Maiken

Kårdal

Weekend Update

Da var det mandag og skole igjen, gleder meg allerede til helg..

Tenkte å skrive en liten update på hvordan helgen min har vert iallfall, for en gangs skyld så har jeg faktisk ikke kun ligget hjemme 24/7. Fredagen var det jo tannlegebesøket som du kan lese om HER, og så ble jeg med opp i stallen der min mor skulle ri. Torben Frandsen hadde kommet helt fra Danmark for å ha treninger, så fredagen var det min mor som red. Senere var det hjem og Joakim kom å overnattet, så resten av kvelden ble det bare å ligge i sengen å se på Netflix.

Lørdagen var det opp tidlig for da var det min tur til å ri på trening for Torben, noe som var utrolig gøy og hesten var helt super på treningen også. Joakim var ikke så keen på å måtte stå opp 09:30 så han tok sin egen bil og kjørte opp selv etterpå og fikk sett på treningen. Så var det hjem og vi la oss i sengen igjen og sovnet med en gang, helt til mamma vekket oss siden vi skulle ut å spise. Joakim dro hjem mens jeg, mamma og pappa dro til byen der vi skulle spise på Big Horn Steak House sammen med rundt 30 andre fra stallen. Det var en kjempe koselig kveld der vi fikk bli litt kjent med noen av de nye også da vi nettopp har flyttet opp i den nye stallen (ZB Competition). Så var middagen over men kvelden var enda ung og jeg kjørte jo, så da fant jo mamma og de ut at vi og 2 andre fra stallen kunne gå ut å ta oss en øl eller 2, jeg fikk holde meg til Cola hehe. Klokken ble faktisk en del, så klokken 3 om natten var vi endelig hjemme og da var det rett i sengen.

Søndagen kom og jeg kom meg opp i stallen der Joakim kom å hjalp til også, ganske takknemlig for å ha en så snill kjæreste som blir med i stallen kun for min skyld hehe. Etter vi var ferdig der var det hjem til meg der vi skulle overnatte, det ble Taco og Kjendis Farmen før vi gikk inn i sengen og så litt serie på Netflix (som vanlig) før vi la oss.


Lite Snapchat-bilde fra lørdag-kveldens sminke

Ikke glem at jeg har spørsmålsrunde på bloggen, sjekk den ut HER


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

18 år og må enda ha med mamma

Snakker selvsagt om tannlegen, hva ellers? hehe

I dag så hadde jeg time hos tannlegen og jeg HATER tannlegen, selv om jeg er 18 år nå måtte jeg faktisk tvinge mamma med meg. Jeg tenkte jo selvsagt også at hvor typisk er det ikke at jeg får time for å borre på fredag den 13... Jeg sa til mamma her for en stund siden at jeg nekter å borre og vil bli henvist til lystgass, så hun ringte inn i går og skulle si dette men da sa de at de kun skulle sjekke i dag og ikke borre, lykke! Da vi kom der så viste det seg at det var gjort noe feil, for jeg var jo til sjekk i September og skulle borre i dag, men det var ikke satt opp time til det så jeg skulle komme tilbake en annen gang. Sååå jeg hadde faktisk flaks istedenfor uflaks i dag og slapp tannlegen, og i tillegg sa jeg at jeg krevet lystgass om jeg skulle borre så nå får jeg det neste gang. Om noen skulle lure er lystgass slik at jeg får en maske over nesen med en gass som vil gjøre at jeg er helt "dopet" og vekke når de holder på så jeg vil ikke kjenne noe.
INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Nå er jeg lei

Hei igjen dere!

Nå sitter jeg her og er klar for å bare "chillan max" med serie og et glass cola, ser på serien The Vampire Diaries for de som skulle lure på det. Er bare så glad for at vi sluttet tidligere i dag så eg kunne komme meg hjem på do, jepp du hørte rett. Er så ufattelig lei nå for jeg har sletet med magekramper og dårlig mage i hele 3 uker nå og det er forferdelig.. Her hin dagen var det like før jeg måtte dra hjem fra skolen siden jeg hadde så sinnsykt mageknip og det er ikke særlig komfortabelt å sitte å okkupere skoledoen i en halvtime heller...

Begynte med at jeg ble så sinnsykt dårlig nå i slutten av ferien i Thailand i jul da jeg måtte på sykehuset der nede. Jeg fikk vite at jeg hadde infeksjon i tarmene og måtte gå på antibiotika og sånn 5 andre piller mot alt fra kvalme til feber og løs mage. Etter litt over en uke med antibiotika ble smertene mildere og alt var egentlig bra igjen. Så selvsagt kom influensaen... Jeg var vekke hele første uken fra skolen og fikk legeerklæring på det. Problemet er at da begynte magen igjen også, nå er influensaen roet seg men jeg har enda helt syke magekramper innimellom. 

Får håpe det gir seg, har vært hos legen å spurt om det kan være infeksjonen igjen men hun sa jeg bare måtte la det fikse seg selv.. Ber til Gud om at jeg snart klarer å gå en hel skoledag uten å måtte løpe inn på do i det sekundet jeg kommer hjem...INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

 

Singapore & Thailand

Har ikke blogget her på en stund nei! 

Som noen av dere kanskje vet om dere kjenner meg, så har jeg nettopp vært 2 uker på ferie! Turen gikk først til Singapore, vi skulle mellomlande her men valgte å ha 2 netter her så jeg fikk oppleve byen da mine foreldre har vært her før. Vi bodde ved Clarke Quay og det var et utrolig fint sted, her tilbrakte vi også mesteparten av tiden. Ene dagen gikk ut på å ta "cablecars" over til Sentosa øyen, og her ble vi nesten hele dagen. Vi var innom et akvariet og så på alle de fargerike flotte sjødyrene, var innom Universal Studios og må bare si jeg elsker det stedet uansett hvilket land, vi var en tur på stranden, og gikk generelt rundt og opplevde øyen.

Så gikk turen videre til Koh Samui, Thailand! Har vært her en gang før for en del år siden og snakk om paradis! Her er det snakk om postkort-bilde overalt. Palmer, hvite strender, typisk "festgate" lengre oppe og egentlig alt som minner om Thailand. Vi holdt til ved Chaweng stranden og vi skulle ha resten av ferien her men det ble litt endring i planene... Moonsoonen(?) som da er en periode her nede da det regner en del var forsinket så det var overskyet eller regn alle dagene nesten og værmeldingen så lik ut alle dagene framover.. Så plutselig etter rundt 5 dager her ble det spontan-pakking og første fly til Bangkok og taxi i 3 timer inn til Hua Hin!

Verken jeg eller foreldrene mine hadde vært her i Hua Hin før, men vi kommer definitivt til å dra tilbake! Vi bodde på Wannara Hotell som var utrolig fint og koselig, stranden var ren og fin, selgerne var ikke for påtrengende, gatene var veldig renslige i forhold til hva man kan oppleve andre steder i Thailand, og i "partygaten" stengte alt klokken 2 som egentlig var helt greit så man ikke blir sittende hele natten!

Vi ble i Hua Hin resten av ferien og det gikk mye i soling, ri på stranden på hestene, og ene dagen ble tilbrakt på safari. Jeg må bare si at det gjorde så utrolig godt å se hvor godt de tok vare på hestene som stod på stranden! De var så silkemyk og ren i pelsen, fine høver og tenner, rolige og snille, og de fikk vann og ble spylt flere ganger for dagen grunnet varmen i tillegg til å ha pauser innimellom å dra hjem til stallen for å få mat. Vi forelsket oss veldig i en søt ponni som het Samson (tror egentlig han het Samsung men vi sa bare Samson) så ble en del gallopturer med han på stranden!


Vi var jo også som sagt på Safari ene dagen hvor vi og merket at det så ut som at dyrene hadde det utrolig bra i forhold til hva jeg har sett andre steder! I tillegg så istedenfor å betale i dyre dommer for å sitte med en tiger i 2 sekunder for 1 usselt bilde, betalte man her for en dag med fri tilgang til tigrene! Vi fikk sitte med de så lenge vi ville og både kose og ta så mye bilder vi kunne ønske! for en fantastisk opplevelse!

Jeg vil tilføye at dere trenger ikke komme med kommentarer angående ned-doping og lignende.. Vi ble anbefalt dette stedet da et annet tiger-tempel ble lagt ned nemlig grunnet doping. Her var tigrene kvikke og fine og de doper dem ikke ned slik de gjør andre steder. De var kun gode og mette, og ja de kan selvsagt kanskje ha fått noe beroligende men de hadde det utrolig bra! 


HER KOMMER BILDEDRYSS
 


Elven ved Clarke Quay


Utrolig fargerike og søte små restauranter/byggninger


Hotellet vi bodde på, Swissotel Merchant Court


Fargerikt under alle "paraplyene"


"Cablecars" over til Sentosa


Snakk om utsikt, høyeste punktet var på høyde med 20 fullvoksne giraffer oppå hverandre stod det


Stabucks må til


Noen maneter fra akvariet


Så var det inn på Universal Studios


En av fav filmene 


Innom Shrek-avdelingen


Den "berømte" Universal-globusen


Så var vi på Koh Samui. Toms-skille, gnagsår og myggstikk er på plass...


Chaweng Beach


Må bare elske palmer


Rosa himmel, snakk om idyllisk!


Der var tatovering nummer 12 på plass! Nummer 13 også forsåvidt, tok XXI (21 på romertall) på fingeren
Dette er tatt som bamboo-tattoo og ikke maskin, så kunne være i sol og bade rett etter

 


Kan godt få ha en slik i senge hjemme! Og de søte store potene!


En litt yngre "ungdoms-tiger" som enda var glad i flasken ja


Så de enda mindre på kun et par måneder


Og så fikk vi hilse på denne lille tassen på kun 3 uker! Fikk bare hilse på denne fort da den måtte tilbake til moren å få mat


De trengte noen frivillige til å være med på elefantshowet, sa ikke neitakk akkuratt!


Så fikk vi hilse på babyene før krokkodille-showet startet


Måtte mate denne skapningen litt også


Dårlig kvalitet beklager, men der kom tatovering nummer 14 og!


Einogtjue, romertall er jo så mainstream? Pluss er en liten historie bak. Grunnen til 21 både her og på fingeren er at det er lykketallet mitt
Er født 21. Juni 21:21Fine Samson som jeg fortalte om


Var uvandt med en liten ponni etter å ha ridd på hest i 2 år nå!


Samson <3


Her fikk mamma lånt broren til Samson, Savadi. Du vet hestene er rolig og snille når selv pappa, så redd hester som han er, blir forelsket i de


Takk for en amazing ferie!


Insta: @MaikenKardal


 

Kino og Starbucks

God morgen skjønninger!

Merker jeg blogger skremmende lite for tiden, skjer liksom ikke så mye spesielt føler jeg. Men senere kommer svarene på spørsmålene dere stilte meg og Joakim så gled dere til det! På mandag så var iallfall jeg, Tina og Malin på kino etter skolen og så Jungelboken, kjempekoselig film som passer for alle. Før kinoen så var vi litt rundt i byen og innom Starbucks.

Ellers så har jeg og Joakim overnattet helt siden torsdag nå faktisk, får vell se i dag om vi overnatter til i morgen og? Er no bare koselig å overnatte, ingen av oss liker å sove alene så passer jo bra. Akkurat nå er det bare skole og senere blir det i stallen, så får dere bare vente på svarene som kommer senere.

For en døll dag

Hei hei dere ja!

Skulle gjerne vært den positive jenten nå som bare åååå solen skinner og jeg er så glad og alt er perfekt men nei... I dag tror jeg egentlig bare blir en skikkelig døll dag. Startet jo selvfølgelig med en misforståelse der jeg trodde Joakim skulle bli her i hele dag (han sov her i natt), og så skulle vi ut å kjøre senere og overnatte men nei.. Han hadde avtalt med en kompis at han skulle være med og trodde eg skulle på en fest i dag siden det var litt snakk om det. Jaja litt kjipt men, må gå an å misforstå  da!

Så jeg sitter her helt alene, mamma og pappa sov i byn i båten i natt og blir der nok i dag og så.. Kunne jo selvfølgelig stelt meg og dratt inn til byn til de siden det er så fint vær, men er ikke akkurat så mye for meg å gjøre der.. Så da blir det vell å ligge her stygg og sminkeløs i joggebukse og hettegenser i hele dag. Skulle virkelig ønske jeg hadde bil og lappen nå så jeg bare kunne stukket ut av til et sted.Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Bildedryss fra stevnehelg

God morgen alle fine dere!

Merker virkelig dette er en "jeg er trøtt-har forsovet meg-og har mensen-dag", sitter her usminket og trøtt i trynet og pakket inn i min store deilige teddyfleece. Jaja må vel være lov å være slask i blant også, heldigvis har jeg ikke akkurat noen å imponere heller. Orker altså egentlig ikke å skrive så sinnsykt mye heller, men som noen av dere kanskje vet så var jeg jo på stevne med hesten i helgen så jeg kan jo dele noen bilder derfra. Lørdagen gikk det veldig bra da jeg fikk 3.plass, mens søndagen var Dolce veldig flink men jeg var ikke helt med så gikk ikke så bra då hehe.

Stevne og overnatting

 

Hei hei dere!

Nå sitter jeg her i sofaen med Lucas og Linnea (min bror sine barn) vedsiden av meg. I dag har jeg vært på stevne med hesten min og det gikk veldig bra, og jeg fikk 3. plass i 1.00m! Veronika har overnattet her i natt så hun var med på stevne å hjalp til og så på, ikke at det var så lett å stå opp klokken 8 i dag tidlig. Nå er det bare å slappe av etter en lang dag, heldigvis kommer Joakim snart å holder meg med selskap! Han skal overnatte her i natt så i morgen blir det han som er med på stevne. Jeg har forresten helt glemt å fortelle dere at Joakim fikk bil-lappen i går! Satse på at han får kjøpt seg bil nå så vi kan råne litt haha, rart å tenke på at han kjører ut hit selv nå etterpå..

I kveld blir det nok Taco, film og snop og bare ta alt helt med ro. Ellers så kan dere glede dere til i morgen, da kommer det første "ukens person"-innlegget som jeg skulle begynne med! Hvem skriver jeg om først mon tro??
Dere kan forresten se bilder jeg deler av hesten min og meg på heste-instagrammen min @equestristar

Ha en fin helg videre!

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

 

Bildedryss fra Lo Roufette!

Hei igjen folkens!

Som dere kanskje vet om dere leste mitt forgje innlegg så var vi å kjørte ATV her hinn dagen, tok litt bilder men har ikke fått lagt ut siden vi var opptatt i hele går.. Men jeg tenkte no bedre sent enn andri, så her kommer litt bildedryss fra dagen. Vi dro til en "Adventure Park" som heter Lo Roufette og der har de hesteriding, ATV, paintball, zipline og ja masse gøye ting! Vi kjørte ATV i 20min der Joakim hadde en ATV og jeg og pappa hadde en der jeg satt bakpå. Det var no kos, selvom jeg har 3 blåmerker på lårene nå.. Etterpå måtte vi jo hilse litt på hestene og spesielt de 2 eslene og den lille ponnien! Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

ATV og en kommende suprise

Hei igjen dere, er dere her enda?

 

Håper da det. Som dere kanskje vet så er jeg jo her nede i Spania sammen med mine foreldre og kjæresten min Joakim. Det har vært rundt 25 grader hver dag nå og det er helt fantastisk! Vi har vært en del på senteret, vi har vært inne i byen på tivoliet, vi har vært med noen norske venner som også har hus her, vi har vært ute på kveldene og jeg og Joakim gikk en lang tur langs strendene her hinn dagen, gikk faktisk i litt over 1 time!

I dag så har vi bare slappet av hjemme og nå sitter jeg her og spiser is, vi skal snart kjøre til et sted som heter Lo Roufette dere vi skal kjøre ATV! Gleder meg sykt, alltid gøy med litt fart og spenning. Etter det skal vi fikse noe, siden i morgen kommer en liten supriiiise! Skal se om jeg får tatt noen bilder med kameraet fra turen i dag, ellers så slenger jeg på noen bilder fra ferien forløbig, de er tatt med telefon da så kvaliteten er ikke helt på topp..


 

 Ja blir en del selfies haha, nå fikk dere sett litt bilder av Joakim da som dere har spurt etter! Satser på å få tatt litt flere skikkelige bilder med kameraet, så snakkes vi!

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

25 grader og sol

Har faktisk ikke blogget på 2 dager nå innså jeg, uff..

Men nå er det vell lov å ta seg litt fri fra alt når man har ferie er det ikke? Sist jeg skrev lå jo vi syke og det regnet, men nå er det bedre! Begge er nesten helt friske og det er 25 grader ute og solen steiker. De siste dagene har egentlig bare gått ut på å være på senteret, kjørt Go-Kart, vært ute om kveldene og så sett Paradise Hotel og litt Netflix. Noen vennerpar av pappa og de er her nede også, så der har de ene en sønn på vår alder og de andre en datter og en veninne av henne med seg, så er heldigvis litt flere ungdommer her også. 

Nå har vi bare lagt å solt oss og sitter å lurer på hva vi skal finne på, ellers så får jeg se når jeg oppdaterer neste gang! Håper dere skjønner at det blir litt lite blogging nå i ferien.


 

Regn og forskjølelse...

Hei igjen fra Spania!

I dag har vi faktisk tilbrakt hele dagen hjemme i huset, mest i sengen egentlig. Både jeg og Joakim er forskjølet og svimmel og ja litt av hvert, jeg var jo så smart å ha air-conditionen feil første natten så vi hadde det iskaldt på rommet. Satser på at det kommer seg fort, kjipt å starte ferien sånn men men. Vi var ute i går til ut på natten så det hjalp jo ikke stort det heller akkurat. I dag har det utrolig nok regnet en del, passet egentlig bra at det var i dag mens vi bare skulle være hjemme. Har heldigvis meldt finere og finere vær framover! Så nå har jeg og Joaim hevet i oss noe vann med brusetabletter og satser på at det hjelper, og nå ligger vi her i sofaen og ser på Netflix og spiser chips, egentlig ikke noe ille ved det. 

 

 

God morgen fra Spania

God morgen ja, klokken er 12:09 men er vell lov å sove litt på ferie?

Sorry for at jeg ikke fikk skrevet noe mer her i går, vi våknet ikke før 1 time før vi måtte dra så det var bare rett opp til Flesland. Flyet brukte 3 timer og 20min. så vi landet rundt 7tiden. Vi fikk leiebilen og kjørte hjemover mot huset og var innom ene restaurantene nedi gaten og fikk oss litt mat.

Mamma og pappa var innom den lokale baren og ville egentlig ha oss med ettersom Joakim ble 18 i går, men han var litt vell utslitt etter å ha vært ute på byen dagen før. Nå våknet vi til 20 grader og sol, og blir nok snart en tur til stranden eller senteret og vise Joakim litt rundt. Er ikke sikkert jeg får oppdatert så mye framover, men skal prøve!

 

Pakking, besøk og overnatting

God ferie alle sammen! Tenk nå er det 2 hele uker fri, så digg!

Nå har jeg kommet hjem fra praksis og var faktisk litt trist at det var siste dagen der, må virkelig si at Bjorøy Skule er en helt fantastisk skole både på område, miljø, elever og ansatte! Nå frister det egentlig å bare slappe helt av men det kan jeg faktisk ikke, for nå må jeg pakke kofferten og sjekke at jeg har alt jeg trenger. Ikke bare må jeg pakke, fordi etterpå må jeg stelle meg og pakke til overnatting siden senere skal jeg til Joakim! Jeg skal nemlig til han siden de skal feire bursdagen til han og tvillingbroren ettersom de blir 18 år i morgen, men vi tar jo med oss Joakim til Spania hehe.. Så da blir det et lite besøk med hans familie der, og så bare sover jeg der i natt og sitter på med de til Flesland der vi møter mamma og pappa i morgen.

Tenkt, et helt svangerskap

Nå tenker jeg egentlig bare har denne lange tiden kun vært 9 mnd., og folk klarer å gå rundt gravid SÅ lenge?!
 

Ja synes det er litt sykt at jeg og Joakim faktisk har 9 måneder sammen i nå, føles så rart? Eller var vell egentlig i går, fikk bare aldri lagt ut innlegget hehe.. På en måte er det sånn "hæ kun 9 måneder? føler det er fler år jeg!" samtidig er det sånn "oi 9 måneder allerede?!". Jaja, viktigste er at begge enda holder ut med hverandre og at det iallfall har vært 9 BRA måneder og ikke dårlige. Så nå har Joakim sovet her i natt (yes slapp å sove alene!) så vi lå vell egentlig bare å slappet av og så på Paradise Hotel sammen i går med litt brus og sjokolade.
 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Girls Night

God morgen ja!

Vent god morgen? Klokken er 14:00 nå ja og jeg og Veronika sitter her å spiser Nachos til frokost. Vi sovnet ikke før sånn 6 i dag tidlig, lå bare oppe hele natten og så film og hadde latterkrampe. Veronika kom i rundt 9 tiden i går og vi så på SKAM, og hørte litt på musikk. Så var det finne fram masse snop og inn i sengen å se på "Magic Mike XXL". Så ble en skikkelig girls night i går ja. I dag er det å dra i stallen og så tar jeg bussen til Joakim og sover der i natt så jeg er usikker på om det kommer nytt innlegg senere.
 

Klipping av både katt og kjæreste

Im back!

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går folkens, etter å ha vært i praksis dro jeg rett til Joakim og endte med at jeg sov der i natt så har ikke hatt PC eller tid. Dere har ikke gått glipp av noe stort da akkurat. Joakim var hos frisøren og jeg var med for å passe på, liker virkelig ikke tanken på at han skulle klippe seg, liker best med bitte litt lengde. Etter han var ferdig ble jeg fornøyd da! og det tror jeg han og ble, ble kortere på siden og bak så fikk han beholdt lengden foran og oppå og bare tynnet det litt. Mens jeg pustet lettet ut for at det så bra ut haha, så dro vi til han igjen og der ble det pizza og film.

Ellers så ventet jeg på å bli hentet til han mente at neinei jeg ble ikke hentet det hadde han fått beskjed om så ja dessverre MÅTTE jeg bare sove der, så ja det ble vell sånn haha. God overtaler den der gutten... I dag har jeg kun vært å jobbet oppe på barneskolen og koser med veldig der faktisk! I dag var det nudel-dag så på SFO var det disneyfilmen "Maleficent" og spise nudler. Nå har jeg akkurat kommet hjem og måtte le litt da jeg så katten vår. Lille Lurven var nemlig hos dyrlegen i går og fikk ormekur og ble barbert! Hun er en katt av rasen Norsk Skogskatt så hun har en god del pels og når hun er så mye ute får hun en del floker og de blir helt tovet så de må bare barberes vekk. Nå er hun bare enda mer kosete og klengete en vanlig siden  hun synes det er så deilig å få pelsen vekk haha. Hun ser litt dum ut, men søtheten dekker det da.

Nå ble jo ikke dette lagt ut før nå så sier seg selv at jeg ikke nettop kom hjem, skrev egentlig dette i 5 tiden... Men nå har jeg stresset og prøvd å fikse siden når jeg skal legge inn bildene her vil den ikke finne de redigerte bildene så nå gir jeg bare opp... Så ja fikk tatt noen bilder av nybarberte Lurven med kameraet men lyset her inne er så dårlig og fikk ikke de redigerte så. Men bedre en ingen bilder da!

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com


 

Føler meg faktisk flink

Uff nå sitter jeg her igjen.. I sofaen og ser på serie og har akkurat hevet i meg litt mat..

Men nei har no freshet meg litt opp i dag da! Jeg fikk faktisk tatt litt sol etter skolen noe jeg ikke har gjort siden Desember! Føler meg så sinnsykt bleik for tiden, og hjemme var det ta på ny rosa neglelakk så de ser litt bedre ut. Og nå har jeg faktisk akkurat kommet hjem, for jeg har vært å trent på treningssenteret! Jepp thats right, jeg har trent. Sist gang klarte jeg 1 uke før jeg ga opp, vi satser på at det går bedre denne gangen... Jeg merker egentlig nå at jeg vil sove og har virkelig ikke lyst å trene i det hele tatt, men føler jeg nesten må dette så får bare presse meg ut av huset. Belønningen får vell være at jeg klarte å komme meg ut og at jeg får vært med Joakim i morgen.
Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Så sliten og trøtt...

Nå har jeg altså jobbet i 7 timer oppe på Bjorøy skule og etter det? Ja da var det hjem å hive i seg litt frokostblanding for å så ta buss til stallen, hesten må jo taes den og! Ikke nok med det så står hesten ute med Flesland så jeg var jo ikke framme før klokken 6 heller og pappa hentet meg heldigvis etter jobben nå rundt 8.
Så ja nå er jeg endelig hjemme og har skiftet fra ridebukse og ridesokker til kosebukse og kosesokker, pizzaen er hevet i ovnen og jeg og mamma skal helt sikkert se Hotel Cæsar sammen. Men nå er det bloggerne først!

Mamma har bursdag i dag og, på selve kvinnedagen tenk! vi har ikke akkurat feiret ettersom pappa har væt på jobb, jeg på jobb og i stall, og hun har jobbet og det, men nå kom min bror innom her og hun fikk gaven sin som er fra meg, pappa og broren min. Det var en Samsung Gear S2 som da er en smartklokke. Hun hadde lyst på AppleWatch men ettersom disse er det samme bare de har mye lengre levetid, mye billigere og denne funker på alle mobiler og ikke kun IPhone så fikk hun denne heller og hun virket veldig fornøyd!Her har jeg endelig fått brukt kameraet mitt ja, eneste kjipe var at det er så mørkt her i huset så ble ikke akkuratt den beste kvaliteten og det men halo bedre en ingenting? Og satser på bra bilder framover

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Ferieklar

ÅÅÅ nå klarer jeg snart ikke vente lengre!

Jeg er så lei skole og kulde og alt nå, er bare klar for ferie og fri og å reise ned til huset i Spania! Kan ikke tro at det nå kun er 12 dager igjen til ferie og til jeg, mamma, pappa og Joakim sitter på flyet på vei nedover til Spania. Satser på masse soving, soling, shopping og så må vi få kjørt vannscooter og go-kart. Denne ferien blir nok også extra gøy siden Joakim er med, og han har 18-årsdag dagen vi reiser også! Gleder meg til å gi han gaven og, spent på hva han synes..

Men nå skal jeg ligge langflat her i sofaen og bare se på "The Vampire Diaries" og finne meg noe digg, så håper jeg på at jeg får litt inspirasjon til noe å blogge om, står litt stille. Har forresten fått låne et kamera av mamma og de nå og satser på å få brukt dette framover, må bare høre hvor ledningen er så jeg kan legge over bildene.

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Dagen er herved ødelagt...

Okey her kommer jeg da inn i butikken og er så klar for mat, og jeg og Malin cravet helt sykt etter boller. Så går vi bort og skal ta sjokoladebollene og finner hver vår store sjokomelk og stresset litt siden neste skoletime snart startet. Kommer i kassen og betaler og så var det kjapt tilbake, vi får ikke spise i timen så skulle spise på vei tilbake så vi åpner posen og tar hver vår bolle.
SÅ VAR DET F@#N ROSIBOLLER!

Okei ja du tenker kanskje det ikke er noen big deal men jo for vi gledet oss sykt til sjokoladeboller og kunne ikke bytte siden vi tok et tygg før jeg innså det var rosin... Men vi får pille ut alle rosinene i sinne og så får vi gå bort å kjøpe en nye pose med 8 SJOKOLADEboller etterpå haha. Da betaler Malin da, alt man gjør for litt bolle?

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

Jeg er visst alle bloggeres look-alike

Hey guuurls! Og boys? vet ikke helt hvem som leser egentlig.
 

I dag så har jeg hatt min første dag i praksis faktisk, så nå fram til påske blir det kun 2 dager skole og 3 dager der jeg jobber. Jeg er i praksis ute på Bjorøy Skule og det var faktisk ganske gøy! Var i Bjorøy Barnehage før jul men ville prøve å jobbe med de litt eldre barna nå. Dagen startet ikke akkurat så bra, jeg sov ute på Valle med Joakim i natt siden vi passet nevøen hans (Ja jeg dro helt ut mot Os i går kveld for å bare hjelpe han så han slapp å være alene for å så ta 1 og en halv time buss til her jeg bor i dag tidlig). Typisk at det var litt kø så jeg rakk ikke bussen fra byn og mast Bjorøybussen... Og Bjorøy er jo en liten øy så bussene går jo ikke akkurat ofte heller så jeg kom ikke før 09:40 når jeg egentlig skulle begynne klokken 9... Heldigvis fikk jeg ringt å sagt ifra og de sa det gikk helt fint og de skjønte det med at bussene går så sjeldent.

Det var iallfall kjempe koselig å jobbe der og der er kjempe koselig der. Alle de ansatte var kjempe snille og imøtekommende så følte ikke at et ble noe kleint eller noe, og barna var jo kjempe søte! Ute i friminuttene ville alle jentene hoppe tau med meg og senere når skolen var slutt og jeg var oppe i SFO så lagde vi toast og så hadde jeg på dataen på storskjerm og vi spilte musikk og ungene danset og lo.

Fikk også mange komplimenter i dag haha, de ungene er jo så søte og sier jo det de mener (kan vell være litt skummelt og) men husker bare hun ene spurte hva jeg het og når jeg sa Maiken så sa hun bare: "ÅÅÅÅ, det var fint! Og det passet til håret ditt og det og er fint!!!" Haha så søt og liten, og var så random også haha, er ikke alltid man hører det liksom. Så på vei til SFO var det en av de eldre jentene som sikkert gikk i 6. - 7. klasse som så meg og bare plutselig: "Hvem er du? Du lignet sykt på hun Sophie Elise!"

Haha, måtte le litt da. Jeg ligner da virkelig ikke på henne synes jeg iallfall, men tok det som et stort kompliment! Litt morsomt siden jeg har alltid lurt på hvilke kjent person jeg ligner på og nå jeg hørt Sophie Elise og Stina faktisk, begge er bloggere så det er jo litt vittig. Kan få meg jobb som å være look-alike til bloggere. Gleder meg allerede til neste uke da jeg skal være der tirsdag, torsdag og fredag!

 


Prøvde forresten å få tatt litt bilder med kamera mitt i sted på selvutløser, problemet er linsen så kamera må stå noen meter unna. Klarte jo selvfølgelig å ha kamera litt for lavt nede og så kom mamma og de hjem og nå kommer snart Joakim. Får prøve litt mer neste gang.

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Last Friday Night

Hey pepz!

Uff deilig å komme hjem nå eter skolen, trenger helg... Å vent, vi hadde det nettopp, trenger nok heller en lang ferie! Heldigvis er det kun 19 dager til Spania! Wohoo gleder meg som en unge. Skal og bli litt deilig å sove i min egen seng i natt, har ikke sovet hjemme siden onsdag faktisk... Sov hos Joakim sin søster natt til fredag, hos Malin natt til lørdag, og hos Joakim sin far natt til søndag, og hos Joakim sin mor natt til i dag? Damn...
  

Fredag så var jeg jo i 18-årsdagen til Malin og jeg lovte jo en liten update, bedre sent en aldri eller hva? Vi var sånn 12 stk. og det var sinnsykt gøy og god stemning, jeg ble kjent med flere av hennes venninner og vi sang masse og danset og ja koste oss masse! Vi kom i 9-tiden og folk dro vell rundt 1 - halv 2 da foreldrene til Malin kom hjem. Jeg og en som heter Camilla overnattet der siden vi var igjen på slutten så fant vi vell egentlig bare ut at why not? Blir jo kos og bare chille her heller istedenfor å stikke hjem. Joda det var kos det men meg og Malin fikk svi for det. 3 stk i en liten seng på 1.20m var ikke en god ide. Jeg sov innerst og med hodet helt skjevt så våknet med ganske så vondt i skulderen og litt i ryggen, og Malin lå ytterst så Camilla hadde spent henne utav sengen så bursdagsbarnet hun la seg på en puff nede ved bena våre og sov i fosterstilling uten dyne og alt resten av natten. Uff stakker jente, hadde en del vondt i skulder og rygg hun og ja. Camilla skjønte ingenting, hun hadde sovet som en unge haha.
 


 

Dagen etter våknet vi faktisk tidlig, 09:30 eller noe, og snille Malin lagde frokost på sengen til oss og vi så Charlie og sjokoladefabrikken på Netflix. Senere ble jeg hentet og vi hentet Joakim hos en kompis også og det var rett hjem og skifte og det før det var til Joakim sin far senere. Har iallfall vært en koselig helg med både bursdagsfeiring, familiebesøk med Joakim sin familie og kino. Må forresten anbefale dere alle å se Deadpool! Fysøren for en bra film!
 


Beklager for elendige bilder hehe, alt er tatt med snapchat så

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

En liten update fra kinoen

Hei!

Sorry for lite blogging, jeg sov hos Malin etter festen på fredag så var det rett til Joakim i går så fikk bare slengt ut det ene innlegget i går.

Har vært hos Joakim i hele dag og hatt familiebesøk his han så har ikke hatt PC. Nå sitter vi på kinoen og venter på å se Deadpool så tenkte å bare oppdatere litt med telefonen til dere! Lover å komme med innlegg i morgen.

 


Slenger på en selfie

Sorry pepz!

Sorryyyy!

 

Har dessverre ikke fått blogget før i dag ettersom vi hadde litt annerledes skoledag og ikke brukte pc så den har vært i sekken hele dagen, og etter skolen var det rett hjem der Joakim ventet på meg så har vært med han. Men kan no gi dere en liten update fra dagen! På skolen skulle B-klassen ha et arrangement for oss og vi skal ha et for dem neste uke, så på skolen var det bare lek, pizza, quiz, og film osv. 

Etter skolen var det buss hjem og der lå allerede Joakim i sengen min og ventet men han hadde jo selvfølgelig sovnet.. Så jeg la meg ned med han og han våknet no litt å snudde seg til meg så sovnet vi begge igjen og sov da altså fra klokken halv 5 til klokken var 7 på kvelden, dette er vell egentlig typisk meg og han haha. Så var det vell å presse oss ut av sengen siden da hadde pappa laget pannekaker til middag! Så kan dere jo gjette, jo vi gikk inn i sengen og bare lå der videre og så måtte Joakim ta bussen hjem.. Prøvde å overtale han til senere buss men da kom han ikke hjem før halv 1 i natt så... 

Satser på å komme med et litt bedre innlegg i morgen, gjerne kommenter under om dere har noe dere vil lese om!

Har forresten blitt helt hekta på dette nye Kyle & Kendall spillet! Må lastes ned på mobilen om dere ikke allerede har gjort det, heter @maikenkardal der om dere vil følge meg!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Min Valentin

Hey folkens, koste dere dere i går?

Jeg vet jeg skulle oppdatere i går kveld, men måtte nesten bruke tiden sammen med Joakim og ikke på dataen når det er valentinsdag. Så da blir det en update i dag fra gårsdagen!

I går så var jo vi først å besøkte mamma og pappa sine foreldre som jeg skrev om i går, og etterpå ble jeg kjørt til Joakim. Han fikk gaven sin og det så ut som han likte den kjempegodt, han ble litt i sjokk over at det var så mye da haha! Vi lå i sengen og bare slappet av litt før han tok meg med ut å spise på Egon´s, der bestilte vi hver vår deilige Nachos og iskald Cola. Ettersom Joakim hadde vært hos faren i helgen så hadde han ikke fått vært innom et skikkelig senter så han skulle kjøpe det i morgen så gaven den kommer på torsdag siden det er neste gang vi møtes utenom i dag. 

Så i går spanderte no han middag og jeg fikk tilogmed egen ballong, å ja jeg så nok ganske dum ut når jeg gikk rundt og satt på bussen med en ballong men halo, må jo ha det litt gøy! Så når vi kom hjem igjen til han så så vi en svensk komedie på Netflix som heter "En gang i Phuket", og spiste litt av snopet og tok en julebrus.

Ellers var det bare sove, kose og slappe av og jeg overnattet hos han, moren fikk litt sjokk da hun så alt snopet og mente han ikke kunne spise alt det hehe... ups..

 

   
Gaven min til Joakim, en ekse med alt dette! La også til 4 bokser julebrus haha, og snopet er på rett under 1kg
(Grunnen til at det står sopp er fordi jeg alltid kaller han det siden jeg mener han ser ut som en uten vox i håret)

 

   
La alle pakkene med Pez oppi denne som jeg pyntet med neglelakk! Og så var krativiteten på påss,

"Nobody compares to you" betyr jo "Ingen kan sammenlignes med deg"

 

 

   
Egon og gassbollong må jo med

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Det er Morsdag!

Hei alle sammen og gratulerer med dagen til alle mødre!

 

I dag er det morsdag og vi må alle takke mødrene våre for at de er den de er, og at de er her for oss. Her i huset startet vi dagen med god frokost sammen både jeg, mamma og pappa og vi spiste god eggerøre.

Nå er vi hos mormor og morfar og spiser kake og mamma hadde med blomster til mormor, så går turen videre til farmor og farfar etterpå så pappa får besøkt sin mamma og gitt henne blomster.

 Ettersom vi er på besøk så blogger jeg fra mobil nå, men oppdaterer senere fra PC ettersom det er Valentines også og jeg skal til Joakim senere!

Her er gaven mamma fikk av meg, et kjempe deilig koseteppe!

 

 Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Update fra sofaen

God kveld mine fine!

Nå sitter jeg her i sofaen stappmett etter deilig taco, og ser på film med mamma og pappa. I dag har vi vært i stallen og så skulle vi på senteret og handle men det var det jo stengt... Stengte visst 6 og ikke 8, men Coop Obs var åpen siden det er matbutikk så var innom der heller. Fikk kjøpt morsdagsgave og valentinsgave, og så mat og lørdagsgodt. 

Nå sitter jeg no her i sofaen her og fikk nettopp en koselig melding av Joakim om at vi tydeligvis skal ut å spise i morgen. Romantikk det kan han iallfall! Så i morgen blir det nok ut å spise, gi hverandre gavene, se en koselig film, og så skal jeg overnatte der til mandag. Men nå får jeg følge med på filmen, kommer nok innlegg i morgen om gavene og det og hvordan dagen gikk. Kommer sikkert ikke før ut på kvelden ettersom vi sikkert er ute på dagen.

 


Slenger med et bilde eg hadde på mobilen

God kveld videre!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Girls night & Fake lashes

God kveld herlige dere!

Nå er det bare å være sjalu ettersom jeg sitter her å venter på middag der det da blir servert biff og fløtegratinerte poteter, namnam! Sikler allerede uff, er så sulten nå merker jeg! Har kun spist nudler og 2 ostehorn i hele dag, skal bli digg med skikkelig mat.
Etter skolen så dro jeg, Martine og Malin (Tina kunne dessverre ikke) hjem til Malin får å ha vår "tradisjonelle" Buzz-night!  Ja dere har vell ikke glemte Buzz spillene man hadde før til PlayStation? I dag gikk det i Ape-Buzz og noen quiz spill. Martine vant hver runde (igjen...) men jeg lå en stund i teten da!

Der ble det masse Buzz-spilling fra vi kom hjem etter skolen til halv 7 om kvelden, og broren og søsteren til Malin fikk vært med litt de også. Vi lagde også iste-saft og tok oss noen nudler (WeirdFact: Jeg har ketchup på nudler).

 

   


 

Dagens outfit er en svart høylivs denim bukse jeg har hatt lenge og en hvit kjempe deilig genser fra BikBok. Solbrillene var bare noen jeg fant på rommet til Malin og ville ta en selfie med og ja vet jeg ikke kledde så store haha. Skulle bare ta noen bilder, men kunne no legge det ut for å vise dagens outfit ettersom det er ønsket. Ser nå at jeg holder meg foran skrittet ja... jaja!

 

   


 

Og en siste ting jeg bare må få med inn her er at i går prøvde jeg falske vipper for første gang! Haha fant ut jeg ville prøve, men ville ikke ha sånne svære så alle ser man har det på, så sa mamma hun mente hun hadde noen liggende. Så mamma tok de på meg i går, var ekkelt de først minuttene men nå merker jeg de ikke! Sov med de i natt og brukt de i dag med litt maskara på bare får å få de litt i ett med mine ekte og eyeliner som dekker der man ser de er limt på da. Ble egentlig ganske fint da.

 

Her ser dere de 2 øverste er noen bilder jeg hadde av øynene mine uten, og de 2 nederste er med falske vipper.

    

    

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Og en liten S/O til Malin og Martine sine Instagramkontoer
@malinvalklev & @martinecheer


   

 

Borte bra men hjemme best!

ÅÅÅ endelig hjemme i et varmt hus!

Nå har jeg hevet på meg koseklær og slengt meg i sofaen og nyter litt kald cola og bare er glad helgen er over. Helgen har vært kjempe gøy til tross for en kjip start og ikke så gode resultater, er bare glad alt har gått fint. Fredagen fikk jeg jo ikke ridd, men var så heldig som kunne ri lørdagen og søndagen! Ble eliminert begge dagene siden Dolce stoppet 2 ganger, men dette var fordi jeg ikke klarte å konsentrere meg helt denne helgen som sikkert er litt forståelig hehe... Men hesten har bare vært helt fantastisk, og de hindrene han hoppet de fløy han over! Jeg får ta dette stevnet som en erfaring så etter noen treninger nå så slår vi til på neste stevne!

Er egentlig bare glad jeg og hesten er like hel etter torsdagen og at ingen av oss har blitt såpass skremt at det har ødelagt for oss. Så nå er han trygt hjemme i stallen sin igjen etter en 5 timers tur fra Stavanger og fikk masse gullerøtter, snop, høy, kraftfor og 3 bøtter med rent vann. Jeg har også kommet hjem nå og merker det skal bli deilig å sove i egen seng i natt. Enda bedre blir det i morgen når jeg får sett Joakim igjen og sover der, blir så digg å sove med han igjen! Er ikke skapt for å sove alene...

Så ja borte bra men hjemme best! Helgen har vært kjempe koselig med mange herlige venner fra stallen, men er no deilig å være hjemme igjen å vite vi ikke må opp grytidlig å være flere timer i stallen i kulden i morgen hehe. Slenger med noen bilder fra helgen der nede, har bare noen få fra mobil, men kan hende jeg får fatt i bedre bilder fra selve stevnet senere. Mener jeg så noen tok bilder så kanskje de kommer om noen dager da!

 
Klar for kinarestaurant med mange av de andre i stallgjengen

 


Krykker for en dag ja, heldigvis ikke flere dager

 


Og måtte jo bare ha med dette selv om kvaliteten suger max!
Dolce skjønte ikke helt hvorfor ikke vi ble med han inn, men bare forlot han der
Her der dere såret Dolce fikk på torsdag, ser verre ut her da ettersom han har en rød salve på
Så ble heldigvis kun litt pels skrap vekk, og ikke noen dype kuttFine Dolce klar for transporten hjem til BergenLinda, meg, Malin og maren etter vi hadde ridd
En liten selfie da jeg var fornøyd med sminken

 

 

PS: For dere som ikke skjønte hva jeg snakket om når jeg nevner det som skjedde på torsdag kan det leses HER

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Stavanger, her kommer vi!

Wææ, gleder meg sånn! Nå er vi i bilen på vei ned til stavanger med hele 5 hestebiler på slep! Blir så gøy på stevne når vi er så mange som skal ned sammen. Nå er alle hestene lastet på og alle er på vei nedover, Eline og datteren Birgitte sitter på her i bilen med meg og mamma så blir nok en koselig 5timers tur nær vi har noen å snakke med.

 Men jeg bruker 4G nå og blogger fra mobilen, tenkte bare å oppdatere litt. Så nå vet jeg jo ikke hvordan dette ser ut så sorry om det blir litt rotete, fikser det med PC i kveld. Svarene på spørsmålsrunden kommer også senere!

 

Snakkes!

 

 

Følg meg gjerne på Instagam @maikenkardal

Onsdag til Søndag sammen

Hei igjen dere,

vil først og fremst si at sorry for at jeg ikke blogget i går! Jeg skrev faktisk det forgje pink panter innlegget men så måtte vi løpe siden jeg skulle på sprang-trening med hesten, og så var det til Joakim sin søster der vi 2 skulle sove å passe sønnen hennes siden hun jobbet nattskift. Så jeg fikk dessverre ikke lagt det ut, men nå er det postet da!

Men så har det seg sånn at jeg og Joakim skal passe han i natt også, så nå sitter jeg oppe hos Joakim mens han dusjer og vi skal bort til søsteren senere. Ettersom vi skal sove der og i morgen er det stallen og så skal vi sove hos meg i helgen så kaaaan det hende at jeg ikke får blogget. Skal selvfølgelig prøve, og kan hende jeg får skrevet et på skolen i morgen. 

Så då blir det vell overnatting helt fra i går til søndag og det er jo koselig, skal no både sove hos meg og hos søsteren hans og kanskje hos faren hans og, så får vært hjemme med mamma og de og. Men nå høres det ut som Joakim er ferdig i dusjen så da avslutter jeg dette innlegget, vi skal helt sikkert se en eller annen film så gjerne kom med filmtips!

 

 

 

For en bra dag!

Denne dagen har rett og slett bare vært helt super! Både en super hest, verdens snilleste kjæreste og middag med gode venner!

I dag var det jo stevne med hesten og Joakim var tilogmed med meg på stevne og heiet, ikke alle gutter det som hadde orket å stå opp tidlig og brukt flere timer i kulden bare for å støtte jenten sin i idretten! På stevne gikk det faktisk helt utrolig bra i dag! Ikke bare kom jeg feilfri i 1meteren og sanket inn en 3. plass, men neste klasse da jeg startet 1.10m så fikk jeg faktisk en 5. plass der også! Skal ikke klage på å komme hjem med 2 sløyfer nei! En ting er sikkert og det er at Dolce han hopper!

Så etter hele 5-6 timer på stevne kjørte jeg og mamma Joakim hjem til han, og vi dro hjem til Bjorøy og måtte bare hive oss over i andre klær og sminke oss siden om 1 time skulle vi nemlig være på Friday´s å spise! Der var det bestilt bord til hele 43stk fra stallen som skulle spise sammen. Det ble en kjempe koselig kveld med mange gode venner og ikke minst god mat! 


Ikke det beste bildet men.. Han ville ikke akkurat stå i ro, heller komme seg opp å spise

 


Kjører på med en plain cheeseburger. Er ganske kresen av meg hehe

 


Og man kan faktisk ikke dra på Friday´s uten å ha seg en Oreo Madnes! #FoodPorn

 


Antrekket for middagen: Topp fra BikBok & Bukse fra Carlings

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

klar for en lang dag...

God morgen alle sammen, vet ikke helt hvem flere som er våken klokken 9 på en lørdag??

Nå sitter jeg altså her i min rosa kosedrakt og spiser frokostblanding (selvfølgelig coco pops) og snart er det ut på badet og stelle seg og få på stevneklær, for i dag er det stevne på Bergen Rideklubb og jeg skal ut å hoppe med hesten igjen! Gleder meg så utrolig mye, nå begynner stevnesesongen igjen og alle stevnene kommer! Har jo vært så dødt nå i vinter...

Men før vi drar så må jeg inn på rommet og vekke Joakim faktisk, for han skal faktisk være med. Ikke alle det som er så heldig som har en kjæreste som faktisk gidder å overnatte og vite han må opp så tidlig en helg for å i tillegg være i en kald stall i flere timer.. Jeg lot no han ligge litt i sengen så han ikke måtte hive seg over, han trenger jo ikke like lang tid so meg på å gjøre seg klar.

Men nå får jeg vekke syvsoveren og så gjøre meg klar, vet forresten ikke om dere husker i innlegget om travel uke så sa jeg at jeg skulle hoppe 0.90 og 1.00m? Vell det viste seg at jeg skal hoppe 1.00 og 1.10m isteden! Gleder meg masse!

Slenger på noen bilder av verdens fineste hest, nemlig min egen Dolce! hehe, ikke så bra kvalitet da de er tatt med mobil og i fart..

 


 

 


 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

 

 

SprayTan og varm kakao

Hei igjenn dere!

Som noen av dere kanskje vet så hadde jeg og mamma SprayTan-time i går og dette er første gang vi prøver dette. Grunnen til at jeg ville prøve dette er fordi jeg tok veldig mye solarium før og hadde en ganske fin og gylden farge men bruke jo heftig mye penger på dette.. Så fant ut at dette var jo mye billigere og man får fargen med en gang og ikke minst er det sunnere for kroppen! Og mamma følte hun ville ha litt farge hun og siden vi har ikke vært i syden på en stund nå sa da prøvde hun også.

Vi var hjemme hos en som heter Tonje som driver dette hjemme hos seg og du finner facebook-siden hennes her: www.facebook.com/Tonjesvipperognegler

Der hadde vi benyttet oss av tilbudet hun har nå som er 750kr for en behandling der du også får med en kosedrakt og en body lotion som skal gjøre at fargen holder lengre. Du får og neste behandling til kun 250kr! Hun holder til i Fyllingsdalen her i Bergen og det var lett å finne fram. Det var fort unnagjort og man fikk en utrolig fin farge, man er og litt mørkere med en gang og så kan man dusje etter minst 8 timer og så vil den skikkelige fargen komme. Jeg hadde 11% som da ville bli en 10er når jeg dusjet og den sterkeste fargen er 12%. 

Etter behandlingen fikk vi tatt på oss de nye kosedraktene som forresten var utrolig stilige og behagelige, og så dro vi til Blomsterdalen og tok oss noe mat og hver sin kopp varm kakao før vi skulle i et stallmøte.

 


Her ser dere før og etter behandlingen, og så etter jeg dusjen i dag tidlig som er sluttresultatet!

 


En usminket meg i min nye kosedress, super comfy!

 


Body lotion for å holde på fargen litt lengre

 


Kake, bolle og varm kakao, delig i denne kulden!Der var sminken på og klar til møte! Ja jeg stilte i kosedressen og faktisk...


 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

En travel uke

Hei igjenn ja, burde vell egentlig gjøre skolearbeid men blogg er viktigere en utdanning!
LOL, JK, ta ironien folkz...

Denne uken blir iallfall ikke sånn som helgen at jeg ikke gjør en dritt, skal derimot gjøre en god del faktisk.


MANDAG:
I dag skal jeg rett til Joakim etter skolen og jeg sover der til i morgen, vi tenkte at siden det har kommet så masse snø til Bergen endelig skal vi ta å lage snømann å leke litt i snøen i dag. 

TIRSDAG:
Da blir det rett opp i stallen etter skolen og på bakketrening med Dolce (hesten min).

ONSDAG:
Blir det hjem etter skolen og hive i seg middag før jeg og mamma drar i stallen.
Der blir det sprangtrening med Dolce, gleder meg til å hoppe!

TORSDAG:
Da blir det møte mamma og vi skal å ta Spraytan-behandling! (Nå jeg skal si mom-goals?)
Etter det ser vi forhåpentligvis freshe ut og da skal vi på et stallmøte utpå kvelden.

FREDAG:
Gjett då? Åjada då blir det privat-time for Simon med Dolce igjen!
Så da blir det rett i stallen etter skolen og ri.

HELGEN:
I helgen er det Vintercup-stevne på Bergen rideklubb der jeg står, så da blir det sprangstevne med Dolce.
Skal ri både lørdag og søndagen, foreløbig skal jeg starte 0.90m og 1.0m begge dagene.


Har ikke så mange hoppebilder med han enda siden jeg kun har hatt han i 4mnd så,
men jeg har dette fra når jeg prøvde han i Danmark!


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

FORNUFTIG NATT

Jepp, thats right. Stod opp 15:30 så jeg spiste frokost og så var det rett på middagen... Får heldigvis aldri nok av mat då! Så ellers sovnet jeg ikke før klokken 5 i natt så gjett hva jeg gjorde midt på natten? Jo jeg ryddet hele rommet og tok Squats. Åjada det e på natten man er fornuftig. Går hele dagen uten å gjøre noe og når man skal sove rydder man og trener.

Nå har altså denne dagen vært like kjedelig som i går. Jeg har bare sovet, spist mat, tegnet i boken min og nå skal jeg ta meg en lang god dusj og så får vi se hva mer spennende jeg finner på etter det... Eneste "spennende" med denne dagen er vell at i dag er det 7 måneder siden jeg og Joakim ble sammen så det er jo gøy! Fikk ikke vært med han i dag, men stikker nok opp til han etter skolen i morgen. 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

MIN LØRDAGSKVELD

Ja jeg må skrive litt fort no siden jeg har dårlig tid, jeg skal ut på en stor fest på en yacht jeg leide med alle de kule vennene mine. Og så må jeg sminke meg og ta på den nye designerkjolen siden jeg må se bra ut når alle de norske kjendisene kommer. Såå hade..

Okei det er vell kanskje ikke helt sant, for egentlig så ser jeg ut som dette akkurat nå;


Ja sykt kul jeg vet, ser nok sånn ut resten av dagen og.


Sååå jeg skal nok ikke ut og ikke er vennene mine kule heller (iallfall ikke like kul som meg), jeg skal derimot ikke gjøre en dritt. Jeg skal spise taco og noe digg, sikkert fargelegge i boken min siden jeg har fritids, og så kom nettopp broren min her med ungene siden vi skal passe de. Så no sitter jeg i sofaen med verdens søteste nevø og niese, og siden jeg er verdens kuleste tante så ser jeg på "Sofia den første", "Daniel tiger" og "Nysgjerrige Nils" med de på Netflix. Er jo mye gøyere det en å dra på fest halo?


Jeg sa jeg hadde fritids...
Kjøpt her:http://www.pajamasbuy.com/Sett noe så søtt eller?  Han ser sur ut fordi han er sjalu på drakten min og at eg e søtere en han


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal 

NETFLIX HOME ALONE

Følelsen av å komme hjem etter en laaang skoledag og innse at ingen andre er hjemme enda. Du er sliten og trøtt og orker ingenting, og å da bare skjenne at det er helt stille i huset og du har hele huset for deg selv. Finne noe snacks og så bare slenge deg ned på sofaen og hive på en serie. Akkurat dette gjorde jeg i går; fant fram Ritz-kjeks og smørost, tok på X-boxen, fant fram netflix, slengte meg ned i sofaen og nøt 1 time eller 2 med The Vampire Diaries.
Selvfølgelig så er jo det enda bedre å komme hjem til Joakim da haha, men skal innrømme det er digg å komme hjem alene og en gang i blandt.


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

OVERNATTING OG BUSSTUR

Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg på bussen sammen med Joakim (som er kjæresten min for de som ikke vet det) og vi er på vei hjem til han. Etter det så skal vi til søsteren hans og overnatte der siden vi skal passe på sønnen hennes siden hun skal jobbe nattskift.

Joakim overnattet hos meg i natt, så i går ble det bare ligge på sofaen og spise masse drit og se en skrekkfilm. Eller før det så spiste vi jo Taco med mamma og pappa + faren til Joakim og damen hans kom på besøk, så det var jo kos. Vi sovnet sikkert rundt 1-tiden i natt, og i dag stod vi opp klokken 3 så har vell ikke gjort noe spesielt fornuftig hehe.


Slenger med noen bilder, de er tatt med mobilen på snapchat så sikkert ikke verdens beste kvalitet men men.

 

Processed with VSCOcam with t1 preset
Venter på bussen...


Processed with VSCOcam with t1 preset
Kosesokker er viktig til film og snop!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

hits