Maiken

Kårdal

Throwback Tag

HVILKET ÅR ER DU FØDT I?
Jeg er født 21. Juni i året 1998. Som vil si jeg blir 19 i år! Sykt, ble nettopp 18 og endelig voksen og hadde gledet meg så lenge til det, og nå er jeg bare et år i fra 20? Vil ikke bli gammel haha..

HVOR ER DITT BARNDOMSHJEM?
Det er på Loddefjord faktisk, Bjørgeveien for å være mer presis. Her har jeg bodd hele mitt liv, før vi da flyttet ut her på Bjorøy sommeren 2014. Er litt vell mer øde og det her men er jo kun 10min med bil fra gamle huset? Så nå som jeg har bil og det så er det ikke så ille.

BILDER AV DEG SOM YNGRE?


HVILKE TV-SHOW ER DU OPPVOKST MED Å SE?
Så nok på maaasse forskjellig, og kan no si jeg har ALLTID elsket Disney og gjør det enda. Om jeg husker noen spesielle show fra jeg var mindre må det være Gnottene og Fraglene som gikk på barne-tv! Det var 2 soleklare favoritter som måtte sees.

FORTELL EN MORSOM HISTORIE DU HUSKER FRA DA DU VAR UNG
Det er vell ikke akkurat noe JEG husker siden det er fra dagen jeg kom til verden, men min mor har fortalt.
Da min mor var gravid med meg så ønsket hun veldig en jente ettersom hun hadde min bror fra før, men de fikk aldri sett kjønnet for jeg holdt meg foran underlivet eller gjemte meg på hver eneste ultralyd hehe.. Dagen kom da hun skulle føde og jordmoren visste om at hun ønsket seg en jente så de var nok ganske spente. Jordmoren var stril så skriver sånn ca. hvordan det hørtes ut nå, men da jeg kom ut sier jordmoren "Der kjem ho! Hørte du? HO! Det er ei jenta!" jeg kom til verden og jordmor skulle sjekke tid ved fødsel og sier da: "Skal me sjå, tid ved fødsel, einogtjueeee... Einogtjue? Einogtjue Einogtjue!! Og pinadø den einogtjuande Juni!
Så ja ikke den morsomste historien for dere å lese sikkert men har alltid selv synes det er litt morsomt og en spesiell historie, slenger ved et bilde av tatoveringen jeg tok nå i Jul i Thailand som faktisk sier Einogtjue.
<3 21:21 den 21. Juni <3


HVA VILLE DU BLI NÅR DU BLE STOR? OG VIL DU BLI DET SAMME NÅ?
Jeg har vell aldri hatt et spesielt yrke jeg har brent for som jeg kan huske, men jeg har vell alltid sagt "Jeg vil jobbe med dyr, men ikke dyrlege eller slakter!" hehe... Jeg har faktisk ENDA ikke funnet ut hva jeg vil bli, men tenker enda det hadde vært kos å jobbe med dyr.

HVA VAR DIN FAVORITTLEKE Å LEKE MED?
Jeg ELSKET  "littlest petshop" og hadde haugevis av figurer of store hus til den! Husker jeg og bestevenninnen min Veronika lekte med de hele tiden og husker faktisk mange av "historiene" vi lagde også haha. Var veldig glad i "Polly Pocket" også, her og lekte alltid jeg og Veronika med de og lagde masse historier og alt.

3 SANGER DU ELSKET Å HØRE PÅ SOM BARN
Jeg husker ikke nøyaktig 3 sanger, men jeg elsket introen til programmene "Gnottene" og "Fraglene" som jeg nevnte over her. I tillegg hadde jeg en CD som het "Lollipops" og jeg elsket med alle de typiske barne-sangene som "Haba Haba", "Lille Petter Edderkopp", "Små Rompetroll" og mange flere men de var i en litt mer "popversjon" og veldig gøye å danse til haha. Elsket også hovedsangen dies som du kan høre HER

HVA ER DEN SKUMLESTE TINGEN DU HUSKER FRA DU VAR BARN?
Jeg husker jeg alltid var redd for at huset skulle begynne å brenne og tenkte alltid på hva jeg skulle redde først. Husker jeg tenkte sånn mamma og de kom seg ut og de måtte hjelpe å ta katten ut, jeg måtte huske dagbøkene mine og de viktigste lekene og masse annet. Jeg var også alltid livredd for tanken om døden og tanken på at mine foreldre kom til å gå bort før meg. Husker jeg flere ganger kom gråtende til mamma siden jeg var så redd.


 


INSTA: @MaikenKardal
SNAP: @Maiken.Kardal
KONTAKT: mkkd.blogg@gmail.com

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.12:43

Veldig artig lesing! :)
Skriv en ny kommentar
hits