Maiken

Kårdal

Weekend Update

Da var det mandag og skole igjen, gleder meg allerede til helg..

Tenkte å skrive en liten update på hvordan helgen min har vert iallfall, for en gangs skyld så har jeg faktisk ikke kun ligget hjemme 24/7. Fredagen var det jo tannlegebesøket som du kan lese om HER, og så ble jeg med opp i stallen der min mor skulle ri. Torben Frandsen hadde kommet helt fra Danmark for å ha treninger, så fredagen var det min mor som red. Senere var det hjem og Joakim kom å overnattet, så resten av kvelden ble det bare å ligge i sengen å se på Netflix.

Lørdagen var det opp tidlig for da var det min tur til å ri på trening for Torben, noe som var utrolig gøy og hesten var helt super på treningen også. Joakim var ikke så keen på å måtte stå opp 09:30 så han tok sin egen bil og kjørte opp selv etterpå og fikk sett på treningen. Så var det hjem og vi la oss i sengen igjen og sovnet med en gang, helt til mamma vekket oss siden vi skulle ut å spise. Joakim dro hjem mens jeg, mamma og pappa dro til byen der vi skulle spise på Big Horn Steak House sammen med rundt 30 andre fra stallen. Det var en kjempe koselig kveld der vi fikk bli litt kjent med noen av de nye også da vi nettopp har flyttet opp i den nye stallen (ZB Competition). Så var middagen over men kvelden var enda ung og jeg kjørte jo, så da fant jo mamma og de ut at vi og 2 andre fra stallen kunne gå ut å ta oss en øl eller 2, jeg fikk holde meg til Cola hehe. Klokken ble faktisk en del, så klokken 3 om natten var vi endelig hjemme og da var det rett i sengen.

Søndagen kom og jeg kom meg opp i stallen der Joakim kom å hjalp til også, ganske takknemlig for å ha en så snill kjæreste som blir med i stallen kun for min skyld hehe. Etter vi var ferdig der var det hjem til meg der vi skulle overnatte, det ble Taco og Kjendis Farmen før vi gikk inn i sengen og så litt serie på Netflix (som vanlig) før vi la oss.


Lite Snapchat-bilde fra lørdag-kveldens sminke

Ikke glem at jeg har spørsmålsrunde på bloggen, sjekk den ut HER


INSTA: MaikenKardal
SNAP: Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Skriv en ny kommentar
hits