Maiken

Kårdal

Gleder i 2016

HeiHååå!

Oi... allerede Februar i morgen, startet ikke dette året i går? Nei er visst allerede gått 1 hel måned! Og om alt går som jeg håper så blir dette året helt fantastisk! Jeg har så mange ting jeg gleder meg til, både små og store! Jeg håper iallfall at dette blir et bra år, og jeg håper virkelig tiden går fort nå siden jeg har så lyst på sommer nå! Jeg vil bare ha sol og varme og kunne gå med deilige sommerklær og ikke måtte pakke meg inn i klær!

Mine planer foreløpig som jeg har nedtelling til på telefonen er:

 

 

VALENTINSDAGEN
14. Februar - 14 dager til

Åjada her er vi skikkelig klisje. Men halo valentinsdagen må til, iallfall nå når jeg har kjæreste og! Da satser jeg på at jeg og Joakim overnatter, ser enten en skikkelig klissefilm eller noe 50 Shades, eller bare slapper elt av. Jeg satser no på det blir koselig iallfall med å bare være med gutten min, ingen forventninger eller noe, så lenge jeg er med han er jeg fornøyd!


 

 

SKAM
15. Februar - 15 dager til

Jepp jeg er en av mange som er hekta på denne serien! Den er jo bare så vittig og så sann! Med tanken på at dette er elever som går første videregående er det mye man skjenner seg igjen i og elsker at det kommer en kort episode hver dag og en lang samlet om fredagene. Og nå har jeg ikke sett på lenge siden det var ferdig og nå kommer sesong 2!

Dere kan se det HER!


 

 

SPANIA I PÅSKEN
19. Mars - 48 dager til

I påskeferien blir det sol og varme for da reiser vi til Spania! Jeg, mamma, pappa og Joakim skal ned til feriehuset vårt som ligger i La Zenia, Torrevieja. Gleder meg kjempe masse til å komme meg vekk fra kulden og no er det alt for lenge siden vi har vært der nede... Beste må være at Joakim skal være med denne gangen og ingenting er jo koseligere en ferie med kjæresten! Og i tillegg så reiser vi faktisk ned på bursdagen til Joakim og tenk da blir han 18 år! Wohoo, satser på at han tar oppkjøring og får lappen med en gang vi kommer hjem hehe..

(Nå ser egentlig huset veldig annerledes den dag i dag da.. Blant annet er det kommet kjellerleilighet istedenfor garasjen nede, så der er det blitt flatt og ikke nedoverbakke og en trapp ned. Det er kommet grillhus oppe over bassenget. Og der med plantene vedsiden av garasjen er det kommet et partytelt der billiard-bordet står under.)


 

 

UGLE - TATTOVERING
2. April - 62 dager til

Nå er det bare cirka siden vi ikke har bestilt time, men skal ta på slutten av ferien og reiser hjem fra Spania 4. April så vil tro det blir 2. eller 3. April! Dette blir faktisk min syvende tatovering, og den fikk jeg til julepresang av mamma og pappa siden jeg har ønsket meg en ugle lenge nå. Jeg har ikke noe nøyaktig bilde selvfølgelig, skal høre om de kan tegne en for meg... Men jeg har jo en rose på skulderen og tror jeg skal ta uglen under og "feste de sammen" så det blir en svær over hele overarmen, litt som dette:


 

 

JEG BLIR 18 ÅR
21. Juni - 142 dager til

Åjada kan virkelig ikke vente til dette! Endelig bli 18 år, det er vell noe vi alle gleder oss til å bli? Satser på å få en skikkelig fest med venner og kjæreste og masse liv! En gøy start på sommeren og det!


 

 

JUSTIN BIEBER KONSERT
23. September - 236 dager til

Jepp that´s right! Jeg er en belieber og tro meg det har jeg vært i mange år du! Siden 2010 faktisk! Jeg var så heldig som hadde Golden Circle på Believe touren og syntes dette var en helt syk opplevelse og gjett hva? Nå har jeg faen Diamond Circle på Purpose touren! Sorry ordbruket men damn, kan virkelig ikke vente! Bli en amazing tur med tanken på at jeg da er 18, så jeg og 7 andre jenter skal ha jentetur til Oslo og ha en syk opplevelse sammen! 


 

 

JUSTIN BIEBER M&G I SVERIGE
29. September - 242 dager til

Ja jeg skal på konsert i både Norge og Sverige, og jeg kan faktisk enda ikke tro hvor heldig jeg er! Etter å ha vært fan av denne gutten i hele 6 år så skal jeg møte han for faen?!?! Og NEI jeg har ikke betalt 17.000kr, men JA jeg betalte hele 8000kr for å møte han ja. Sykt? ja det er det, men verdt det? VISST FAEN! Det er sånn at 17.000 er for et bilde alene med han, men det til 8000 er et gruppebilde med han. Jeg er egentlig bare glad jeg får møte han endelig! Kunne ikke blitt gladere en det! Og nei jeg er ikke en jævla bortskjemt dritunge som bare møter han fordi han er deilig og mamma betaler osv... Jeg har faktisk støttet denne gutten gjennom alt og ja jeg synes rett og slett jeg fortjener og endelig møte han. Og billettene betaler jeg selv! Jeg fikk konserten i Norge som en del av julegaven og betaler selv den i Sverige. Så ikke gidd å døm før du vet alt.


 

Jepp det var noen ting iallfall som jeg gleder meg kjempe til, kommer sikkert flere ting og men her var no noen som jeg har nedtelling til! Har du noe du virkelig ikke kan vente til? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Min baby som en mindre baby

  • Publisert 30.01.2016 kl.13:26. Ligger i kategorien: annet

Ja folkens det er sant, jeg har et barn og han fikk jeg for 4 måneder siden..

Neida slapp av... Joda jeg har et barn jeg fikk for 4 måneder siden men han, han er en hest. Men han er babyen min uansett då, verdens søteste hest på snart 8 år. Jeg fikk han nå i September 2015 så har ikke hatt han lenge men er helt forelsket i han. kunne ikke fått en bedre hest en han!

I går så hadde jeg plutselig fått en venneforespørsel fra en dame, og jeg merket noe var kjent, nemlig etternavnet. Oomen? Dolce heter jo Dolce O fordi han er fra Oomen gård? Og ja det var helt rett! Det viste seg at de solgte Dolce til Danmark i 2014 og hadde hørt han var i Norge nå, men hun visste ikke hos hvem. Så hun hadde søkt og søkt etter Dolce og fant meg endelig. Hun fortalte så mye om at hun savnet han siden han var så herlig og den beste hesten noensinne. Han hadde vært den best lærte og mest trofaste man kunne finne. Gjør ikke en flue fortred!

Vi snakket masse om Dolce og var så koselig å høre om der han ble født som faktisk er i Nederland! Så hun satt å oversatte alt mellom norsk og nederlandsk men det gikk helt fint. Det beste må vell være at hun hadde noen bilder fra da han faktisk var kun en liten baby, og ikke en stor baby som han er nå!

 

 

 

 
Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Kommer Tor å tar dere og?

  • Publisert 29.01.2016 kl.09:50. Ligger i kategorien: annet

Lever dere enda folkens eller tatt av stormen Tor?

Ja nå sitter jeg på skolen og vi fikk nettopp beskjed om at skolen vår stenger 11:30 så alle skal komme seg hjem for det er jo meldt full storm i dag! Er allerede litt vind og regn, men står at alle bør holde seg inne fra klokken 12 og at det kan bli opp til 25m høye bølger... Vanskelig å tro men de sier no så! Så det blir jo spennende å dra i stallen etterpå ja hehe, heldigvis sa mamma hun kunne hente meg rett etter skolen å hjelpe til i stallen så det går fort. Etter det så får vi ta å hente Joakim siden han får gå 11 også, så blir det hjem å ligge inne resten av dagen å høre på stormen utenfor.

No har det jo seg sånn at jeg bor på en Bjorøy som da sier seg selv at er en øy og vi har hus helt med sjøen så det kan jo bli spennende... Iallfall om de 25m høye bølgene kommer. Kommer kanskje en update i kveld. Hvis ikke så lykke til alle sammen, og hold dere inne!

 

Dere kan lese mer om stormen Tor HER!

 


Her ser dere en sammenligning for å vise hvor store de værste bølgene kan bli... Bildet tok jeg fra denne artikkelen.

Onsdag til Søndag sammen

Hei igjen dere,

vil først og fremst si at sorry for at jeg ikke blogget i går! Jeg skrev faktisk det forgje pink panter innlegget men så måtte vi løpe siden jeg skulle på sprang-trening med hesten, og så var det til Joakim sin søster der vi 2 skulle sove å passe sønnen hennes siden hun jobbet nattskift. Så jeg fikk dessverre ikke lagt det ut, men nå er det postet da!

Men så har det seg sånn at jeg og Joakim skal passe han i natt også, så nå sitter jeg oppe hos Joakim mens han dusjer og vi skal bort til søsteren senere. Ettersom vi skal sove der og i morgen er det stallen og så skal vi sove hos meg i helgen så kaaaan det hende at jeg ikke får blogget. Skal selvfølgelig prøve, og kan hende jeg får skrevet et på skolen i morgen. 

Så då blir det vell overnatting helt fra i går til søndag og det er jo koselig, skal no både sove hos meg og hos søsteren hans og kanskje hos faren hans og, så får vært hjemme med mamma og de og. Men nå høres det ut som Joakim er ferdig i dusjen så da avslutter jeg dette innlegget, vi skal helt sikkert se en eller annen film så gjerne kom med filmtips!

 

 

 

Pink panter? Mer pink leopard

  • Publisert 28.01.2016 kl.10:47. Ligger i kategorien: Innkjøp


Dere vet vell alle hvem denne figuren er; jo selveste Pink Panter! Må jo bare si jeg digger han her!

 

Men det jeg ville si at jeg har noe jeg er hekta på, og bare elsker. Og det er ikke panter men leopard! Det må være et av de fineste kattedyrene og bare se på snøleopard! Og mønsteret ikke minst, jeg har så mye i leopard mønster og ser jeg noe med det har jeg bare så lyst å kjøpe det med en gang!

 

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan jo ikke annet en å være enig i at disse skapningene er nydelig? Her ser du både vanlig og snøleopard og både voksen og baby. Så søte og små! Jeg har både sko og skolesekk og undertøy og alt i leopard mønster og er ikke tilfeldig at dette er ynglinds-skoene som jeg bruker 24/7 og verdens deiligste kosebukse og alt. Noen flere som bare elsker leopard-mønster? Eller har du et annet dyr du bare elsker?

 

    

Verden beste skolesekk eller? Kjøpt på Guess i Santa Monica, LA 

 

 

  
Og adidas skoene mine som jeg kjøpte i Spania på en skobutikk, men har sett de i Norge på vanlige skobutikker

 

 


BH, String og Boxer i samme mønster ja, kjøpt på Primark men stringen fra Victoria Secret

 


Og verdens deiligste kosebuke! Kjøpt på H&M mener jeg

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Hva skal jeg blogge om?

  • Publisert 26.01.2016 kl.13:20. Ligger i kategorien: annet

Hei igjen alle sammen!

begynner faktisk få et par faste lesere nå merker jeg! Mye gøyere å blogge da. Har rundt 100-300 lesere om dagen men kommer veldig ann på egentlig, men så skulle jeg blogge nå og har egentlig null peiling på hva jeg skal blogge om... Så om dere vil hive på noen kommentarer om hva dere vil lese om så værsågod gjør det! Kan være alt fra hva jeg gjør til hvorfor jeg sminker meg eller hva som helst haha. Kom med det dere har på hjertet.

 


Bilde fra November da jeg hadde rosa hår


 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

15 ting å finne på med kjæresten!

Alle oss med kjæreste har én til feles, og det er at man bare ligger i sengen med kjæresten og har NULL peiling på hva man kan finne på. Det ender som oftest med noe pizza eller noe og en film eller serie. Samme rutinen hver eneste dag. Så tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips til ting du og kjæresten din kan finne på sammen, for det blir jo lett kjedelig med samme rutine hver dag. Så her kommer 15 tips til hva dere kan finne på sammen!


 

 

DRA UT - Gå ut å finn på noe enten alene eller med venner! 
Kino, bowling, skøyter, det er mange steder man kan dra sammen.

 

SPILLKVELD - Hvorfor ikke ha en god gammeldags spillekveld for en gangs skyld?
Finn fram brettspill og kortspill, og gjerne være med familie og venner og.

 

DATE - Enten om dere er alene hjemme og lager det litt koselig med tente lys og god mat,
eller om dere drar ut på en restaurant eller café. En liten matbit og en fin samtale er alltid koselig!

 

MIMRE - Sett dere ned å snakk sammen om forholdet og gode minner eller ting dere vil gjøre sammen!
Det er alltid koselig å tenke på gøye ting man har opplevd, og kanskje dere kommer på nye ting dere må gjøre en dag?

 

RING VENNER - Ta å ring noen venner og hør hva de gjør på, kanskje de og kjeder seg?
Det er gøyere med flere, og det er sundt for forholdet at kjæreste og venner går bra i lag sammen.

 

FINN EN FEST - Er dere gammel nok og det er helg, kom dere ut!
Det er jo kos med en fest i blant, og iallfall sammen med kjæreste og venner.

 

MARATON - Ja dere ser kanskje film sammen ofte men hva med maraton?
Finn en serie, filmserie eller noe og ha fullt maraton! Harry Potter hele kvelden er jo gøy!

 

LAG MAT - Nei ikke få han til å lage mat til deg eller bli hevet ut på kjøkkenet selv.
Lage mat sammen er koselig, eventuelt bake en kake eller lage pannekaker? NamNam!

 

GÅ EN TUR - Ja å gå tur er vell ikke noe jippi for alle oss ungdommer men..
En gang i blant kan det være koselig! Tur på stranden eller noe, bad om været er bra!

 

TA ET BAD - Har dere badekar eller noe i huset så ta et bad sammen.
hell oppi såpeskum, senk belysningen og tenn noen stearinlys. Koselig sant?

 

GAME SAMMEN - Alle gutter liker iallfall litt å game, og vi jenter gjør det og!
Spill sammen! Enten om det er skyte/bil-spill eller om det er Guitar Hero og Sing Star

 

LAG TING SAMMEN - Det er alltid noen gøye ting å finne på hobbybutikker!
Lag noe som dere finner på nett eller i butikk, hva med å bygge noe og male det?

 

TREN - Alle har godt av å trene og det er bra for deg!
Kan være både hjemme og på treningssenter, alltid gøyere når man er 2.

 

VÆR TURIST - Selvom dere bor i denne byen kan dere leke turist.
Er nok skremmende mange ting du kan finne i byen din du ikke visste om.

 

TA BILDER - Hvorfor ikke ha en real photoshoot sammen?
Pynt dere litt å få tatt noen fine bilder av hverandre og sammen!

 


 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

 

 

 

ALT HANDLER IKKE OM DEG

Han får ikke ha jentevenner, han får ikke gå på byn, han skal ikke snakke med andre en meg, han skal blocke alle jenter på snap, han får ikke være med kun gutta, ALT SKAL HANDLE OM MEG FOR JEG ER JENTEN HANS!

 

Nei ærlig talt dette er noe jeg aldri har skjønt meg på... Jenter som er sånn som dette med kjæresten sin? Han er kjæresten din ikke bikkjen din, du kan faktisk ikke kontrollere han kjære deg. Ta no å stol på gutten din og la han få lov til litt, om du ikke kan stole på han så sorry for å si det men da er det ikke akkurat et bra forhold. Jeg skjønner at det er lett å være redd for å miste den man elsker høyest, tro meg jeg og er redd hele tiden! Men han elsker jo deg og? Om han er en skikkelig kjæreste så er han ikke utro eller flørter eller noe når han snakker med andre jenter.

Selvom du er jenten hans så har han faktisk kompiser og, og ja guttene vil ha fri fra damen sin en gang i blant!
SORRY BUT TRUE
Vi kan ikke være med de 24/7, de må få ha litt fri og litt guttetid og. Sånn er det bare. Og selv om en gutt har kjæreste, så kan han faktisk snakke med andre jenter. Så lenge han snakker med de vanlig og ikke flørter så hva er problemet? Jeg skjønner om du ikke liker at andre jenter flørter med din gutt, og at du kanskje ikke liker at han då svarer de. Men så lenge han ikke flørter tilbake så la no de jentene få flørte i vei, det er jo dies problem som virkelig tror de klarer å få han? 

 

Jeg håper dere skjønner hva jeg mener, og jeg ber ikke dere forandre dere jenter, men ber dere tenke litt. Jeg kommer sikkert til å få noe hat eller dritt på meg nå men samma det, jeg måtte bare få dette ut for jeg synes rett og slett synd på de guttene som har en kjæreste som dette. De må få litt space, ingen guter liker å bli behandlet som en jævla bikkje...

Dette gjelder selvfølgelig motsatt og, gutter kan og være sånn mot jentene sine. Men siden jeg har opplevd flest jenter som har vært på denne måten og føler det er skremmende mange som er sånn, så ble det jente som fikk "lide" denne gangen.
Men sier selvfølgelig ikke alle er sånn!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

For en bra dag!

Denne dagen har rett og slett bare vært helt super! Både en super hest, verdens snilleste kjæreste og middag med gode venner!

I dag var det jo stevne med hesten og Joakim var tilogmed med meg på stevne og heiet, ikke alle gutter det som hadde orket å stå opp tidlig og brukt flere timer i kulden bare for å støtte jenten sin i idretten! På stevne gikk det faktisk helt utrolig bra i dag! Ikke bare kom jeg feilfri i 1meteren og sanket inn en 3. plass, men neste klasse da jeg startet 1.10m så fikk jeg faktisk en 5. plass der også! Skal ikke klage på å komme hjem med 2 sløyfer nei! En ting er sikkert og det er at Dolce han hopper!

Så etter hele 5-6 timer på stevne kjørte jeg og mamma Joakim hjem til han, og vi dro hjem til Bjorøy og måtte bare hive oss over i andre klær og sminke oss siden om 1 time skulle vi nemlig være på Friday´s å spise! Der var det bestilt bord til hele 43stk fra stallen som skulle spise sammen. Det ble en kjempe koselig kveld med mange gode venner og ikke minst god mat! 


Ikke det beste bildet men.. Han ville ikke akkurat stå i ro, heller komme seg opp å spise

 


Kjører på med en plain cheeseburger. Er ganske kresen av meg hehe

 


Og man kan faktisk ikke dra på Friday´s uten å ha seg en Oreo Madnes! #FoodPorn

 


Antrekket for middagen: Topp fra BikBok & Bukse fra Carlings

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

klar for en lang dag...

God morgen alle sammen, vet ikke helt hvem flere som er våken klokken 9 på en lørdag??

Nå sitter jeg altså her i min rosa kosedrakt og spiser frokostblanding (selvfølgelig coco pops) og snart er det ut på badet og stelle seg og få på stevneklær, for i dag er det stevne på Bergen Rideklubb og jeg skal ut å hoppe med hesten igjen! Gleder meg så utrolig mye, nå begynner stevnesesongen igjen og alle stevnene kommer! Har jo vært så dødt nå i vinter...

Men før vi drar så må jeg inn på rommet og vekke Joakim faktisk, for han skal faktisk være med. Ikke alle det som er så heldig som har en kjæreste som faktisk gidder å overnatte og vite han må opp så tidlig en helg for å i tillegg være i en kald stall i flere timer.. Jeg lot no han ligge litt i sengen så han ikke måtte hive seg over, han trenger jo ikke like lang tid so meg på å gjøre seg klar.

Men nå får jeg vekke syvsoveren og så gjøre meg klar, vet forresten ikke om dere husker i innlegget om travel uke så sa jeg at jeg skulle hoppe 0.90 og 1.00m? Vell det viste seg at jeg skal hoppe 1.00 og 1.10m isteden! Gleder meg masse!

Slenger på noen bilder av verdens fineste hest, nemlig min egen Dolce! hehe, ikke så bra kvalitet da de er tatt med mobil og i fart..

 


 

 


 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

 

 

SprayTan og varm kakao

Hei igjenn dere!

Som noen av dere kanskje vet så hadde jeg og mamma SprayTan-time i går og dette er første gang vi prøver dette. Grunnen til at jeg ville prøve dette er fordi jeg tok veldig mye solarium før og hadde en ganske fin og gylden farge men bruke jo heftig mye penger på dette.. Så fant ut at dette var jo mye billigere og man får fargen med en gang og ikke minst er det sunnere for kroppen! Og mamma følte hun ville ha litt farge hun og siden vi har ikke vært i syden på en stund nå sa da prøvde hun også.

Vi var hjemme hos en som heter Tonje som driver dette hjemme hos seg og du finner facebook-siden hennes her: www.facebook.com/Tonjesvipperognegler

Der hadde vi benyttet oss av tilbudet hun har nå som er 750kr for en behandling der du også får med en kosedrakt og en body lotion som skal gjøre at fargen holder lengre. Du får og neste behandling til kun 250kr! Hun holder til i Fyllingsdalen her i Bergen og det var lett å finne fram. Det var fort unnagjort og man fikk en utrolig fin farge, man er og litt mørkere med en gang og så kan man dusje etter minst 8 timer og så vil den skikkelige fargen komme. Jeg hadde 11% som da ville bli en 10er når jeg dusjet og den sterkeste fargen er 12%. 

Etter behandlingen fikk vi tatt på oss de nye kosedraktene som forresten var utrolig stilige og behagelige, og så dro vi til Blomsterdalen og tok oss noe mat og hver sin kopp varm kakao før vi skulle i et stallmøte.

 


Her ser dere før og etter behandlingen, og så etter jeg dusjen i dag tidlig som er sluttresultatet!

 


En usminket meg i min nye kosedress, super comfy!

 


Body lotion for å holde på fargen litt lengre

 


Kake, bolle og varm kakao, delig i denne kulden!Der var sminken på og klar til møte! Ja jeg stilte i kosedressen og faktisk...


 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Nesten 600!

  • Publisert 21.01.2016 kl.13:22. Ligger i kategorien: annet

Hei alle sammen! Måtte bare dele noe litt gøy, nemlig at jeg hadde hele 593 visninger på bloggen i går?! Jeg har liksom hatt rundt 50 om dagen og de gangene jeg har sånn litt over 100 får jeg sjokk liksom.. Og nå kom jeg innpå og så at jeg nærmet meg 600 visninger i går! Satse på at noen blir faste lesere da så visningstallet holder seg litt høyt hehe!
Foreløpig ligger jeg faktisk på 13. Plass på Topplisten over Bloggere i Bergen

Vet dette ble litt kort, men kommer nok et nytt innlegg senere i kveld!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Jeg må være verdens heldigste

Er det noe jeg er utrolig glad og takknemlig for er det at jeg og mamma deler samme hobby, nemlig hest. Vi har hesten vår Dolce sammen og jeg vet jeg ikke hadde taklet dette uten mamma ved min side. Ikke bare at hun hjelper meg og kjører meg og det, men hun er der også å forstår om det skulle være noe som plager meg eller om det eksempel har gått litt dårlig på en trening. 

 

Nå har det seg sånn at en hest trenger stell og mosjon hver dag, og da hjelper det veldig å ha en mor som kan gå opp å ri han når jeg ikke kan. Jeg har lange skoledager, skal ha tid til venner og kjæreste, tid til å være for meg selv og slappe av og de gangene det dukker opp noe besøk eller noe. Mamma kjører meg til stallen, fikser folk til å passe hesten når vi er på ferie eller ikke kan, hun har han selv 2 ganger i uken, hun er med meg og får meg med på stevner og så mye mer. Jeg hadde aldri klart å komme meg til der jeg er nå uten henne, det skal være sikkert.


Ikke skal jeg utelukke pappa heller! Må jo bare takke Gud for at han er verdens beste som holder ut med oss selv om han for det første er livredd hester, og i tillegg at han ikke har noen spesiell interesse for det og vi bruker flere timer i stallen flere dager i uken. Selv om vi bruker gjerne hele dagen i stallen og dette gjentar seg flere ganger i uken og noen helger og så er han der og støtter oss likevel, selv om han kanskje kunne ønske det ikke tok så mye tid hehe..

 

Så ville bare legge ut et lite skryteinnlegg over at jeg har de beste foreldrene man kunne hatt, nå var fokuset på ridingen men uansett hva det er så støtter de meg alltid og er der for meg. Kunne ikke ønsket meg noe mer en det.

 


Bilde fra når vi var i Hollywood i Oktober 2015!Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

En travel uke

Hei igjenn ja, burde vell egentlig gjøre skolearbeid men blogg er viktigere en utdanning!
LOL, JK, ta ironien folkz...

Denne uken blir iallfall ikke sånn som helgen at jeg ikke gjør en dritt, skal derimot gjøre en god del faktisk.


MANDAG:
I dag skal jeg rett til Joakim etter skolen og jeg sover der til i morgen, vi tenkte at siden det har kommet så masse snø til Bergen endelig skal vi ta å lage snømann å leke litt i snøen i dag. 

TIRSDAG:
Da blir det rett opp i stallen etter skolen og på bakketrening med Dolce (hesten min).

ONSDAG:
Blir det hjem etter skolen og hive i seg middag før jeg og mamma drar i stallen.
Der blir det sprangtrening med Dolce, gleder meg til å hoppe!

TORSDAG:
Da blir det møte mamma og vi skal å ta Spraytan-behandling! (Nå jeg skal si mom-goals?)
Etter det ser vi forhåpentligvis freshe ut og da skal vi på et stallmøte utpå kvelden.

FREDAG:
Gjett då? Åjada då blir det privat-time for Simon med Dolce igjen!
Så da blir det rett i stallen etter skolen og ri.

HELGEN:
I helgen er det Vintercup-stevne på Bergen rideklubb der jeg står, så da blir det sprangstevne med Dolce.
Skal ri både lørdag og søndagen, foreløbig skal jeg starte 0.90m og 1.0m begge dagene.


Har ikke så mange hoppebilder med han enda siden jeg kun har hatt han i 4mnd så,
men jeg har dette fra når jeg prøvde han i Danmark!


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

FORNUFTIG NATT

Jepp, thats right. Stod opp 15:30 så jeg spiste frokost og så var det rett på middagen... Får heldigvis aldri nok av mat då! Så ellers sovnet jeg ikke før klokken 5 i natt så gjett hva jeg gjorde midt på natten? Jo jeg ryddet hele rommet og tok Squats. Åjada det e på natten man er fornuftig. Går hele dagen uten å gjøre noe og når man skal sove rydder man og trener.

Nå har altså denne dagen vært like kjedelig som i går. Jeg har bare sovet, spist mat, tegnet i boken min og nå skal jeg ta meg en lang god dusj og så får vi se hva mer spennende jeg finner på etter det... Eneste "spennende" med denne dagen er vell at i dag er det 7 måneder siden jeg og Joakim ble sammen så det er jo gøy! Fikk ikke vært med han i dag, men stikker nok opp til han etter skolen i morgen. 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

MIN LØRDAGSKVELD

Ja jeg må skrive litt fort no siden jeg har dårlig tid, jeg skal ut på en stor fest på en yacht jeg leide med alle de kule vennene mine. Og så må jeg sminke meg og ta på den nye designerkjolen siden jeg må se bra ut når alle de norske kjendisene kommer. Såå hade..

Okei det er vell kanskje ikke helt sant, for egentlig så ser jeg ut som dette akkurat nå;


Ja sykt kul jeg vet, ser nok sånn ut resten av dagen og.


Sååå jeg skal nok ikke ut og ikke er vennene mine kule heller (iallfall ikke like kul som meg), jeg skal derimot ikke gjøre en dritt. Jeg skal spise taco og noe digg, sikkert fargelegge i boken min siden jeg har fritids, og så kom nettopp broren min her med ungene siden vi skal passe de. Så no sitter jeg i sofaen med verdens søteste nevø og niese, og siden jeg er verdens kuleste tante så ser jeg på "Sofia den første", "Daniel tiger" og "Nysgjerrige Nils" med de på Netflix. Er jo mye gøyere det en å dra på fest halo?


Jeg sa jeg hadde fritids...
Kjøpt her:http://www.pajamasbuy.com/Sett noe så søtt eller?  Han ser sur ut fordi han er sjalu på drakten min og at eg e søtere en han


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal 

LET THE GAMES BEGIN

  • Publisert 15.01.2016 kl.19:50. Ligger i kategorien: annet

Hola Mi Amigos

Okei jeg vet, jeg forvirrer dere og dere skjønner sikkert ingenting. "MEN HALOOO hun skulle jo bytte blogg?" tenker du kanskje og ja eg skulle jo det og eg gjorde det. Men så har det jo seg sånn at eg eh.. blir aldri fornøyd? neida, joda.. Men ja utseende der var lettere å jobbe med på bloggen, men samtidig e eg bedre kjent med blogg.no så vurderer å bare blogge her igjen...

Men ka seie deka dååå?
Her skifter vi dialekt og ja, skriver på dialekt gjør vi og, eg e fra Bææærgen... Okei dette var litt sånn ut av tema men legg igjenn en kommentar då, www.mkkd.blogg.no VS www.nouw.com/mkkd 


LET THE GAMES BEGIN


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

BLOGGER Å LESE

Hei igjen! 

Liker måten eg trodde jeg ikke kom til å klare å holde bloggen oppe å være aktiv, men nå føler jeg for å blogge hele tiden haha.
Jeg har blitt veldig glad i å lese blogger og å blogge så tenkte jeg kunne si litt hvilke blogger jeg leser, kanskje du enten leser de fra før eller vil begynne å lese de? Dere har nok hørt om de fleste, og noen av de eser jeg mer en andre. Skriver iallefall en liten liste, gjerne skriv en kommentar om hvilke blogger du leser selv!
 

www.sophieelise.blogg.no

www.styleconnection.blogg.no

www.isabelmartinez.blogg.no

www.tcmn.blogg.no

www.l0ve.blogg.no

www.andreabadendyck.blogg.no

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Da kommer svarene på spørsmålsrunden, går rett på vi:
 

 Hvorfor bruker du neon-maling i fjeset på fest?
-Haha, bruker bare avogtil om noen har, er vell bare for gøy, ikke noen spesiell grunn utenom det egentlig.


Hvordan møtte du Joakim?

- Jeg møtte Joakim via en venninne som tok meg med på fest natt til 17. Mai i fjor.

<3<3<3


Snakker du enda med Sander?
- Nja egentlig ikke, bare sånn om jeg får en snap svarer jeg og motsatt en gang i blandt.


Hva syntes du om din egen rompe?

- Hæ? Hvilke? Neida helt ok den, men langt i fra det jeg ønsker. Holder på å trene den litt da! hehe.


Hvorfor kjøper du ferdigtrent hest? Hvorfor ikke kjøpe en som kan lite å trene den opp selv?
- Dette er fordi for det første har jeg verken tid eller erfaring til å trene opp en egen hest, og jeg driver med sprangkonkuranser og forsåvidt høyt nivå og høyere snart om alt går som planlagt. Da trenger jeg en hest jeg vet kan hoppe skikkelig og som jeg kan stole på. Hadde jeg hatt hest kun for kos og turriding så hadde det sikkert vært annerledes.


Slenger med et bilde av fine Dolce min <3Hvor lenge har du og Joakim vært sammen?
- 7 måneder nå på søndag faktisk!<3 Ble sammen 17. Juni 2015Hvilken skole går du på?
- Jeg går på Årstad videregående skole.Hvem er dine beste venner?
- Det må vell være Malin, Tina, Martine, Veronika, Camilla og Joakim.Når er neste stevne med hesten din?
- Neste stevne er Vintercupen som er helgen 23. og 24. Januar.Hvor skal du i sommer?
- Ingenting er planlagt, men blir nok ned til huset i La Zenia i Spania iallfall.Har du flere dyr en hest?
- Jeg har hesten min Dolce, katten Lurven og 2 fisker som heter Arthur og Arne haha.

Slenger med et bilde av Lurven<3Hvem er du?
- Hemmeli... Neida jeg er Maiken Kårdal, 17 år fra Bergen.Hvem er din trener?
- Sprangtreneren min er Simon Yde.Hva syntes du om han?
- Jeg syntes Simon er den beste treneren jeg kunne fått og han er generelt en veldig herlig person utenom trener og. En man kan føle man er venn med i stallen utenom å bare være en elev.Hva er det laveste du har ridd?
- Laveste jeg har hoppet på stevne mener jeg er 0.70m med gamle-ponnien Pandora som jeg hadde fra 2010 - 2014.Hvor ofte drikker du sjokomelk?
- Sånn nesten hver skoledag.... hahaHvor mange tatoveringer har du?
- Jeg har 6 tatoveringer, skal ta min 7.ende i Mars. I tillegg har jeg tatoverte øyenbryn da.
Processed with VSCOcam with t1 preset
Veldig dårlig bilde men eneste eg hadde av alle...Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

NETFLIX HOME ALONE

Følelsen av å komme hjem etter en laaang skoledag og innse at ingen andre er hjemme enda. Du er sliten og trøtt og orker ingenting, og å da bare skjenne at det er helt stille i huset og du har hele huset for deg selv. Finne noe snacks og så bare slenge deg ned på sofaen og hive på en serie. Akkurat dette gjorde jeg i går; fant fram Ritz-kjeks og smørost, tok på X-boxen, fant fram netflix, slengte meg ned i sofaen og nøt 1 time eller 2 med The Vampire Diaries.
Selvfølgelig så er jo det enda bedre å komme hjem til Joakim da haha, men skal innrømme det er digg å komme hjem alene og en gang i blandt.


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

SPØRSMÅLSRUNDE!

Ja då kjører vi på med en spørsmålsrunde då! Tenkte siden bloggen er litt ny kan jeg svare på litt spørsmål så dere kan bli litt "bedre kjent" med meg. Bare skrik ut spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg via et nytt innlegg i morgen eller noe. Spør om alt fra ting om meg til bloggen til hva som helst egentlig. Gjerne kom med forslag til noe dere vil jeg skal blogge om og. 

Utenom det så sitter jeg i skolegangen nå sammen med Tina og Martine og venter på neste time, nettopp hatt gym og samf.fag der det ikke skjedde noe særlig spennende. Hadde styrketest i gymmen og jeg tok opp en prøve i samf.fagen, så spent på hvordan det gikk... Så nå skal vi spille spill som vi har laget selv i neste time så det er jo chill, og skoledagen er ikke ferdig før halv 4... 

Får se om jeg skriver noe mer her senere i dag, sleng med spørsmål i kommentarfeltet så kommer svar snart <3Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

OVERNATTING OG BUSSTUR

Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg på bussen sammen med Joakim (som er kjæresten min for de som ikke vet det) og vi er på vei hjem til han. Etter det så skal vi til søsteren hans og overnatte der siden vi skal passe på sønnen hennes siden hun skal jobbe nattskift.

Joakim overnattet hos meg i natt, så i går ble det bare ligge på sofaen og spise masse drit og se en skrekkfilm. Eller før det så spiste vi jo Taco med mamma og pappa + faren til Joakim og damen hans kom på besøk, så det var jo kos. Vi sovnet sikkert rundt 1-tiden i natt, og i dag stod vi opp klokken 3 så har vell ikke gjort noe spesielt fornuftig hehe.


Slenger med noen bilder, de er tatt med mobilen på snapchat så sikkert ikke verdens beste kvalitet men men.

 

Processed with VSCOcam with t1 preset
Venter på bussen...


Processed with VSCOcam with t1 preset
Kosesokker er viktig til film og snop!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

NYTTÅRSFORSETT

  • Publisert 09.01.2016 kl.12:32. Ligger i kategorien: annet

Nytt år, nye muligheter, og alt det der.. Sier de hvert år, men egentlig kunne man jo "fått" disse nye mulighetene midt i året før og, samme som de nyttårsforsettene? Folk sier etter nyttår skal de begynne å trene, de skal bli sunn, de skal bli en bedre person osv. Egentlig gir det lite mening da, altså du kunne gjort disse tingene midt i året og? Meeeeen dette er vell bare blitt en slags? tradisjon?

Jeg skal ikke skjule at jeg selv har et halvveis nyttårsforsett da, hehe. Har vell iallfall funnet ut at jeg må begynne å trene og ikke spise så ALT for mye drit.. Men de som skjenner meg vet at jeg kommer til å spise masse drit uansett det , men hehe kan prøve å minske det då. Og trening er vell ikke akkurat min sterkeste side heller, meeen I WILL TRY! Går no på trening med hesten 2 ganger i uken og rir utenom treningene og så trener litt da.

Det var no det, ikke et så alt for langt innlegg men men.. Har dere noen nyttårsforsett da?
(Bildet er tatt fra Google)Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

GLOWSTICK

  • Publisert 08.01.2016 kl.12:56. Ligger i kategorien: annet

Nå igjen? Skal jeg begynne å skrive her på bloggen igjen? Jeg hadde ikke trodd det, men her sitter jeg da altså igjen bak dataskjermen og taster på tastaturet..

Vell.. det er ikke helt sant.. Jeg skulle vært bak dataen men den har ikke strøm, så jeg sitter her bak mobilskjermen. Og ikke er dette nå i dag heller, for nå når jeg skriver dette er det fortsatt onsdag kveld, og jeg tenker tanken: Poste eller ikke poste dette?
Jeg har alltid hatt lyst å blogge og likt det, men det har bare ikke gått? Hvorfor det? Fordi jeg var redd, for alt og alle... Men det er jeg ikke lenger, jeg er bedre en det.

Hva sier dere? Blogge eller ikke? Legg gjerne igjen en komentar


Dypt eg vet


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

hits