Maiken

Kårdal

På topp i spillelisten

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

Last Friday Night

Hey pepz!

Uff deilig å komme hjem nå eter skolen, trenger helg... Å vent, vi hadde det nettopp, trenger nok heller en lang ferie! Heldigvis er det kun 19 dager til Spania! Wohoo gleder meg som en unge. Skal og bli litt deilig å sove i min egen seng i natt, har ikke sovet hjemme siden onsdag faktisk... Sov hos Joakim sin søster natt til fredag, hos Malin natt til lørdag, og hos Joakim sin far natt til søndag, og hos Joakim sin mor natt til i dag? Damn...
  

Fredag så var jeg jo i 18-årsdagen til Malin og jeg lovte jo en liten update, bedre sent en aldri eller hva? Vi var sånn 12 stk. og det var sinnsykt gøy og god stemning, jeg ble kjent med flere av hennes venninner og vi sang masse og danset og ja koste oss masse! Vi kom i 9-tiden og folk dro vell rundt 1 - halv 2 da foreldrene til Malin kom hjem. Jeg og en som heter Camilla overnattet der siden vi var igjen på slutten så fant vi vell egentlig bare ut at why not? Blir jo kos og bare chille her heller istedenfor å stikke hjem. Joda det var kos det men meg og Malin fikk svi for det. 3 stk i en liten seng på 1.20m var ikke en god ide. Jeg sov innerst og med hodet helt skjevt så våknet med ganske så vondt i skulderen og litt i ryggen, og Malin lå ytterst så Camilla hadde spent henne utav sengen så bursdagsbarnet hun la seg på en puff nede ved bena våre og sov i fosterstilling uten dyne og alt resten av natten. Uff stakker jente, hadde en del vondt i skulder og rygg hun og ja. Camilla skjønte ingenting, hun hadde sovet som en unge haha.
 


 

Dagen etter våknet vi faktisk tidlig, 09:30 eller noe, og snille Malin lagde frokost på sengen til oss og vi så Charlie og sjokoladefabrikken på Netflix. Senere ble jeg hentet og vi hentet Joakim hos en kompis også og det var rett hjem og skifte og det før det var til Joakim sin far senere. Har iallfall vært en koselig helg med både bursdagsfeiring, familiebesøk med Joakim sin familie og kino. Må forresten anbefale dere alle å se Deadpool! Fysøren for en bra film!
 


Beklager for elendige bilder hehe, alt er tatt med snapchat så

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

En liten update fra kinoen

Hei!

Sorry for lite blogging, jeg sov hos Malin etter festen på fredag så var det rett til Joakim i går så fikk bare slengt ut det ene innlegget i går.

Har vært hos Joakim i hele dag og hatt familiebesøk his han så har ikke hatt PC. Nå sitter vi på kinoen og venter på å se Deadpool så tenkte å bare oppdatere litt med telefonen til dere! Lover å komme med innlegg i morgen.

 


Slenger på en selfie

En litt sunnere dessert!

  • Publisert 27.02.2016 kl.18:14. Ligger i kategorien: AnnetHey alle dere amazinge folk som leser bloggen min!

Ja dere er amazing, synes enda det er sykt at sånn over 200stk orker å lese bloggen min hver dag? Vet ikke om dere leser siden den er bra, dere kjeder dere, eller der ikke liker meg og bare ser for å finne noe gale dere kan hate på. Men uansett så er dere innom og uansett om det er grunnet hat eller ikke så bruker dere jo tiden på meg og det er jeg takknemlig for! Har faktisk ikke fått en eneste hatkomentar enda, trodde jeg kom til å få det da jeg startet her! (bank i bordet)

Men tilbake overskriften! Jeg tenkte å dele et lite tips til dere som gjerne er litt som meg som hele tiden vil ha noe godt, så har jeg en litt sunnere dessert som er sykt godt! nemlig vaniljekesam med frosne bær! Er jo kjempe enkelt å lage og, bare ta en skål å hiv oppi litt kesam, eller hele tømme hele boksen sånn som jeg gjør, og så hiver du oppi de frosne bærene. Og nei du skal ikke la bærene tine eller noe, bare ta de utav frysen og hiv de oppi. Jeg har pleid å bruke bringebær, men nå har jeg kjøpt en pose med litt blanding av bær, men alt går! Det er helt opp til deg selv og hva du ønsker! Kan godt henne man kan ha andre ting oppi og, er nok bare å google litt, men vaniljekesam generelt med noe i er iallefall kjempegodt synes jeg!

Gjerne sleng på en kommentar om du har prøvd eller skal prøve dette og hva du synes om det! Godt eller?

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal


 

Dagens lille flause...

  • Publisert 26.02.2016 kl.18:57. Ligger i kategorien: Annet

Ja jeg måtte bare få med et lite innlegg på dette her, for i dag så skjedde noe jeg hater og alltid er redd for at skal skje, og er jo typisk at det skjedde da jeg VIRKELIG ikke trodde det kom til å skje...

Joda her var jeg glad siden mamma hadde overført penger siden jeg spurte ettersom jeg trengte sminke til i kveld som jeg skrev i forgje innlegg, her er jeg i butikken og har funnet det jeg skal ha og et kjempefint øyenskygge-palett med nude farger. Så kommer jeg til kassen og det og alt er bra, ja helt til hun sier prisen.... Joda det ble visst 380 eller noe og jeg hadde kun 330kr på kortet så da ble det bare et lite uskyldig: åja hehe jeg har visst regnet feil jeg, du kan bare legge vekk øyenskyggen... Og så var jeg egentlig bare sykt sånn plis si at jeg har råd nå, for hadde vært dødsflaut om jeg ikke hadde hatt råd da heller, men da gikk det. Den øyenskyggen var visst dyrere en jeg trodde. Verste var jeg hadde tenkt å regne ut hvor mye det ble men tenkte bare nei kan ikke bli så mye. Typisk, skjer den ene gangen du ikke forventer det...

Jaja, får huske å regne ut om jeg har råd neste gang..


Lommeboken som da ikke inneholdt nok penger...

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

Kjøpt ny sminke - IGJEN

Klare for å se dagens innkjøp?

Haha blir en del sånne innlegg, føler jeg shopper hele tiden.. Men i dag var det en god grunn til da! Skal nemlig i 18-årsdag til en venninne så er mascaraen nesten tom, måtte ha noen nye vipper og trenger en tynnere eyeliner så da måtte jeg skaffe det før sminkingen senere. Jeg skal prøve å få tatt noen bra bilder av både hvordan sminken blir og få tatt noen i kveld så jeg kanskje kan fortelle i morgen. 

Alt er kjøpt på Cubus
 

Jeg vil teste ut noe!

  • Publisert 26.02.2016 kl.09:34. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Vil dere hjelpe meg med en ting? Jeg vil gjerne teste ut noe skjønner dere! Nå har jeg rundt 200 lesere daglig og er så utrolig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese bloggen min, men hvem er dere? Jeg vil vite hvem dere herlige folk er, så om dere vil ta dere 3 sekunder extra denne ganger å kommentere under her så hadde jeg blitt så glad! Bare gjerne skriv om du er fast leser eller bare titter innom en gang i blandt og det, og gjerne skriv navn, men du kan jo være anonym om du absolutt ikke vil ha navn med. Har dere en egen blogg selv så gjerne legg den med så skal jeg sjekke ut deres og gjerne slenge på noen kommentarer hos dere!

Siden jeg vet at ikke alle er helt med på hvordan dette gjøres så her har dere et bilde. Er bare å fylle inn der som dere ser jeg har gjort på bildet, men man må ikke ha navn, URL eller E-post med, dette er valgfritt. 
 

En svipptur innom Cubus

Hei igjen skjønninger!

Ble litt sent i går så fikk ikke blogget noe utenom det litt sent på kvelden om mitt nye rom, men tenkte å oppdatere nå. Var nemlig en liten svipptur innom Cubus i gå etter skolen, ikke lurt å måtte ta buss fra inni sentrum å ha lenge å vente på bussen, er jo så mange sentere og butikker jeg kan kikke i. Så i går var jeg rett innom Cubus og skulle vell egentlig ikke ha noe, men kom jo selvfølgelig ikke tomhendt ut? Jeg fant nemlig an matt neglelakk fra IsaDora, dessverre hadde de ikke mer svart igjen som jeg ønsker, men kun blå og grønn. Men så helt bakerst var det 1 hvit igjen så da fant jeg ut jeg ville prøve denne! Og så rett før jeg kom til disken så jeg alle de deilige kosesokkene, og jeg er avhengig av kosesokker. Har noen rosa fra Cubus sine og nå har de kommet nye (ikke så nye lenger da) som er myyye mykere og! Joakim og elsker disse så han har stjelt et par av mine gamle grå, og til jul fikk han blandt annet 3 par kosesokker av meg av denne nye myke typen haha. Så nå bruker jeg hans sokker hos han hele tiden men kjøpte mine egne nå. Likte fargen også, bare se her!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

My New Room

  • Publisert 24.02.2016 kl.23:31. Ligger i kategorien: Annet

Okei har vell ikke fått nytt rom, dette er det samme gamle, men det virker nytt!

Nå har jeg nemlig malt ene veggen rosa, støvsugd, vasket, ryddet og ommøblert litt så alt er så annerledes føler jeg haha. Ble veldig fornøyd da, veggen ble ganske fin og lys og fikk om en fin sånn wallsticker over sengen og det gjorde litt mer ut av seg, så rommet var ikke så kjedelig lenger! Malte klokken 10 i går kveld og resten gjorde jeg i dag, så i natt sov jeg i sengen midt på gulvet som var ganske uvandt. Må venne meg til ny stilling no og siden sengen er flyttet, og jeg fikk jo tatt noen før - etter bilder, må jo vise dere!

 

FØR
    

ETTER
    

Hvorfor hater alle på plastikk for tiden?

WOW...
Plutselig ble dette et sinnsykt stort tema igjen, ja det har vært det lenge men plutselig tok visst alle dette opp igjen. Skjer med at alle skal hate sånn på plastiske operasjoner og det då? Og mene at man ødelegger kroppen sin og det? Herregud la no folk få gjøre som de selv vil med kroppen sin!

Ja jeg skjønner hva dere mener, men det må da gå an å heller gi noen råd til noen man skjenner om at du selv ikke er helt for dette? Istedenfor å bare slenge ut til hver og en at man ødelegger seg selv og man ser falsk ut og man kommer til å bli stygg som eldre? Det er jo faktisk direkte mobbing.

Jeg selv synes folk må få bestemme selv hva de vil, men ja jeg skjønner at det kan gå i overkant at noen gjør alt for mye men hvorfor skal vi bry oss om hva de gjør? Og ja jeg vet det er alt dette med kroppspress men det har jo ikke bare med det å gjøre, presset er der nok uansett. Og altså ja jeg føler jo litt press på at jeg kunne ønske jeg var finere, men da ser jeg jo faen ikke på de med silikonpupper og det og surmuler for at jeg ikke har de puppene? Da er det bare å kjøpe de samme da. Men da ser jeg heller på de med ekte fine former og kunne ønske jeg hadde en fin kropp som de! For JA, jeg ønsker faktisk selv å ta silikon når jeg blir 18 med mindre puppene mine mirakuløst vokser på de neste 4 månedene. Men dette er noe jeg ønsker for meg selv, for at JEG skal føle meg mer komfortabel med meg selv. Ikke for at dere skal synes jeg er deilig osv.? Så jeg gir egentlig blanke faen i deres meninger når det kommer til meg og min kropp akkurat der, la meg gjøre som jeg vil. Tro meg, jeg misunner dere til 1000 dere som har naturlige fine former og det, og dere som er fornøyd med dere selv. Men jeg selv føler jeg trenger dette, selv om dere kanskje kan lett si jeg ikke trenger så er dette noe jeg vil for meg selv.

Så ikke vær en idiot som går rundt å sier til folk at de ødelegger seg selv, da kan du heller i det minste være en venn å heller gi et tips.


Bildet hentet her

 

TAKK FOR MEG

6 ting jeg bare må ha med meg

Nå bruker jeg vesken min en del men har begynt med sekk igjen på skoledager ettersom det er bedre plass, og jeg kjøpte meg ny stilig sekk når  vi var i L.A. i høst så da liker jeg å få brukt den. Jeg stikker jo ofte til Joakim etter skolen og sover gjerne der noen ganger også, og da må jeg jo ta med en extra genser og sminke osv.

 Men hva har jeg egentlig ALLTID på plass i sekken? Som da blir flyttet over til vesken når jeg bruker den, eller som bare ligger i lommen da!

 

P-piller
For det første vil jeg jo ikke risikere å bli gravid, men i tilleg så er det ganske kjipt om jeg glemmer å ta disse og da får mensen når jeg egentlig ikke hadde trengt å ha det..


Bildet er fra google, men dette er de jeg bruker.

 

Lommebok
Du vet aldri når du trenger penger! Plutselig er du sulten eller trenger noe, eller bare ser noe du virkelig har lyst på hehe.


Bildet er fra Google, men jeg har denne i brun som er den som hører til vesken min.

 

Hårbørste
Er vell alltid greit å ha, holder flokene unna og! Og plutselig har du vært ute og det har regnet eller vært litt mye vind og da er det ikke alltid håret ligger like fint etterpå.


Bildet er tatt av meg, det er da denne jeg har med meg eller tangle-teaseren

 

Parfyme
Ja det er vell bare greit å ha, plutselig føler man gjerne man trenger litt godlukt og da er et greit å bare spraye på litt parfyme.


Bildet er tatt fra Google, men det er denne jeg bruker. Ja jeg vet den egentlig er for menn men den lukter nam. 

Øreplugger
Dette tror jeg er et must for alle, går ikke ann å gå utenfor døren uten å ha muligheten til å høre på musikk!
Hadde nok ikke overlevd bussturene eksempel...


Bildet er tatt fra Google, men disse jeg bruker siden Beatsene er ødelagt...

 

Mobilen
Sier vell seg selv, går ingen steder uten denne. Både for å få tak i folk, så andre kan få tak i meg, spille om man kjeder seg, oppdatere litt på sosiale medier og se hva andre gjør, og så selvfølgelig for å høre på den der musikken da!


Bildet tatt fra Google, men er denne telefonen jeg har.

 

MINE TATOVERINGER

Hei hei!

Det var noen som lurte på hvilke tatoveringer jeg har etter innlegget jeg skrev i går da jeg nevnte jeg har hele 6 stykker og snart tar min 7ende. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om de og når jeg tok de, og legger ved bilde fra rett etter de ble tatt. Da går vi rett på sak da!

 

BELIEVE
Sommeren 2013, 15 år

Denne tok jeg ettersom jeg synes det er utrolig viktig å ha troen på seg selv og drømmene sine og det, om man ikke tror man klarer noe vil man iallfall ikke klare det.


 

HAKUNA MATATA
Sommeren 2014, 16 år

Denne sier vell seg selv, dette betyr jo "Ingen bekymringer". Dette er da siden jeg synes det er et utrolig fint ordtak å leve etter, og i tilleg siden dette er fra Disney og jeg virkelig elsker Disney. Dette var også min bursdagsgave til 16-årsdagen fra mamma og pappa.


 

SHH...
Sommeren 2014, 16 år

Denne tok jeg samtidig som hakuna matata, og denne skal jeg innrømme er litt på gøy. Den er såpass liten at jeg vil nok inge angre for den gjør ingen skade, men jeg synes bare den er stilig og jeg ønsket meg denne en stund og da slengte vi den på i samme slengen.


 

ROSE
Januar 2015, 17 år

Denne bare elsker jeg! Denne tok jeg ettersom jeg lenge har hatt lyst på rosetattoo og det bare er noe med roser jeg elsker. Måten de er så vakker og elegant, men likevell har skarpe torner som kan stikke deg. Jeg har også planer om å fortsette på denne med sleeve nedover armen, og det skjer allerede i Mars da jeg skal ha en ugle under.


 

OHANA
Påsken 2015, 17 år

Denne tok jeg faktisk uten at mamma og pappa visste om det! Jeg hadde da altså med min borer som foresatt hehe.. Men dette var fordi jeg ville overaske de ettersom jeg tatoverte et evighetssymbol med navnene dies inni (Nina og Ove) og så over står det Ohana som dere sikkert vet betyr familie. Dette sitatet er jo også Disney hehe, fra Lilo & Stitch der de sier "Ohana means family, and family means nobody gets left behind".


 

DIAMANT
Sommeren 2015, 17 år

Denne var vell egentlig siden jeg synes den er veldig fin og ønsket meg lenge, og så er den såpass liten. Dette er ettersom jeg elsker diamanter og måten de er uknuselige. Og litt fra dette sitatet som jeg elsker:  
"Your a diamond dear, they can´t break you". 

 

 

Du kommer til å angre

Er det noe som plager meg så er det de som sier til folk med tatoveringer at de kommer til å angre og ødelegger kroppen sin.

Jeg selv har 6 tatoveringer og skal ta min 7ende nå i Mars, og er det noe jeg ikke takler er det når andre skal komme med den der typiske: Du kommer til å angre. Nei jeg gjør ikke det kjære deg, jeg er jo ikke så dum at jeg tar en tattoo jeg tror jeg vil angre på? Jeg husker da jeg tok min første tatovering sommeren 2013, da var jeg kun 15 år. Da tatoverte jeg Believe med noen fugler som fløy på håndleddet mitt. Nesten alle sa jeg kom til å angre, og selvfølgelig trodde alle jeg tok denne på grunn av Justin Bieber. Ja det stemmer at jeg er stor fan av Justin, og den er inspirert fra han ettersom det er han som har "lært" meg dette om at det er viktig å tro på seg selv og drømmene sine og det, bare se på han som startet på youtube men hadde troen, og se hvor han er nå? men NEI, jeg tok ikke den tatoveringen bare på grunn av Justin... Hadde jeg ville tatt en tattoo for han hadde jeg jo sikkert tatovert navnet hannes eller belieber, men nei det kommer jeg nok aldri til å gjøre. Jeg tok Believe fordi jeg syntes det er utrolig fint og sterkt og jeg virkelig ville det.

 

Hvordan VET dere at jeg kommer til å angre? Er dere tankelesere kanskje? Eller kan se framtiden? Nie tenkte meg det ja. Jeg hadde ikke tatt noe jeg vet jeg kom til å angre på, og OM jeg skulle angre en eller annen gang så går det faktisk an å fjerne eller tatovere noe annet over? Jeg personlig elsker tatoveringer og synes det er dødsfint, det er en type kunst og man pynter seg bare opp. Selvfølgelig KAN det bli for mye, og noen tatoveringer er mindre fine en andre, men det er jo opp til hver og en hva man liker? Jeg tar tatoveringenme for meg ikke deg? Jeg driter i om du ikke liker tatoveringen , jeg liker den og det er min kropp?
 


"The face you get when people say you will regret your tattoos one day..."

 

Når selvtilliten er på bunn og man ikke vet hvorfor...

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor? Hvorfor har jeg så dårlig selvtillit? Hvorfor hater jeg utseende mitt så mye? Jeg har jo en forsåvidt tynn og fin kropp, rompen er helt ok, ikke stor og deilig men den er i det minste ikke sånn at den er borte vekk, puppene er ikke de ALLER minste og håret mitt er langt og mørkt, og huden min er ren.
Men er jeg fornøyd? nei... Hvorfor? Det vet jeg ikke...

Jeg finner alltid noe som er feil med meg, og jeg føler jeg alltid ser jenter som er så mye bedre en meg. Jeg er alltid redd det skal bli slutt mellom meg og Joakim fordi jeg vet han LETT kan finne en som er mye bedre en meg og som er 1000 ganger finere en meg. Eneste som redder meg vekk fra den tanken er at jeg heldigvis vet Joakim synes jeg er fin som jeg er og at han ikke hadde byttet meg for noen, og spesielt ikke grunnet utseende.

Jeg hater at jeg aldri blir fornøyd, jeg hater at når jeg sminker meg og endelig føler meg fin så tar det kanskje bare 1 time eller 2 så er jeg tilbake på den der: Hah og jeg trodde jeg var fin, se på hun der da.. Eller henne, og har du sett hun der pene på Instagram? Jeg ser bare på alle andre og ser hvor mye penere de er en meg. Jeg er sikker på jeg kunne ha funnet en med kåring som verdens styggeste utseende og likevell funnet noe ved henne som var bedre en meg.

Jeg blir bare aldri fornøyd med meg selv, og det er umulig å fikse det for jeg vet ikke en gang hva det er å fikse...

Dagens innkjøp

Hei igjen pepz!

 

I går så tok jeg faktisk å fyllte litt over en hel flyttekasse med klær som skal opp på loftet. Jeg innså vell at jeg har sykt mye jeg ikke bruker men som tar plass i skuffene, så da ble det ryddings. I tilleg var jeg så godt i gang at jeg støvsuget og ryddet hele rommet, og i dag skal jeg male! Så nå har jeg og mamma shoppet litt og da handlet vi maling og, for den ene veggen min skal bli lyserosa! Damn, er sykt spent.. Fargen er kjempe fin og søt da, og den heter "Lille Prinsesse", så skal det kun være på den ene lille veggen med sengen.

I tilleg ble det litt extra shopping så her er bildene fra dagens innkjøp!

 

   
Denne jakken av merket "Save The Duck" kjøpt på ShoeShe

 

   
Denne hvite toppen med knyting foran fra Gina Tricot

 

   
Denne stilige genseren fra Gina Tricot

 

   
Denne Molly Highwaist buksen fra Gina Tricot

 


   
Denne grå genseren fra Gina Tricot / Og malingen ble kjøpt på Wallendahl


 

 

Mine favoritter

Hei igjen skjønninger!

Endelig fredag, merker jeg virkelig er klar for helg nå! Har egentlig ingen planer for helgen så skal bli så deilig å egentlig kun slappe av i helgen, kanskje jeg finner på noe med venninner eller noe da Joakim kanskje skulle ut til hytten å rydde siden den skal selges. Tenkte jeg skulle skrive litt om mine favoritter innen forskjellige sjangere så da går vi egentlig bare rett på sak!

 

SERIER:

Gossip Girl

The Vampire Diaries

American Horror Story

Hotel Cæsar


 

 

TV-PROGRAMMER:

Friends

Two and a half men

Anger managment

The Simpsons

Family Guy


 

 

FILM-SERIER:

Istid

Harry Potter

SAW

Divergent

Hunger games

The maze runner


 

 

SMINKE:

M.A.C.

Maybelline

SmashBox

Kicks

   
 

 

MOBIL-APPER:

Snapchat

Instagram

Facebook

Messenger

Spotify

Vine

AudioTube

Noen spill


 

 

BLOGGER:

Sophie Elise

StyleConnection

TCMN

L0VE

Sraad

Andrea Badendyck

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Sorry pepz!

Sorryyyy!

 

Har dessverre ikke fått blogget før i dag ettersom vi hadde litt annerledes skoledag og ikke brukte pc så den har vært i sekken hele dagen, og etter skolen var det rett hjem der Joakim ventet på meg så har vært med han. Men kan no gi dere en liten update fra dagen! På skolen skulle B-klassen ha et arrangement for oss og vi skal ha et for dem neste uke, så på skolen var det bare lek, pizza, quiz, og film osv. 

Etter skolen var det buss hjem og der lå allerede Joakim i sengen min og ventet men han hadde jo selvfølgelig sovnet.. Så jeg la meg ned med han og han våknet no litt å snudde seg til meg så sovnet vi begge igjen og sov da altså fra klokken halv 5 til klokken var 7 på kvelden, dette er vell egentlig typisk meg og han haha. Så var det vell å presse oss ut av sengen siden da hadde pappa laget pannekaker til middag! Så kan dere jo gjette, jo vi gikk inn i sengen og bare lå der videre og så måtte Joakim ta bussen hjem.. Prøvde å overtale han til senere buss men da kom han ikke hjem før halv 1 i natt så... 

Satser på å komme med et litt bedre innlegg i morgen, gjerne kommenter under om dere har noe dere vil lese om!

Har forresten blitt helt hekta på dette nye Kyle & Kendall spillet! Må lastes ned på mobilen om dere ikke allerede har gjort det, heter @maikenkardal der om dere vil følge meg!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

8 måneder

  • Publisert 17.02.2016 kl.20:04. Ligger i kategorien: Annet

Wow, tenk at 8 måneder allerede er gått? I dag er det hele 8 måneder siden jeg ble kjæreste med deg, 8 måneder siden livet mitt ble totalt endret, hele meg ble endret. Jeg er så utrolig glad for at du har kommet inn i livet mitt og jeg kan virkelig ikke klare å se for meg livet uten deg lengre. Du har bare blitt en del av det, og det er jeg så utrolig glad for. Du er den som kan få meg til å le når jeg er sur, får meg til å smile når jeg er lei meg, får meg til å føle meg vakker når jeg føler jeg ser ut som et vrak, du er den som får meg til å bli en bedre person. Det er nøyaktig 9 måneder siden vi ble kjent og vi fant vell tonen ganske fort, begynte å henge sammen mer og mer, og etter nøyaktig 1 måned ble vi sammen. Rart hvordan ingen av oss egentlig var på utkikk etter noe forhold da, men sånn ble det bare. Vi passet bare så godt sammen at til slutt merket vi nok at vi var noe mer en bare venner, selv om jeg skal innrømme at jeg kanskje innså dette litt før deg. Kommer aldri til å glemme hvor redd jeg var for å si det dere med hva er vi egentlig? For vi oppførte jo oss nesten som kjærester allerede, og venner og familie spurte jo så jeg lurte litt selv. Og du skulle visst hvor lettet jeg ble da du var enig om at ja vi er vell i et forhold og dette var noe du og ville.

Jeg elsker deg kjempe masse gutten min, og jeg er så glad du faktisk elsker meg og at du holder ut med meg.
Selv om jeg kan være klagete, klengete, nysgjerrig, plagsom ,irriterende, barnslig, gal og ja veldig spesiell. 
Love u - prinsessen din<3

  

En overfølsom liten drittunge

Noen ganger kunne jeg virkelig egentlig bare ønske man kunne skru av følelsene sine. Bare klare å gi en faen i ting og ikke tenke så jævlig mye på det. For det er en ting jeg virkelig hater med meg selv. Jeg skal alltid tenke så mye. Tenke tenke tenke. hele tiden. Det verste er at uansett hvor liten eller stor ting det er så overtenker jeg. Så tenker jeg bare nei halo Maiken no må du skjerpe deg der er ikke så ille! Men så kommer selvfølgelig den der MEN... Det skal alltid være et men. Men hva viss? Og hva om? Og tenk om kanskje? Men tror du?

MEN MEN MEN

Det som da irriterer meg med dette er at jeg føler alt blir så negativt, og jeg har så liten tålmodighet. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har vært redd for at dette har skullet ødelagt noe for meg. Bare om jeg får en melding der det står " du? jeg må si deg noe på mandag", jeg får bokstavelig talt panikk, skulle virkelig tro det var noe gale med meg. Husker jeg fikk nøyaktig en sånn melding av kjæresten her en dag og med en gang slo det meg...


"Faen nå er det slutt.."
"Ånei vill han ikke mere nå"
"Er det noen som har sagt noe drit nå?"
"Tenk om noe har skjedd? Er alt bra med han?"
 

Og der kom tårene, jeg skal alltid grine, hvorfor det? Jeg er en jævla grinunge og jeg vet det selv. Jeg hater det...
Og det viste seg at det han skulle fortelle ikke egentlig var noe SÅ big deal..
 
 

Her er jeg egentlig (sorry men) jævlig glad jeg har en kjæreste som Joakim, for som oftest klarer jeg til slutt å sette meg selv på plass og tenke nei han er ikke sånn, jeg vet han ikke hadde skrevet sånn på melding og jeg vet han aldri bare plutselig kunne gjort noe sånt mot meg, han elsker meg jo? Men?.. ja der kom det der men igjen ja...


Jeg er bare så dritt lei av at jeg ikke klarer å kontrollere meg selv, jeg må alltid overtenke sånn selv om jeg innerst inne vet jeg ikke trenger det. Og det gjør jo bare at jeg får alt til å bli verre. Som når Joakim kanskje bare er litt stille eller er på mobilen siden vi kjeder oss, så kommer den der;
 

"Er det noe gale?"
"Er du sikker?"
"Jeg har vell ikke gjort noe gale?"
"Om du vil så kan jeg gå altså?"

 

Herregud stakkers gutt jeg plager jo livet av han, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har takket han for at han holder ut med meg. takker han for at han orker å bruke tiden og livet sitt sammen med en liten drittunge. For det er jo det jeg er? Jeg er en liten overfølsom drittunge som ikke klarer å kontrollere hjernen sin eller følelsene sine, og som alltid føler ting er min feil. Det er aldri noen andre sin feil, uanset om de kanskje var frekke, føler jeg det er min feil... Jeg sier jo tilogmed unnskyld for ting som ikke gir mening. Joakim er jo nesten lei av unnskyldningene mine haha, og det sier litt. Jeg kan ligge i armene hans og grine fordi jeg er lei meg og han er der og trøster. Senere kommer jeg å beklager meg og sier unnskyld for at jeg gråt. Hvorfor? Jeg har da lov å være lei meg? Nei vettu hva, jeg er en jævla merkelig person, som er drittlei av meg selv. 

 

Trodde virkelig ikke det gikk an å slite seg selv ut bare ved å tenke, men jo.. Jeg er bare sliten og lei og tenker bare
"hvorfor er jeg ikke normal?"


OVERTHINKING - The art of creating problems that weren´t even there....

 

 

 

Min Valentin

Hey folkens, koste dere dere i går?

Jeg vet jeg skulle oppdatere i går kveld, men måtte nesten bruke tiden sammen med Joakim og ikke på dataen når det er valentinsdag. Så da blir det en update i dag fra gårsdagen!

I går så var jo vi først å besøkte mamma og pappa sine foreldre som jeg skrev om i går, og etterpå ble jeg kjørt til Joakim. Han fikk gaven sin og det så ut som han likte den kjempegodt, han ble litt i sjokk over at det var så mye da haha! Vi lå i sengen og bare slappet av litt før han tok meg med ut å spise på Egon´s, der bestilte vi hver vår deilige Nachos og iskald Cola. Ettersom Joakim hadde vært hos faren i helgen så hadde han ikke fått vært innom et skikkelig senter så han skulle kjøpe det i morgen så gaven den kommer på torsdag siden det er neste gang vi møtes utenom i dag. 

Så i går spanderte no han middag og jeg fikk tilogmed egen ballong, å ja jeg så nok ganske dum ut når jeg gikk rundt og satt på bussen med en ballong men halo, må jo ha det litt gøy! Så når vi kom hjem igjen til han så så vi en svensk komedie på Netflix som heter "En gang i Phuket", og spiste litt av snopet og tok en julebrus.

Ellers var det bare sove, kose og slappe av og jeg overnattet hos han, moren fikk litt sjokk da hun så alt snopet og mente han ikke kunne spise alt det hehe... ups..

 

   
Gaven min til Joakim, en ekse med alt dette! La også til 4 bokser julebrus haha, og snopet er på rett under 1kg
(Grunnen til at det står sopp er fordi jeg alltid kaller han det siden jeg mener han ser ut som en uten vox i håret)

 

   
La alle pakkene med Pez oppi denne som jeg pyntet med neglelakk! Og så var krativiteten på påss,

"Nobody compares to you" betyr jo "Ingen kan sammenlignes med deg"

 

 

   
Egon og gassbollong må jo med

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Det er Morsdag!

Hei alle sammen og gratulerer med dagen til alle mødre!

 

I dag er det morsdag og vi må alle takke mødrene våre for at de er den de er, og at de er her for oss. Her i huset startet vi dagen med god frokost sammen både jeg, mamma og pappa og vi spiste god eggerøre.

Nå er vi hos mormor og morfar og spiser kake og mamma hadde med blomster til mormor, så går turen videre til farmor og farfar etterpå så pappa får besøkt sin mamma og gitt henne blomster.

 Ettersom vi er på besøk så blogger jeg fra mobil nå, men oppdaterer senere fra PC ettersom det er Valentines også og jeg skal til Joakim senere!

Her er gaven mamma fikk av meg, et kjempe deilig koseteppe!

 

 Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Update fra sofaen

God kveld mine fine!

Nå sitter jeg her i sofaen stappmett etter deilig taco, og ser på film med mamma og pappa. I dag har vi vært i stallen og så skulle vi på senteret og handle men det var det jo stengt... Stengte visst 6 og ikke 8, men Coop Obs var åpen siden det er matbutikk så var innom der heller. Fikk kjøpt morsdagsgave og valentinsgave, og så mat og lørdagsgodt. 

Nå sitter jeg no her i sofaen her og fikk nettopp en koselig melding av Joakim om at vi tydeligvis skal ut å spise i morgen. Romantikk det kan han iallfall! Så i morgen blir det nok ut å spise, gi hverandre gavene, se en koselig film, og så skal jeg overnatte der til mandag. Men nå får jeg følge med på filmen, kommer nok innlegg i morgen om gavene og det og hvordan dagen gikk. Kommer sikkert ikke før ut på kvelden ettersom vi sikkert er ute på dagen.

 


Slenger med et bilde eg hadde på mobilen

God kveld videre!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Hva skal du kjøpe til kjæresten din for Valentines?

HeiHei folkens, hatt en fin dag foreløbig? Jeg, jeg har sovet fram til nå hehe...

Nå er det jo søndag i morgen men ikke kun en vanlig søndag, det er jo både valentinsdagen og morsdagen! Nå skal jeg ha fokuset på Valentines da, og ikke alle vet hva de skal kjøpe til kjæresten om de skal kjøpe noe. Jeg selv føler jo det er vanskeligere for oss jenter å finne til gutter enn motsatt, gutter vet liksom oftest hva vi jenter vil ha. Roser, sjokolade, bamse, smykke, ring og alt det der. Men det er jo ikke alltid like lett så tenkte å skrive en liten liste over tips 

 

Eske med ting han liker
Hvorfor bare kjøpe en ting? Ta en eske og kjøp mange småting han liker å hiv oppi. En film han liker, en liten bamse, snop, et bilde av dere 2, alt mulig. Her er det fantasien som teller!

Masse snop
Alle liker vell snop? Eller de fleste iallfall! Kjøp en haug med snop da vell, da kan han dele det med deg også haha.

Noe personlig
Man MÅ ikke kjøpe noe, man kan lage noe? Da blir det også litt mer personlig. Gjerne lage et brev, en krukke med søte lapper i, et bilde av dere du har pyntet litt?

Bamse
Ja halo gutter også liker bamser, enten om de innrømmer det eller ikke. man kan ikke IKKE like bamser? Kjøp en søt bamse eller noe med kanskje et sånnt hjerte der det står glad i deg?

Billetter til noe
Gå inn på bilettservice og bla nedover. Plutselig ser du en eller annen som er i norge og skal ha et show? Eller bar finn en film som virker gøy på kino? Man kan og kjøpe vanlige kinobiletter og du kan si han får da velge film.

Noe han har ønsket lenge
Vet du om noe han virkelig ønsker seg? Gjerne noe han har hatt lyst på lenge? Hva med å kjøpe dette til han?
Da må han jo bare bli glad.

Parfymen han bruker
Du vet sikkert hvilke parfyme han bruker, begynner denne å bli tom? Kjøp en ny da vell. Dette er jo noe han bruker hver eneste dag nesten.

Stilige klær
Har dere vært sammen en stund nå så skjenner du kanskje til stilen hans, hva med å kjøpe en stilig genser eller noe? Kankje du vet om noe han trenger og?

Kuponger
Hva med å bare gi hjemmelagde kupponger? Der det står forskjellige ting han kan bruke. Eksempel en er masasje i 20min, så kan han gi den til deg når som helst og da maserer du han i 20min.

En middag
Ikke bare jenter blir bedt ut på middag, vi jenter kan også spandere middag på guttene! Gjerne ta han med på en restaurant du  vet han liker.

 


 

Jeg håper dette hjalp litt, og nå vet jeg jo at noen jenter har jente-kjærester og (det er ikke meningen å utelukke disse) Men da går det vell egentlig litt i det samme, eller som jeg skrev øverst hva de fleste jenter liker.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Girls night & Fake lashes

God kveld herlige dere!

Nå er det bare å være sjalu ettersom jeg sitter her å venter på middag der det da blir servert biff og fløtegratinerte poteter, namnam! Sikler allerede uff, er så sulten nå merker jeg! Har kun spist nudler og 2 ostehorn i hele dag, skal bli digg med skikkelig mat.
Etter skolen så dro jeg, Martine og Malin (Tina kunne dessverre ikke) hjem til Malin får å ha vår "tradisjonelle" Buzz-night!  Ja dere har vell ikke glemte Buzz spillene man hadde før til PlayStation? I dag gikk det i Ape-Buzz og noen quiz spill. Martine vant hver runde (igjen...) men jeg lå en stund i teten da!

Der ble det masse Buzz-spilling fra vi kom hjem etter skolen til halv 7 om kvelden, og broren og søsteren til Malin fikk vært med litt de også. Vi lagde også iste-saft og tok oss noen nudler (WeirdFact: Jeg har ketchup på nudler).

 

   


 

Dagens outfit er en svart høylivs denim bukse jeg har hatt lenge og en hvit kjempe deilig genser fra BikBok. Solbrillene var bare noen jeg fant på rommet til Malin og ville ta en selfie med og ja vet jeg ikke kledde så store haha. Skulle bare ta noen bilder, men kunne no legge det ut for å vise dagens outfit ettersom det er ønsket. Ser nå at jeg holder meg foran skrittet ja... jaja!

 

   


 

Og en siste ting jeg bare må få med inn her er at i går prøvde jeg falske vipper for første gang! Haha fant ut jeg ville prøve, men ville ikke ha sånne svære så alle ser man har det på, så sa mamma hun mente hun hadde noen liggende. Så mamma tok de på meg i går, var ekkelt de først minuttene men nå merker jeg de ikke! Sov med de i natt og brukt de i dag med litt maskara på bare får å få de litt i ett med mine ekte og eyeliner som dekker der man ser de er limt på da. Ble egentlig ganske fint da.

 

Her ser dere de 2 øverste er noen bilder jeg hadde av øynene mine uten, og de 2 nederste er med falske vipper.

    

    

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Og en liten S/O til Malin og Martine sine Instagramkontoer
@malinvalklev & @martinecheer


   

 

Gårsdagens innkjøp fra H&M

Hei igjen folkens!

Etter skolen i går var jeg og Malin innom byen og jeg tok litt småshopping mens jeg ventet på bussen min, så tenkte å legge det ut her nå hva jeg kjøpte. Ble litt sminke og måte ha nye sokker ettersom jeg føler alle sokkene mine har forsvunnet, og jeg må ha ankelsokker og hvite. I det siste har jeg måttet gå med sånne lange og svarte og bare takler det ikke! Må være korte hvite ass.
Pudderet er for baking av fjes, lærte om dette på innlegget til Stina sin blogg, og kjøpte det pudderet hun bruker i videoen HER!!

 

   
High definition invisible powder (brukes til baking av fjes) 

 

   
Sminkekost til pudderet jeg kjøpte


   
Nye hvite ankelsokker  

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Skaff deg et liv kjære deg

Er et noe jeg virkelig ikke skjønner meg på så er det de teite falske profilene på facebook og gjerne andre sosiale medier.
Liksom halo, hva er poenget? Hva er det dere prøver å oppnå egentlig?

 

I det siste har jeg fått en haug med venneforespørsler om dagen, og jeg godtar de fleste med mindre jeg ser det er 50+ år gamle menn eller noe som ja virker ekkelt, så bare tar jeg de vekk fra venner om det skulle bli nødvendig senere. Det har vært en del snille som har bare hatt vanlige samtaler og det, så har du de guttene som adder meg bare for det de har et lite håp om et jeg er idiot nok til å sende dem nakenbilder av meg selv og alt det der, og så har du de derre falske profilene som virkelig ikke gir mening.

For det første så har man de som tar bilde til en annen person og lager en profil under ukjent navn, er dere egentlig klar over at dette er ulovlig? Ikke at jeg tror dere bryr dere egentlig, men hva i huleste er poenget deres? Dere oppnår da virkelig ingenting med det? Eneste dere får er sinte eller irriterte mennesker på dere og ganske sikkert en som er mektig lei av at du later som du er denne personen?

Og så har du de jeg har opplevd som jeg VIRKELIG ikke ser poenget til?... Altså her legger de meg til så får jeg gjerne melding der de sier hei og jeg svarer hei. Samtalen går normalt og så helt random har jeg fått høre ting som:

"Kan jeg få slikke skoene dine rene?"
"Lyst å tjene 1000kr på å selge meg din brukte truse?"
"Kan jeg være slaven din, vil pusse skoene dine, jeg kan betale deg for det"

 

Alstså virkelig? Synes du der er så morsomt kanksje? Tror du virkelig ikke at jeg skjønner dette er en falsk profil når du såvidt har noen venner, kontoen ble lagd nettopp, du har ingenting på veggen din, ingen info om deg selv, eller det som er på veggen din bare virkelig ikke gir mening. Istedenfor å lage falske profiler og tro dere er så morsom å gjøre dette så anbefaler jeg heller å smelle igjen PCen og være med noen venner eller noe ass...

Disse setningene jeg skrev over her er faktisk tatt fra samtaler jeg selv har hatt med disse falske profilene men nevner selvfølgelig ikke navn. Og til dere andre så pass på når folk du ikke skjenner skriver helt tilfeldig til deg, greit å ta en sjekk av profilen. Og for guds skyld plis jenter (og egentlig gutter) ikke ta å send nakenbilder rundt til alle, det ender ikke bra. 
La kroppen din være din, og ikke la hver og en få ha bilde av den på mobilen sin. plutselig ligger de på alle sosiale medier.

 

Håper dere forstod poenget og jeg har ikke ment å peke ut noen her, men måtte bare få dette ut
PEACE OUT

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Hvem er jeg og hvorfor MKKD?


 

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er en jente på 17 år. Jeg ble født 21. Juni 1998 og mine foreldre heter Nina og Ove. Jeg er en jente på 1.73cm med langt mørkt hår. Jeg er som regel alltid sprudlende og glad og elsker å tulle og leke og bare "gi en god faen." Jeg har hele livet bodd i Loddefjord i Bergen, helt til sommeren 2014 da vi flyttet ut på Bjorøy som kun er 10min unna gamle huset. Bjorøy er en øy som egentlig ligger i Fjell kommune, men det ligger rett utenfor Bergen og eneste veien ut dit er gjennom undervannstunnellen som starter ved Alvøen.


Bildet er tatt av min bror og var til salgsannonse av båten vår. (den er nå solgt)


Bildet er tatt av meg fra bryggen vår (med mobilen faktisk)
 

 

Jeg studerer barn -og ungdom på Årstad VGs og på fritiden min er jeg som oftest enten i stallen, med venner/kjæreste eller bare hjemme å slapper av. Jeg har drevet med riding siden jeg var 7-8 år gammel, og fikk min første egne ponni ved navn Pandora da jeg var 12år. Jeg hadde Pandora fra sommeren 2010 til rett før sommeren 2014, etter henne fikk jeg hesten Goran. Han hadde jeg i litt over et år da vi til slutt dessverre måtte skaffe en ny hest ettersom jeg trengte en som passet meg bedre. Så i slutten av September sendte vi Goran til Danmark og han står der til salgs og er enda i vårt eie, og vi har nå hesten vår Dolce som jeg er utrolig glad i. 

   
Konfirmasjonsbildene med Pandora, bilder tatt av min søster

 

   
Bilde er tatt av meg etter et stevne i Alvøen / Bilde er tatt av Anja Gulleiksen på stevne i Haugesund   
Bildet er tatt av min søster etter jeg fikk 2. Plass på stevne i Åsane. / Bildet er tatt av mamma da Dolce kom til Norge 

Mine beste venner som jeg pleier å være med er Veronika og Camilla som jeg har kjent siden jeg var liten, og Malin, Tina og Martine som jeg skjenner pga vi går i samme klasse. Utenom å være med de og i stallen, bruker jeg mye av tiden min sammen med kjæresten min Joakim. Joakim og jeg ble sammen 17. Juni 2015, så denne måneden har vi 9mnd sammen. Joakim bor i Kjenndalslia som er ved Nesttun og jeg ble kjent med på en fest natten til 17. Mai i 2015.


 

Ellers er det vell ikke så mye spennende å si akkurat? Jeg blir vell oftest beskrevet som snill, omtenksom, rar, gal, morsom, og liker å finne på nye ting. Og det er noen som har lurt på hvorfor bloggen heter akkurat MKKD, og det er pga navnet mitt, så det blir altså:

MaiKen KårDal

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Orker ingenting mer

 

Jeg er trøtt, jeg er sliten , jeg er lei, jeg føler jeg ser ut som et vrak, og vil bare gjemme meg under dynen.

 

Det skremmer meg nesten , jeg er så utrolig trøtt og sliten for tiden og orker absolutt ingenting. Jeg har klart å forsove meg til sånn 10min før bussen går flere ganger nå,  og på skolen holder jeg på å sovne. Uff merker virkelig jeg trenger ferie nå, bare slappe helt av å få "gnisten" tilbake... Jeg er så lei av absolutt alt og det eneste som frister er sengen og serie/film med Joakim. Jeg kan sminke meg og bli fornøyd, men allerede etter en liten stund igjen tenker jeg bare æsj var ikke poeng i engang, ser ut som et lik anyway.

Skolen dreper meg jo nærmest. Skole klokken 8 hver eneste dag og helt til halv 4 noen av dagene også, og så har jeg de dagene jeg da etter den lange skoledagen må rett i stallen og gjerne er der til 9-10 tiden om kvelden. Bare tanken på dette nå mens jeg skriver gjør meg sliten. Ikke bare er jeg trøtt og klarer ikke konsentrere meg. Jeg klarer nesten ikke finne noe bra å skrive om her på bloggen også, og selvtilliten min har virkelig vært på bunn for tiden.

Bare gi meg ferie med en gang plis... Orker ikke vente helt til Mars med å dra til Spania, vil bare dra med en gang.
Kan jeg ikke bare bli i godt humør igjen, er kvalm hele tiden, føler meg jo faktisk direkte syk nesten. 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Det var på tide Instagram

  • Publisert 09.02.2016 kl.10:14. Ligger i kategorien: Annet

 

God morgen folkens.

Klokken 09:51 og sitter her på skolen og tror jeg dør snart... Er så skinnsykt trøtt, og tanken på skole helt til 15:30 i dag dreper meg. I tillegg til at nyheten om at vi skal skrive en oppgave i 6 timer i dag gjorde det jo ikke akkurat bedre heller. Eneste positive foreløpig er at jeg har fått vært på butikken og kjøpt sjokomelk og 2 ostehorn, dette er cravings i skoledagen! Og i tillegg har Instagram endelig kommet med en oppdatering med en ting jeg har ønsket LENGE.

Nemlig at om man har flere kontoer så kan man legge inn flere nå sånn som man kan på Twitter, så slipper man å logge ut og inn hver eneste gang man skal sjekke en annen bruker. Jeg selv har 3 forskjellige kontoer så jeg er dødsglad for dette. Jeg har min vanlige, min private der kun venner får følge og jeg bare spammer, og en hestebruker der jeg legger ut bilder og oppdateringer fra meg og Dolce av og til. 

 

?HVORDAN GJØR MAN DET?

 

STEG 1


På instaen din trykker du på instillingene øverst i høyre hjørne

 

 

STEG 2


Helt nederst over logg ut trykker du på på legg til konto

 

 

STEG 3


Så kommer dette opp og da bare logger du inn på den kontoen du vil legge til

 

 

STEG 4


Den er nå lagt til å øverst vedsiden av navnet er det en pil, trykker du der kommer de andre kontoene!Håper dere skjønte forklaringen og kan jo hende dere skjønte det fra før og, men valgte å skrive om dette siden er ikke sikkert alle vet om det og jeg ble iallefall glad for å se denne oppdateringen så tenkte å dele det!

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

10 ting du kanskje ikke visste om meg

Hei igjen folkens!

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Joakim fra skolen, så ligger no her i sengen å venter på at han skal komme hjem. Tenkte at siden jeg har fått et par faste lesere kan dere jo bli litt bedre kjent med meg, så her er 10 ting dere kanskje ikke visste om meg.

 

 

Jeg hater den følelsen man får på tungen etter man har drukket varm kakao.
Haha føler den er helt nummen og synes det bare er ekkelt, og så varer det så lenge..

 

Jeg dusjer håret kun 1-2 ganger i uken, kommer veldig an på da. Har bare sett så mange som dusjer sånn hver dag og skjønner ikke? Håret blir 1000 ganger fortere fett og man kan ødelegge av å dusje for mye. Mitt hår holder seg faktisk skremmende fint og rent lenge.

 

Jeg er SUPER kresen! Av frukt spiser jeg kun eple eller kiwi, og av grønnsaker spiser jeg kun agurk eller gullerot.
Ikke er jeg noe fan av vann eller melk heller. 

 


De gangene jeg drikker vann så hater jeg når det er iskaldt, ja jeg er rar... Alle elsker iskaldt vann, men jeg synes det er best når det eksempel er tatt ut en mugge fra kjøleskapet og så har stått litt ute ført. Må være kaldt, men ikke iskaldt.

 

Jeg bare elsker komplimenter! Om noen gir meg et kompliment eller noe blir jeg sykt glad faktisk. Selvom det kanskje ikke alltid vises, så er jeg helt overveldet på innsiden. Kan være hva som helst fra "Så pen du var i dag" til "ÅÅ så stilig genser!"

 

Jeg er veldig barnslig. Jeg ser enda på Disney Channel, elsker disney filmer, sier alltid til Joakim at jeg er en disney prinsesse, har bamser i sengen, og ja masse annet. Tror jeg egentlig er 7 åring i kroppen til en 17åring...

 

Jeg suger på å se serie.. Jeg har alltid sånn en periode der jeg ser på 24/7 og så glemmer jeg det helt en stund, og så bare "nå vil jeg se igjen, det var jo så spennende"!. Har klart å sett ferdig hele Gossip Girl da siden den serien er elsk, og sett hele sesong 1 av American Horror Story. Holder på med The Vampire Diaries, er i sesong 3.

 

Jeg har hatt kjempe mange hårfarger, ikke alle var permanente da. Har hatt mørkeblondt, lysebrunt, brunt, svart, rosa, og da jeg var mindre og hadde naturlig mørkebrunt hadde jeg lyse striper, røde striper, grønne striper, og rosa striper. Det jeg kom på iallfall, kanskje mer og.

 

Jeg spiser UTROLIG mye drittmat og snop. Mange tror jeg trener eller er sunn og det siden jeg har en relativt tynn og fin kropp, men egentlig er det kun høy forbrenning. Spiser snop sånn hver dag, spiser dritt mat hele tiden, spiser aldri frukt og grønt, og trener aldri utenom ridingen.

 

Jeg er colaholiker. Drikker Coca Cola hver dag og hele tiden. Jeg drikker sikkert sånn opp mot 1-2liter om jeg er hjemme hele dagen. Ikke like mye når jeg har skole halve dagen eller er hos Joakim.

 

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Borte bra men hjemme best!

ÅÅÅ endelig hjemme i et varmt hus!

Nå har jeg hevet på meg koseklær og slengt meg i sofaen og nyter litt kald cola og bare er glad helgen er over. Helgen har vært kjempe gøy til tross for en kjip start og ikke så gode resultater, er bare glad alt har gått fint. Fredagen fikk jeg jo ikke ridd, men var så heldig som kunne ri lørdagen og søndagen! Ble eliminert begge dagene siden Dolce stoppet 2 ganger, men dette var fordi jeg ikke klarte å konsentrere meg helt denne helgen som sikkert er litt forståelig hehe... Men hesten har bare vært helt fantastisk, og de hindrene han hoppet de fløy han over! Jeg får ta dette stevnet som en erfaring så etter noen treninger nå så slår vi til på neste stevne!

Er egentlig bare glad jeg og hesten er like hel etter torsdagen og at ingen av oss har blitt såpass skremt at det har ødelagt for oss. Så nå er han trygt hjemme i stallen sin igjen etter en 5 timers tur fra Stavanger og fikk masse gullerøtter, snop, høy, kraftfor og 3 bøtter med rent vann. Jeg har også kommet hjem nå og merker det skal bli deilig å sove i egen seng i natt. Enda bedre blir det i morgen når jeg får sett Joakim igjen og sover der, blir så digg å sove med han igjen! Er ikke skapt for å sove alene...

Så ja borte bra men hjemme best! Helgen har vært kjempe koselig med mange herlige venner fra stallen, men er no deilig å være hjemme igjen å vite vi ikke må opp grytidlig å være flere timer i stallen i kulden i morgen hehe. Slenger med noen bilder fra helgen der nede, har bare noen få fra mobil, men kan hende jeg får fatt i bedre bilder fra selve stevnet senere. Mener jeg så noen tok bilder så kanskje de kommer om noen dager da!

 
Klar for kinarestaurant med mange av de andre i stallgjengen

 


Krykker for en dag ja, heldigvis ikke flere dager

 


Og måtte jo bare ha med dette selv om kvaliteten suger max!
Dolce skjønte ikke helt hvorfor ikke vi ble med han inn, men bare forlot han der
Her der dere såret Dolce fikk på torsdag, ser verre ut her da ettersom han har en rød salve på
Så ble heldigvis kun litt pels skrap vekk, og ikke noen dype kuttFine Dolce klar for transporten hjem til BergenLinda, meg, Malin og maren etter vi hadde ridd
En liten selfie da jeg var fornøyd med sminken

 

 

PS: For dere som ikke skjønte hva jeg snakket om når jeg nevner det som skjedde på torsdag kan det leses HER

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Følg med meg overalt

  • Publisert 06.02.2016 kl.15:39. Ligger i kategorien: Annet

Ettersom jeg er i Stavnager i helgen og er mye på farten, så får jeg jo ikke blogget så mye..Så da tenkte jeg at for dere som vil følge med litt så oppdaterer jeg jo litt på andre sosiale medier så det er bare å følge meg om dere vil det! Jeg oppdaterer nok mest på mystory på min snapchat som er @maiken.kardal eller så poster jeg jo påIntagram og der heter jeg @maikenkardal

 

 

Svarene er kommet!

DA skal dere endelig få svar på spørsmålsrunden! Sorry for at det ha tatt så lang tid, mener er jo på stevne i Stavanger så har ikke hatt verken tid leer PC.Hentet dataen først i dag så.. Liten update i sammeslengen er at wow?! TUSEN takk for hele 1365 visninger på bloggen som leste om da jeg skadet meg medhesten. Alt gå heldigvis bra med meg nå og jeg fikk ridd i dag. Og i tilleg lå jeg nå på 5. plass på topplisten i Begen!

Her kommer svarene,kanskje sånn 2-3 jeg ikke svate på da disse spørsmålene ar med mitt privatliv å gjøre.

 

 

Kan du lage videoer?

- Hehe, ja jeg har tenkt på det! Problemet er vell bare at jeg må lære meg hvordan man redigerer og det, og det at jeg HATER stemmen min og å høre meg på film men det må eg bare prøve å overse..

 

Røyker du eller kjæresten din hasj?

- Nei det gjør ingen av oss.

 

Hvordan er det å gå på Årstad?

- Helt greit egentlig, verken elsker eller hater det liksom.

 

Hva har du i snitt på skolen?

- Hehe... Ja eh det ble 3.1 nå, eg som følte eg hadde gjort det så bra og ja.. Skal skjerpe meg!

 

Hvor i Bergen bor du?

- Bor ute på Bjorøy som er en øy utenfor Bergen egentlig, kjører igjennom tunellen der med Alvøen.

 

Kan du ha mer outfit bilder og bilder generelt?

- ja det lover jeg å prøve å bli flinkere til! Eneste er at jeg er ikke flink å kle meg så blir ofte joggebukse og hettegenser, men skal prøve! Kommer kanskje i helgen. Satser og på begynne å bruke kamera snart og ta flere bilder.

 

Hvor går Joakim på skole og hvilke linje?

- Joakim går bygg og anlegg på Os Vgs.

 

Hva synes du om at Joakim har vært utro før han møtte deg?

- Dette er fortid og da skal ikke jeg blande meg og Joakim har forklart alt så dette gjør heldigvis ingenting mot oss! Merker og at det gikk innpå han så han tenker mer nå og ville aldri gjort den tabben igjen. Vet han aldri ville vært utro mot meg<3

 

Stoler du på Joakim?

- Jeg stoler på Joakim mer en noen andre! Han har virkelig bevist at man kan stole på han 110% også.

 

Kan du vise dine favorittkjoler?

- Ja det kan jeg! Jeg har veldig mange kjoler og elsker å pynte meg på fest og besøk så. Men siden jeg er i Stavanger nå måtte jeg bare finne gamle bilder på mobilen der jeg bruker kjolene.
 

     
Paljettkjolen fra BikBok     /     Gå langermet fa BikBok     /   Rosa ballkjole fra en nettside jeg ikke husker desverre


  
Hvit kjole fra Guess / Grå kjole fra Guess

 

Hvor lang tid bruker du på vei til skolen?

- Jeg tar bussen 07:10 og er framme rundt 08:00, så om bussen ikke er sen bruker jeg 50min.

 

Kunne du vært utro?

- Jeg kunne ALDRI vært utro, hadde bare ikke klart det og ser ikke hvorfor man skal være det.

 

Kan du ha video om månedens favoritt produkt?

- Det kan eg prøve på, men som sagt over må jeg øve på redigering av film og det.

 

Har du hesten din på sletten?

- Det har jeg! Eller Bergen Rideklubb som det egentlig heter haha.

 

Har du søsken?

- Jepp, 3stk! En bror, en halv-bror og en halv-søster.

 

Er du en som fester?

- Ja men ikke sånn ute hver helg. Men er ute en gang i blant.

 

Kan du begynne med dagens outfit?

- Det skal eg prøve på!

 

Hvilke klesbutikker liker du mest?

- Det må bli BikBok, er vell egentlig nesten kun der eg handler? Av og til Cubus eller H&M. Uteom i utlandet da, der er jo mange fler.

 

Har du VSCO?

- Ja, men har ikke tatt den opp som side, bruker kun til redigering. Men nesten alle bilder jeg bruker der kommer på min Instagram som er @maikenkardal.

 

Er barn og ungdom en bra linje?

- Kommer an på hva man liker, men ja er en grei linje og jeg liker at det er mye praktisk, at man ikke KUN sitter på skolen hver dag og skriver.

 

Hvilken sminke bruker du?

- Dette! Bruker også leppestifter fra M.A.C. av og til og øyenskygge en sjelden gang om eg skal pynte litt extra.


Smashbox sitt Contourings-sett i pudderform fra Kicks // Smashbox sitt contouings-sett med pennerfra Kicks //
Anastasia dipbrow pomade i fargen dark brown fra Kicks // Eyeliner-tusj i h&m sitt eget merke fra H&M//
Isadora bronzing powder, mener det finnes på H&M // Maybeline sin Lash sensational macara fra H&M

 

Hva gleder du deg til i år og hvorfor?

- Utrolig mye, det kan dere lese om i et innlegg lengre nede i bloggen som heter "Gleder i 2016". Men skal jeg velge 1 ting må det bli Justin Bieber konsert i Norge og Sverige + at jeg skal møte han i Sverige!

 

Planene dine for sommer og neste skole-år?

- Har faktisk ingen planer for sommeren, jeg og noen venninner har snakket om en jentetur da! Og neste skoleår skal jeg ta påbygg siden det er siste året og jeg er såpass usikker på hva jeg skal bli.

 

Hva vil du oppnå med å gå BUA og hvorfor valgte du den linjen?

- Jeg har egentlig ikke så mye jeg vill oppå hehe, men hadde null peiling på hva jeg skulle bli og studiespess ble for tungt for meg. Så jeg tok Helse siden det er greit å kunne, og gikk videre til barn og ungdom siden det var mer "meg" en å ta helse videre og jobbe med de eldre.

 

Kan du og Joakim gjøre en boyfriend-girlfriend TAG?

- haha, ja kan se om eg får han med på det en gang!

 

Dine mål i livet?

- Har ikke noen spesielle mål, men er selvfølgelig at jeg har en mann og et greit hus, bra økonomi og en jobb jeg trives i, og egentlig bare ha et bra liv.

 

Hvilke by/land vil du helst bo i, og hvorfor akkurat der?

- Vil egentlig bo i Bergen men skulle jeg valgt et annet land tror jeg det hadde blitt USA og i Hollywood kanskje. Siden jeg har vært der og elsker det stedet.

 

Hvor mange hester har du hatt og hva het de?

- Jeg har hatt 3 hester, sammen med han jeg har nå. Jeg hadde: Pandora fra Mai 2010 - Mai 2014, Goran Mai 2014 - September 2015, og Dolce som jeg fikk nå i September.

 

Hva er det beste du vet innen ridesporten og hvem er ditt forbilde der?

- Det beste må være at det ikke kun er en sport men en hobby og livsstil. Har fått mange nye venner og det at man holder på med et levende vesen og man er mer inn i det en kun å tenke på det som treninger.

Har vell egentlig ikke noe forbilde, da må det faktisk være mamma! Måten hun er 46 år og enda hopper med hesten og virker så ung og sprek, og måten hun har kontakt med hestene og kan så mye.

 

Hva skjer på fronten for tiden?

- Ikke stort, blir en del stevner med Dolce så satser på å kommer meg litt videre med han. Ellers så venter jeg bare på sommeren, men nå skal vi til Spania i Mars så får litt sol då heldigvis!

 

Skal du besøke Pandora snart?

- Ja det skal vi nok! Jeg og mamma har egentlig ofte tenk å komme opp en tur men så har no kommet i veien. Må besøke hun nå snart! Savner henne sånn..

 

Hva vil du bli?

- Det har jeg faktisk ikke peiling på... Men har tenkt tanken på negledesigner eller noe, eller kanskje tatovør.

 

Hvem er Joakim?

- Joakim er kjæresten min.

 

Hvilke ungdomsskole gikk du på?

- Jeg gikk på Ortun i 8ende og 9ende, og på Sangotna i 10ende.

 

Hvor ofte er du og typen sammen?

- Det er alt fra 1 - 7 dager i uken, haha. Er med hverandre hver dag vi kan egentlig. Så siden jeg har stall og det er han med kompiser når jeg er der, eller noen helger.

 

Hvorfor går du ikke hestelinjen på Stend?

- Det var fordi at ja jeg elsker å drive med hest, men tror det hadde blitt alt for mye kanskje. I tilleg er det veldig langt for meg å reise, og jeg tenker ikke å ha jobb innen hest så det var vell ikke noe for meg.

Sperret inne mellom en metalldør og 500kilo

  • Publisert 05.02.2016 kl.00:26. Ligger i kategorien: Annet

Hei igjen ja, vet jeg lovet å komme med svarene på spørsmålsrunden i dag men vell.... Alt gikk ikke akuratt etter planen. Jeg havnet nemlig på legevakten..

 

Da vi var kommet fram til Rogaland Rideklubb etter 4 timer så fant vi telt-stallen der Bergens-rytterne stod og gjorde klar boksene. Alt var klart og så kom hestebilene etter en stund. Jeg skulle ta Dolce ut av bilen og han var like fin og rolig som alltid, hele veien og inn i boksen var han rolig. Men plutselig endret det seg... Han stod i boksen sin og jeg stod i døråpningen så han ikke skulle gå ut, men han var tydeligvis opphisset og lurte på hvor han var så han ville ut..

Jeg husker ikke stort, men han skulle ut men det gikk jo ikke siden jeg stod der. I full fart går han fram og sitter seg fast og jeg står mellom han og døren. Han prøver å rive seg løs gjentatte ganger og foten min var kommet mellom veggen og døren så den ble klemstret mellom der. Etter det husker jeg bare jeg skriker til, hesten går opp på 2 og jeg ser bare hele magen hans mens han river seg løs, og der løper han ut over meg mens han da dytter meg ned i bakken.

Etter det var det vell bare å ligge lenge mens jeg skjente jeg var livredd, tenkte på alt som nettop skjedde og skjente tårene trillet nedover skinnet... Heldigvis var Eline til god hjelp siden hun kan dette, så hun sjekket bena mine som var ganske så blå, men det ble bedre siden vi fikk tatt is på med en gang.

Etter en stund blir jeg hjulpet bort og inn i bilen og kjørt til Legevakten, alt gikk fort og jeg fikk tatt røntgen. Heldigvis var det ikke noe brudd men bare kraftig forslått og gjerne litt forstuet. Har no fått krykker som jeg bruker i dag og i morgen, og så satser vi på at jeg kanskje kan ri på lørdag igjen så jeg får konkurert.

 

Er enda i sjokk, og tårene triller faktisk nå mens jeg skriver dette. Var noe av det jævligste jeg har vært med på rett og slett... Alt gikk så fort, men samtidig følte jeg jeg stod der mellom hesten og veggen i en evighet. Jeg husker bare jeg tenkte det var slutten. Dere kan si jeg overdriver men nei, når jeg stod der innesperret med et svært dyr på sikkert rundt 500kilo i panikk over meg og skjente foten min satt fast og jeg ikke skjønte noenting, da var jeg sikker på at det neste var en hestehov i trynet og at alt skulle bli svart. Alt gikk heldigvis bra siden han fikk seg løs, de andre fikk tak i han med en gang og han hadde kun 2 små kutt i fjeset sitt. Døren der ser man at ene stangen er helt bøyd etter han hadde hodet mellom.

Har blogget dette fra mobil igjen siden PC'en ligger nede i bilen, men får nok blogget fra PC i morgen og satser på å få ut svar på spørsmålsrunden.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Stavanger, her kommer vi!

Wææ, gleder meg sånn! Nå er vi i bilen på vei ned til stavanger med hele 5 hestebiler på slep! Blir så gøy på stevne når vi er så mange som skal ned sammen. Nå er alle hestene lastet på og alle er på vei nedover, Eline og datteren Birgitte sitter på her i bilen med meg og mamma så blir nok en koselig 5timers tur nær vi har noen å snakke med.

 Men jeg bruker 4G nå og blogger fra mobilen, tenkte bare å oppdatere litt. Så nå vet jeg jo ikke hvordan dette ser ut så sorry om det blir litt rotete, fikser det med PC i kveld. Svarene på spørsmålsrunden kommer også senere!

 

Snakkes!

 

 

Følg meg gjerne på Instagam @maikenkardal

New In - Make Up

Hei igjen folkens!
Vet det er halv 1 på natten men samma det...

 

Da er jeg hjemme etter flere timer i stallen, ikke bare var det sprangtrening men måtte pakke alle tingene til helgen og siden vi skal til Stavanger på stevne! Wohoo, gleder meg som en liten unge. Dolce var så flink i dag og så har en god følelse. Vi sluttet tidlig på skolen i dag så jeg og 3 venninner var innom byen og shoppet litt før jeg  dro hjem så då kom det mere sminke i sminkevesken! Var ting jeg har hatt lyst på en stund da. Og flaxen var med meg! Plutselig fant jeg et gavekort på 400kr som jeg fikk til jul og ikke hadde brukt enda! Så da fikk jeg utnyttet det i samme slengen. Slenger med bilder av dagens innkjøp;

 


      
Contouringsett fra Smashbox, dette kjøpte jeg på Kicks

             

      
Lipliner fra M.A.C. i fargen Twirl, som da passer til leppestiften jeg har som er Twig.
(Den er lysere og mer rødlig i ekte, lyset gjorde den litt mørkere på bildet)

       
Her ser dere lineren og leppestiften sammen, følte leppene så mye mer fyldige ut!
(Har munnsår på siden så er rød der + er første gang jeg bruker liner så don´t judge)


       
Kjøpe også Real Techniques sin BeautyBlender på H&M
Og så fant jeg en børste på Coop som var leopardmønster og halo? Da må jeg ha den, grei å ha i sekken på skolen  
Følg meg gjerne på Instagram @Maikenkardal

 

Wants fra Nelly og AliExpress

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle ha en liten "must have". Har nemlig funnet så utrolig masse jeg ønsker meg og det finnes jo så utrolig mye fint? Og så elsker jeg å handle på nett, og da kan jeg jo dele med dere hva jeg har funnet, så kanskje dere også liker noe av det?

 

 

         
Denne deilige hverdagskjolen i grå! Enkel men samtidig fin og stilig. Kjøpes HER

 

 

            
Denne dødskule hettegenser/kjolen. må jo bare elske den? Kjøpes HER


Hvem vil vell ikke ha denne? Must have!! Kjøpes HER

 

 

    
Denne lange T-shorten i hvit! Kjøpes HER

 


Denne kjolen som er både nydelig, kul og sexy! Finnes ikke bedre en det? Kjøpes HER

 

 

 
Denne fine og stilige hverdagskjolen! Kjøpes HER

 
Dennne dødsfine hverdagskjolen i grå! LOVE!! Kjøpes HER

 

 

 
Denne stilige jakken er jo bare et must?! Kjøpes HER

 


Denne helt nydelige svarte kjolen! In love. Kjøpes HER

 

 

  
Denne gråe hverdagskjolen, ser jo så behagelig ut og! Kjøpes HER

 


Denne lekre kjolen i Champange farge! Kjøpes HER

 

 


Denne helt nydelig hvite kjolen!! Kjøpes HER

 


Og måtte slenge på disse kule bootsene i svart. Kjøpes HER

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Dagen i dag - time for time

  • Publisert 02.02.2016 kl.23:07. Ligger i kategorien: Annet

Tenkte å skrive et lite innlegg om min dag i dag time for time, vet egentlig ikke om det er så spennende for dere men fant ut at hvorfor ikke? Vi prøver no ut, går rett på vi! Kan hende det er noen skrivefeil, skrevet litt fort...

 

 

07:00

Våkner av en ganske så irriterende vekkerklokke fra mobilen, sukker tung men innser jeg må komme meg på skolen...

 

07:10 

Jeg har kommet meg opp av sengen og fått klær på meg, kysser Joakim hade , pakker sekken, og løper ned trappene.

 

07:16

Badet ble ledig så jeg løp inn, gikk på do og pusset tenner. Hadde sovet med sminke så var litt heldig der. HURRY

 

07:21

Jogget halveis bortover til bussen, så smart som jeg er bruker jeg Ugg's og det er masse sludd ute... Og de er hull i forran nå så ble litt våt på bena...

 

 

07:28

Bussen kom endelig, 3min for sen også... Ikke så alt for lenge men virker lengre når det er kaldt ute og du bare vil inn...

 

07:42

Bybanen kom i det jeg gikk av bussen (flax) så jeg løp bort og kom meg innpå den. Den var selvfølgelig fullstappet

 

08:00

Endelig av bybanen og skjenner kvalmen så jeg måtte sitte meg ned å trekke litt luft. Det var så mange folk på bybanen så jeg ble så varm og innestengt + hadde jo ikke spist noe mat så...

 

 

08:05

Begynner å føle meg OK så går inn på skolen og opp alle de dritt trappene og kommer meg til timen... De trappene er satan i forkledning, sverger...

 

08:05 - 08:30

Nå blir dette er ganske så langt og kjedelig innlegg om jeg skal skrive hver eneste skoletime og hva vi gjorde så tar en oppsummering. Har ikke gjort så mye egentlig, hadde fagene: yrke, kommunikasjon og Helse. Eneste vi har gjort var å lage tankekart, ha prøve som gikk ganske greit egentlig, lese og ja.. Ikke noe spesielt. I friminuttene var det vell bare butikken å kjøpe sjokomelk og 2 ostehorn og slappe av.

 

 

14:30

Ble ferdig med prøven så fikk gå før, slutter egentlig halv 4 så det var jo digg! Prøver og desperat å få tak i mamma for å høre hvor hun er.

 

14:38

Får endelig tak i mamma, hun var hjemme så jeg kunne bare komme hjem å bli kjørt istedenfor buss til stallen.

 

 

14:41

Bybanen kom endelig, inn på den så jeg kommer meg inn til byn og kan ta bussen videre

 

14:55

Over på 6-bussen og innover til Loddefjord, der må jeg bytte buss igjen...

 

15:15

Bjorøybussen kom, mens jeg ventet i 10min gikk jeg i minibank og sjekket jeg hvor mye penger jeg hadde på kortet, hele 149kr wow....

 

 

15:36

fremme på øyen

 

 

15:44

kom meg inn i huset og måtte hive i meg noe rask mat som ble 2 yoghurter..

 

 

16:04

kom vi oss endelig i bilen så da var det stallen next

 

16:31

Framme i stallen, no skulle jeg møkke mens mamma barberte resten av Dolce som hun startet på i går. Så var det skifte til rideklær, pusse og sale på og så til timen

 

 

18:39

var det ut med hestene og varme opp, bakketreningen begynner klokken 7 så må bære klar

 

 

20:00

Timen er ferdig og vi skritter av, skjenner kulden stiger på... Kun en tynn genser er kanskje ikke så lurt?

 

 

20:57

Hesten er stelt, utstyret låst inn i skapet, maten er gitt og vi skal endelig hjem i varmen

 

 

21:26

Endelig hjemme i varmen, løpe inn på do og så ta av rideklærene og få på koseklærene

 

21:44

Inn på bloggen å legge dette ut

 

20:20

Spisepause haha

 

 
Ny stalljakke fra Hooks

 


Ny ridebukse fra HorzeDolce bli barbert av mamma


 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Ja det irriterer meg

Åååårh merker jeg er irritert nå, selvom det ikke er noe big deal så jo..

Vi har det sånn i klassen at vi slutter 15:30 om mandager og 12:45 om fredagene, og takket være at jeg har den ene dagen i uken vi slutter tidlig så rekker jeg privat-time for Simon med hesten fredagene. Jeg rekker det akurat siden jeg er fremme i stallen 14:00 og timen er 15:00 og det er siste timen som går ettersom rideskolen skal ri etterpå.

Helt plutselig kommer læreren og sier at joda vi har gjort en endring... Fra og med neste uke så skal vi slutte 13:40 på mandager, meeen da skal vi altså slutte 14:30 på fredagene... Dette suger max med tanken på at det var digg å få tidlig helg, og jeg rakk trening. Nå så må vi sitte enda lengre og jeg må droppe treningen... Greit nok du tenker det må være digg å slutte tidlig mandag men den dagen var egentlig helt grei siden vi har gym først og så samf.fag som e chill og da er allerede halve dagen gått..

Såå ja måtte bare få ut litt frustrasjon, og hadde ikke så mye bedre å blogge om. Nå skal vi ha en prøve etterpå så sier lykke til til meg selv... Tenke å kanskje skrive et innlegg enere om hvordan min tirsdag har vært time for time. Hadde det vært noe?


 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Spørsmålsrunde igjen

Åjada folkens vi kjører på med spørsmålsrunde igjen!

Jeg hadde jo spørsmålsrunde her for en stund siden men så har jeg jo fått litt flere lesere nå, så kanskje det er noen ting dere vil vite om meg eller noe? Spør om hva som helst om meg, forholdet mitt, dyr, anything!
Svarer på alt!

READY SET GO

 Slenger på 2 selfier fra snapchat (maiken.kardal)


 

 

 

hits