Maiken

Kårdal

#OOTD

  • Publisert 06.03.2016 kl.16:51. Ligger i kategorien: Animals

   

Hei igjen alle sammen!

Vært litt stress i dag, sov hos Veronika i natt så i dag tidlig hentet mamma meg og vi dro i stallen. Etter det var det bare kjapt hjemmom å dusje og stelle seg og nå er jeg i middagsbesøk hos mormor! Slenger på bilder av det jeg går med, så skal jeg til Joakim og sove der.

Snakkes!


Hvit topp fra Gina Tricot

 


Freddy Pants fra Weightless.no

Det er Morsdag!

  • Publisert 14.02.2016 kl.13:11. Ligger i kategorien: Animals

Hei alle sammen og gratulerer med dagen til alle mødre!

 

I dag er det morsdag og vi må alle takke mødrene våre for at de er den de er, og at de er her for oss. Her i huset startet vi dagen med god frokost sammen både jeg, mamma og pappa og vi spiste god eggerøre.

Nå er vi hos mormor og morfar og spiser kake og mamma hadde med blomster til mormor, så går turen videre til farmor og farfar etterpå så pappa får besøkt sin mamma og gitt henne blomster.

 Ettersom vi er på besøk så blogger jeg fra mobil nå, men oppdaterer senere fra PC ettersom det er Valentines også og jeg skal til Joakim senere!

Her er gaven mamma fikk av meg, et kjempe deilig koseteppe!

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits