Maiken

Kårdal

Siste innkjøp

   
Hettegenser fra Urban kan du finne HER, til 999kr


   
Marlies Dekkers-BH kjøpt på Cristel for 600kr (Var tilbud, org.pris 1200kr)
Marlies Dekkers kan også kjøpes på nettsiden HERINSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

We love M.A.C.

Hey hey halååå!

I dag var det opp å ha prøve-eksamen på skolen der jeg fikk 4er! Ganske fornøyd egentlig ettersom jeg trodde det kom til å gå rett i dass.. Så var det jo hjem allerede klokken 12 og da jeg var inne i byen, der var jeg innom M.A.C. og shoppet litt hehe! Der ble det 2 kjempefine leppestifter og en lipliner, og etterpå var jeg på Cubus og kjøpte et øyenskyggepallett jeg har lengtet etter. Tenkte bare å vise litt bilder fra innkjøpet før jeg logger av her, har nemlig besøk av 2 venninner som jeg skal ut med etterpå på en innflytningsfest, så god helg videre!

  
Faux lipstick, Velvet Teddy lipstick, Nice ´n´ Spicy lipliner

  

  

  
Nudie fra Viva la Vida  

Innkjøp av Molly Pants

Hei igjen dere!

Skulle tro sommeren var startet for fullt igjen nå! Har jo bare vært strålende sol hele helgen og den er her enda, sol og 17 grader i Bergen er ikke ofte man ser.. I dag har egentlig vært en ganske kort og deilig dag, kom på skolen klokken 8 og fikk vite hva oppgaven var siden vi har prøve-eksamen denne uken. Vi var på skolen i 40min ettersom det bare var å snakke litt om hva vi skulle så var vi ferdig på skolen 08:00! Jeg kom meg altså tidlig opp i stallen så jeg tok med meg Dolce og vi gikk en lang tur ute i solen og koste oss og etter rundt 2 timer i stallen var buss hjem.

Tok bare bussen til byen og videre til Loddefjord da der jeg skulle vente på å bli hentet, så jeg var innom Vestkanten siden jeg trengte noen nye bukser. Nei jeg shoppet ikke bare fordi jeg kjedet meg utrolig nok, men nå har jeg faktisk kun 2 bukser hjemme som jeg bruker siden noen har revnet... Så da overførte mamma penger så jeg fikk handlet inn 3 nye bukser. Shoppingen var fort unnagjort ettersom jeg visste nøyaktig hvilke bukser jeg skulle ha, nemlig Molly-buksene fra Gina Tricot! Dette er virkelig de beste buksene jeg noensinne har vært borti! De er super stretchy og da altså kjempe komfortable, de er high waist og sitter veldig bra på, de holder seg bra, og så er de perfekt i lengden så man slipper å brette de og de sitter fint inntil ankelen. Jeg har kun 1 Molly-bukse fra før av i svart, og nå kjøpte jeg 3 nye i svart, mørkeblå og lyseblå. 
Instagram: MaikenKardal
Snapchat: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Hug Me - PugSweater

Innkjøpet fra gårsdagen som da ble gårsdagens outfit også!
Genser fra Bershka


 

Pakke i posten!

   

ENDELIG!

Som noen av dere kanskje vet så fikk jeg bestilt de nye lipkitene fra Kylie Jenner sin kolleksjon, og i dag kom de endelig! Det tok rundt 2 uker å vente men var verdt det! Eneste jeg kan si negativt her er vell egentlig kun at vi bestilte både Dolce og Posie, men da de kom var det 2 av Dolce og på kviteringen stode det at jeg skulle ha Posie så de har altså lagt oppi feil hehe. Jeg får bare sende tilbake den ene og få det fikset så det gjør jo ikke så mye, kommer nok riktig til slutt!

Dolce var iallefall sykt fin farge syntes jeg og kommer til å bruke den masse! Det er en lipgloss men den tørker med engang så det blir som en matt leppestift og det er dette jeg liker best. Du får også med lipliner som hører til og da ser alt så mye finere ut og. Den var behagelig å ha på og fin farge + den luktet sykt godt! En liten blanding av kaffi og vanilje eller noe? Anbefaler dere iallefall å teste ut disse! Fikk tatt noen bilder med Dolce på.
Disse er foresten IKKE testet på dyr
Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

New In - Boyfriend Jeans
 

Boyfriend Jeans fra BIKBOK for 599kr, var det tilbud så den lå til kun 499kr nå!

#OOTD

   

Hei igjen alle sammen!

Vært litt stress i dag, sov hos Veronika i natt så i dag tidlig hentet mamma meg og vi dro i stallen. Etter det var det bare kjapt hjemmom å dusje og stelle seg og nå er jeg i middagsbesøk hos mormor! Slenger på bilder av det jeg går med, så skal jeg til Joakim og sove der.

Snakkes!


Hvit topp fra Gina Tricot

 


Freddy Pants fra Weightless.no

8 av 300 #GirlStruggle

 

At det går an...

Her fant jeg ut at jeg skulle ta å teste ut kamera litt til og kanskje få tatt noen bilder til bloggen, og da kunne jeg vise fram de nye sokkene mine og som jeg kjøpte i går. Som sagt før så må kamera stå noen meter unna pga. linsen jeg har og jeg var jo alene så jeg måtte bare a selvutløser og så løpe bort. I tillegg måtte jeg sitte for å få med hele meg men det gikk egentlig greit siden bildene ble best sånn da. Ja jeg som var så fornøyd etterpå og skulle overføre til PC så ser jeg at jeg har tatt 300 bilder?! Jeg går gjennom disse og sletter de som er like eller for dårlige, og redigerer lys og det. Nå sitter jeg her med kun 8 bilder igjen...

Jepp, ut av de 300 bildene så var det kun 8 bilder som ble bra nok. Og de er egentlig ikke bra en gang? Jeg klarte ikke helt få til siden plutselig kom det blitz på en bildeserie og bildene ble mye bedre, men så forsvant den og jeg skjønte virkelig ikke hvordan jeg fikk på den blitzen igjen.. I tillegg ble bildene biiiiittelitt skurrete og noen litt mørke og jeg sitter da der i lange sokker, overzised hettegenser, håret i dott ug null sminke. Som da er grunnen til at jeg ser vekk fra kameraet hehe... Dere kan få se noen av de få bildene da!
 

Jaja det ble da noe haha! Får få med meg noen til å ta litt bilder og faktisk fikse meg neste gang! Her fikk dere se de nye sokkene på da, de øverste mørkegrå, de svarte og de lysegrå som er strikket. Alle er kjøpt på H&M.


Instagram: MaikenKardal
Snapchat: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Shoppoholiker

Hahaha må le litt, aner ikke hvor mange av innleggene min her som er innkjøp nå?

Okei jeg tror jeg nå har fått påvist diagnosen shoppoholiker! Har nok tenkt jeg har vært det lenge men nå har vi bevis så ja den diagnosen er nok påvist nå, iallfall av meg selv. I dag så var det en time å vente i byn og det er jo alltid da dette skjer, må vente på bussen så da blir det rund å kikke litt i butikker. Jeg og Malin var litt rundt om kring men følte meg bare veldig blakk og trist ettersom vi var innom Høyer som da ikke akkurat er en billig butikk, der hadde jeg ikke råd til et kubbelys engang og det sier jo litt...

Jeg hadde litt penger da og hadde sett noen sokker på H&M her om dagen som jeg har letet etter lenge, sånne høye sokker man kan bruke til en lang genser eller noe. Så da var det innom å få kjøpt de da, de var ikke så dyre heldigvis! Til forsvar så har jeg letet lenge etter sånne type sokker så jeg måtte nesten kjøpe de når de endelig hadde de inne... 

   

   

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

 

Kylie Jenner Lipkit


 

I går (eller i dag) klokken 00:00 kom det ut nytt salg av Kylie sin nye kolleksjon Kylie Lipkit og har hørt disse blir utsolgt på minutter, og dette stemte! Jeg hadde så lyst på disse og jeg fant ut okei jeg har hørt hun legger ut nye ved midnatt så jeg satt klar med nettsiden hennes oppe og var klar til å refreshe. Jeg måtte refreshe sånne 3 ganger, og så klarte jeg å få tak i de og selvfølgelig da kort og alt er lagt inn og vi trykker betal kommer det at vi må vente siden det er så mange på siden samtidig. Dette skjedde 3 ganger og var faktisk nervepirrende, minnet om da jeg prøvde å få billetter til Justin Bieber haha. Og dette er kun sminke, vi jenter kan være litt rare i blant.

Jeg kom meg gjennom til slutt da! Jeg fikk kjøpt 2 av 3 jeg hadde lyst på, mamma sa vi kunne ta de 2 først og om de er så bra kan vi heller kjøpe Candy K en annen gang. Nå kjøpte vi Dolce K og Posie K, og jeg bare elsker de fargene! Gleder meg sånn til de kommer i posten og jeg kan vise dere! Dere kan kjøpe Kylie Lipkits HER og det blir oppdatert om når de legger ut varer på instagramen til Kylie som er @KylieJenner og sminkeinstagrammen @KylieCosmetics.
 

   

 

Lover å lage et bra innlegg når jeg får de om alt fra hvordan de ser ut på, hvordan de er å bruke, om de er behagelige å ha på og alt dere trenger å vite eller lurer på. Så kanskje dere også vil kjøpe! Det som jeg forresten liker så godt er at det er som lipglosser men når man har det på blir de matte og det ser mer ut som en leppestift, så blir spennende å prøve de ut.

   

 

Følg meg gjerne på Instagram @MaikenKardal 

Kjøpt ny sminke - IGJEN

Klare for å se dagens innkjøp?

Haha blir en del sånne innlegg, føler jeg shopper hele tiden.. Men i dag var det en god grunn til da! Skal nemlig i 18-årsdag til en venninne så er mascaraen nesten tom, måtte ha noen nye vipper og trenger en tynnere eyeliner så da måtte jeg skaffe det før sminkingen senere. Jeg skal prøve å få tatt noen bra bilder av både hvordan sminken blir og få tatt noen i kveld så jeg kanskje kan fortelle i morgen. 

Alt er kjøpt på Cubus
 

En svipptur innom Cubus

Hei igjen skjønninger!

Ble litt sent i går så fikk ikke blogget noe utenom det litt sent på kvelden om mitt nye rom, men tenkte å oppdatere nå. Var nemlig en liten svipptur innom Cubus i gå etter skolen, ikke lurt å måtte ta buss fra inni sentrum å ha lenge å vente på bussen, er jo så mange sentere og butikker jeg kan kikke i. Så i går var jeg rett innom Cubus og skulle vell egentlig ikke ha noe, men kom jo selvfølgelig ikke tomhendt ut? Jeg fant nemlig an matt neglelakk fra IsaDora, dessverre hadde de ikke mer svart igjen som jeg ønsker, men kun blå og grønn. Men så helt bakerst var det 1 hvit igjen så da fant jeg ut jeg ville prøve denne! Og så rett før jeg kom til disken så jeg alle de deilige kosesokkene, og jeg er avhengig av kosesokker. Har noen rosa fra Cubus sine og nå har de kommet nye (ikke så nye lenger da) som er myyye mykere og! Joakim og elsker disse så han har stjelt et par av mine gamle grå, og til jul fikk han blandt annet 3 par kosesokker av meg av denne nye myke typen haha. Så nå bruker jeg hans sokker hos han hele tiden men kjøpte mine egne nå. Likte fargen også, bare se her!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Dagens innkjøp

Hei igjen pepz!

 

I går så tok jeg faktisk å fyllte litt over en hel flyttekasse med klær som skal opp på loftet. Jeg innså vell at jeg har sykt mye jeg ikke bruker men som tar plass i skuffene, så da ble det ryddings. I tilleg var jeg så godt i gang at jeg støvsuget og ryddet hele rommet, og i dag skal jeg male! Så nå har jeg og mamma shoppet litt og da handlet vi maling og, for den ene veggen min skal bli lyserosa! Damn, er sykt spent.. Fargen er kjempe fin og søt da, og den heter "Lille Prinsesse", så skal det kun være på den ene lille veggen med sengen.

I tilleg ble det litt extra shopping så her er bildene fra dagens innkjøp!

 

   
Denne jakken av merket "Save The Duck" kjøpt på ShoeShe

 

   
Denne hvite toppen med knyting foran fra Gina Tricot

 

   
Denne stilige genseren fra Gina Tricot

 

   
Denne Molly Highwaist buksen fra Gina Tricot

 


   
Denne grå genseren fra Gina Tricot / Og malingen ble kjøpt på Wallendahl


 

 

Gårsdagens innkjøp fra H&M

Hei igjen folkens!

Etter skolen i går var jeg og Malin innom byen og jeg tok litt småshopping mens jeg ventet på bussen min, så tenkte å legge det ut her nå hva jeg kjøpte. Ble litt sminke og måte ha nye sokker ettersom jeg føler alle sokkene mine har forsvunnet, og jeg må ha ankelsokker og hvite. I det siste har jeg måttet gå med sånne lange og svarte og bare takler det ikke! Må være korte hvite ass.
Pudderet er for baking av fjes, lærte om dette på innlegget til Stina sin blogg, og kjøpte det pudderet hun bruker i videoen HER!!

 

   
High definition invisible powder (brukes til baking av fjes) 

 

   
Sminkekost til pudderet jeg kjøpte


   
Nye hvite ankelsokker  

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

New In - Make Up

Hei igjen folkens!
Vet det er halv 1 på natten men samma det...

 

Da er jeg hjemme etter flere timer i stallen, ikke bare var det sprangtrening men måtte pakke alle tingene til helgen og siden vi skal til Stavanger på stevne! Wohoo, gleder meg som en liten unge. Dolce var så flink i dag og så har en god følelse. Vi sluttet tidlig på skolen i dag så jeg og 3 venninner var innom byen og shoppet litt før jeg  dro hjem så då kom det mere sminke i sminkevesken! Var ting jeg har hatt lyst på en stund da. Og flaxen var med meg! Plutselig fant jeg et gavekort på 400kr som jeg fikk til jul og ikke hadde brukt enda! Så da fikk jeg utnyttet det i samme slengen. Slenger med bilder av dagens innkjøp;

 


      
Contouringsett fra Smashbox, dette kjøpte jeg på Kicks

             

      
Lipliner fra M.A.C. i fargen Twirl, som da passer til leppestiften jeg har som er Twig.
(Den er lysere og mer rødlig i ekte, lyset gjorde den litt mørkere på bildet)

       
Her ser dere lineren og leppestiften sammen, følte leppene så mye mer fyldige ut!
(Har munnsår på siden så er rød der + er første gang jeg bruker liner så don´t judge)


       
Kjøpe også Real Techniques sin BeautyBlender på H&M
Og så fant jeg en børste på Coop som var leopardmønster og halo? Da må jeg ha den, grei å ha i sekken på skolen  
Følg meg gjerne på Instagram @Maikenkardal

 

Wants fra Nelly og AliExpress

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle ha en liten "must have". Har nemlig funnet så utrolig masse jeg ønsker meg og det finnes jo så utrolig mye fint? Og så elsker jeg å handle på nett, og da kan jeg jo dele med dere hva jeg har funnet, så kanskje dere også liker noe av det?

 

 

         
Denne deilige hverdagskjolen i grå! Enkel men samtidig fin og stilig. Kjøpes HER

 

 

            
Denne dødskule hettegenser/kjolen. må jo bare elske den? Kjøpes HER


Hvem vil vell ikke ha denne? Must have!! Kjøpes HER

 

 

    
Denne lange T-shorten i hvit! Kjøpes HER

 


Denne kjolen som er både nydelig, kul og sexy! Finnes ikke bedre en det? Kjøpes HER

 

 

 
Denne fine og stilige hverdagskjolen! Kjøpes HER

 
Dennne dødsfine hverdagskjolen i grå! LOVE!! Kjøpes HER

 

 

 
Denne stilige jakken er jo bare et must?! Kjøpes HER

 


Denne helt nydelige svarte kjolen! In love. Kjøpes HER

 

 

  
Denne gråe hverdagskjolen, ser jo så behagelig ut og! Kjøpes HER

 


Denne lekre kjolen i Champange farge! Kjøpes HER

 

 


Denne helt nydelig hvite kjolen!! Kjøpes HER

 


Og måtte slenge på disse kule bootsene i svart. Kjøpes HER

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Pink panter? Mer pink leopard


Dere vet vell alle hvem denne figuren er; jo selveste Pink Panter! Må jo bare si jeg digger han her!

 

Men det jeg ville si at jeg har noe jeg er hekta på, og bare elsker. Og det er ikke panter men leopard! Det må være et av de fineste kattedyrene og bare se på snøleopard! Og mønsteret ikke minst, jeg har så mye i leopard mønster og ser jeg noe med det har jeg bare så lyst å kjøpe det med en gang!

 

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan jo ikke annet en å være enig i at disse skapningene er nydelig? Her ser du både vanlig og snøleopard og både voksen og baby. Så søte og små! Jeg har både sko og skolesekk og undertøy og alt i leopard mønster og er ikke tilfeldig at dette er ynglinds-skoene som jeg bruker 24/7 og verdens deiligste kosebukse og alt. Noen flere som bare elsker leopard-mønster? Eller har du et annet dyr du bare elsker?

 

    

Verden beste skolesekk eller? Kjøpt på Guess i Santa Monica, LA 

 

 

  
Og adidas skoene mine som jeg kjøpte i Spania på en skobutikk, men har sett de i Norge på vanlige skobutikker

 

 


BH, String og Boxer i samme mønster ja, kjøpt på Primark men stringen fra Victoria Secret

 


Og verdens deiligste kosebuke! Kjøpt på H&M mener jeg

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

hits