og i tilleg siden dette er fra Disney og jeg virkelig elsker Disney. Dette var også min bursdagsgave til 16-årsdagen fra mamma og pappa.


 

SHH...
Sommeren 2014, 16 år

Denne tok jeg samtidig som hakuna matata, og denne skal jeg innrømme er litt på gøy. Den er såpass liten at jeg vil nok inge angre for den gjør ingen skade, men jeg synes bare den er stilig og jeg ønsket meg denne en stund og da slengte vi den på i samme slengen.


 

ROSE
Januar 2015, 17 år

Denne bare elsker jeg! Denne tok jeg ettersom jeg lenge har hatt lyst på rosetattoo og det bare er noe med roser jeg elsker. Måten de er så vakker og elegant, men likevell har skarpe torner som kan stikke deg. Jeg har også planer om å fortsette på denne med sleeve nedover armen, og det skjer allerede i Mars da jeg skal ha en ugle under.


 

OHANA
Påsken 2015, 17 år

Denne tok jeg faktisk uten at mamma og pappa visste om det! Jeg hadde da altså med min borer som foresatt hehe.. Men dette var fordi jeg ville overaske de ettersom jeg tatoverte et evighetssymbol med navnene dies inni (Nina og Ove) og så over står det Ohana som dere sikkert vet betyr familie. Dette sitatet er jo også Disney hehe, fra Lilo & Stitch der de sier "Ohana means family, and family means nobody gets left behind".


 

DIAMANT
Sommeren 2015, 17 år

Denne var vell egentlig siden jeg synes den er veldig fin og ønsket meg lenge, og så er den såpass liten. Dette er ettersom jeg elsker diamanter og måten de er uknuselige. Og litt fra dette sitatet som jeg elsker:  
"Your a diamond dear, they can´t break you". 

 

 

Mine favoritter

Hei igjen skjønninger!

Endelig fredag, merker jeg virkelig er klar for helg nå! Har egentlig ingen planer for helgen så skal bli så deilig å egentlig kun slappe av i helgen, kanskje jeg finner på noe med venninner eller noe da Joakim kanskje skulle ut til hytten å rydde siden den skal selges. Tenkte jeg skulle skrive litt om mine favoritter innen forskjellige sjangere så da går vi egentlig bare rett på sak!

 

SERIER:

Gossip Girl

The Vampire Diaries

American Horror Story

Hotel Cæsar


 

 

TV-PROGRAMMER:

Friends

Two and a half men

Anger managment

The Simpsons

Family Guy


 

 

FILM-SERIER:

Istid

Harry Potter

SAW

Divergent

Hunger games

The maze runner


 

 

SMINKE:

M.A.C.

Maybelline

SmashBox

Kicks

   
 

 

MOBIL-APPER:

Snapchat

Instagram

Facebook

Messenger

Spotify

Vine

AudioTube

Noen spill


 

 

BLOGGER:

Sophie Elise

StyleConnection

TCMN

L0VE

Sraad

Andrea Badendyck

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Hva skal du kjøpe til kjæresten din for Valentines?

HeiHei folkens, hatt en fin dag foreløbig? Jeg, jeg har sovet fram til nå hehe...

Nå er det jo søndag i morgen men ikke kun en vanlig søndag, det er jo både valentinsdagen og morsdagen! Nå skal jeg ha fokuset på Valentines da, og ikke alle vet hva de skal kjøpe til kjæresten om de skal kjøpe noe. Jeg selv føler jo det er vanskeligere for oss jenter å finne til gutter enn motsatt, gutter vet liksom oftest hva vi jenter vil ha. Roser, sjokolade, bamse, smykke, ring og alt det der. Men det er jo ikke alltid like lett så tenkte å skrive en liten liste over tips 

 

Eske med ting han liker
Hvorfor bare kjøpe en ting? Ta en eske og kjøp mange småting han liker å hiv oppi. En film han liker, en liten bamse, snop, et bilde av dere 2, alt mulig. Her er det fantasien som teller!

Masse snop
Alle liker vell snop? Eller de fleste iallfall! Kjøp en haug med snop da vell, da kan han dele det med deg også haha.

Noe personlig
Man MÅ ikke kjøpe noe, man kan lage noe? Da blir det også litt mer personlig. Gjerne lage et brev, en krukke med søte lapper i, et bilde av dere du har pyntet litt?

Bamse
Ja halo gutter også liker bamser, enten om de innrømmer det eller ikke. man kan ikke IKKE like bamser? Kjøp en søt bamse eller noe med kanskje et sånnt hjerte der det står glad i deg?

Billetter til noe
Gå inn på bilettservice og bla nedover. Plutselig ser du en eller annen som er i norge og skal ha et show? Eller bar finn en film som virker gøy på kino? Man kan og kjøpe vanlige kinobiletter og du kan si han får da velge film.

Noe han har ønsket lenge
Vet du om noe han virkelig ønsker seg? Gjerne noe han har hatt lyst på lenge? Hva med å kjøpe dette til han?
Da må han jo bare bli glad.

Parfymen han bruker
Du vet sikkert hvilke parfyme han bruker, begynner denne å bli tom? Kjøp en ny da vell. Dette er jo noe han bruker hver eneste dag nesten.

Stilige klær
Har dere vært sammen en stund nå så skjenner du kanskje til stilen hans, hva med å kjøpe en stilig genser eller noe? Kankje du vet om noe han trenger og?

Kuponger
Hva med å bare gi hjemmelagde kupponger? Der det står forskjellige ting han kan bruke. Eksempel en er masasje i 20min, så kan han gi den til deg når som helst og da maserer du han i 20min.

En middag
Ikke bare jenter blir bedt ut på middag, vi jenter kan også spandere middag på guttene! Gjerne ta han med på en restaurant du  vet han liker.

 


 

Jeg håper dette hjalp litt, og nå vet jeg jo at noen jenter har jente-kjærester og (det er ikke meningen å utelukke disse) Men da går det vell egentlig litt i det samme, eller som jeg skrev øverst hva de fleste jenter liker.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Hvem er jeg og hvorfor MKKD?


 

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er en jente på 17 år. Jeg ble født 21. Juni 1998 og mine foreldre heter Nina og Ove. Jeg er en jente på 1.73cm med langt mørkt hår. Jeg er som regel alltid sprudlende og glad og elsker å tulle og leke og bare "gi en god faen." Jeg har hele livet bodd i Loddefjord i Bergen, helt til sommeren 2014 da vi flyttet ut på Bjorøy som kun er 10min unna gamle huset. Bjorøy er en øy som egentlig ligger i Fjell kommune, men det ligger rett utenfor Bergen og eneste veien ut dit er gjennom undervannstunnellen som starter ved Alvøen.


Bildet er tatt av min bror og var til salgsannonse av båten vår. (den er nå solgt)


Bildet er tatt av meg fra bryggen vår (med mobilen faktisk)
 

 

Jeg studerer barn -og ungdom på Årstad VGs og på fritiden min er jeg som oftest enten i stallen, med venner/kjæreste eller bare hjemme å slapper av. Jeg har drevet med riding siden jeg var 7-8 år gammel, og fikk min første egne ponni ved navn Pandora da jeg var 12år. Jeg hadde Pandora fra sommeren 2010 til rett før sommeren 2014, etter henne fikk jeg hesten Goran. Han hadde jeg i litt over et år da vi til slutt dessverre måtte skaffe en ny hest ettersom jeg trengte en som passet meg bedre. Så i slutten av September sendte vi Goran til Danmark og han står der til salgs og er enda i vårt eie, og vi har nå hesten vår Dolce som jeg er utrolig glad i. 

   
Konfirmasjonsbildene med Pandora, bilder tatt av min søster

 

   
Bilde er tatt av meg etter et stevne i Alvøen / Bilde er tatt av Anja Gulleiksen på stevne i Haugesund   
Bildet er tatt av min søster etter jeg fikk 2. Plass på stevne i Åsane. / Bildet er tatt av mamma da Dolce kom til Norge 

Mine beste venner som jeg pleier å være med er Veronika og Camilla som jeg har kjent siden jeg var liten, og Malin, Tina og Martine som jeg skjenner pga vi går i samme klasse. Utenom å være med de og i stallen, bruker jeg mye av tiden min sammen med kjæresten min Joakim. Joakim og jeg ble sammen 17. Juni 2015, så denne måneden har vi 9mnd sammen. Joakim bor i Kjenndalslia som er ved Nesttun og jeg ble kjent med på en fest natten til 17. Mai i 2015.


 

Ellers er det vell ikke så mye spennende å si akkurat? Jeg blir vell oftest beskrevet som snill, omtenksom, rar, gal, morsom, og liker å finne på nye ting. Og det er noen som har lurt på hvorfor bloggen heter akkurat MKKD, og det er pga navnet mitt, så det blir altså:

MaiKen KårDal

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

10 ting du kanskje ikke visste om meg

Hei igjen folkens!

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Joakim fra skolen, så ligger no her i sengen å venter på at han skal komme hjem. Tenkte at siden jeg har fått et par faste lesere kan dere jo bli litt bedre kjent med meg, så her er 10 ting dere kanskje ikke visste om meg.

 

 

Jeg hater den følelsen man får på tungen etter man har drukket varm kakao.
Haha føler den er helt nummen og synes det bare er ekkelt, og så varer det så lenge..

 

Jeg dusjer håret kun 1-2 ganger i uken, kommer veldig an på da. Har bare sett så mange som dusjer sånn hver dag og skjønner ikke? Håret blir 1000 ganger fortere fett og man kan ødelegge av å dusje for mye. Mitt hår holder seg faktisk skremmende fint og rent lenge.

 

Jeg er SUPER kresen! Av frukt spiser jeg kun eple eller kiwi, og av grønnsaker spiser jeg kun agurk eller gullerot.
Ikke er jeg noe fan av vann eller melk heller. 

 


De gangene jeg drikker vann så hater jeg når det er iskaldt, ja jeg er rar... Alle elsker iskaldt vann, men jeg synes det er best når det eksempel er tatt ut en mugge fra kjøleskapet og så har stått litt ute ført. Må være kaldt, men ikke iskaldt.

 

Jeg bare elsker komplimenter! Om noen gir meg et kompliment eller noe blir jeg sykt glad faktisk. Selvom det kanskje ikke alltid vises, så er jeg helt overveldet på innsiden. Kan være hva som helst fra "Så pen du var i dag" til "ÅÅ så stilig genser!"

 

Jeg er veldig barnslig. Jeg ser enda på Disney Channel, elsker disney filmer, sier alltid til Joakim at jeg er en disney prinsesse, har bamser i sengen, og ja masse annet. Tror jeg egentlig er 7 åring i kroppen til en 17åring...

 

Jeg suger på å se serie.. Jeg har alltid sånn en periode der jeg ser på 24/7 og så glemmer jeg det helt en stund, og så bare "nå vil jeg se igjen, det var jo så spennende"!. Har klart å sett ferdig hele Gossip Girl da siden den serien er elsk, og sett hele sesong 1 av American Horror Story. Holder på med The Vampire Diaries, er i sesong 3.

 

Jeg har hatt kjempe mange hårfarger, ikke alle var permanente da. Har hatt mørkeblondt, lysebrunt, brunt, svart, rosa, og da jeg var mindre og hadde naturlig mørkebrunt hadde jeg lyse striper, røde striper, grønne striper, og rosa striper. Det jeg kom på iallfall, kanskje mer og.

 

Jeg spiser UTROLIG mye drittmat og snop. Mange tror jeg trener eller er sunn og det siden jeg har en relativt tynn og fin kropp, men egentlig er det kun høy forbrenning. Spiser snop sånn hver dag, spiser dritt mat hele tiden, spiser aldri frukt og grønt, og trener aldri utenom ridingen.

 

Jeg er colaholiker. Drikker Coca Cola hver dag og hele tiden. Jeg drikker sikkert sånn opp mot 1-2liter om jeg er hjemme hele dagen. Ikke like mye når jeg har skole halve dagen eller er hos Joakim.

 

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Svarene er kommet!

DA skal dere endelig få svar på spørsmålsrunden! Sorry for at det ha tatt så lang tid, mener er jo på stevne i Stavanger så har ikke hatt verken tid leer PC.Hentet dataen først i dag så.. Liten update i sammeslengen er at wow?! TUSEN takk for hele 1365 visninger på bloggen som leste om da jeg skadet meg medhesten. Alt gå heldigvis bra med meg nå og jeg fikk ridd i dag. Og i tilleg lå jeg nå på 5. plass på topplisten i Begen!

Her kommer svarene,kanskje sånn 2-3 jeg ikke svate på da disse spørsmålene ar med mitt privatliv å gjøre.

 

 

Kan du lage videoer?

- Hehe, ja jeg har tenkt på det! Problemet er vell bare at jeg må lære meg hvordan man redigerer og det, og det at jeg HATER stemmen min og å høre meg på film men det må eg bare prøve å overse..

 

Røyker du eller kjæresten din hasj?

- Nei det gjør ingen av oss.

 

Hvordan er det å gå på Årstad?

- Helt greit egentlig, verken elsker eller hater det liksom.

 

Hva har du i snitt på skolen?

- Hehe... Ja eh det ble 3.1 nå, eg som følte eg hadde gjort det så bra og ja.. Skal skjerpe meg!

 

Hvor i Bergen bor du?

- Bor ute på Bjorøy som er en øy utenfor Bergen egentlig, kjører igjennom tunellen der med Alvøen.

 

Kan du ha mer outfit bilder og bilder generelt?

- ja det lover jeg å prøve å bli flinkere til! Eneste er at jeg er ikke flink å kle meg så blir ofte joggebukse og hettegenser, men skal prøve! Kommer kanskje i helgen. Satser og på begynne å bruke kamera snart og ta flere bilder.

 

Hvor går Joakim på skole og hvilke linje?

- Joakim går bygg og anlegg på Os Vgs.

 

Hva synes du om at Joakim har vært utro før han møtte deg?

- Dette er fortid og da skal ikke jeg blande meg og Joakim har forklart alt så dette gjør heldigvis ingenting mot oss! Merker og at det gikk innpå han så han tenker mer nå og ville aldri gjort den tabben igjen. Vet han aldri ville vært utro mot meg<3

 

Stoler du på Joakim?

- Jeg stoler på Joakim mer en noen andre! Han har virkelig bevist at man kan stole på han 110% også.

 

Kan du vise dine favorittkjoler?

- Ja det kan jeg! Jeg har veldig mange kjoler og elsker å pynte meg på fest og besøk så. Men siden jeg er i Stavanger nå måtte jeg bare finne gamle bilder på mobilen der jeg bruker kjolene.
 

     
Paljettkjolen fra BikBok     /     Gå langermet fa BikBok     /   Rosa ballkjole fra en nettside jeg ikke husker desverre


  
Hvit kjole fra Guess / Grå kjole fra Guess

 

Hvor lang tid bruker du på vei til skolen?

- Jeg tar bussen 07:10 og er framme rundt 08:00, så om bussen ikke er sen bruker jeg 50min.

 

Kunne du vært utro?

- Jeg kunne ALDRI vært utro, hadde bare ikke klart det og ser ikke hvorfor man skal være det.

 

Kan du ha video om månedens favoritt produkt?

- Det kan eg prøve på, men som sagt over må jeg øve på redigering av film og det.

 

Har du hesten din på sletten?

- Det har jeg! Eller Bergen Rideklubb som det egentlig heter haha.

 

Har du søsken?

- Jepp, 3stk! En bror, en halv-bror og en halv-søster.

 

Er du en som fester?

- Ja men ikke sånn ute hver helg. Men er ute en gang i blant.

 

Kan du begynne med dagens outfit?

- Det skal eg prøve på!

 

Hvilke klesbutikker liker du mest?

- Det må bli BikBok, er vell egentlig nesten kun der eg handler? Av og til Cubus eller H&M. Uteom i utlandet da, der er jo mange fler.

 

Har du VSCO?

- Ja, men har ikke tatt den opp som side, bruker kun til redigering. Men nesten alle bilder jeg bruker der kommer på min Instagram som er @maikenkardal.

 

Er barn og ungdom en bra linje?

- Kommer an på hva man liker, men ja er en grei linje og jeg liker at det er mye praktisk, at man ikke KUN sitter på skolen hver dag og skriver.

 

Hvilken sminke bruker du?

- Dette! Bruker også leppestifter fra M.A.C. av og til og øyenskygge en sjelden gang om eg skal pynte litt extra.


Smashbox sitt Contourings-sett i pudderform fra Kicks // Smashbox sitt contouings-sett med pennerfra Kicks //
Anastasia dipbrow pomade i fargen dark brown fra Kicks // Eyeliner-tusj i h&m sitt eget merke fra H&M//
Isadora bronzing powder, mener det finnes på H&M // Maybeline sin Lash sensational macara fra H&M

 

Hva gleder du deg til i år og hvorfor?

- Utrolig mye, det kan dere lese om i et innlegg lengre nede i bloggen som heter "Gleder i 2016". Men skal jeg velge 1 ting må det bli Justin Bieber konsert i Norge og Sverige + at jeg skal møte han i Sverige!

 

Planene dine for sommer og neste skole-år?

- Har faktisk ingen planer for sommeren, jeg og noen venninner har snakket om en jentetur da! Og neste skoleår skal jeg ta påbygg siden det er siste året og jeg er såpass usikker på hva jeg skal bli.

 

Hva vil du oppnå med å gå BUA og hvorfor valgte du den linjen?

- Jeg har egentlig ikke så mye jeg vill oppå hehe, men hadde null peiling på hva jeg skulle bli og studiespess ble for tungt for meg. Så jeg tok Helse siden det er greit å kunne, og gikk videre til barn og ungdom siden det var mer "meg" en å ta helse videre og jobbe med de eldre.

 

Kan du og Joakim gjøre en boyfriend-girlfriend TAG?

- haha, ja kan se om eg får han med på det en gang!

 

Dine mål i livet?

- Har ikke noen spesielle mål, men er selvfølgelig at jeg har en mann og et greit hus, bra økonomi og en jobb jeg trives i, og egentlig bare ha et bra liv.

 

Hvilke by/land vil du helst bo i, og hvorfor akkurat der?

- Vil egentlig bo i Bergen men skulle jeg valgt et annet land tror jeg det hadde blitt USA og i Hollywood kanskje. Siden jeg har vært der og elsker det stedet.

 

Hvor mange hester har du hatt og hva het de?

- Jeg har hatt 3 hester, sammen med han jeg har nå. Jeg hadde: Pandora fra Mai 2010 - Mai 2014, Goran Mai 2014 - September 2015, og Dolce som jeg fikk nå i September.

 

Hva er det beste du vet innen ridesporten og hvem er ditt forbilde der?

- Det beste må være at det ikke kun er en sport men en hobby og livsstil. Har fått mange nye venner og det at man holder på med et levende vesen og man er mer inn i det en kun å tenke på det som treninger.

Har vell egentlig ikke noe forbilde, da må det faktisk være mamma! Måten hun er 46 år og enda hopper med hesten og virker så ung og sprek, og måten hun har kontakt med hestene og kan så mye.

 

Hva skjer på fronten for tiden?

- Ikke stort, blir en del stevner med Dolce så satser på å kommer meg litt videre med han. Ellers så venter jeg bare på sommeren, men nå skal vi til Spania i Mars så får litt sol då heldigvis!

 

Skal du besøke Pandora snart?

- Ja det skal vi nok! Jeg og mamma har egentlig ofte tenk å komme opp en tur men så har no kommet i veien. Må besøke hun nå snart! Savner henne sånn..

 

Hva vil du bli?

- Det har jeg faktisk ikke peiling på... Men har tenkt tanken på negledesigner eller noe, eller kanskje tatovør.

 

Hvem er Joakim?

- Joakim er kjæresten min.

 

Hvilke ungdomsskole gikk du på?

- Jeg gikk på Ortun i 8ende og 9ende, og på Sangotna i 10ende.

 

Hvor ofte er du og typen sammen?

- Det er alt fra 1 - 7 dager i uken, haha. Er med hverandre hver dag vi kan egentlig. Så siden jeg har stall og det er han med kompiser når jeg er der, eller noen helger.

 

Hvorfor går du ikke hestelinjen på Stend?

- Det var fordi at ja jeg elsker å drive med hest, men tror det hadde blitt alt for mye kanskje. I tilleg er det veldig langt for meg å reise, og jeg tenker ikke å ha jobb innen hest så det var vell ikke noe for meg.

Spørsmålsrunde igjen

Åjada folkens vi kjører på med spørsmålsrunde igjen!

Jeg hadde jo spørsmålsrunde her for en stund siden men så har jeg jo fått litt flere lesere nå, så kanskje det er noen ting dere vil vite om meg eller noe? Spør om hva som helst om meg, forholdet mitt, dyr, anything!
Svarer på alt!

READY SET GO

 Slenger på 2 selfier fra snapchat (maiken.kardal)


 

 

 

Gleder i 2016

HeiHååå!

Oi... allerede Februar i morgen, startet ikke dette året i går? Nei er visst allerede gått 1 hel måned! Og om alt går som jeg håper så blir dette året helt fantastisk! Jeg har så mange ting jeg gleder meg til, både små og store! Jeg håper iallfall at dette blir et bra år, og jeg håper virkelig tiden går fort nå siden jeg har så lyst på sommer nå! Jeg vil bare ha sol og varme og kunne gå med deilige sommerklær og ikke måtte pakke meg inn i klær!

Mine planer foreløpig som jeg har nedtelling til på telefonen er:

 

 

VALENTINSDAGEN
14. Februar - 14 dager til

Åjada her er vi skikkelig klisje. Men halo valentinsdagen må til, iallfall nå når jeg har kjæreste og! Da satser jeg på at jeg og Joakim overnatter, ser enten en skikkelig klissefilm eller noe 50 Shades, eller bare slapper elt av. Jeg satser no på det blir koselig iallfall med å bare være med gutten min, ingen forventninger eller noe, så lenge jeg er med han er jeg fornøyd!


 

 

SKAM
15. Februar - 15 dager til

Jepp jeg er en av mange som er hekta på denne serien! Den er jo bare så vittig og så sann! Med tanken på at dette er elever som går første videregående er det mye man skjenner seg igjen i og elsker at det kommer en kort episode hver dag og en lang samlet om fredagene. Og nå har jeg ikke sett på lenge siden det var ferdig og nå kommer sesong 2!

Dere kan se det HER!


 

 

SPANIA I PÅSKEN
19. Mars - 48 dager til

I påskeferien blir det sol og varme for da reiser vi til Spania! Jeg, mamma, pappa og Joakim skal ned til feriehuset vårt som ligger i La Zenia, Torrevieja. Gleder meg kjempe masse til å komme meg vekk fra kulden og no er det alt for lenge siden vi har vært der nede... Beste må være at Joakim skal være med denne gangen og ingenting er jo koseligere en ferie med kjæresten! Og i tillegg så reiser vi faktisk ned på bursdagen til Joakim og tenk da blir han 18 år! Wohoo, satser på at han tar oppkjøring og får lappen med en gang vi kommer hjem hehe..

(Nå ser egentlig huset veldig annerledes den dag i dag da.. Blant annet er det kommet kjellerleilighet istedenfor garasjen nede, så der er det blitt flatt og ikke nedoverbakke og en trapp ned. Det er kommet grillhus oppe over bassenget. Og der med plantene vedsiden av garasjen er det kommet et partytelt der billiard-bordet står under.)


 

 

UGLE - TATTOVERING
2. April - 62 dager til

Nå er det bare cirka siden vi ikke har bestilt time, men skal ta på slutten av ferien og reiser hjem fra Spania 4. April så vil tro det blir 2. eller 3. April! Dette blir faktisk min syvende tatovering, og den fikk jeg til julepresang av mamma og pappa siden jeg har ønsket meg en ugle lenge nå. Jeg har ikke noe nøyaktig bilde selvfølgelig, skal høre om de kan tegne en for meg... Men jeg har jo en rose på skulderen og tror jeg skal ta uglen under og "feste de sammen" så det blir en svær over hele overarmen, litt som dette:


 

 

JEG BLIR 18 ÅR
21. Juni - 142 dager til

Åjada kan virkelig ikke vente til dette! Endelig bli 18 år, det er vell noe vi alle gleder oss til å bli? Satser på å få en skikkelig fest med venner og kjæreste og masse liv! En gøy start på sommeren og det!


 

 

JUSTIN BIEBER KONSERT
23. September - 236 dager til

Jepp that´s right! Jeg er en belieber og tro meg det har jeg vært i mange år du! Siden 2010 faktisk! Jeg var så heldig som hadde Golden Circle på Believe touren og syntes dette var en helt syk opplevelse og gjett hva? Nå har jeg faen Diamond Circle på Purpose touren! Sorry ordbruket men damn, kan virkelig ikke vente! Bli en amazing tur med tanken på at jeg da er 18, så jeg og 7 andre jenter skal ha jentetur til Oslo og ha en syk opplevelse sammen! 


 

 

JUSTIN BIEBER M&G I SVERIGE
29. September - 242 dager til

Ja jeg skal på konsert i både Norge og Sverige, og jeg kan faktisk enda ikke tro hvor heldig jeg er! Etter å ha vært fan av denne gutten i hele 6 år så skal jeg møte han for faen?!?! Og NEI jeg har ikke betalt 17.000kr, men JA jeg betalte hele 8000kr for å møte han ja. Sykt? ja det er det, men verdt det? VISST FAEN! Det er sånn at 17.000 er for et bilde alene med han, men det til 8000 er et gruppebilde med han. Jeg er egentlig bare glad jeg får møte han endelig! Kunne ikke blitt gladere en det! Og nei jeg er ikke en jævla bortskjemt dritunge som bare møter han fordi han er deilig og mamma betaler osv... Jeg har faktisk støttet denne gutten gjennom alt og ja jeg synes rett og slett jeg fortjener og endelig møte han. Og billettene betaler jeg selv! Jeg fikk konserten i Norge som en del av julegaven og betaler selv den i Sverige. Så ikke gidd å døm før du vet alt.


 

Jepp det var noen ting iallfall som jeg gleder meg kjempe til, kommer sikkert flere ting og men her var no noen som jeg har nedtelling til! Har du noe du virkelig ikke kan vente til? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

15 ting å finne på med kjæresten!

Alle oss med kjæreste har én til feles, og det er at man bare ligger i sengen med kjæresten og har NULL peiling på hva man kan finne på. Det ender som oftest med noe pizza eller noe og en film eller serie. Samme rutinen hver eneste dag. Så tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips til ting du og kjæresten din kan finne på sammen, for det blir jo lett kjedelig med samme rutine hver dag. Så her kommer 15 tips til hva dere kan finne på sammen!


 

 

DRA UT - Gå ut å finn på noe enten alene eller med venner! 
Kino, bowling, skøyter, det er mange steder man kan dra sammen.

 

SPILLKVELD - Hvorfor ikke ha en god gammeldags spillekveld for en gangs skyld?
Finn fram brettspill og kortspill, og gjerne være med familie og venner og.

 

DATE - Enten om dere er alene hjemme og lager det litt koselig med tente lys og god mat,
eller om dere drar ut på en restaurant eller café. En liten matbit og en fin samtale er alltid koselig!

 

MIMRE - Sett dere ned å snakk sammen om forholdet og gode minner eller ting dere vil gjøre sammen!
Det er alltid koselig å tenke på gøye ting man har opplevd, og kanskje dere kommer på nye ting dere må gjøre en dag?

 

RING VENNER - Ta å ring noen venner og hør hva de gjør på, kanskje de og kjeder seg?
Det er gøyere med flere, og det er sundt for forholdet at kjæreste og venner går bra i lag sammen.

 

FINN EN FEST - Er dere gammel nok og det er helg, kom dere ut!
Det er jo kos med en fest i blant, og iallfall sammen med kjæreste og venner.

 

MARATON - Ja dere ser kanskje film sammen ofte men hva med maraton?
Finn en serie, filmserie eller noe og ha fullt maraton! Harry Potter hele kvelden er jo gøy!

 

LAG MAT - Nei ikke få han til å lage mat til deg eller bli hevet ut på kjøkkenet selv.
Lage mat sammen er koselig, eventuelt bake en kake eller lage pannekaker? NamNam!

 

GÅ EN TUR - Ja å gå tur er vell ikke noe jippi for alle oss ungdommer men..
En gang i blant kan det være koselig! Tur på stranden eller noe, bad om været er bra!

 

TA ET BAD - Har dere badekar eller noe i huset så ta et bad sammen.
hell oppi såpeskum, senk belysningen og tenn noen stearinlys. Koselig sant?

 

GAME SAMMEN - Alle gutter liker iallfall litt å game, og vi jenter gjør det og!
Spill sammen! Enten om det er skyte/bil-spill eller om det er Guitar Hero og Sing Star

 

LAG TING SAMMEN - Det er alltid noen gøye ting å finne på hobbybutikker!
Lag noe som dere finner på nett eller i butikk, hva med å bygge noe og male det?

 

TREN - Alle har godt av å trene og det er bra for deg!
Kan være både hjemme og på treningssenter, alltid gøyere når man er 2.

 

VÆR TURIST - Selvom dere bor i denne byen kan dere leke turist.
Er nok skremmende mange ting du kan finne i byen din du ikke visste om.

 

TA BILDER - Hvorfor ikke ha en real photoshoot sammen?
Pynt dere litt å få tatt noen fine bilder av hverandre og sammen!

 


 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

 

 

 

BLOGGER Å LESE

Hei igjen! 

Liker måten eg trodde jeg ikke kom til å klare å holde bloggen oppe å være aktiv, men nå føler jeg for å blogge hele tiden haha.
Jeg har blitt veldig glad i å lese blogger og å blogge så tenkte jeg kunne si litt hvilke blogger jeg leser, kanskje du enten leser de fra før eller vil begynne å lese de? Dere har nok hørt om de fleste, og noen av de eser jeg mer en andre. Skriver iallefall en liten liste, gjerne skriv en kommentar om hvilke blogger du leser selv!
 

www.sophieelise.blogg.no

www.styleconnection.blogg.no

www.isabelmartinez.blogg.no

www.tcmn.blogg.no

www.l0ve.blogg.no

www.andreabadendyck.blogg.no

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Da kommer svarene på spørsmålsrunden, går rett på vi:
 

 Hvorfor bruker du neon-maling i fjeset på fest?
-Haha, bruker bare avogtil om noen har, er vell bare for gøy, ikke noen spesiell grunn utenom det egentlig.


Hvordan møtte du Joakim?

- Jeg møtte Joakim via en venninne som tok meg med på fest natt til 17. Mai i fjor.

<3<3<3


Snakker du enda med Sander?
- Nja egentlig ikke, bare sånn om jeg får en snap svarer jeg og motsatt en gang i blandt.


Hva syntes du om din egen rompe?

- Hæ? Hvilke? Neida helt ok den, men langt i fra det jeg ønsker. Holder på å trene den litt da! hehe.


Hvorfor kjøper du ferdigtrent hest? Hvorfor ikke kjøpe en som kan lite å trene den opp selv?
- Dette er fordi for det første har jeg verken tid eller erfaring til å trene opp en egen hest, og jeg driver med sprangkonkuranser og forsåvidt høyt nivå og høyere snart om alt går som planlagt. Da trenger jeg en hest jeg vet kan hoppe skikkelig og som jeg kan stole på. Hadde jeg hatt hest kun for kos og turriding så hadde det sikkert vært annerledes.


Slenger med et bilde av fine Dolce min <3Hvor lenge har du og Joakim vært sammen?
- 7 måneder nå på søndag faktisk!<3 Ble sammen 17. Juni 2015Hvilken skole går du på?
- Jeg går på Årstad videregående skole.Hvem er dine beste venner?
- Det må vell være Malin, Tina, Martine, Veronika, Camilla og Joakim.Når er neste stevne med hesten din?
- Neste stevne er Vintercupen som er helgen 23. og 24. Januar.Hvor skal du i sommer?
- Ingenting er planlagt, men blir nok ned til huset i La Zenia i Spania iallfall.Har du flere dyr en hest?
- Jeg har hesten min Dolce, katten Lurven og 2 fisker som heter Arthur og Arne haha.

Slenger med et bilde av Lurven<3Hvem er du?
- Hemmeli... Neida jeg er Maiken Kårdal, 17 år fra Bergen.Hvem er din trener?
- Sprangtreneren min er Simon Yde.Hva syntes du om han?
- Jeg syntes Simon er den beste treneren jeg kunne fått og han er generelt en veldig herlig person utenom trener og. En man kan føle man er venn med i stallen utenom å bare være en elev.Hva er det laveste du har ridd?
- Laveste jeg har hoppet på stevne mener jeg er 0.70m med gamle-ponnien Pandora som jeg hadde fra 2010 - 2014.Hvor ofte drikker du sjokomelk?
- Sånn nesten hver skoledag.... hahaHvor mange tatoveringer har du?
- Jeg har 6 tatoveringer, skal ta min 7.ende i Mars. I tillegg har jeg tatoverte øyenbryn da.
Processed with VSCOcam with t1 preset
Veldig dårlig bilde men eneste eg hadde av alle...Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

SPØRSMÅLSRUNDE!

Ja då kjører vi på med en spørsmålsrunde då! Tenkte siden bloggen er litt ny kan jeg svare på litt spørsmål så dere kan bli litt "bedre kjent" med meg. Bare skrik ut spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg via et nytt innlegg i morgen eller noe. Spør om alt fra ting om meg til bloggen til hva som helst egentlig. Gjerne kom med forslag til noe dere vil jeg skal blogge om og. 

Utenom det så sitter jeg i skolegangen nå sammen med Tina og Martine og venter på neste time, nettopp hatt gym og samf.fag der det ikke skjedde noe særlig spennende. Hadde styrketest i gymmen og jeg tok opp en prøve i samf.fagen, så spent på hvordan det gikk... Så nå skal vi spille spill som vi har laget selv i neste time så det er jo chill, og skoledagen er ikke ferdig før halv 4... 

Får se om jeg skriver noe mer her senere i dag, sleng med spørsmål i kommentarfeltet så kommer svar snart <3Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

hits