Maiken

Kårdal

Svar på spørsmålsrunden

Her er svarene på spørsmålene deres, håper dere fikk svar på det dere lurte på!
 

Hva gleder du deg mest til i russetiden?
Det må vell være hele feiringen? Rulle med minibussen, være med vennene mine,
feire at vi endelig er ferdig på skolen, og så selvfølgelig å dra på landstreffene!Hvordan har du det?
Akkurat nå for tiden er det en berg-og-dal-bane... Har det egentlig ganske så bra for tiden og føler jeg koser meg sammen med Joakim og det, samtidig har jeg vært mye syk i det siste og er veldig lei generelt. Vet ikke hva det er men helt siden jeg fikk tarm-infeksjonen i Thailand nå i jul, så har jeg vært så ofte dårlig.. Var hos legen i dag og det er liksom den 4. gangen allerede i år eller noe..


Hva er dine framtidsplaner?
Det lurer jeg også på! Haha, nei men seriøst. Jeg har null peiling på hva jeg vil jobbe som og det... MEN planene er vell at jeg nå er ferdig med skole og fikser meg en jobb etter sommer! Og så skal jeg ikke legge skjul på at det er et lite ønske om å flytte sammen med Joakim når vi begge har litt grei økonomi, men det får vi ta som det kommer!


Stemmer det at du har tatt silikon? I så fall hvor mye, og hvilke BH-størrelse fikk du?

Det stemmer ja, det tok jeg i August 2016 så ganske nylig.
Jeg tok 300 i hver, og gikk fra rundt 70B til 70DD / 70E.Skal du ta silikon i rumpen også?
Nei det tror jeg nok jeg gjør. Jeg skal innrømme at jeg har sagt jeg ønsker finere rumpe, men dette er noe jeg bare må trene for å få. Jeg har ikke penger til å gjøre det, og i tillegg føler jeg det kan lett se veldig unaturlig ut. Rumpe er noe man kan trene større, så det finnes jo en annen mulighet, noe som ikke var med puppene og derfor tok jeg det valget der.


Hvorfor har så mange forlatt russebussen du er på?

Alle mulige rare grunner, men noen hadde selvsagt gode grunner. Men enkelt og greit fordi de plutselig "ikke gadd", eller plutselig mente "det er kun drama" noe som sier seg selv at kommer når de var slik, eller plutselig sa det ble for dyrt noe de burde tenkt på før da de visste at å være russ koster. Ja mange forskjellige grunner, og mange personer som viste seg å være annerledes en jeg trodde. Har iallfall nå sett hvem som er ekte venner. Det siste jeg skrev der er selvsagt ikke at jeg ikke kan være venn med de som ikke er på buss med meg, men noen av dem har vært såpass frekke, sårende og truende i etterkant.


Planlegger du og Joakim å få barn sammen?

Hehe nei ikke med det første akkurat, ettersom vi begge kun er 18 år og har skole. 


Skal du og Joakim noe spesielt sammen i nærmeste framtid?

Ikke noe spesielt som jeg kommer på egentlig? Vi har nettopp vært på fjellet sammen, og snart er det kino å se den nye 50 shades, og så kommer valentinsdagen. Ellers er ikke noe planlagt enda, selvom vi begge ønsker å reise et sted sammen snart.


Hvordan trives du i den nye stallen?

Helt utrolig godt! Er så fantastisk fint der, og virker som både hester og mennesker trives der. Er også et kjempe fint miljø der oppe og mange fantastiske muligheter. Du kan lese litt mer om det i et innlegg jeg skrev HER


Hvor mange tatoveringer har du nå? Og har du planer om flere?

Jeg har hele 14 stk. nå! Kan sikkert lage et innlegg og vise de en annen gang. Jeg har ikke noen spesielle planer, men skal ikke nekte på at det helt sikkert kommer fler. Har èn planlagt da, og det er at jeg og bestevenninnen min skal ta en sammen snart.


Har du planer om å flytte for deg selv snart?

Har ikke noen planer om det, men som jeg skrev lengre oppe så ønsker jeg jo og
har et håp om å flytte sammen med Joakim om ikke så alt for lenge.Er det noen personer du hater?

Haha, si det du. Hater er et sterkt ord.. Men kan si jeg misliker noen personer her i verden!


Er du godt likt blandt andre?

Det kommer nok veldig ann på hvem man spør. Jeg føler at blandt mine venner er jeg godt likt og ikke en person som skaper noe spesielt med drama eller negativitet. Men er desverre et par der ute som sikkert misliker meg, og dessverre har jeg hørt et par merkelige rykter om meg selv før... Lurer på hvordan de kommer på disse tingene jeg?


Hvordan var hele silikonprosessen for deg? Sånn ukene etter, og hvor mye kostet det?
Helt super egentlig! Jeg husker jeg ringte i slutten av Juli eller noe og sa jeg ønsket konsultasjon og operasjon snarest mulig. Jeg hadde ønsket silikon i flere år og nå var jeg endelig 18, og ville ta det før skolen startet ettersom jeg vet mange er dårlige en liten stund etter. Jeg var så heldig som fikk dette nesten med en gang, og de klarte faktisk finne en ledig time bare 2 dager etter konsultasjonen også!

Jeg var veldig spesifikk på at jeg ikke ønsket kjempestore eller slik at man kunne lett se at jeg hadde silikonpupper. Jeg fikk anbefalt størrelse og vi kom til enighet, og da var det bare å vente 2 dager. Dagen jeg skulle operere var egentlig helt super? Jeg kom dit og måtte vente litt, helt til jeg kom inn på operasjonsrommet der jeg fikk narkosen og sovnet. Neste jeg husker er bare at jeg våknet på et lite rom og Joakim satt ved siden av meg og hadde ventet på at jeg skulle våkne. Jeg var litt sløv grunnet narkosen men ikke mer. Jeg fikk våknet skikkelig og kledd på meg og så var det hjem.

Jeg ble veldig positivt overasket, ettersom mange blir sengeliggende og har kjempevondt etterpå. Jeg hadde faktisk ingen smerter, var kun litt øm i puppene og de var ganske harde. Jeg tok de smertestillende jeg hadde fått anbefalt for sikkerhetens skyld, men sluttet etter en uke kanskje ettersom jeg merket det ikke var behov for dette. Nå som jeg har hatt de en liten stund må jeg si jeg er kjempefornøyd! De har en kjempefin størrelse, de ser naturlige ut og arrene sees nesten ikke.

Jeg utførte operasjonen hos Aleris, og prisen var 33.000kr


Vet jeg burde hatt flere bilder, men ligger hjemme og er kvalm så ble bare dette desverre..


INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: MaikenKardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Victoria Larsen

24.01.2017 kl.17:35

Så moro å bli bedre kjent med deg :)

Pernille

24.01.2017 kl.18:28

Mange fine spørsmål du fikk inn, og ikke minst mange flotte svar :) Ønsker deg en fin kveld!

25.01.2017 kl.12:16

Du sier de som forlot russebussen hadde mange forskjellige grunner,

Og ja det er sikkert sant. Men utifra det jeg har hørt har det vært

Manglel på utrolig mange forskjellige ting. Som sakt er russebuss en stor

Kostnad, og for mange underveis kan de finne ut de ikke har råd.

Utifra det jeg har hørt krever du/dere penger fra folk som har forlatt,

Selvom de ikke har signert noen kontrakt.

Jeg er på buss selv, så vet hvordan dette fungerer. Men du kan ikke forlange penger fra folk som har leavet uten at det er kontrakt på det eller uten at det står noe i kontrakten om penger bussen skal få dersom noen leaver.

Jeg hører du forsatt purrer på penger, Og mitt råd til deg da er å slutte med det.

Det er nokk en grunn for at medlemmene forlot bussen. Du må svelge det sure eplet og komme deg over det.

Maiken Kårdal

25.01.2017 kl.13:43

Anonym: Når de selv faktisk signerte og selv ble med på denne "boten" så har de faktisk skapt sitt eget problem. Alle som var med visste om dette og var helt enig i at dette måtte til. Boten hadde jo ikke eksistert om ikke de selv hadde sagt ja til det :-) Jeg er ikke en person som gir meg, og iallfall ikke når jeg er klar over at dette er deres problem og noe de selv stelte i stand. Uansett takk for kommentar og tips, men dette er noe mellom oss som er og har vært medlem :-)
Skriv en ny kommentar
hits