Maiken

Kårdal

IT´S A GIRL

  • Publisert 10.01.2017 kl.15:27. Ligger i kategorien: annet

Hei dere!

Som noen av dere kanskje vet så kjøpte jo jeg 2 kyllinger i August 2016, den ene som het Oreo døde jo dessverre som veldig ung grunnet sykdom. Kinder derimot har jeg enda! Vi har jo hele tiden sagt at om det viste seg å være en  hane så må vi nok kvitte oss med han ettersom de galer sånn.. Vi har alltid trodd Kinder var hane grunnet flere tegn som at "afroen" peker bak som er et tegn på denne rasen, han var større en Oreo da vi kjøpte de selv om de var like gammel, tok lett "sjefsrollen" og andre ting.

Her i helgen så begynte Kinder å komme med noen ganske så høye "skrikende" klukke-lyder og vi tenkte jo bare "nå begynner han nok å gale snart.." så  i går fant jeg fram bilder da vi nesten bare måtte lage en salgsannonse. Før jeg skulle legge meg så skulle bare jeg og mamma se til Kinder for han begynte å mase sånn når vi kom inn på rommet og plutselig ser mamma et egg? Jepp, det lå et lite søtt egg i buret! Fikk jo helt sjokk, det viste seg faktisk at Kinder er en høne! Snakk om Kinder Suprise hehe, plutselig kom det et Kinder-Egg (okei nok vitser nå)

"Skrikingen" hin dagen var da tydeligvis bare Kinder som la egg, så nå blir det spennende å se hvor mange som kommer framover! Blir greit med egg til frokost fra vår egen lille "kylling" på 5 måneder. For dere som lurer så bor forresten Kinder inne på rommet mitt i et svært kaninbur, men vi har planer om å enten sette henne ut og skaffe en venn eller 2 da hun både er ensom uten Oreo og det støver en del på rommet nå.

 

 

 

Bilde ved mobilen så dere ser hvor lite egget er, og bilder fra da Oreo og Kinder var kyllinger


Instagram: @MaikenKardal
Snapchat: @Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com


 

Iselin Renée

10.01.2017 kl.15:43

Så søte :)
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Maiken Kårdal Bergen 18 år

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits