Maiken

Kårdal

ZB Competition

 • Publisert 19.01.2017 kl.13:08. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Noen av dere har spurt litt om hvor jeg nå har hesten min ettersom jeg skrev i et tidligere innlegg at vi har flyttet opp i den nye stallen. Som noen av dere kanskje vet så har jeg stått på Bergen Rideklubb ute ved Flesland i flere år, og den nye stallen er faktisk rett ved.  Stallen tilhører ZB Competition og ettersom sprangtreneren min også er en del av denne stallen var det en selvfølge å flytte opp dit. Vi er en god del fra gamle stallen som har flyttet opp der, og så er det også noen som har kommet fra andre staller rundt om i området. 

Vi har kun stått der noen uker nå men jeg trives så utrolig godt, og stallen er så sykt fantastisk! Snakk om luksus sier no jeg! For å starte så ser jo hele stallen helt smashing ut! Alle hestene har store fine bokser, mange av hestene er så heldig å ha boks med egen paddock utenfor der de kan gå ut og inn som de vil når vi har døren åpen, foringsrutinene der er utrolig praktiske, det er folk som møkker boksene hver ukedag så vi slipper faktisk dette, både ute og innebanen er stor og lys og kjempefin, alle har vært sitt store skap til utstyret sitt og inne med skapene er det også ganske god og varm temperatur. I tillegg til alt dette er det jo også egen rytterstuen der man kan varme mat for eksempel eller varme seg mens man ser ut på treningene, det skal komme en liten hestebutikk der de selger det mest nødvendige som shampoo og slikt som man gjerne kjøper ofte, det er gummimatter langs hele gulvet så ikke hestene sklir på det glatte betonggulvet, dører som åpnes automatisk så man slipper å stresse med det når man leier hesten ut. Ja jeg har ikke ord! Jeg er så utrolig glad vi fikk muligheten til å flytte opp her og at vi faktisk fikk plass og ettersom jeg vet det er venteliste på å få plass der oppe. 

 
Ill. foto av hvordan hele området vil se ut da det er helt ferdig, det meste er på plass men slik som rundkjøringen og port på uteplassen mangler.Beklager utrolig dårlig bilde, er screenshot fra en video.. Men her ser dere litt hvordan ridehallen er!
Video kan sees på min heste-konto på instagram: @JumpingDolceIgjen, dårlig bilde jeg vet! Er som dere ser tatt via Snapchat, men her ser dere iallfall litt hvordan boksene er.


 


 Ønsker dere å se mer så gjerne lik facebook siden dems ZB COMPETITION

INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

IT´S A GIRL

 • Publisert 10.01.2017 kl.15:27. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Som noen av dere kanskje vet så kjøpte jo jeg 2 kyllinger i August 2016, den ene som het Oreo døde jo dessverre som veldig ung grunnet sykdom. Kinder derimot har jeg enda! Vi har jo hele tiden sagt at om det viste seg å være en  hane så må vi nok kvitte oss med han ettersom de galer sånn.. Vi har alltid trodd Kinder var hane grunnet flere tegn som at "afroen" peker bak som er et tegn på denne rasen, han var større en Oreo da vi kjøpte de selv om de var like gammel, tok lett "sjefsrollen" og andre ting.

Her i helgen så begynte Kinder å komme med noen ganske så høye "skrikende" klukke-lyder og vi tenkte jo bare "nå begynner han nok å gale snart.." så  i går fant jeg fram bilder da vi nesten bare måtte lage en salgsannonse. Før jeg skulle legge meg så skulle bare jeg og mamma se til Kinder for han begynte å mase sånn når vi kom inn på rommet og plutselig ser mamma et egg? Jepp, det lå et lite søtt egg i buret! Fikk jo helt sjokk, det viste seg faktisk at Kinder er en høne! Snakk om Kinder Suprise hehe, plutselig kom det et Kinder-Egg (okei nok vitser nå)

"Skrikingen" hin dagen var da tydeligvis bare Kinder som la egg, så nå blir det spennende å se hvor mange som kommer framover! Blir greit med egg til frokost fra vår egen lille "kylling" på 5 måneder. For dere som lurer så bor forresten Kinder inne på rommet mitt i et svært kaninbur, men vi har planer om å enten sette henne ut og skaffe en venn eller 2 da hun både er ensom uten Oreo og det støver en del på rommet nå.

 

 

 

Bilde ved mobilen så dere ser hvor lite egget er, og bilder fra da Oreo og Kinder var kyllinger


Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com


 

Usensurert

 • Publisert 04.05.2016 kl.12:50. Ligger i kategorien: Annet

Hvorfor har jeg ikke blogget så mye? Det har mange grunner..

Blandt annet det at jeg og 4 andre jenter er med på russevan! Vi er jo russ til neste år, så nå er vi i full gang med kjøp av minibuss, møter, penger osv. Så vet du om noen som trenger en jobb unnagjort? Eller noen som vil spsonse oss er det bare å gi en lyd! Vi er på jakt etter dugnader og sponsorer og tar i mot det meste med åpne armer!

Følg oss gjerne på Instagram:


Usensurert2017

Sommer, hvor er du?

 • Publisert 21.04.2016 kl.11:04. Ligger i kategorien: Annet

"På denne dagen i fjor var det 18,5 grader"

Dette var det som stod i avisen og som dukket opp på facebook, jeg ser ut, og det regner og er grått.. Nå synes jeg faktisk sommeren må komme, vi er bare noen dager unna Mai?! I fjor gikk vi i shorts på denne tiden liksom, nå? Nå går vi her i støvler og regnjakke nesten.. Gleder meg bare så utrolig mye til å kunne gå med lette deilige sommerklær, grille ute med familie og venner, bade i sjøen, ut å fiske eller bare kjøre båt, ri ute på treningene med hesten, ta mange fine sommerbilder... Ja jeg gleder meg rett og slett til å kunne være ute!
Ja altså uten å fryse ræven av seg...

Jeg har faktisk ikke noen spesielle planer denne sommeren, vi har ikke bestilt til Spania denne gangen! Så blir nok en forhåpentligvis deilig sommer her hjemme i Norge, håper på at jeg kanskje skal med hesten til et stevne nede i Danmark da. Kankje det blir en liten jentetur til syden litt spontant eller at meg og Joakim finner et sted å dra? Er jo ganske så digg å tenke på at jeg blir 18 helt i starten av ferien! Da blir det stor fest håper vi!

Short hair, DO care!!

 • Publisert 14.04.2016 kl.13:57. Ligger i kategorien: Annet

  
Og jeg som var så glad i det lange håret mitt og hele tiden kunne poste selfies og bare
"long hair, don´t care"

Ja sånn er det ikke nå lenger og jeg hater det, og da mener jeg HATER! Men dessverre så måtte det skje. Så dum som jeg var her i november en gang så skulle jo jeg ha rosa hår og måtte da bleke det 2 ganger, da klippet de tuppene også så 5cm gikk av... Greit nok det, men nå har jo håret mitt vært så slitt og ekkelt og ja det vokste jo ikke engang! Heldigvis har det blitt litt bedre med oljer og det, men nå måtte jeg ta tuppene igjen så der røk 5cm til. Ettersom det ikke har vokst siden sist er jo sånn 10cm røket og dette suger! Ser på bilder fra sommer da jeg ble sammen med Joakim og jeg hadde hår ned til korsryggen liksom og se nå? Uff.. jaja!

Heldigvis er faktisk håret utrolig mykt og deilig nå så satser på det er friskt og fint nå og vokser fortere, tenkte å prøve meg litt på den der castor-oljen alle sier er så bra.. Kanskje det vokser fortere da? Noen tips? Et tips fra meg iallfall er, ikke blek håret! Isåfall tenk dere nøye om, har en venninne og som gjorde samme tabben og hun har faktisk laget en blogg om dette som dere burde sjekke ut! Her skriver hun om sin framgang etter hun ødelagte håret ved å gå fra svart til platinablond. 

SJEKK BLOGGEN HER 
Her ser dere ca. hvor det var før klippen...

 


Instagram: MaikenKardal
Snapchat: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Trenger ferie igjen..

 • Publisert 07.04.2016 kl.17:46. Ligger i kategorien: Annet

Okei jeg trenger ferie, ja vi har nettopp hatt 2 uker med ferie men trenger mer...

Kan virkelig ikke huske sist jeg var så sliten og trøtt og ja, så lite motivasjon. Heldigvis så skal vi kun ha påskelunsj og museumstur i morgen på skolen, og vi har prøve-eksamen neste uke så har fri på mandag og torsdag. Ellers så sitter jeg bare her nå og kjeder livet av meg, håper på at Joakim kommer en tur etterpå egentlig. I helgen blir det stevne med hesten igjen! Hadde jo første sprangtrening på 2 uker i går men han var no super så satser på at det går bra. Men nå må jeg faktisk skjerpe meg litt med bloggen her, må få noe motivasjon! Så please help meg kjære søte snille dere, kommenter ting dere vil jeg skal skrive om! Er dere keen på ny spørsmålsrunde eller noe? 

Tattoo.. -igjen

 • Publisert 03.04.2016 kl.15:05. Ligger i kategorien: Annet

Ja jeg vet, jeg la jo ut i går at jeg hadde tatt ny tatovering?
Men nei er ikke enda et innlegg om den, for nå har jeg faktisk tatt enda en!

I går så tok nemlig jeg og mamma tatovering sammen, altså vi begge tok helt lik bare hun har på armen og jeg har nede på magen. Vi tok potene til katten vår Lurven! Hun var jo hos dyrlegen her for en stund siden da hun ble barbert og da fikk vi de til å ta sånn "maling" på potene hennes og få trykkene over på et ark, og vi brukte da dette til tattoo så vi har nøyaktig hennes poter. Grunnen til at vi ønsket dette er ettersom jeg sa jeg ville ha, siden vi fikk Lurven som kattunge i år 2000 da jeg var kun 2 år, så jeg har hatt henne gjennom hele min oppvekst. Nå er jo vi i 2016 og hun er hele 16år så vi er jo ikke sikker på hvor lenge hun har igjen. Hun virker no heldigvis ganske frisk og fin for alderen, så vi håper at hun har lenge igjen! Men jeg ville iallfall ha det som et minne den dagen vi ikke lenger har henne her, og for at jeg alltid kommer til å ha henne der ved meg. Mamma og elsker jo denne katten så hun hadde lyst å gjøre dette selv, så da tok vi sammen.

Vi begge er veldig fornøyde og de ble utrolig fine og søte. Men en ting må jeg bare si, jeg har aldri syntes en tatovering har vært vondt, og jeg har 8 stk. nå... Men denne var faktisk helt ja.. jævlig.. Så om dere skal ta på samme sted engang, vit at det ikke akkurat er smertefritt! Har kun bilder fra mobil men slenger de på så dere får se. 

 

Tatovering nr. 7

 • Publisert 01.04.2016 kl.21:20. Ligger i kategorien: Annet

Hei hei dere!

Som noen av dere kanskj husker sa jeg det ville komme en liten "suprise" og det var nemlig at jeg har tatt ny tattoo nå! Er vell ikke så veldig mye suprise ettersom jeg har nevnt på bloggen tidligere at jeg skulle ta en ny. Jeg tok den i går og er KJEMPE fornøyd! Det er en ugle som holder en rose ettersom jeg hadde en rose på skulderen før så jeg ville den skulle passe inn i den. Jeg har jo tanker om å ta sleeve nedover langs hele armen så jeg er no godt i gang nå! Jeg har ikke noen bra bilder akurat, men skal ta et par når den er skikkelig og skorpen har gått av og det. Nå er den jo mye mørkere en rosen jeg har fra før av.

Hva syntes dere? Hot or Not?


 

Gratulerer med 18-årsdagen!

 • Publisert 19.03.2016 kl.13:09. Ligger i kategorien: Annet

Wow, kan faktisk ikke tro at i dag er faktisk gutten min 18 år.

Nei han er faktisk ikke voksen, ikke i mine øyne! Han kommer alltid til å være en liten shitkid i mine øyne. Okei jeg innser nå at det høres ut som jeg snakker om hunden min eller noe men nei snakker faktisk om Joakim, altså kjæresten min for dere som ikke vet det. I dag 19. Mars så blir han faktisk 18 år, og vi, vi stikker av gårde med han. I dag så stikker jo jeg, mamma og pappa til Spania og vi har dratt med oss Joakim! Ja han får nok ta oppkjøringen når vi kommer hjem ,satser på at han får sertifikatet då!

Nå har han nettop fått gaven sin og virker som han var veldig fornøyd med å få billetter til Cloud Nine Festival med KYGO i Bergen 20. August! Fant jo og ut at det var litt kjedelig å bare gi bilettene til han og si "her", så jeg skrev alle bokstavene i " kygo-konsert" på hver sitt ark og sa at han måtte sette det sammen og finne ut hva som stod. Han var jo på byn i hele natt så han var ikke helt keen på å løse opp dette, men han fant det ut med litt hjelp! Men nå må vi gjøre oss klar til å dra snart så avslutter med å si:

Gratulerer med 18-årsdagen til verdens beste kjæreste! 

2 uker som ukjent bekjent

 • Publisert 17.03.2016 kl.16:34. Ligger i kategorien: Annet

Her har jeg altså vært i praksis 3 dager i uken, i 2 uker nå. Og i løpet av disse dagene har jeg blitt god venn med en jente på 19 år som går i lære der, og ja vi går no rundt der sammen hele dagen og har blitt ganske gode venner. Til og med barna og noen av de ansatte har sagt vi ligner sånn og om vi er søsken og noen av barna tro jo vi er tvillinger haha. 

Så i dag satt vi på bussen etter jobb da og jeg snakket om at det er jo nesten litt trist at det er siste dagen der i morgen, så jeg måtte jo nesten få henne på Facebook så vi kunne holde kontakten! Joda så jeg måtte jo få etternavnet så sier hun hele navnet sitt da, og med en gang hun sa det bare så jeg på henne og det kom bare ut automatisk: Du kødder med meg no?

Da innså jeg altså hvem hun var, og vi har praktisk talt vokst opp sammen haha! Mine og hennes foreldre skjenner hverandre godt og vi var masse i båten med de da vi var mindre, så jeg fikk jo helt sjokk. Jeg forklarte det til mamma og pappa og de bare lo, her har jeg gått i 2 uker med en barndomsvenn uten å vite det? Hun synes det var veldig morsomt selv og vi måtte jo bare le litt, hun husker det ikke helt da men hun skulle høre med foreldrene når hun kom hjem. Eneste grunnen til at jeg husket henne er jo pga foreldrene mine så. Jaja, sånn kan det gå!

 


Elsker jo riper i linsen...

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

3 days left!

 • Publisert 16.03.2016 kl.21:52. Ligger i kategorien: Annet

3, 2, 1, AVREISE!

Å fy så reiseklar jeg er nå, klarer virkelig ikke vente mer! Er så trøtt og lei at jeg merker ferie skal bli godt nå, og det at vi skal ned til Spania gjør jo bare alt 1000 ganger bedre + at Joakim er med! Merker at jeg i det ene sekundet er sånn OMG kun 3 dager, mens i det andre sekundet er det sånn æsj nå er det ingen planer i morgen, og så hele fredag og først etter DER er lørdag og vi reiser, hvorfor tar det så lang tid? Nei nå får dagene gå fort, hjelper litt å vite at jeg skal jobbe i praksis de 2 siste dagene så får sove lengre og slipper skole, og at jeg skal til Joakim på fredag og sove der til lørdagen.

Nei nå vil jeg bare se Paradise Hotel og så sove bare for at det skal bli morgen, vil bare at dagene skal gå fort nå altså! Noen av dere som skal på ferie i påsken forresten?


Et lite glad-bilde av meg, merket i det siste at tennene min er ganske rart plassert.. Ingen av de er like jo?
 

Regnbyen?

 • Publisert 15.03.2016 kl.13:25. Ligger i kategorien: Annet

Nå tror jeg nesten vi må revurdere det kallenavnet til Bergen snart!

Kan faktisk nesten ikke tro at det er hele 15 grader ute, og det er ikke minus 15 vi snakker om men pluss! Og var 8 grader her hinn dagen og solen steiker som bare det. Når jeg tenker meg om så kan jeg faktisk ikke huske sist vi hadde skikkelig bergensvær? Sånn at det VIRKELIG høljeregnet?

Merker at når solen skinner og det er skikkelig sommer ute da merker jeg hvor digg det er å bo her ute på Bjorøy! Vinterene er litt mørke og øde ettersom det er en del hytter som da står tomme rundt om, men sommeren da er dette det beste stedet å være! Nå har vi kun bodd her i snart 2 år, så fant et bilde som ble tatt i fjor sommer av min bror.


 

Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: @mkkd.blogg@gmail.com

Jeg har blitt avhengig

 • Publisert 11.03.2016 kl.23:30. Ligger i kategorien: Annet

Jeg tror jeg har fått en ny avhengighet.. Nemlig snapchat-filtrene! Elsker jo at det kommer nye hver dag og blir jo nesten sur om det kommer noen jeg synes er dårlige og kjedelig? Og har nesten alltid et av disse på, spesielt kaninen og hunden merker jeg, de er jo så søte... Bare å følge med på alt det rare jeg spammer MyStory med på snapchaten min som er maiken.kardal, lurer på hvilke nye filtre som kommer framover som jeg kan spamme med!

 
 
 
  

Svanesjøen - Bildedryss

 • Publisert 09.03.2016 kl.10:13. Ligger i kategorien: Annet

Et lite bildedryss fra svanene som alltid besøker oss her hjemme. Helt siden vi flyttet ut her sommeren 2014 da det var rundt 6 svaner og ettervært dro noen, 2 stk ble igjen og i sommeren 2015 kom de sammen med 6 små svanunger. Nå har noen av ungene forsvunnet som små desverre og nå er et par er gått for seg selv, men mor, far og ene ungen som ikke akkurat er liten lenger kommer enda på besøk. Satser på nye svanunger til sommer!
 


Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Modelldrømmen?

 • Publisert 07.03.2016 kl.18:53. Ligger i kategorien: Annet

Nå har jeg leitet og leitet og innser at nå må jeg høre litt med dere andre her, har dere peiling på modellfirma i Bergen? Eller iallfall Hordaland området? Jeg har vell egentlig i mange år hatt et ønske om å være modell, og jeg husker for noen år siden ble jeg meldt inn i noe men kom aldri noen oppdrag og var ikke noe store greier. Eneste jeg vet om er Modellhuset i Bergen, men problemet der er at de ikke tillater tatoveringer og ja, jeg har snart 7 av dem så det går nok ikke... Her var jeg så glad siden jeg hadde fått sendt inn søknad til noen som er ganske store og de skulle ha casting og jeg fikk mail om det, men så var det selvfølgelig 8 timer å kjøre så der røk jo den sjansen..

Så plis, er det noen der ute som vet om noen jeg kan snakke med? Har hatt lyst til dette så lenge men aldri blitt noe utav, finner jo ingenting heller uansett hvor mye jeg Googler. Slenger på et gammelt bilde av meg som mindre som fant ut at joda jeg var modell, så min søster som er fotograf tok et par bilder. Ganske stolt øyeblikk der ja, lille meg som var sikker på at nå var jeg en ekte modell og hadde modellbilder og alt mulig.


Bildene er tatt av min søster Cecilie, dere kan sjekke ut facebooksiden hennes HER.

Jeg fikk selvfølgelig ha med bestevenninnen min og. Funfact; mamma og hennes mor var bestevenner og de fikk  meg og Julie nesten samtidig, det er kun 8 dager som skiller oss! Så vi er da barndomsvenner, og nå er hennes bror gift med min søster og de har barn sammen!

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

damn, sa du nettopp 22?

 • Publisert 01.03.2016 kl.09:16. Ligger i kategorien: Annet

wow..

Du husker han søte lille gutten som alle mente sang som en jente? Han med den der bieberflippen?Ja han er 22 år i dag.. Damn tiden går fort, hørt på musikken hans og stalket han siden han var 14 år whaaat? Det at den lille søte uskyldige gutten med bieberflippen nå er en dødskjekk voksen mann som ja er langt ifra uskyldig det er bare sykt. Tenk da, han var kun en normal liten gutt som la ut videoer av seg selv på youtube og nå er han en av de største kjendisene som har eksistert? Ja hvem hadde trodd dette...


 

Måtte nesten bare få med et innlegg om det siden jeg har vært fan av denne gutten i flere år og ja er egentlig bare sykt å tenke på. Nei for meg er han nok fortsatt 16 år og Baby-sangeren! Tenk nå kommer han snart til Norge for 4. gang og, gleder meg som en unge til konserten! Og enda mere til Sverige rett etterpå da jeg endelig skal få møte han etter alle disse årene. Damn, la 2016 gå fort!
 

Forskjell much?

En litt sunnere dessert!

 • Publisert 27.02.2016 kl.18:14. Ligger i kategorien: AnnetHey alle dere amazinge folk som leser bloggen min!

Ja dere er amazing, synes enda det er sykt at sånn over 200stk orker å lese bloggen min hver dag? Vet ikke om dere leser siden den er bra, dere kjeder dere, eller der ikke liker meg og bare ser for å finne noe gale dere kan hate på. Men uansett så er dere innom og uansett om det er grunnet hat eller ikke så bruker dere jo tiden på meg og det er jeg takknemlig for! Har faktisk ikke fått en eneste hatkomentar enda, trodde jeg kom til å få det da jeg startet her! (bank i bordet)

Men tilbake overskriften! Jeg tenkte å dele et lite tips til dere som gjerne er litt som meg som hele tiden vil ha noe godt, så har jeg en litt sunnere dessert som er sykt godt! nemlig vaniljekesam med frosne bær! Er jo kjempe enkelt å lage og, bare ta en skål å hiv oppi litt kesam, eller hele tømme hele boksen sånn som jeg gjør, og så hiver du oppi de frosne bærene. Og nei du skal ikke la bærene tine eller noe, bare ta de utav frysen og hiv de oppi. Jeg har pleid å bruke bringebær, men nå har jeg kjøpt en pose med litt blanding av bær, men alt går! Det er helt opp til deg selv og hva du ønsker! Kan godt henne man kan ha andre ting oppi og, er nok bare å google litt, men vaniljekesam generelt med noe i er iallefall kjempegodt synes jeg!

Gjerne sleng på en kommentar om du har prøvd eller skal prøve dette og hva du synes om det! Godt eller?

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal


 

Dagens lille flause...

 • Publisert 26.02.2016 kl.18:57. Ligger i kategorien: Annet

Ja jeg måtte bare få med et lite innlegg på dette her, for i dag så skjedde noe jeg hater og alltid er redd for at skal skje, og er jo typisk at det skjedde da jeg VIRKELIG ikke trodde det kom til å skje...

Joda her var jeg glad siden mamma hadde overført penger siden jeg spurte ettersom jeg trengte sminke til i kveld som jeg skrev i forgje innlegg, her er jeg i butikken og har funnet det jeg skal ha og et kjempefint øyenskygge-palett med nude farger. Så kommer jeg til kassen og det og alt er bra, ja helt til hun sier prisen.... Joda det ble visst 380 eller noe og jeg hadde kun 330kr på kortet så da ble det bare et lite uskyldig: åja hehe jeg har visst regnet feil jeg, du kan bare legge vekk øyenskyggen... Og så var jeg egentlig bare sykt sånn plis si at jeg har råd nå, for hadde vært dødsflaut om jeg ikke hadde hatt råd da heller, men da gikk det. Den øyenskyggen var visst dyrere en jeg trodde. Verste var jeg hadde tenkt å regne ut hvor mye det ble men tenkte bare nei kan ikke bli så mye. Typisk, skjer den ene gangen du ikke forventer det...

Jaja, får huske å regne ut om jeg har råd neste gang..


Lommeboken som da ikke inneholdt nok penger...

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal
 

Jeg vil teste ut noe!

 • Publisert 26.02.2016 kl.09:34. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Vil dere hjelpe meg med en ting? Jeg vil gjerne teste ut noe skjønner dere! Nå har jeg rundt 200 lesere daglig og er så utrolig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese bloggen min, men hvem er dere? Jeg vil vite hvem dere herlige folk er, så om dere vil ta dere 3 sekunder extra denne ganger å kommentere under her så hadde jeg blitt så glad! Bare gjerne skriv om du er fast leser eller bare titter innom en gang i blandt og det, og gjerne skriv navn, men du kan jo være anonym om du absolutt ikke vil ha navn med. Har dere en egen blogg selv så gjerne legg den med så skal jeg sjekke ut deres og gjerne slenge på noen kommentarer hos dere!

Siden jeg vet at ikke alle er helt med på hvordan dette gjøres så her har dere et bilde. Er bare å fylle inn der som dere ser jeg har gjort på bildet, men man må ikke ha navn, URL eller E-post med, dette er valgfritt. 
 

My New Room

 • Publisert 24.02.2016 kl.23:31. Ligger i kategorien: Annet

Okei har vell ikke fått nytt rom, dette er det samme gamle, men det virker nytt!

Nå har jeg nemlig malt ene veggen rosa, støvsugd, vasket, ryddet og ommøblert litt så alt er så annerledes føler jeg haha. Ble veldig fornøyd da, veggen ble ganske fin og lys og fikk om en fin sånn wallsticker over sengen og det gjorde litt mer ut av seg, så rommet var ikke så kjedelig lenger! Malte klokken 10 i går kveld og resten gjorde jeg i dag, så i natt sov jeg i sengen midt på gulvet som var ganske uvandt. Må venne meg til ny stilling no og siden sengen er flyttet, og jeg fikk jo tatt noen før - etter bilder, må jo vise dere!

 

FØR
    

ETTER
    

8 måneder

 • Publisert 17.02.2016 kl.20:04. Ligger i kategorien: Annet

Wow, tenk at 8 måneder allerede er gått? I dag er det hele 8 måneder siden jeg ble kjæreste med deg, 8 måneder siden livet mitt ble totalt endret, hele meg ble endret. Jeg er så utrolig glad for at du har kommet inn i livet mitt og jeg kan virkelig ikke klare å se for meg livet uten deg lengre. Du har bare blitt en del av det, og det er jeg så utrolig glad for. Du er den som kan få meg til å le når jeg er sur, får meg til å smile når jeg er lei meg, får meg til å føle meg vakker når jeg føler jeg ser ut som et vrak, du er den som får meg til å bli en bedre person. Det er nøyaktig 9 måneder siden vi ble kjent og vi fant vell tonen ganske fort, begynte å henge sammen mer og mer, og etter nøyaktig 1 måned ble vi sammen. Rart hvordan ingen av oss egentlig var på utkikk etter noe forhold da, men sånn ble det bare. Vi passet bare så godt sammen at til slutt merket vi nok at vi var noe mer en bare venner, selv om jeg skal innrømme at jeg kanskje innså dette litt før deg. Kommer aldri til å glemme hvor redd jeg var for å si det dere med hva er vi egentlig? For vi oppførte jo oss nesten som kjærester allerede, og venner og familie spurte jo så jeg lurte litt selv. Og du skulle visst hvor lettet jeg ble da du var enig om at ja vi er vell i et forhold og dette var noe du og ville.

Jeg elsker deg kjempe masse gutten min, og jeg er så glad du faktisk elsker meg og at du holder ut med meg.
Selv om jeg kan være klagete, klengete, nysgjerrig, plagsom ,irriterende, barnslig, gal og ja veldig spesiell. 
Love u - prinsessen din<3

  

Det var på tide Instagram

 • Publisert 09.02.2016 kl.10:14. Ligger i kategorien: Annet

 

God morgen folkens.

Klokken 09:51 og sitter her på skolen og tror jeg dør snart... Er så skinnsykt trøtt, og tanken på skole helt til 15:30 i dag dreper meg. I tillegg til at nyheten om at vi skal skrive en oppgave i 6 timer i dag gjorde det jo ikke akkurat bedre heller. Eneste positive foreløpig er at jeg har fått vært på butikken og kjøpt sjokomelk og 2 ostehorn, dette er cravings i skoledagen! Og i tillegg har Instagram endelig kommet med en oppdatering med en ting jeg har ønsket LENGE.

Nemlig at om man har flere kontoer så kan man legge inn flere nå sånn som man kan på Twitter, så slipper man å logge ut og inn hver eneste gang man skal sjekke en annen bruker. Jeg selv har 3 forskjellige kontoer så jeg er dødsglad for dette. Jeg har min vanlige, min private der kun venner får følge og jeg bare spammer, og en hestebruker der jeg legger ut bilder og oppdateringer fra meg og Dolce av og til. 

 

?HVORDAN GJØR MAN DET?

 

STEG 1


På instaen din trykker du på instillingene øverst i høyre hjørne

 

 

STEG 2


Helt nederst over logg ut trykker du på på legg til konto

 

 

STEG 3


Så kommer dette opp og da bare logger du inn på den kontoen du vil legge til

 

 

STEG 4


Den er nå lagt til å øverst vedsiden av navnet er det en pil, trykker du der kommer de andre kontoene!Håper dere skjønte forklaringen og kan jo hende dere skjønte det fra før og, men valgte å skrive om dette siden er ikke sikkert alle vet om det og jeg ble iallefall glad for å se denne oppdateringen så tenkte å dele det!

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Følg med meg overalt

 • Publisert 06.02.2016 kl.15:39. Ligger i kategorien: Annet

Ettersom jeg er i Stavnager i helgen og er mye på farten, så får jeg jo ikke blogget så mye..Så da tenkte jeg at for dere som vil følge med litt så oppdaterer jeg jo litt på andre sosiale medier så det er bare å følge meg om dere vil det! Jeg oppdaterer nok mest på mystory på min snapchat som er @maiken.kardal eller så poster jeg jo påIntagram og der heter jeg @maikenkardal

 

 

Sperret inne mellom en metalldør og 500kilo

 • Publisert 05.02.2016 kl.00:26. Ligger i kategorien: Annet

Hei igjen ja, vet jeg lovet å komme med svarene på spørsmålsrunden i dag men vell.... Alt gikk ikke akuratt etter planen. Jeg havnet nemlig på legevakten..

 

Da vi var kommet fram til Rogaland Rideklubb etter 4 timer så fant vi telt-stallen der Bergens-rytterne stod og gjorde klar boksene. Alt var klart og så kom hestebilene etter en stund. Jeg skulle ta Dolce ut av bilen og han var like fin og rolig som alltid, hele veien og inn i boksen var han rolig. Men plutselig endret det seg... Han stod i boksen sin og jeg stod i døråpningen så han ikke skulle gå ut, men han var tydeligvis opphisset og lurte på hvor han var så han ville ut..

Jeg husker ikke stort, men han skulle ut men det gikk jo ikke siden jeg stod der. I full fart går han fram og sitter seg fast og jeg står mellom han og døren. Han prøver å rive seg løs gjentatte ganger og foten min var kommet mellom veggen og døren så den ble klemstret mellom der. Etter det husker jeg bare jeg skriker til, hesten går opp på 2 og jeg ser bare hele magen hans mens han river seg løs, og der løper han ut over meg mens han da dytter meg ned i bakken.

Etter det var det vell bare å ligge lenge mens jeg skjente jeg var livredd, tenkte på alt som nettop skjedde og skjente tårene trillet nedover skinnet... Heldigvis var Eline til god hjelp siden hun kan dette, så hun sjekket bena mine som var ganske så blå, men det ble bedre siden vi fikk tatt is på med en gang.

Etter en stund blir jeg hjulpet bort og inn i bilen og kjørt til Legevakten, alt gikk fort og jeg fikk tatt røntgen. Heldigvis var det ikke noe brudd men bare kraftig forslått og gjerne litt forstuet. Har no fått krykker som jeg bruker i dag og i morgen, og så satser vi på at jeg kanskje kan ri på lørdag igjen så jeg får konkurert.

 

Er enda i sjokk, og tårene triller faktisk nå mens jeg skriver dette. Var noe av det jævligste jeg har vært med på rett og slett... Alt gikk så fort, men samtidig følte jeg jeg stod der mellom hesten og veggen i en evighet. Jeg husker bare jeg tenkte det var slutten. Dere kan si jeg overdriver men nei, når jeg stod der innesperret med et svært dyr på sikkert rundt 500kilo i panikk over meg og skjente foten min satt fast og jeg ikke skjønte noenting, da var jeg sikker på at det neste var en hestehov i trynet og at alt skulle bli svart. Alt gikk heldigvis bra siden han fikk seg løs, de andre fikk tak i han med en gang og han hadde kun 2 små kutt i fjeset sitt. Døren der ser man at ene stangen er helt bøyd etter han hadde hodet mellom.

Har blogget dette fra mobil igjen siden PC'en ligger nede i bilen, men får nok blogget fra PC i morgen og satser på å få ut svar på spørsmålsrunden.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Dagen i dag - time for time

 • Publisert 02.02.2016 kl.23:07. Ligger i kategorien: Annet

Tenkte å skrive et lite innlegg om min dag i dag time for time, vet egentlig ikke om det er så spennende for dere men fant ut at hvorfor ikke? Vi prøver no ut, går rett på vi! Kan hende det er noen skrivefeil, skrevet litt fort...

 

 

07:00

Våkner av en ganske så irriterende vekkerklokke fra mobilen, sukker tung men innser jeg må komme meg på skolen...

 

07:10 

Jeg har kommet meg opp av sengen og fått klær på meg, kysser Joakim hade , pakker sekken, og løper ned trappene.

 

07:16

Badet ble ledig så jeg løp inn, gikk på do og pusset tenner. Hadde sovet med sminke så var litt heldig der. HURRY

 

07:21

Jogget halveis bortover til bussen, så smart som jeg er bruker jeg Ugg's og det er masse sludd ute... Og de er hull i forran nå så ble litt våt på bena...

 

 

07:28

Bussen kom endelig, 3min for sen også... Ikke så alt for lenge men virker lengre når det er kaldt ute og du bare vil inn...

 

07:42

Bybanen kom i det jeg gikk av bussen (flax) så jeg løp bort og kom meg innpå den. Den var selvfølgelig fullstappet

 

08:00

Endelig av bybanen og skjenner kvalmen så jeg måtte sitte meg ned å trekke litt luft. Det var så mange folk på bybanen så jeg ble så varm og innestengt + hadde jo ikke spist noe mat så...

 

 

08:05

Begynner å føle meg OK så går inn på skolen og opp alle de dritt trappene og kommer meg til timen... De trappene er satan i forkledning, sverger...

 

08:05 - 08:30

Nå blir dette er ganske så langt og kjedelig innlegg om jeg skal skrive hver eneste skoletime og hva vi gjorde så tar en oppsummering. Har ikke gjort så mye egentlig, hadde fagene: yrke, kommunikasjon og Helse. Eneste vi har gjort var å lage tankekart, ha prøve som gikk ganske greit egentlig, lese og ja.. Ikke noe spesielt. I friminuttene var det vell bare butikken å kjøpe sjokomelk og 2 ostehorn og slappe av.

 

 

14:30

Ble ferdig med prøven så fikk gå før, slutter egentlig halv 4 så det var jo digg! Prøver og desperat å få tak i mamma for å høre hvor hun er.

 

14:38

Får endelig tak i mamma, hun var hjemme så jeg kunne bare komme hjem å bli kjørt istedenfor buss til stallen.

 

 

14:41

Bybanen kom endelig, inn på den så jeg kommer meg inn til byn og kan ta bussen videre

 

14:55

Over på 6-bussen og innover til Loddefjord, der må jeg bytte buss igjen...

 

15:15

Bjorøybussen kom, mens jeg ventet i 10min gikk jeg i minibank og sjekket jeg hvor mye penger jeg hadde på kortet, hele 149kr wow....

 

 

15:36

fremme på øyen

 

 

15:44

kom meg inn i huset og måtte hive i meg noe rask mat som ble 2 yoghurter..

 

 

16:04

kom vi oss endelig i bilen så da var det stallen next

 

16:31

Framme i stallen, no skulle jeg møkke mens mamma barberte resten av Dolce som hun startet på i går. Så var det skifte til rideklær, pusse og sale på og så til timen

 

 

18:39

var det ut med hestene og varme opp, bakketreningen begynner klokken 7 så må bære klar

 

 

20:00

Timen er ferdig og vi skritter av, skjenner kulden stiger på... Kun en tynn genser er kanskje ikke så lurt?

 

 

20:57

Hesten er stelt, utstyret låst inn i skapet, maten er gitt og vi skal endelig hjem i varmen

 

 

21:26

Endelig hjemme i varmen, løpe inn på do og så ta av rideklærene og få på koseklærene

 

21:44

Inn på bloggen å legge dette ut

 

20:20

Spisepause haha

 

 
Ny stalljakke fra Hooks

 


Ny ridebukse fra HorzeDolce bli barbert av mamma


 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Min baby som en mindre baby

 • Publisert 30.01.2016 kl.13:26. Ligger i kategorien: Annet

Ja folkens det er sant, jeg har et barn og han fikk jeg for 4 måneder siden..

Neida slapp av... Joda jeg har et barn jeg fikk for 4 måneder siden men han, han er en hest. Men han er babyen min uansett då, verdens søteste hest på snart 8 år. Jeg fikk han nå i September 2015 så har ikke hatt han lenge men er helt forelsket i han. kunne ikke fått en bedre hest en han!

I går så hadde jeg plutselig fått en venneforespørsel fra en dame, og jeg merket noe var kjent, nemlig etternavnet. Oomen? Dolce heter jo Dolce O fordi han er fra Oomen gård? Og ja det var helt rett! Det viste seg at de solgte Dolce til Danmark i 2014 og hadde hørt han var i Norge nå, men hun visste ikke hos hvem. Så hun hadde søkt og søkt etter Dolce og fant meg endelig. Hun fortalte så mye om at hun savnet han siden han var så herlig og den beste hesten noensinne. Han hadde vært den best lærte og mest trofaste man kunne finne. Gjør ikke en flue fortred!

Vi snakket masse om Dolce og var så koselig å høre om der han ble født som faktisk er i Nederland! Så hun satt å oversatte alt mellom norsk og nederlandsk men det gikk helt fint. Det beste må vell være at hun hadde noen bilder fra da han faktisk var kun en liten baby, og ikke en stor baby som han er nå!

 

 

 

 
Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Kommer Tor å tar dere og?

 • Publisert 29.01.2016 kl.09:50. Ligger i kategorien: Annet

Lever dere enda folkens eller tatt av stormen Tor?

Ja nå sitter jeg på skolen og vi fikk nettopp beskjed om at skolen vår stenger 11:30 så alle skal komme seg hjem for det er jo meldt full storm i dag! Er allerede litt vind og regn, men står at alle bør holde seg inne fra klokken 12 og at det kan bli opp til 25m høye bølger... Vanskelig å tro men de sier no så! Så det blir jo spennende å dra i stallen etterpå ja hehe, heldigvis sa mamma hun kunne hente meg rett etter skolen å hjelpe til i stallen så det går fort. Etter det så får vi ta å hente Joakim siden han får gå 11 også, så blir det hjem å ligge inne resten av dagen å høre på stormen utenfor.

No har det jo seg sånn at jeg bor på en Bjorøy som da sier seg selv at er en øy og vi har hus helt med sjøen så det kan jo bli spennende... Iallfall om de 25m høye bølgene kommer. Kommer kanskje en update i kveld. Hvis ikke så lykke til alle sammen, og hold dere inne!

 

Dere kan lese mer om stormen Tor HER!

 


Her ser dere en sammenligning for å vise hvor store de værste bølgene kan bli... Bildet tok jeg fra denne artikkelen.

Hva skal jeg blogge om?

 • Publisert 26.01.2016 kl.13:20. Ligger i kategorien: Annet

Hei igjen alle sammen!

begynner faktisk få et par faste lesere nå merker jeg! Mye gøyere å blogge da. Har rundt 100-300 lesere om dagen men kommer veldig ann på egentlig, men så skulle jeg blogge nå og har egentlig null peiling på hva jeg skal blogge om... Så om dere vil hive på noen kommentarer om hva dere vil lese om så værsågod gjør det! Kan være alt fra hva jeg gjør til hvorfor jeg sminker meg eller hva som helst haha. Kom med det dere har på hjertet.

 


Bilde fra November da jeg hadde rosa hår


 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Nesten 600!

 • Publisert 21.01.2016 kl.13:22. Ligger i kategorien: Annet

Hei alle sammen! Måtte bare dele noe litt gøy, nemlig at jeg hadde hele 593 visninger på bloggen i går?! Jeg har liksom hatt rundt 50 om dagen og de gangene jeg har sånn litt over 100 får jeg sjokk liksom.. Og nå kom jeg innpå og så at jeg nærmet meg 600 visninger i går! Satse på at noen blir faste lesere da så visningstallet holder seg litt høyt hehe!
Foreløpig ligger jeg faktisk på 13. Plass på Topplisten over Bloggere i Bergen

Vet dette ble litt kort, men kommer nok et nytt innlegg senere i kveld!

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

LET THE GAMES BEGIN

 • Publisert 15.01.2016 kl.19:50. Ligger i kategorien: Annet

Hola Mi Amigos

Okei jeg vet, jeg forvirrer dere og dere skjønner sikkert ingenting. "MEN HALOOO hun skulle jo bytte blogg?" tenker du kanskje og ja eg skulle jo det og eg gjorde det. Men så har det jo seg sånn at eg eh.. blir aldri fornøyd? neida, joda.. Men ja utseende der var lettere å jobbe med på bloggen, men samtidig e eg bedre kjent med blogg.no så vurderer å bare blogge her igjen...

Men ka seie deka dååå?
Her skifter vi dialekt og ja, skriver på dialekt gjør vi og, eg e fra Bææærgen... Okei dette var litt sånn ut av tema men legg igjenn en kommentar då, www.mkkd.blogg.no VS www.nouw.com/mkkd 


LET THE GAMES BEGIN


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

NYTTÅRSFORSETT

 • Publisert 09.01.2016 kl.12:32. Ligger i kategorien: Annet

Nytt år, nye muligheter, og alt det der.. Sier de hvert år, men egentlig kunne man jo "fått" disse nye mulighetene midt i året før og, samme som de nyttårsforsettene? Folk sier etter nyttår skal de begynne å trene, de skal bli sunn, de skal bli en bedre person osv. Egentlig gir det lite mening da, altså du kunne gjort disse tingene midt i året og? Meeeeen dette er vell bare blitt en slags? tradisjon?

Jeg skal ikke skjule at jeg selv har et halvveis nyttårsforsett da, hehe. Har vell iallfall funnet ut at jeg må begynne å trene og ikke spise så ALT for mye drit.. Men de som skjenner meg vet at jeg kommer til å spise masse drit uansett det , men hehe kan prøve å minske det då. Og trening er vell ikke akkurat min sterkeste side heller, meeen I WILL TRY! Går no på trening med hesten 2 ganger i uken og rir utenom treningene og så trener litt da.

Det var no det, ikke et så alt for langt innlegg men men.. Har dere noen nyttårsforsett da?
(Bildet er tatt fra Google)Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

GLOWSTICK

 • Publisert 08.01.2016 kl.12:56. Ligger i kategorien: Annet

Nå igjen? Skal jeg begynne å skrive her på bloggen igjen? Jeg hadde ikke trodd det, men her sitter jeg da altså igjen bak dataskjermen og taster på tastaturet..

Vell.. det er ikke helt sant.. Jeg skulle vært bak dataen men den har ikke strøm, så jeg sitter her bak mobilskjermen. Og ikke er dette nå i dag heller, for nå når jeg skriver dette er det fortsatt onsdag kveld, og jeg tenker tanken: Poste eller ikke poste dette?
Jeg har alltid hatt lyst å blogge og likt det, men det har bare ikke gått? Hvorfor det? Fordi jeg var redd, for alt og alle... Men det er jeg ikke lenger, jeg er bedre en det.

Hva sier dere? Blogge eller ikke? Legg gjerne igjen en komentar


Dypt eg vet


Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

hits