Maiken

Kårdal

Mitt 2017

Nytt år og nye ting å glede seg til 

Prøvde å tenke litt gjennom hvilke ting JEG gleder meg til i 2017! Var ikke så alt for mye men var et par ting, og så kommer det jo sikkert flere planer framover i tid som en ferie eller noe. Her er iallfall en liste over noen av tingene jeg ser fram til i år 2017:50 SHADES DARKER
Jepp, det blir nok flere filmer på kinoer i år men denne fortjener en plass på listen! Nå har jeg gledet meg så lenge til 2eren skulle komme og endelig har jeg sikret billetter. Skal se den 10. Februar sammen med Joakim, teller dager haha!

SKITUR TIL HEMSEDAL
20. Januar altså ikke så lenge til, så skal jeg være med Joakim og familien hans opp til Hemsedal! De har leid en stor hytte der det er flere i familien dems som skal opp for en helg for å kose seg og stå på ski. Nå er ikke jeg noe talent på ski akkurat men det går no halvveis fint etter et par runder. Stakkar Joakim har stått hele livet og er kjempeflink og nå må han ha meg på slep hehe.. Får heller ta litt pauser i blandt så kan han gå sammen med guttene eller noe om han ønsker litt mer fart!

RUSSETIDEN
Endelig er 13 år med skolegang over til sommeren! Og om noen skulle lure så nei jeg har faktisk ingen planer om hva jeg vil videre men finner sikkert en liten jobb etter sommer så jeg har noe å finne på i det minste. Jeg har gledet meg så lenge til å være russ nå og er jo på Minibuss sammen med 4 andre herlige jenter (Frykten2017)! Blir så kos med både landstreffene, forskjellige knuter og bare kose oss og feire!

FESTIVAL
JUSTIN BIEBER & MARTIN GARRIX

Har jo selvsagt sikret billetter til "Den Store Sommerfesten" som skal være i Stavanger i Juni! Da jeg så at Justin kom til Norge igjen måtte jeg jo nesten bare ha biletter, og så kommer jo så mange andre bra artister også! Har ingen plan over hvem jeg skal dra med enda faktisk, men jeg kjenner noen som skal så det skal alltids ordne seg!


Slenger med et bilde av beste gjengen!


Insta: @MaikenKardal
Insta: @Frykten2017

Iselin Renée

11.01.2017 kl.21:18

Det blir nok et fint år :)

Regine Ness Karlsen

11.01.2017 kl.21:21

Stilig bilde!

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.22:53

Så fint bilde! :D

Oddbjørg

12.01.2017 kl.11:42

Høres ut som om du har mye gøy i vente<3
Skriv en ny kommentar
hits