Maiken

Kårdal

Kategorisering

For et spennende liv!

Nå har jeg gått gjennom alle innleggene jeg har på bloggen, helt tilbake til Januar 2016, for å sette alle inn i kategorier. Hvorfor? Jeg hadde ikke noe bedre å finne på, og jeg tenker det blir litt ryddigere da, i tillegg er det mye lettere for dere å finne fram om dere skulle komme på et gammelt innlegg dere skulle sjekket ut. Kategoriene står listet på høyre side av bloggen her, og der vil dere kunne finne igjen diverse gamle innlegg. Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva de forskjellige kategoriene inneholder så dere kanskje forstår litt mer. Noen av de sier seg selv mens andre gjerne kan forklares bedre.
 "DAGBOK"-Innlegg
Her er vanlige typiske blogginnlegg der jeg bare skriver om hvordan dagen har vært elle hva planene for dagen er.

Innkjøp & Outfits
Her er innleggene med enten innkjøp, eller om jeg har postet noe med dagens outfit og lignende. Iallfall innlegg om klær og sminke o.l.

Tags, Lister & Spørsmål
Her er litt "gøye" innlegg som spørsmålsrunder og tags som eksempel Throwback Tagen jeg gjorde her forleden. Med lister mener jeg eksempel tips til ting å finne på eller eksempel som dette innlegget, der jeg lister opp enten tips, opplevelser, topp 10 ting osv.

Tanker & Meninger
Her er litt mer "dype" innlegg med enten tanker og hva jeg føler, eller mer "debatt-innlegg" der jeg sier mine meninger om ting som gjerne er mye diskutert.

Ukens Person
Ukens Person var noe jeg holdt på med her på bloggen tidligere en gang, jeg har ikke planer om å starte med dette igjen enda, men det kan skje. Her kan man iallfall finne igjen de innleggene om det skulle være ønsket.

Annet
Her er vell egentlig bare innlegg som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene, som hvis jeg bare poster et kort innlegg for å spørre dere om noe.


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Victoria Larsen

16.01.2017 kl.20:01

Kjempe fint antrekk!

Silje S. Lopez

16.01.2017 kl.20:39

digger antrekket :D

blindhorizon

16.01.2017 kl.22:35

Kjempefint antrekk :)
Skriv en ny kommentar
hits