Maiken

Kårdal

ZB Competition

  • Publisert 19.01.2017 kl.13:08. Ligger i kategorien: Annet

Hei dere!

Noen av dere har spurt litt om hvor jeg nå har hesten min ettersom jeg skrev i et tidligere innlegg at vi har flyttet opp i den nye stallen. Som noen av dere kanskje vet så har jeg stått på Bergen Rideklubb ute ved Flesland i flere år, og den nye stallen er faktisk rett ved.  Stallen tilhører ZB Competition og ettersom sprangtreneren min også er en del av denne stallen var det en selvfølge å flytte opp dit. Vi er en god del fra gamle stallen som har flyttet opp der, og så er det også noen som har kommet fra andre staller rundt om i området. 

Vi har kun stått der noen uker nå men jeg trives så utrolig godt, og stallen er så sykt fantastisk! Snakk om luksus sier no jeg! For å starte så ser jo hele stallen helt smashing ut! Alle hestene har store fine bokser, mange av hestene er så heldig å ha boks med egen paddock utenfor der de kan gå ut og inn som de vil når vi har døren åpen, foringsrutinene der er utrolig praktiske, det er folk som møkker boksene hver ukedag så vi slipper faktisk dette, både ute og innebanen er stor og lys og kjempefin, alle har vært sitt store skap til utstyret sitt og inne med skapene er det også ganske god og varm temperatur. I tillegg til alt dette er det jo også egen rytterstuen der man kan varme mat for eksempel eller varme seg mens man ser ut på treningene, det skal komme en liten hestebutikk der de selger det mest nødvendige som shampoo og slikt som man gjerne kjøper ofte, det er gummimatter langs hele gulvet så ikke hestene sklir på det glatte betonggulvet, dører som åpnes automatisk så man slipper å stresse med det når man leier hesten ut. Ja jeg har ikke ord! Jeg er så utrolig glad vi fikk muligheten til å flytte opp her og at vi faktisk fikk plass og ettersom jeg vet det er venteliste på å få plass der oppe. 

 
Ill. foto av hvordan hele området vil se ut da det er helt ferdig, det meste er på plass men slik som rundkjøringen og port på uteplassen mangler.Beklager utrolig dårlig bilde, er screenshot fra en video.. Men her ser dere litt hvordan ridehallen er!
Video kan sees på min heste-konto på instagram: @JumpingDolceIgjen, dårlig bilde jeg vet! Er som dere ser tatt via Snapchat, men her ser dere iallfall litt hvordan boksene er.


 


 Ønsker dere å se mer så gjerne lik facebook siden dems ZB COMPETITION

INSTAGRAM: @MaikenKardal
SNAPCHAT: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Victoria Larsen

19.01.2017 kl.15:11

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)
Skriv en ny kommentar
hits