Maiken

Kårdal

ATV og en kommende suprise

Hei igjen dere, er dere her enda?

 

Håper da det. Som dere kanskje vet så er jeg jo her nede i Spania sammen med mine foreldre og kjæresten min Joakim. Det har vært rundt 25 grader hver dag nå og det er helt fantastisk! Vi har vært en del på senteret, vi har vært inne i byen på tivoliet, vi har vært med noen norske venner som også har hus her, vi har vært ute på kveldene og jeg og Joakim gikk en lang tur langs strendene her hinn dagen, gikk faktisk i litt over 1 time!

I dag så har vi bare slappet av hjemme og nå sitter jeg her og spiser is, vi skal snart kjøre til et sted som heter Lo Roufette dere vi skal kjøre ATV! Gleder meg sykt, alltid gøy med litt fart og spenning. Etter det skal vi fikse noe, siden i morgen kommer en liten supriiiise! Skal se om jeg får tatt noen bilder med kameraet fra turen i dag, ellers så slenger jeg på noen bilder fra ferien forløbig, de er tatt med telefon da så kvaliteten er ikke helt på topp..


 

 Ja blir en del selfies haha, nå fikk dere sett litt bilder av Joakim da som dere har spurt etter! Satser på å få tatt litt flere skikkelige bilder med kameraet, så snakkes vi!

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

25 grader og sol

Har faktisk ikke blogget på 2 dager nå innså jeg, uff..

Men nå er det vell lov å ta seg litt fri fra alt når man har ferie er det ikke? Sist jeg skrev lå jo vi syke og det regnet, men nå er det bedre! Begge er nesten helt friske og det er 25 grader ute og solen steiker. De siste dagene har egentlig bare gått ut på å være på senteret, kjørt Go-Kart, vært ute om kveldene og så sett Paradise Hotel og litt Netflix. Noen vennerpar av pappa og de er her nede også, så der har de ene en sønn på vår alder og de andre en datter og en veninne av henne med seg, så er heldigvis litt flere ungdommer her også. 

Nå har vi bare lagt å solt oss og sitter å lurer på hva vi skal finne på, ellers så får jeg se når jeg oppdaterer neste gang! Håper dere skjønner at det blir litt lite blogging nå i ferien.


 

Regn og forskjølelse...

Hei igjen fra Spania!

I dag har vi faktisk tilbrakt hele dagen hjemme i huset, mest i sengen egentlig. Både jeg og Joakim er forskjølet og svimmel og ja litt av hvert, jeg var jo så smart å ha air-conditionen feil første natten så vi hadde det iskaldt på rommet. Satser på at det kommer seg fort, kjipt å starte ferien sånn men men. Vi var ute i går til ut på natten så det hjalp jo ikke stort det heller akkurat. I dag har det utrolig nok regnet en del, passet egentlig bra at det var i dag mens vi bare skulle være hjemme. Har heldigvis meldt finere og finere vær framover! Så nå har jeg og Joaim hevet i oss noe vann med brusetabletter og satser på at det hjelper, og nå ligger vi her i sofaen og ser på Netflix og spiser chips, egentlig ikke noe ille ved det. 

 

 

Hug Me - PugSweater

 • Publisert 21.03.2016 kl.14:36. Ligger i kategorien: Innkjøp

Innkjøpet fra gårsdagen som da ble gårsdagens outfit også!
Genser fra Bershka


 

God morgen fra Spania

God morgen ja, klokken er 12:09 men er vell lov å sove litt på ferie?

Sorry for at jeg ikke fikk skrevet noe mer her i går, vi våknet ikke før 1 time før vi måtte dra så det var bare rett opp til Flesland. Flyet brukte 3 timer og 20min. så vi landet rundt 7tiden. Vi fikk leiebilen og kjørte hjemover mot huset og var innom ene restaurantene nedi gaten og fikk oss litt mat.

Mamma og pappa var innom den lokale baren og ville egentlig ha oss med ettersom Joakim ble 18 i går, men han var litt vell utslitt etter å ha vært ute på byen dagen før. Nå våknet vi til 20 grader og sol, og blir nok snart en tur til stranden eller senteret og vise Joakim litt rundt. Er ikke sikkert jeg får oppdatert så mye framover, men skal prøve!

 

Gratulerer med 18-årsdagen!

 • Publisert 19.03.2016 kl.13:09. Ligger i kategorien: annet

Wow, kan faktisk ikke tro at i dag er faktisk gutten min 18 år.

Nei han er faktisk ikke voksen, ikke i mine øyne! Han kommer alltid til å være en liten shitkid i mine øyne. Okei jeg innser nå at det høres ut som jeg snakker om hunden min eller noe men nei snakker faktisk om Joakim, altså kjæresten min for dere som ikke vet det. I dag 19. Mars så blir han faktisk 18 år, og vi, vi stikker av gårde med han. I dag så stikker jo jeg, mamma og pappa til Spania og vi har dratt med oss Joakim! Ja han får nok ta oppkjøringen når vi kommer hjem ,satser på at han får sertifikatet då!

Nå har han nettop fått gaven sin og virker som han var veldig fornøyd med å få billetter til Cloud Nine Festival med KYGO i Bergen 20. August! Fant jo og ut at det var litt kjedelig å bare gi bilettene til han og si "her", så jeg skrev alle bokstavene i " kygo-konsert" på hver sitt ark og sa at han måtte sette det sammen og finne ut hva som stod. Han var jo på byn i hele natt så han var ikke helt keen på å løse opp dette, men han fant det ut med litt hjelp! Men nå må vi gjøre oss klar til å dra snart så avslutter med å si:

Gratulerer med 18-årsdagen til verdens beste kjæreste! 

Pakking, besøk og overnatting

God ferie alle sammen! Tenk nå er det 2 hele uker fri, så digg!

Nå har jeg kommet hjem fra praksis og var faktisk litt trist at det var siste dagen der, må virkelig si at Bjorøy Skule er en helt fantastisk skole både på område, miljø, elever og ansatte! Nå frister det egentlig å bare slappe helt av men det kan jeg faktisk ikke, for nå må jeg pakke kofferten og sjekke at jeg har alt jeg trenger. Ikke bare må jeg pakke, fordi etterpå må jeg stelle meg og pakke til overnatting siden senere skal jeg til Joakim! Jeg skal nemlig til han siden de skal feire bursdagen til han og tvillingbroren ettersom de blir 18 år i morgen, men vi tar jo med oss Joakim til Spania hehe.. Så da blir det et lite besøk med hans familie der, og så bare sover jeg der i natt og sitter på med de til Flesland der vi møter mamma og pappa i morgen.

Tenkt, et helt svangerskap

Nå tenker jeg egentlig bare har denne lange tiden kun vært 9 mnd., og folk klarer å gå rundt gravid SÅ lenge?!
 

Ja synes det er litt sykt at jeg og Joakim faktisk har 9 måneder sammen i nå, føles så rart? Eller var vell egentlig i går, fikk bare aldri lagt ut innlegget hehe.. På en måte er det sånn "hæ kun 9 måneder? føler det er fler år jeg!" samtidig er det sånn "oi 9 måneder allerede?!". Jaja, viktigste er at begge enda holder ut med hverandre og at det iallfall har vært 9 BRA måneder og ikke dårlige. Så nå har Joakim sovet her i natt (yes slapp å sove alene!) så vi lå vell egentlig bare å slappet av og så på Paradise Hotel sammen i går med litt brus og sjokolade.
 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

2 uker som ukjent bekjent

 • Publisert 17.03.2016 kl.16:34. Ligger i kategorien: annet

Her har jeg altså vært i praksis 3 dager i uken, i 2 uker nå. Og i løpet av disse dagene har jeg blitt god venn med en jente på 19 år som går i lære der, og ja vi går no rundt der sammen hele dagen og har blitt ganske gode venner. Til og med barna og noen av de ansatte har sagt vi ligner sånn og om vi er søsken og noen av barna tro jo vi er tvillinger haha. 

Så i dag satt vi på bussen etter jobb da og jeg snakket om at det er jo nesten litt trist at det er siste dagen der i morgen, så jeg måtte jo nesten få henne på Facebook så vi kunne holde kontakten! Joda så jeg måtte jo få etternavnet så sier hun hele navnet sitt da, og med en gang hun sa det bare så jeg på henne og det kom bare ut automatisk: Du kødder med meg no?

Da innså jeg altså hvem hun var, og vi har praktisk talt vokst opp sammen haha! Mine og hennes foreldre skjenner hverandre godt og vi var masse i båten med de da vi var mindre, så jeg fikk jo helt sjokk. Jeg forklarte det til mamma og pappa og de bare lo, her har jeg gått i 2 uker med en barndomsvenn uten å vite det? Hun synes det var veldig morsomt selv og vi måtte jo bare le litt, hun husker det ikke helt da men hun skulle høre med foreldrene når hun kom hjem. Eneste grunnen til at jeg husket henne er jo pga foreldrene mine så. Jaja, sånn kan det gå!

 


Elsker jo riper i linsen...

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

3 days left!

 • Publisert 16.03.2016 kl.21:52. Ligger i kategorien: annet

3, 2, 1, AVREISE!

Å fy så reiseklar jeg er nå, klarer virkelig ikke vente mer! Er så trøtt og lei at jeg merker ferie skal bli godt nå, og det at vi skal ned til Spania gjør jo bare alt 1000 ganger bedre + at Joakim er med! Merker at jeg i det ene sekundet er sånn OMG kun 3 dager, mens i det andre sekundet er det sånn æsj nå er det ingen planer i morgen, og så hele fredag og først etter DER er lørdag og vi reiser, hvorfor tar det så lang tid? Nei nå får dagene gå fort, hjelper litt å vite at jeg skal jobbe i praksis de 2 siste dagene så får sove lengre og slipper skole, og at jeg skal til Joakim på fredag og sove der til lørdagen.

Nei nå vil jeg bare se Paradise Hotel og så sove bare for at det skal bli morgen, vil bare at dagene skal gå fort nå altså! Noen av dere som skal på ferie i påsken forresten?


Et lite glad-bilde av meg, merket i det siste at tennene min er ganske rart plassert.. Ingen av de er like jo?
 

Mitt hat er herved erklert...

Her sitter jeg og skal pakke kofferten, gleder meg som en unge til å reise på lørdag. Innså at jeg pakket alt for mange topper, bruker alltid bare sånn halvparten av det jeg har med men nå tror jeg det er greit. Alt var kos med musikk og pakking og glede seg til ferien men så, jeg måtte jo pakke bikinier...

Jeg skulle da prøve bikiniene mine og har sånn 10+ bikinier, og jeg angrer nesten på at jeg prøvde de. Jeg innså nettop hvor sykt lite jeg ville gå i bikini, for puppene mine? De forsvant og jeg tror jeg ble forvandlet til en gutt. Jeg har sagt lenge jeg ønsker å ta silikon når jeg blir 18, men ikke så mye ettersom jeg synes egentlig de er en ok størrelse, de er jo ikke så små egentlig? Men jeg vil ha de littegranne større og fyldigere så jeg er helt fornøyd og bekvem med min kropp og dette er et valg jeg står for. Som sagt så har jeg jo ikke akkurat ingenting heller, jeg føler meg ok bekvem i BH, men den "selvtilliten" falt fort i det bikinien kom på... Her hadde jeg jo ingenting, alt forsvant? Jeg ser jo at det er fordi det bare er stoff og ikke sånne strenger som holder den fast og ikke stropper, så de blir liksom ikke holdt på plass. De bare falt sammen, akkurat som selvtilliten gjorde.

Jada jada, jeg vet jeg ikke trenger å bry meg, og jeg vet og at Joakim som skal være med ikke bryr seg, han liker meg som jeg er og har jo også sagt at jeg ikke trenger silikon for å se bra ut men men. Ville egentlig bare få det ut for ble litt irritert, vil jo føle meg bekvem liksom, kunne virkelig ønske jeg ikke brydde meg så mye om alt.

Mitt hat er altså herved erklert mot bikinier... Og meg selv for å bry meg så mye
 

Pakke i posten!

 • Publisert 15.03.2016 kl.17:37. Ligger i kategorien: Innkjøp

   

ENDELIG!

Som noen av dere kanskje vet så fikk jeg bestilt de nye lipkitene fra Kylie Jenner sin kolleksjon, og i dag kom de endelig! Det tok rundt 2 uker å vente men var verdt det! Eneste jeg kan si negativt her er vell egentlig kun at vi bestilte både Dolce og Posie, men da de kom var det 2 av Dolce og på kviteringen stode det at jeg skulle ha Posie så de har altså lagt oppi feil hehe. Jeg får bare sende tilbake den ene og få det fikset så det gjør jo ikke så mye, kommer nok riktig til slutt!

Dolce var iallefall sykt fin farge syntes jeg og kommer til å bruke den masse! Det er en lipgloss men den tørker med engang så det blir som en matt leppestift og det er dette jeg liker best. Du får også med lipliner som hører til og da ser alt så mye finere ut og. Den var behagelig å ha på og fin farge + den luktet sykt godt! En liten blanding av kaffi og vanilje eller noe? Anbefaler dere iallefall å teste ut disse! Fikk tatt noen bilder med Dolce på.
Disse er foresten IKKE testet på dyr
Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Regnbyen?

 • Publisert 15.03.2016 kl.13:25. Ligger i kategorien: annet

Nå tror jeg nesten vi må revurdere det kallenavnet til Bergen snart!

Kan faktisk nesten ikke tro at det er hele 15 grader ute, og det er ikke minus 15 vi snakker om men pluss! Og var 8 grader her hinn dagen og solen steiker som bare det. Når jeg tenker meg om så kan jeg faktisk ikke huske sist vi hadde skikkelig bergensvær? Sånn at det VIRKELIG høljeregnet?

Merker at når solen skinner og det er skikkelig sommer ute da merker jeg hvor digg det er å bo her ute på Bjorøy! Vinterene er litt mørke og øde ettersom det er en del hytter som da står tomme rundt om, men sommeren da er dette det beste stedet å være! Nå har vi kun bodd her i snart 2 år, så fant et bilde som ble tatt i fjor sommer av min bror.


 

Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: @mkkd.blogg@gmail.com

New In - Boyfriend Jeans

 • Publisert 14.03.2016 kl.16:43. Ligger i kategorien: Innkjøp
 

Boyfriend Jeans fra BIKBOK for 599kr, var det tilbud så den lå til kun 499kr nå!

Girls Night

God morgen ja!

Vent god morgen? Klokken er 14:00 nå ja og jeg og Veronika sitter her å spiser Nachos til frokost. Vi sovnet ikke før sånn 6 i dag tidlig, lå bare oppe hele natten og så film og hadde latterkrampe. Veronika kom i rundt 9 tiden i går og vi så på SKAM, og hørte litt på musikk. Så var det finne fram masse snop og inn i sengen å se på "Magic Mike XXL". Så ble en skikkelig girls night i går ja. I dag er det å dra i stallen og så tar jeg bussen til Joakim og sover der i natt så jeg er usikker på om det kommer nytt innlegg senere.
 

Kjedelig lørdag og generelle fakta

Hei hei folkens!

Wow det står faktisk helt stille for meg, jeg kommer jo ikke på noe som helst å blogge om? Ikke skjer det så mye spennende heller, sov til 14:00 i dag og noen planer ble avlyst så sitter jo bare her i joggebukse og Joakim sin hettegenser uten sminke og har ikke peiling på hva jeg skal finne på. Tenkte jeg kunne hive ut dette innlegget og så slenge på noen generelle fakta om meg! Så kanskje dere blir litt mer kjent med meg. Ellers er det bare å rope ut i kommentarfeltet om dere har noe dere vil jeg skal blogge om.

 

Øyefarge: Blå

Hårfarge: Svart

Høyde: 1.73m

Alder: 17

Kull: 1998

Foreldre: Ove og Nina

Søsken: Kim Ove

Halv-Søsken: Cecilie og Christer

Kjæreste: Joakim

Kjæledyr: Katt, hest og 3 fisker

Sport: Sprangriding

Favoitt filmsjanger: Skrekk eller komedie

Musikk jeg hører på: Nesten alt, går i pop, RnB osv.

3 positive ting: Utadvendt, morsom og omtenksom

3 negative ting: Overtenker, lat og kresen

  

Jeg har blitt avhengig

 • Publisert 11.03.2016 kl.23:30. Ligger i kategorien: annet

Jeg tror jeg har fått en ny avhengighet.. Nemlig snapchat-filtrene! Elsker jo at det kommer nye hver dag og blir jo nesten sur om det kommer noen jeg synes er dårlige og kjedelig? Og har nesten alltid et av disse på, spesielt kaninen og hunden merker jeg, de er jo så søte... Bare å følge med på alt det rare jeg spammer MyStory med på snapchaten min som er maiken.kardal, lurer på hvilke nye filtre som kommer framover som jeg kan spamme med!

 
 
 
  

Klipping av både katt og kjæreste

Im back!

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går folkens, etter å ha vært i praksis dro jeg rett til Joakim og endte med at jeg sov der i natt så har ikke hatt PC eller tid. Dere har ikke gått glipp av noe stort da akkurat. Joakim var hos frisøren og jeg var med for å passe på, liker virkelig ikke tanken på at han skulle klippe seg, liker best med bitte litt lengde. Etter han var ferdig ble jeg fornøyd da! og det tror jeg han og ble, ble kortere på siden og bak så fikk han beholdt lengden foran og oppå og bare tynnet det litt. Mens jeg pustet lettet ut for at det så bra ut haha, så dro vi til han igjen og der ble det pizza og film.

Ellers så ventet jeg på å bli hentet til han mente at neinei jeg ble ikke hentet det hadde han fått beskjed om så ja dessverre MÅTTE jeg bare sove der, så ja det ble vell sånn haha. God overtaler den der gutten... I dag har jeg kun vært å jobbet oppe på barneskolen og koser med veldig der faktisk! I dag var det nudel-dag så på SFO var det disneyfilmen "Maleficent" og spise nudler. Nå har jeg akkurat kommet hjem og måtte le litt da jeg så katten vår. Lille Lurven var nemlig hos dyrlegen i går og fikk ormekur og ble barbert! Hun er en katt av rasen Norsk Skogskatt så hun har en god del pels og når hun er så mye ute får hun en del floker og de blir helt tovet så de må bare barberes vekk. Nå er hun bare enda mer kosete og klengete en vanlig siden  hun synes det er så deilig å få pelsen vekk haha. Hun ser litt dum ut, men søtheten dekker det da.

Nå ble jo ikke dette lagt ut før nå så sier seg selv at jeg ikke nettop kom hjem, skrev egentlig dette i 5 tiden... Men nå har jeg stresset og prøvd å fikse siden når jeg skal legge inn bildene her vil den ikke finne de redigerte bildene så nå gir jeg bare opp... Så ja fikk tatt noen bilder av nybarberte Lurven med kameraet men lyset her inne er så dårlig og fikk ikke de redigerte så. Men bedre en ingen bilder da!

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com


 

Føler meg faktisk flink

Uff nå sitter jeg her igjen.. I sofaen og ser på serie og har akkurat hevet i meg litt mat..

Men nei har no freshet meg litt opp i dag da! Jeg fikk faktisk tatt litt sol etter skolen noe jeg ikke har gjort siden Desember! Føler meg så sinnsykt bleik for tiden, og hjemme var det ta på ny rosa neglelakk så de ser litt bedre ut. Og nå har jeg faktisk akkurat kommet hjem, for jeg har vært å trent på treningssenteret! Jepp thats right, jeg har trent. Sist gang klarte jeg 1 uke før jeg ga opp, vi satser på at det går bedre denne gangen... Jeg merker egentlig nå at jeg vil sove og har virkelig ikke lyst å trene i det hele tatt, men føler jeg nesten må dette så får bare presse meg ut av huset. Belønningen får vell være at jeg klarte å komme meg ut og at jeg får vært med Joakim i morgen.
Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Svanesjøen - Bildedryss

 • Publisert 09.03.2016 kl.10:13. Ligger i kategorien: annet

Et lite bildedryss fra svanene som alltid besøker oss her hjemme. Helt siden vi flyttet ut her sommeren 2014 da det var rundt 6 svaner og ettervært dro noen, 2 stk ble igjen og i sommeren 2015 kom de sammen med 6 små svanunger. Nå har noen av ungene forsvunnet som små desverre og nå er et par er gått for seg selv, men mor, far og ene ungen som ikke akkurat er liten lenger kommer enda på besøk. Satser på nye svanunger til sommer!
 


Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Så sliten og trøtt...

Nå har jeg altså jobbet i 7 timer oppe på Bjorøy skule og etter det? Ja da var det hjem å hive i seg litt frokostblanding for å så ta buss til stallen, hesten må jo taes den og! Ikke nok med det så står hesten ute med Flesland så jeg var jo ikke framme før klokken 6 heller og pappa hentet meg heldigvis etter jobben nå rundt 8.
Så ja nå er jeg endelig hjemme og har skiftet fra ridebukse og ridesokker til kosebukse og kosesokker, pizzaen er hevet i ovnen og jeg og mamma skal helt sikkert se Hotel Cæsar sammen. Men nå er det bloggerne først!

Mamma har bursdag i dag og, på selve kvinnedagen tenk! vi har ikke akkurat feiret ettersom pappa har væt på jobb, jeg på jobb og i stall, og hun har jobbet og det, men nå kom min bror innom her og hun fikk gaven sin som er fra meg, pappa og broren min. Det var en Samsung Gear S2 som da er en smartklokke. Hun hadde lyst på AppleWatch men ettersom disse er det samme bare de har mye lengre levetid, mye billigere og denne funker på alle mobiler og ikke kun IPhone så fikk hun denne heller og hun virket veldig fornøyd!Her har jeg endelig fått brukt kameraet mitt ja, eneste kjipe var at det er så mørkt her i huset så ble ikke akkuratt den beste kvaliteten og det men halo bedre en ingenting? Og satser på bra bilder framover

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Modelldrømmen?

 • Publisert 07.03.2016 kl.18:53. Ligger i kategorien: annet

Nå har jeg leitet og leitet og innser at nå må jeg høre litt med dere andre her, har dere peiling på modellfirma i Bergen? Eller iallfall Hordaland området? Jeg har vell egentlig i mange år hatt et ønske om å være modell, og jeg husker for noen år siden ble jeg meldt inn i noe men kom aldri noen oppdrag og var ikke noe store greier. Eneste jeg vet om er Modellhuset i Bergen, men problemet der er at de ikke tillater tatoveringer og ja, jeg har snart 7 av dem så det går nok ikke... Her var jeg så glad siden jeg hadde fått sendt inn søknad til noen som er ganske store og de skulle ha casting og jeg fikk mail om det, men så var det selvfølgelig 8 timer å kjøre så der røk jo den sjansen..

Så plis, er det noen der ute som vet om noen jeg kan snakke med? Har hatt lyst til dette så lenge men aldri blitt noe utav, finner jo ingenting heller uansett hvor mye jeg Googler. Slenger på et gammelt bilde av meg som mindre som fant ut at joda jeg var modell, så min søster som er fotograf tok et par bilder. Ganske stolt øyeblikk der ja, lille meg som var sikker på at nå var jeg en ekte modell og hadde modellbilder og alt mulig.


Bildene er tatt av min søster Cecilie, dere kan sjekke ut facebooksiden hennes HER.

Jeg fikk selvfølgelig ha med bestevenninnen min og. Funfact; mamma og hennes mor var bestevenner og de fikk  meg og Julie nesten samtidig, det er kun 8 dager som skiller oss! Så vi er da barndomsvenner, og nå er hennes bror gift med min søster og de har barn sammen!

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Ferieklar

ÅÅÅ nå klarer jeg snart ikke vente lengre!

Jeg er så lei skole og kulde og alt nå, er bare klar for ferie og fri og å reise ned til huset i Spania! Kan ikke tro at det nå kun er 12 dager igjen til ferie og til jeg, mamma, pappa og Joakim sitter på flyet på vei nedover til Spania. Satser på masse soving, soling, shopping og så må vi få kjørt vannscooter og go-kart. Denne ferien blir nok også extra gøy siden Joakim er med, og han har 18-årsdag dagen vi reiser også! Gleder meg til å gi han gaven og, spent på hva han synes..

Men nå skal jeg ligge langflat her i sofaen og bare se på "The Vampire Diaries" og finne meg noe digg, så håper jeg på at jeg får litt inspirasjon til noe å blogge om, står litt stille. Har forresten fått låne et kamera av mamma og de nå og satser på å få brukt dette framover, må bare høre hvor ledningen er så jeg kan legge over bildene.

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

#OOTD

 • Publisert 06.03.2016 kl.16:51. Ligger i kategorien: Innkjøp

   

Hei igjen alle sammen!

Vært litt stress i dag, sov hos Veronika i natt så i dag tidlig hentet mamma meg og vi dro i stallen. Etter det var det bare kjapt hjemmom å dusje og stelle seg og nå er jeg i middagsbesøk hos mormor! Slenger på bilder av det jeg går med, så skal jeg til Joakim og sove der.

Snakkes!


Hvit topp fra Gina Tricot

 


Freddy Pants fra Weightless.no

8 av 300 #GirlStruggle

 • Publisert 05.03.2016 kl.13:49. Ligger i kategorien: Innkjøp

 

At det går an...

Her fant jeg ut at jeg skulle ta å teste ut kamera litt til og kanskje få tatt noen bilder til bloggen, og da kunne jeg vise fram de nye sokkene mine og som jeg kjøpte i går. Som sagt før så må kamera stå noen meter unna pga. linsen jeg har og jeg var jo alene så jeg måtte bare a selvutløser og så løpe bort. I tillegg måtte jeg sitte for å få med hele meg men det gikk egentlig greit siden bildene ble best sånn da. Ja jeg som var så fornøyd etterpå og skulle overføre til PC så ser jeg at jeg har tatt 300 bilder?! Jeg går gjennom disse og sletter de som er like eller for dårlige, og redigerer lys og det. Nå sitter jeg her med kun 8 bilder igjen...

Jepp, ut av de 300 bildene så var det kun 8 bilder som ble bra nok. Og de er egentlig ikke bra en gang? Jeg klarte ikke helt få til siden plutselig kom det blitz på en bildeserie og bildene ble mye bedre, men så forsvant den og jeg skjønte virkelig ikke hvordan jeg fikk på den blitzen igjen.. I tillegg ble bildene biiiiittelitt skurrete og noen litt mørke og jeg sitter da der i lange sokker, overzised hettegenser, håret i dott ug null sminke. Som da er grunnen til at jeg ser vekk fra kameraet hehe... Dere kan få se noen av de få bildene da!
 

Jaja det ble da noe haha! Får få med meg noen til å ta litt bilder og faktisk fikse meg neste gang! Her fikk dere se de nye sokkene på da, de øverste mørkegrå, de svarte og de lysegrå som er strikket. Alle er kjøpt på H&M.


Instagram: MaikenKardal
Snapchat: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Shoppoholiker

 • Publisert 04.03.2016 kl.19:42. Ligger i kategorien: Innkjøp

Hahaha må le litt, aner ikke hvor mange av innleggene min her som er innkjøp nå?

Okei jeg tror jeg nå har fått påvist diagnosen shoppoholiker! Har nok tenkt jeg har vært det lenge men nå har vi bevis så ja den diagnosen er nok påvist nå, iallfall av meg selv. I dag så var det en time å vente i byn og det er jo alltid da dette skjer, må vente på bussen så da blir det rund å kikke litt i butikker. Jeg og Malin var litt rundt om kring men følte meg bare veldig blakk og trist ettersom vi var innom Høyer som da ikke akkurat er en billig butikk, der hadde jeg ikke råd til et kubbelys engang og det sier jo litt...

Jeg hadde litt penger da og hadde sett noen sokker på H&M her om dagen som jeg har letet etter lenge, sånne høye sokker man kan bruke til en lang genser eller noe. Så da var det innom å få kjøpt de da, de var ikke så dyre heldigvis! Til forsvar så har jeg letet lenge etter sånne type sokker så jeg måtte nesten kjøpe de når de endelig hadde de inne... 

   

   

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

 

Dagen er herved ødelagt...

Okey her kommer jeg da inn i butikken og er så klar for mat, og jeg og Malin cravet helt sykt etter boller. Så går vi bort og skal ta sjokoladebollene og finner hver vår store sjokomelk og stresset litt siden neste skoletime snart startet. Kommer i kassen og betaler og så var det kjapt tilbake, vi får ikke spise i timen så skulle spise på vei tilbake så vi åpner posen og tar hver vår bolle.
SÅ VAR DET F@#N ROSIBOLLER!

Okei ja du tenker kanskje det ikke er noen big deal men jo for vi gledet oss sykt til sjokoladeboller og kunne ikke bytte siden vi tok et tygg før jeg innså det var rosin... Men vi får pille ut alle rosinene i sinne og så får vi gå bort å kjøpe en nye pose med 8 SJOKOLADEboller etterpå haha. Da betaler Malin da, alt man gjør for litt bolle?

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

Jeg er visst alle bloggeres look-alike

Hey guuurls! Og boys? vet ikke helt hvem som leser egentlig.
 

I dag så har jeg hatt min første dag i praksis faktisk, så nå fram til påske blir det kun 2 dager skole og 3 dager der jeg jobber. Jeg er i praksis ute på Bjorøy Skule og det var faktisk ganske gøy! Var i Bjorøy Barnehage før jul men ville prøve å jobbe med de litt eldre barna nå. Dagen startet ikke akkurat så bra, jeg sov ute på Valle med Joakim i natt siden vi passet nevøen hans (Ja jeg dro helt ut mot Os i går kveld for å bare hjelpe han så han slapp å være alene for å så ta 1 og en halv time buss til her jeg bor i dag tidlig). Typisk at det var litt kø så jeg rakk ikke bussen fra byn og mast Bjorøybussen... Og Bjorøy er jo en liten øy så bussene går jo ikke akkurat ofte heller så jeg kom ikke før 09:40 når jeg egentlig skulle begynne klokken 9... Heldigvis fikk jeg ringt å sagt ifra og de sa det gikk helt fint og de skjønte det med at bussene går så sjeldent.

Det var iallfall kjempe koselig å jobbe der og der er kjempe koselig der. Alle de ansatte var kjempe snille og imøtekommende så følte ikke at et ble noe kleint eller noe, og barna var jo kjempe søte! Ute i friminuttene ville alle jentene hoppe tau med meg og senere når skolen var slutt og jeg var oppe i SFO så lagde vi toast og så hadde jeg på dataen på storskjerm og vi spilte musikk og ungene danset og lo.

Fikk også mange komplimenter i dag haha, de ungene er jo så søte og sier jo det de mener (kan vell være litt skummelt og) men husker bare hun ene spurte hva jeg het og når jeg sa Maiken så sa hun bare: "ÅÅÅÅ, det var fint! Og det passet til håret ditt og det og er fint!!!" Haha så søt og liten, og var så random også haha, er ikke alltid man hører det liksom. Så på vei til SFO var det en av de eldre jentene som sikkert gikk i 6. - 7. klasse som så meg og bare plutselig: "Hvem er du? Du lignet sykt på hun Sophie Elise!"

Haha, måtte le litt da. Jeg ligner da virkelig ikke på henne synes jeg iallfall, men tok det som et stort kompliment! Litt morsomt siden jeg har alltid lurt på hvilke kjent person jeg ligner på og nå jeg hørt Sophie Elise og Stina faktisk, begge er bloggere så det er jo litt vittig. Kan få meg jobb som å være look-alike til bloggere. Gleder meg allerede til neste uke da jeg skal være der tirsdag, torsdag og fredag!

 


Prøvde forresten å få tatt litt bilder med kamera mitt i sted på selvutløser, problemet er linsen så kamera må stå noen meter unna. Klarte jo selvfølgelig å ha kamera litt for lavt nede og så kom mamma og de hjem og nå kommer snart Joakim. Får prøve litt mer neste gang.

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Små avhengigheter

Hey babez!

Okei jeg har innsett noe, jeg har ikke bare en men mange små avhengigheter. Eller iallfall små krav i hverdagene som jeg bare trenger. Har aldri tenkt at jeg var avhengig av noe, men jo tydeligvis? Jeg bare må ha disse tingene med sånn nesten hver eneste dag, tror ikke jeg hadde overlevd uten. Okei hadde nok det, men du skjønner poenget. Jeg er nemlig "avhengig" av:

 

OSTEHORN
Jeg spiser ostehorn hver eneste ukedag nesten. I friminuttene kjøper jeg alltid 1-3 ostehorn så jeg skal holde meg mett gjennom skoledagen.

 

SJOKOMELK
Jeg kan ikke ha ostehorn uten sjokomelken min, jeg kjøper alltid en svær Tine sjokomelk på 1 liter, og ofte kjøper jeg sånne små sjokomelker på automaten i stallen nede i kiosken.

 

KINDER-EGG
Jeg spiser kinder egg hver eneste helg, det er mitt faste helge-godt, og jeg spiser det gjerne i ukedagene og. Kinder egg er bare noe jeg elsker, og gjort det hele livet. Jeg samlet på lekene når jeg var mindre og har en eske med leker og jeg prøver enda å huske å hive lekene oppi hver gang.

 

COLA
Jeg er colaholiker. Det er nok garantert, jeg drikker nemlig cola hver eneste dag. Tror faktisk jeg har dager jeg drikker en hel 1.5L for meg selv... Haha uff, jaja!

OSTEPOP
Dette er ikke like mye, men spiser det ganske ofte. Jeg og mamma sitter ofte på kveldene i ukedagene og ser på Hotel Cæsar sammen og da kommer fort skålen med ostepop fram.

 


Slenger med dette bilde av min amazinge samling av kinder-egg leker.
 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Kylie Jenner Lipkit

 • Publisert 01.03.2016 kl.21:10. Ligger i kategorien: Innkjøp


 

I går (eller i dag) klokken 00:00 kom det ut nytt salg av Kylie sin nye kolleksjon Kylie Lipkit og har hørt disse blir utsolgt på minutter, og dette stemte! Jeg hadde så lyst på disse og jeg fant ut okei jeg har hørt hun legger ut nye ved midnatt så jeg satt klar med nettsiden hennes oppe og var klar til å refreshe. Jeg måtte refreshe sånne 3 ganger, og så klarte jeg å få tak i de og selvfølgelig da kort og alt er lagt inn og vi trykker betal kommer det at vi må vente siden det er så mange på siden samtidig. Dette skjedde 3 ganger og var faktisk nervepirrende, minnet om da jeg prøvde å få billetter til Justin Bieber haha. Og dette er kun sminke, vi jenter kan være litt rare i blant.

Jeg kom meg gjennom til slutt da! Jeg fikk kjøpt 2 av 3 jeg hadde lyst på, mamma sa vi kunne ta de 2 først og om de er så bra kan vi heller kjøpe Candy K en annen gang. Nå kjøpte vi Dolce K og Posie K, og jeg bare elsker de fargene! Gleder meg sånn til de kommer i posten og jeg kan vise dere! Dere kan kjøpe Kylie Lipkits HER og det blir oppdatert om når de legger ut varer på instagramen til Kylie som er @KylieJenner og sminkeinstagrammen @KylieCosmetics.
 

   

 

Lover å lage et bra innlegg når jeg får de om alt fra hvordan de ser ut på, hvordan de er å bruke, om de er behagelige å ha på og alt dere trenger å vite eller lurer på. Så kanskje dere også vil kjøpe! Det som jeg forresten liker så godt er at det er som lipglosser men når man har det på blir de matte og det ser mer ut som en leppestift, så blir spennende å prøve de ut.

   

 

Følg meg gjerne på Instagram @MaikenKardal 

damn, sa du nettopp 22?

 • Publisert 01.03.2016 kl.09:16. Ligger i kategorien: annet

wow..

Du husker han søte lille gutten som alle mente sang som en jente? Han med den der bieberflippen?Ja han er 22 år i dag.. Damn tiden går fort, hørt på musikken hans og stalket han siden han var 14 år whaaat? Det at den lille søte uskyldige gutten med bieberflippen nå er en dødskjekk voksen mann som ja er langt ifra uskyldig det er bare sykt. Tenk da, han var kun en normal liten gutt som la ut videoer av seg selv på youtube og nå er han en av de største kjendisene som har eksistert? Ja hvem hadde trodd dette...


 

Måtte nesten bare få med et innlegg om det siden jeg har vært fan av denne gutten i flere år og ja er egentlig bare sykt å tenke på. Nei for meg er han nok fortsatt 16 år og Baby-sangeren! Tenk nå kommer han snart til Norge for 4. gang og, gleder meg som en unge til konserten! Og enda mere til Sverige rett etterpå da jeg endelig skal få møte han etter alle disse årene. Damn, la 2016 gå fort!
 

Forskjell much?

hits