Maiken

Kårdal

Svar på spørsmålsrunden

Her er svarene på spørsmålene deres, håper dere fikk svar på det dere lurte på!
 

Hva gleder du deg mest til i russetiden?
Det må vell være hele feiringen? Rulle med minibussen, være med vennene mine,
feire at vi endelig er ferdig på skolen, og så selvfølgelig å dra på landstreffene!Hvordan har du det?
Akkurat nå for tiden er det en berg-og-dal-bane... Har det egentlig ganske så bra for tiden og føler jeg koser meg sammen med Joakim og det, samtidig har jeg vært mye syk i det siste og er veldig lei generelt. Vet ikke hva det er men helt siden jeg fikk tarm-infeksjonen i Thailand nå i jul, så har jeg vært så ofte dårlig.. Var hos legen i dag og det er liksom den 4. gangen allerede i år eller noe..


Hva er dine framtidsplaner?
Det lurer jeg også på! Haha, nei men seriøst. Jeg har null peiling på hva jeg vil jobbe som og det... MEN planene er vell at jeg nå er ferdig med skole og fikser meg en jobb etter sommer! Og så skal jeg ikke legge skjul på at det er et lite ønske om å flytte sammen med Joakim når vi begge har litt grei økonomi, men det får vi ta som det kommer!


Stemmer det at du har tatt silikon? I så fall hvor mye, og hvilke BH-størrelse fikk du?

Det stemmer ja, det tok jeg i August 2016 så ganske nylig.
Jeg tok 300 i hver, og gikk fra rundt 70B til 70DD / 70E.Skal du ta silikon i rumpen også?
Nei det tror jeg nok jeg gjør. Jeg skal innrømme at jeg har sagt jeg ønsker finere rumpe, men dette er noe jeg bare må trene for å få. Jeg har ikke penger til å gjøre det, og i tillegg føler jeg det kan lett se veldig unaturlig ut. Rumpe er noe man kan trene større, så det finnes jo en annen mulighet, noe som ikke var med puppene og derfor tok jeg det valget der.


Hvorfor har så mange forlatt russebussen du er på?

Alle mulige rare grunner, men noen hadde selvsagt gode grunner. Men enkelt og greit fordi de plutselig "ikke gadd", eller plutselig mente "det er kun drama" noe som sier seg selv at kommer når de var slik, eller plutselig sa det ble for dyrt noe de burde tenkt på før da de visste at å være russ koster. Ja mange forskjellige grunner, og mange personer som viste seg å være annerledes en jeg trodde. Har iallfall nå sett hvem som er ekte venner. Det siste jeg skrev der er selvsagt ikke at jeg ikke kan være venn med de som ikke er på buss med meg, men noen av dem har vært såpass frekke, sårende og truende i etterkant.


Planlegger du og Joakim å få barn sammen?

Hehe nei ikke med det første akkurat, ettersom vi begge kun er 18 år og har skole. 


Skal du og Joakim noe spesielt sammen i nærmeste framtid?

Ikke noe spesielt som jeg kommer på egentlig? Vi har nettopp vært på fjellet sammen, og snart er det kino å se den nye 50 shades, og så kommer valentinsdagen. Ellers er ikke noe planlagt enda, selvom vi begge ønsker å reise et sted sammen snart.


Hvordan trives du i den nye stallen?

Helt utrolig godt! Er så fantastisk fint der, og virker som både hester og mennesker trives der. Er også et kjempe fint miljø der oppe og mange fantastiske muligheter. Du kan lese litt mer om det i et innlegg jeg skrev HER


Hvor mange tatoveringer har du nå? Og har du planer om flere?

Jeg har hele 14 stk. nå! Kan sikkert lage et innlegg og vise de en annen gang. Jeg har ikke noen spesielle planer, men skal ikke nekte på at det helt sikkert kommer fler. Har èn planlagt da, og det er at jeg og bestevenninnen min skal ta en sammen snart.


Har du planer om å flytte for deg selv snart?

Har ikke noen planer om det, men som jeg skrev lengre oppe så ønsker jeg jo og
har et håp om å flytte sammen med Joakim om ikke så alt for lenge.Er det noen personer du hater?

Haha, si det du. Hater er et sterkt ord.. Men kan si jeg misliker noen personer her i verden!


Er du godt likt blandt andre?

Det kommer nok veldig ann på hvem man spør. Jeg føler at blandt mine venner er jeg godt likt og ikke en person som skaper noe spesielt med drama eller negativitet. Men er desverre et par der ute som sikkert misliker meg, og dessverre har jeg hørt et par merkelige rykter om meg selv før... Lurer på hvordan de kommer på disse tingene jeg?


Hvordan var hele silikonprosessen for deg? Sånn ukene etter, og hvor mye kostet det?
Helt super egentlig! Jeg husker jeg ringte i slutten av Juli eller noe og sa jeg ønsket konsultasjon og operasjon snarest mulig. Jeg hadde ønsket silikon i flere år og nå var jeg endelig 18, og ville ta det før skolen startet ettersom jeg vet mange er dårlige en liten stund etter. Jeg var så heldig som fikk dette nesten med en gang, og de klarte faktisk finne en ledig time bare 2 dager etter konsultasjonen også!

Jeg var veldig spesifikk på at jeg ikke ønsket kjempestore eller slik at man kunne lett se at jeg hadde silikonpupper. Jeg fikk anbefalt størrelse og vi kom til enighet, og da var det bare å vente 2 dager. Dagen jeg skulle operere var egentlig helt super? Jeg kom dit og måtte vente litt, helt til jeg kom inn på operasjonsrommet der jeg fikk narkosen og sovnet. Neste jeg husker er bare at jeg våknet på et lite rom og Joakim satt ved siden av meg og hadde ventet på at jeg skulle våkne. Jeg var litt sløv grunnet narkosen men ikke mer. Jeg fikk våknet skikkelig og kledd på meg og så var det hjem.

Jeg ble veldig positivt overasket, ettersom mange blir sengeliggende og har kjempevondt etterpå. Jeg hadde faktisk ingen smerter, var kun litt øm i puppene og de var ganske harde. Jeg tok de smertestillende jeg hadde fått anbefalt for sikkerhetens skyld, men sluttet etter en uke kanskje ettersom jeg merket det ikke var behov for dette. Nå som jeg har hatt de en liten stund må jeg si jeg er kjempefornøyd! De har en kjempefin størrelse, de ser naturlige ut og arrene sees nesten ikke.

Jeg utførte operasjonen hos Aleris, og prisen var 33.000kr


Vet jeg burde hatt flere bilder, men ligger hjemme og er kvalm så ble bare dette desverre..


INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: MaikenKardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Siste innkjøp

   
Hettegenser fra Urban kan du finne HER, til 999kr


   
Marlies Dekkers-BH kjøpt på Cristel for 600kr (Var tilbud, org.pris 1200kr)
Marlies Dekkers kan også kjøpes på nettsiden HERINSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

ZB Competition

  • Publisert 19.01.2017 kl.13:08. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Noen av dere har spurt litt om hvor jeg nå har hesten min ettersom jeg skrev i et tidligere innlegg at vi har flyttet opp i den nye stallen. Som noen av dere kanskje vet så har jeg stått på Bergen Rideklubb ute ved Flesland i flere år, og den nye stallen er faktisk rett ved.  Stallen tilhører ZB Competition og ettersom sprangtreneren min også er en del av denne stallen var det en selvfølge å flytte opp dit. Vi er en god del fra gamle stallen som har flyttet opp der, og så er det også noen som har kommet fra andre staller rundt om i området. 

Vi har kun stått der noen uker nå men jeg trives så utrolig godt, og stallen er så sykt fantastisk! Snakk om luksus sier no jeg! For å starte så ser jo hele stallen helt smashing ut! Alle hestene har store fine bokser, mange av hestene er så heldig å ha boks med egen paddock utenfor der de kan gå ut og inn som de vil når vi har døren åpen, foringsrutinene der er utrolig praktiske, det er folk som møkker boksene hver ukedag så vi slipper faktisk dette, både ute og innebanen er stor og lys og kjempefin, alle har vært sitt store skap til utstyret sitt og inne med skapene er det også ganske god og varm temperatur. I tillegg til alt dette er det jo også egen rytterstuen der man kan varme mat for eksempel eller varme seg mens man ser ut på treningene, det skal komme en liten hestebutikk der de selger det mest nødvendige som shampoo og slikt som man gjerne kjøper ofte, det er gummimatter langs hele gulvet så ikke hestene sklir på det glatte betonggulvet, dører som åpnes automatisk så man slipper å stresse med det når man leier hesten ut. Ja jeg har ikke ord! Jeg er så utrolig glad vi fikk muligheten til å flytte opp her og at vi faktisk fikk plass og ettersom jeg vet det er venteliste på å få plass der oppe. 

 
Ill. foto av hvordan hele området vil se ut da det er helt ferdig, det meste er på plass men slik som rundkjøringen og port på uteplassen mangler.Beklager utrolig dårlig bilde, er screenshot fra en video.. Men her ser dere litt hvordan ridehallen er!
Video kan sees på min heste-konto på instagram: @JumpingDolceIgjen, dårlig bilde jeg vet! Er som dere ser tatt via Snapchat, men her ser dere iallfall litt hvordan boksene er.


 


 Ønsker dere å se mer så gjerne lik facebook siden dems ZB COMPETITION

INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorisering

For et spennende liv!

Nå har jeg gått gjennom alle innleggene jeg har på bloggen, helt tilbake til Januar 2016, for å sette alle inn i kategorier. Hvorfor? Jeg hadde ikke noe bedre å finne på, og jeg tenker det blir litt ryddigere da, i tillegg er det mye lettere for dere å finne fram om dere skulle komme på et gammelt innlegg dere skulle sjekket ut. Kategoriene står listet på høyre side av bloggen her, og der vil dere kunne finne igjen diverse gamle innlegg. Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva de forskjellige kategoriene inneholder så dere kanskje forstår litt mer. Noen av de sier seg selv mens andre gjerne kan forklares bedre.
 "DAGBOK"-Innlegg
Her er vanlige typiske blogginnlegg der jeg bare skriver om hvordan dagen har vært elle hva planene for dagen er.

Innkjøp & Outfits
Her er innleggene med enten innkjøp, eller om jeg har postet noe med dagens outfit og lignende. Iallfall innlegg om klær og sminke o.l.

Tags, Lister & Spørsmål
Her er litt "gøye" innlegg som spørsmålsrunder og tags som eksempel Throwback Tagen jeg gjorde her forleden. Med lister mener jeg eksempel tips til ting å finne på eller eksempel som dette innlegget, der jeg lister opp enten tips, opplevelser, topp 10 ting osv.

Tanker & Meninger
Her er litt mer "dype" innlegg med enten tanker og hva jeg føler, eller mer "debatt-innlegg" der jeg sier mine meninger om ting som gjerne er mye diskutert.

Ukens Person
Ukens Person var noe jeg holdt på med her på bloggen tidligere en gang, jeg har ikke planer om å starte med dette igjen enda, men det kan skje. Her kan man iallfall finne igjen de innleggene om det skulle være ønsket.

Annet
Her er vell egentlig bare innlegg som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene, som hvis jeg bare poster et kort innlegg for å spørre dere om noe.


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Weekend Update

Da var det mandag og skole igjen, gleder meg allerede til helg..

Tenkte å skrive en liten update på hvordan helgen min har vert iallfall, for en gangs skyld så har jeg faktisk ikke kun ligget hjemme 24/7. Fredagen var det jo tannlegebesøket som du kan lese om HER, og så ble jeg med opp i stallen der min mor skulle ri. Torben Frandsen hadde kommet helt fra Danmark for å ha treninger, så fredagen var det min mor som red. Senere var det hjem og Joakim kom å overnattet, så resten av kvelden ble det bare å ligge i sengen å se på Netflix.

Lørdagen var det opp tidlig for da var det min tur til å ri på trening for Torben, noe som var utrolig gøy og hesten var helt super på treningen også. Joakim var ikke så keen på å måtte stå opp 09:30 så han tok sin egen bil og kjørte opp selv etterpå og fikk sett på treningen. Så var det hjem og vi la oss i sengen igjen og sovnet med en gang, helt til mamma vekket oss siden vi skulle ut å spise. Joakim dro hjem mens jeg, mamma og pappa dro til byen der vi skulle spise på Big Horn Steak House sammen med rundt 30 andre fra stallen. Det var en kjempe koselig kveld der vi fikk bli litt kjent med noen av de nye også da vi nettopp har flyttet opp i den nye stallen (ZB Competition). Så var middagen over men kvelden var enda ung og jeg kjørte jo, så da fant jo mamma og de ut at vi og 2 andre fra stallen kunne gå ut å ta oss en øl eller 2, jeg fikk holde meg til Cola hehe. Klokken ble faktisk en del, så klokken 3 om natten var vi endelig hjemme og da var det rett i sengen.

Søndagen kom og jeg kom meg opp i stallen der Joakim kom å hjalp til også, ganske takknemlig for å ha en så snill kjæreste som blir med i stallen kun for min skyld hehe. Etter vi var ferdig der var det hjem til meg der vi skulle overnatte, det ble Taco og Kjendis Farmen før vi gikk inn i sengen og så litt serie på Netflix (som vanlig) før vi la oss.


Lite Snapchat-bilde fra lørdag-kveldens sminke

Ikke glem at jeg har spørsmålsrunde på bloggen, sjekk den ut HER


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei hei dere!

Beklager null blogging nå om dagene, jeg har virkelig null inspirasjon og jeg har nesten ikke vært på dataen. Nå har sitter jeg og venter på at Joakim skal komme, og mine foreldre holder på å lage taco! Jeg tenkte iallfall at siden jeg ikke kommer på noe å blogge om, så kan jo en spørsmålsrunde være kos! Bare å stille spørsmål om alt dere skulle lure på i kommentarfeltet og dere kan velge selv om dere vil være anonym eller ikke. Spør i vei så vil jeg lage et innlegg der jeg svarer om noen dager!INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

18 år og må enda ha med mamma

Snakker selvsagt om tannlegen, hva ellers? hehe

I dag så hadde jeg time hos tannlegen og jeg HATER tannlegen, selv om jeg er 18 år nå måtte jeg faktisk tvinge mamma med meg. Jeg tenkte jo selvsagt også at hvor typisk er det ikke at jeg får time for å borre på fredag den 13... Jeg sa til mamma her for en stund siden at jeg nekter å borre og vil bli henvist til lystgass, så hun ringte inn i går og skulle si dette men da sa de at de kun skulle sjekke i dag og ikke borre, lykke! Da vi kom der så viste det seg at det var gjort noe feil, for jeg var jo til sjekk i September og skulle borre i dag, men det var ikke satt opp time til det så jeg skulle komme tilbake en annen gang. Sååå jeg hadde faktisk flaks istedenfor uflaks i dag og slapp tannlegen, og i tillegg sa jeg at jeg krevet lystgass om jeg skulle borre så nå får jeg det neste gang. Om noen skulle lure er lystgass slik at jeg får en maske over nesen med en gass som vil gjøre at jeg er helt "dopet" og vekke når de holder på så jeg vil ikke kjenne noe.
INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Tvangsinnlagt.. på skolen

Man tar utdanning så man skal kan bli det man ønsker gjør man ikke? Man velger en linje og en vei å gå, og jobber for å klare dette så man får drømmejobben? Ikke jeg, jeg gjør dette fordi jeg må. Jeg har virkelig null interesse for skole og sånn har det alltid vært fra min side. Jeg husker at allerede på barneskolen sa jeg at jeg skulle droppe ut og ikke gå ungdomsskolen. Jeg nektet flere år på skole, men jeg måtte jo nesten bare? Etter 10 år så kunne jeg vært ferdig, men uten noen som helst utdannelse, hvor ville jeg egentlig endt opp? Jeg måtte bare velge en linje, for jeg må bare ha ett eller annet på meg.. 

Det høres nok teit ut men det er sannheten, jeg valgte å gå Helse. Hvorfor? Kun fordi folk sa det var lett, det var en av de letteste linjene. Jeg nektet å gå studie da det er alt for mye skolearbeid og bare sitte ved pulten. Etter helse tok jeg Barne -og ungdomslinjen og dette var og  da kun fordi det var enten å jobbe med barn eller eldre. Ikke ønsket jeg noen av delene, men jeg måtte velge en av de så barn virket no gøyest.

Nå går jeg siste året, påbygg, og det er jævlig.. Det er bare å sitte på stolen sin og skrive. skrive, skrive, skrive, pugge, pugge, pugge. Enten er det prøver eller presentasjoner, eller så er det å forberede seg til det. Ja jeg er fullt klar over at sånn er det og jeg valgte det selv. Jeg følte bare at jeg ikke hadde noe valg. Jeg har null peiling på hva jeg skal bli, men jeg må nesten ha noe form får utdanning på papirene. Jeg gleder meg så sinnsykt til å bare bli ferdig med dette siste året nå. Eneste er at tanken på at jeg ikke får fagbrev i noe og ikke har noe gode karakterer på kortet suger.. Jeg kan si det for jeg skammer meg ikke over å ha dårlige karakterer, jeg vet det er min feil som ikke leser nok eller øver. Men jeg klarer det bare ikke, jeg har aldri likt skole og er så møkk lei at bare jeg får en 2er så jeg har stått i faget og gjennomført alle 13 årene er jeg fornøyd.INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Nå er jeg lei

Hei igjen dere!

Nå sitter jeg her og er klar for å bare "chillan max" med serie og et glass cola, ser på serien The Vampire Diaries for de som skulle lure på det. Er bare så glad for at vi sluttet tidligere i dag så eg kunne komme meg hjem på do, jepp du hørte rett. Er så ufattelig lei nå for jeg har sletet med magekramper og dårlig mage i hele 3 uker nå og det er forferdelig.. Her hin dagen var det like før jeg måtte dra hjem fra skolen siden jeg hadde så sinnsykt mageknip og det er ikke særlig komfortabelt å sitte å okkupere skoledoen i en halvtime heller...

Begynte med at jeg ble så sinnsykt dårlig nå i slutten av ferien i Thailand i jul da jeg måtte på sykehuset der nede. Jeg fikk vite at jeg hadde infeksjon i tarmene og måtte gå på antibiotika og sånn 5 andre piller mot alt fra kvalme til feber og løs mage. Etter litt over en uke med antibiotika ble smertene mildere og alt var egentlig bra igjen. Så selvsagt kom influensaen... Jeg var vekke hele første uken fra skolen og fikk legeerklæring på det. Problemet er at da begynte magen igjen også, nå er influensaen roet seg men jeg har enda helt syke magekramper innimellom. 

Får håpe det gir seg, har vært hos legen å spurt om det kan være infeksjonen igjen men hun sa jeg bare måtte la det fikse seg selv.. Ber til Gud om at jeg snart klarer å gå en hel skoledag uten å måtte løpe inn på do i det sekundet jeg kommer hjem...INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

 

Throwback Tag

HVILKET ÅR ER DU FØDT I?
Jeg er født 21. Juni i året 1998. Som vil si jeg blir 19 i år! Sykt, ble nettopp 18 og endelig voksen og hadde gledet meg så lenge til det, og nå er jeg bare et år i fra 20? Vil ikke bli gammel haha..

HVOR ER DITT BARNDOMSHJEM?
Det er på Loddefjord faktisk, Bjørgeveien for å være mer presis. Her har jeg bodd hele mitt liv, før vi da flyttet ut her på Bjorøy sommeren 2014. Er litt vell mer øde og det her men er jo kun 10min med bil fra gamle huset? Så nå som jeg har bil og det så er det ikke så ille.

BILDER AV DEG SOM YNGRE?


HVILKE TV-SHOW ER DU OPPVOKST MED Å SE?
Så nok på maaasse forskjellig, og kan no si jeg har ALLTID elsket Disney og gjør det enda. Om jeg husker noen spesielle show fra jeg var mindre må det være Gnottene og Fraglene som gikk på barne-tv! Det var 2 soleklare favoritter som måtte sees.

FORTELL EN MORSOM HISTORIE DU HUSKER FRA DA DU VAR UNG
Det er vell ikke akkurat noe JEG husker siden det er fra dagen jeg kom til verden, men min mor har fortalt.
Da min mor var gravid med meg så ønsket hun veldig en jente ettersom hun hadde min bror fra før, men de fikk aldri sett kjønnet for jeg holdt meg foran underlivet eller gjemte meg på hver eneste ultralyd hehe.. Dagen kom da hun skulle føde og jordmoren visste om at hun ønsket seg en jente så de var nok ganske spente. Jordmoren var stril så skriver sånn ca. hvordan det hørtes ut nå, men da jeg kom ut sier jordmoren "Der kjem ho! Hørte du? HO! Det er ei jenta!" jeg kom til verden og jordmor skulle sjekke tid ved fødsel og sier da: "Skal me sjå, tid ved fødsel, einogtjueeee... Einogtjue? Einogtjue Einogtjue!! Og pinadø den einogtjuande Juni!
Så ja ikke den morsomste historien for dere å lese sikkert men har alltid selv synes det er litt morsomt og en spesiell historie, slenger ved et bilde av tatoveringen jeg tok nå i Jul i Thailand som faktisk sier Einogtjue.
<3 21:21 den 21. Juni <3


HVA VILLE DU BLI NÅR DU BLE STOR? OG VIL DU BLI DET SAMME NÅ?
Jeg har vell aldri hatt et spesielt yrke jeg har brent for som jeg kan huske, men jeg har vell alltid sagt "Jeg vil jobbe med dyr, men ikke dyrlege eller slakter!" hehe... Jeg har faktisk ENDA ikke funnet ut hva jeg vil bli, men tenker enda det hadde vært kos å jobbe med dyr.

HVA VAR DIN FAVORITTLEKE Å LEKE MED?
Jeg ELSKET  "littlest petshop" og hadde haugevis av figurer of store hus til den! Husker jeg og bestevenninnen min Veronika lekte med de hele tiden og husker faktisk mange av "historiene" vi lagde også haha. Var veldig glad i "Polly Pocket" også, her og lekte alltid jeg og Veronika med de og lagde masse historier og alt.

3 SANGER DU ELSKET Å HØRE PÅ SOM BARN
Jeg husker ikke nøyaktig 3 sanger, men jeg elsket introen til programmene "Gnottene" og "Fraglene" som jeg nevnte over her. I tillegg hadde jeg en CD som het "Lollipops" og jeg elsket med alle de typiske barne-sangene som "Haba Haba", "Lille Petter Edderkopp", "Små Rompetroll" og mange flere men de var i en litt mer "popversjon" og veldig gøye å danse til haha. Elsket også hovedsangen dies som du kan høre HER

HVA ER DEN SKUMLESTE TINGEN DU HUSKER FRA DU VAR BARN?
Jeg husker jeg alltid var redd for at huset skulle begynne å brenne og tenkte alltid på hva jeg skulle redde først. Husker jeg tenkte sånn mamma og de kom seg ut og de måtte hjelpe å ta katten ut, jeg måtte huske dagbøkene mine og de viktigste lekene og masse annet. Jeg var også alltid livredd for tanken om døden og tanken på at mine foreldre kom til å gå bort før meg. Husker jeg flere ganger kom gråtende til mamma siden jeg var så redd.


 


INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Mitt 2017

Nytt år og nye ting å glede seg til 

Prøvde å tenke litt gjennom hvilke ting JEG gleder meg til i 2017! Var ikke så alt for mye men var et par ting, og så kommer det jo sikkert flere planer framover i tid som en ferie eller noe. Her er iallfall en liste over noen av tingene jeg ser fram til i år 2017:50 SHADES DARKER
Jepp, det blir nok flere filmer på kinoer i år men denne fortjener en plass på listen! Nå har jeg gledet meg så lenge til 2eren skulle komme og endelig har jeg sikret billetter. Skal se den 10. Februar sammen med Joakim, teller dager haha!

SKITUR TIL HEMSEDAL
20. Januar altså ikke så lenge til, så skal jeg være med Joakim og familien hans opp til Hemsedal! De har leid en stor hytte der det er flere i familien dems som skal opp for en helg for å kose seg og stå på ski. Nå er ikke jeg noe talent på ski akkurat men det går no halvveis fint etter et par runder. Stakkar Joakim har stått hele livet og er kjempeflink og nå må han ha meg på slep hehe.. Får heller ta litt pauser i blandt så kan han gå sammen med guttene eller noe om han ønsker litt mer fart!

RUSSETIDEN
Endelig er 13 år med skolegang over til sommeren! Og om noen skulle lure så nei jeg har faktisk ingen planer om hva jeg vil videre men finner sikkert en liten jobb etter sommer så jeg har noe å finne på i det minste. Jeg har gledet meg så lenge til å være russ nå og er jo på Minibuss sammen med 4 andre herlige jenter (Frykten2017)! Blir så kos med både landstreffene, forskjellige knuter og bare kose oss og feire!

FESTIVAL
JUSTIN BIEBER & MARTIN GARRIX

Har jo selvsagt sikret billetter til "Den Store Sommerfesten" som skal være i Stavanger i Juni! Da jeg så at Justin kom til Norge igjen måtte jeg jo nesten bare ha biletter, og så kommer jo så mange andre bra artister også! Har ingen plan over hvem jeg skal dra med enda faktisk, men jeg kjenner noen som skal så det skal alltids ordne seg!


Slenger med et bilde av beste gjengen!


Insta: @MaikenKardal
Insta: @Frykten2017

Rabattkode

Hei dere!

Liten shoutout til min egen instagram-konto nå, men ville bare si at jeg har lagt ut et bilde nå med en liten rabattkode til dere! I samarbeid med BZeyewear så får du nå 20% rabatt om du bruker koden min. BZeyewear donerer også 5$ fra hvert salg til "AUS cancer research foundation". Om dere sjekker ut mitt siste bilde på instagram så har jeg skrevet litt om det og lagt ut koden, og du kan sjekke ut BZeyewear sin instagram eller nettside.

Instagrammen min er: @MaikenKardal
Insta: MaikenKardal
Snap: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

 

IT´S A GIRL

  • Publisert 10.01.2017 kl.15:27. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Som noen av dere kanskje vet så kjøpte jo jeg 2 kyllinger i August 2016, den ene som het Oreo døde jo dessverre som veldig ung grunnet sykdom. Kinder derimot har jeg enda! Vi har jo hele tiden sagt at om det viste seg å være en  hane så må vi nok kvitte oss med han ettersom de galer sånn.. Vi har alltid trodd Kinder var hane grunnet flere tegn som at "afroen" peker bak som er et tegn på denne rasen, han var større en Oreo da vi kjøpte de selv om de var like gammel, tok lett "sjefsrollen" og andre ting.

Her i helgen så begynte Kinder å komme med noen ganske så høye "skrikende" klukke-lyder og vi tenkte jo bare "nå begynner han nok å gale snart.." så  i går fant jeg fram bilder da vi nesten bare måtte lage en salgsannonse. Før jeg skulle legge meg så skulle bare jeg og mamma se til Kinder for han begynte å mase sånn når vi kom inn på rommet og plutselig ser mamma et egg? Jepp, det lå et lite søtt egg i buret! Fikk jo helt sjokk, det viste seg faktisk at Kinder er en høne! Snakk om Kinder Suprise hehe, plutselig kom det et Kinder-Egg (okei nok vitser nå)

"Skrikingen" hin dagen var da tydeligvis bare Kinder som la egg, så nå blir det spennende å se hvor mange som kommer framover! Blir greit med egg til frokost fra vår egen lille "kylling" på 5 måneder. For dere som lurer så bor forresten Kinder inne på rommet mitt i et svært kaninbur, men vi har planer om å enten sette henne ut og skaffe en venn eller 2 da hun både er ensom uten Oreo og det støver en del på rommet nå.

 

 

 

Bilde ved mobilen så dere ser hvor lite egget er, og bilder fra da Oreo og Kinder var kyllinger


Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com


 

Singapore & Thailand

Har ikke blogget her på en stund nei! 

Som noen av dere kanskje vet om dere kjenner meg, så har jeg nettopp vært 2 uker på ferie! Turen gikk først til Singapore, vi skulle mellomlande her men valgte å ha 2 netter her så jeg fikk oppleve byen da mine foreldre har vært her før. Vi bodde ved Clarke Quay og det var et utrolig fint sted, her tilbrakte vi også mesteparten av tiden. Ene dagen gikk ut på å ta "cablecars" over til Sentosa øyen, og her ble vi nesten hele dagen. Vi var innom et akvariet og så på alle de fargerike flotte sjødyrene, var innom Universal Studios og må bare si jeg elsker det stedet uansett hvilket land, vi var en tur på stranden, og gikk generelt rundt og opplevde øyen.

Så gikk turen videre til Koh Samui, Thailand! Har vært her en gang før for en del år siden og snakk om paradis! Her er det snakk om postkort-bilde overalt. Palmer, hvite strender, typisk "festgate" lengre oppe og egentlig alt som minner om Thailand. Vi holdt til ved Chaweng stranden og vi skulle ha resten av ferien her men det ble litt endring i planene... Moonsoonen(?) som da er en periode her nede da det regner en del var forsinket så det var overskyet eller regn alle dagene nesten og værmeldingen så lik ut alle dagene framover.. Så plutselig etter rundt 5 dager her ble det spontan-pakking og første fly til Bangkok og taxi i 3 timer inn til Hua Hin!

Verken jeg eller foreldrene mine hadde vært her i Hua Hin før, men vi kommer definitivt til å dra tilbake! Vi bodde på Wannara Hotell som var utrolig fint og koselig, stranden var ren og fin, selgerne var ikke for påtrengende, gatene var veldig renslige i forhold til hva man kan oppleve andre steder i Thailand, og i "partygaten" stengte alt klokken 2 som egentlig var helt greit så man ikke blir sittende hele natten!

Vi ble i Hua Hin resten av ferien og det gikk mye i soling, ri på stranden på hestene, og ene dagen ble tilbrakt på safari. Jeg må bare si at det gjorde så utrolig godt å se hvor godt de tok vare på hestene som stod på stranden! De var så silkemyk og ren i pelsen, fine høver og tenner, rolige og snille, og de fikk vann og ble spylt flere ganger for dagen grunnet varmen i tillegg til å ha pauser innimellom å dra hjem til stallen for å få mat. Vi forelsket oss veldig i en søt ponni som het Samson (tror egentlig han het Samsung men vi sa bare Samson) så ble en del gallopturer med han på stranden!


Vi var jo også som sagt på Safari ene dagen hvor vi og merket at det så ut som at dyrene hadde det utrolig bra i forhold til hva jeg har sett andre steder! I tillegg så istedenfor å betale i dyre dommer for å sitte med en tiger i 2 sekunder for 1 usselt bilde, betalte man her for en dag med fri tilgang til tigrene! Vi fikk sitte med de så lenge vi ville og både kose og ta så mye bilder vi kunne ønske! for en fantastisk opplevelse!

Jeg vil tilføye at dere trenger ikke komme med kommentarer angående ned-doping og lignende.. Vi ble anbefalt dette stedet da et annet tiger-tempel ble lagt ned nemlig grunnet doping. Her var tigrene kvikke og fine og de doper dem ikke ned slik de gjør andre steder. De var kun gode og mette, og ja de kan selvsagt kanskje ha fått noe beroligende men de hadde det utrolig bra! 


HER KOMMER BILDEDRYSS
 


Elven ved Clarke Quay


Utrolig fargerike og søte små restauranter/byggninger


Hotellet vi bodde på, Swissotel Merchant Court


Fargerikt under alle "paraplyene"


"Cablecars" over til Sentosa


Snakk om utsikt, høyeste punktet var på høyde med 20 fullvoksne giraffer oppå hverandre stod det


Stabucks må til


Noen maneter fra akvariet


Så var det inn på Universal Studios


En av fav filmene 


Innom Shrek-avdelingen


Den "berømte" Universal-globusen


Så var vi på Koh Samui. Toms-skille, gnagsår og myggstikk er på plass...


Chaweng Beach


Må bare elske palmer


Rosa himmel, snakk om idyllisk!


Der var tatovering nummer 12 på plass! Nummer 13 også forsåvidt, tok XXI (21 på romertall) på fingeren
Dette er tatt som bamboo-tattoo og ikke maskin, så kunne være i sol og bade rett etter

 


Kan godt få ha en slik i senge hjemme! Og de søte store potene!


En litt yngre "ungdoms-tiger" som enda var glad i flasken ja


Så de enda mindre på kun et par måneder


Og så fikk vi hilse på denne lille tassen på kun 3 uker! Fikk bare hilse på denne fort da den måtte tilbake til moren å få mat


De trengte noen frivillige til å være med på elefantshowet, sa ikke neitakk akkuratt!


Så fikk vi hilse på babyene før krokkodille-showet startet


Måtte mate denne skapningen litt også


Dårlig kvalitet beklager, men der kom tatovering nummer 14 og!


Einogtjue, romertall er jo så mainstream? Pluss er en liten historie bak. Grunnen til 21 både her og på fingeren er at det er lykketallet mitt
Er født 21. Juni 21:21Fine Samson som jeg fortalte om


Var uvandt med en liten ponni etter å ha ridd på hest i 2 år nå!


Samson <3


Her fikk mamma lånt broren til Samson, Savadi. Du vet hestene er rolig og snille når selv pappa, så redd hester som han er, blir forelsket i de


Takk for en amazing ferie!


Insta: @MaikenKardal


 

hits