Maiken

Kårdal

Singapore & Thailand

Har ikke blogget her på en stund nei! 

Som noen av dere kanskje vet om dere kjenner meg, så har jeg nettopp vært 2 uker på ferie! Turen gikk først til Singapore, vi skulle mellomlande her men valgte å ha 2 netter her så jeg fikk oppleve byen da mine foreldre har vært her før. Vi bodde ved Clarke Quay og det var et utrolig fint sted, her tilbrakte vi også mesteparten av tiden. Ene dagen gikk ut på å ta "cablecars" over til Sentosa øyen, og her ble vi nesten hele dagen. Vi var innom et akvariet og så på alle de fargerike flotte sjødyrene, var innom Universal Studios og må bare si jeg elsker det stedet uansett hvilket land, vi var en tur på stranden, og gikk generelt rundt og opplevde øyen.

Så gikk turen videre til Koh Samui, Thailand! Har vært her en gang før for en del år siden og snakk om paradis! Her er det snakk om postkort-bilde overalt. Palmer, hvite strender, typisk "festgate" lengre oppe og egentlig alt som minner om Thailand. Vi holdt til ved Chaweng stranden og vi skulle ha resten av ferien her men det ble litt endring i planene... Moonsoonen(?) som da er en periode her nede da det regner en del var forsinket så det var overskyet eller regn alle dagene nesten og værmeldingen så lik ut alle dagene framover.. Så plutselig etter rundt 5 dager her ble det spontan-pakking og første fly til Bangkok og taxi i 3 timer inn til Hua Hin!

Verken jeg eller foreldrene mine hadde vært her i Hua Hin før, men vi kommer definitivt til å dra tilbake! Vi bodde på Wannara Hotell som var utrolig fint og koselig, stranden var ren og fin, selgerne var ikke for påtrengende, gatene var veldig renslige i forhold til hva man kan oppleve andre steder i Thailand, og i "partygaten" stengte alt klokken 2 som egentlig var helt greit så man ikke blir sittende hele natten!

Vi ble i Hua Hin resten av ferien og det gikk mye i soling, ri på stranden på hestene, og ene dagen ble tilbrakt på safari. Jeg må bare si at det gjorde så utrolig godt å se hvor godt de tok vare på hestene som stod på stranden! De var så silkemyk og ren i pelsen, fine høver og tenner, rolige og snille, og de fikk vann og ble spylt flere ganger for dagen grunnet varmen i tillegg til å ha pauser innimellom å dra hjem til stallen for å få mat. Vi forelsket oss veldig i en søt ponni som het Samson (tror egentlig han het Samsung men vi sa bare Samson) så ble en del gallopturer med han på stranden!


Vi var jo også som sagt på Safari ene dagen hvor vi og merket at det så ut som at dyrene hadde det utrolig bra i forhold til hva jeg har sett andre steder! I tillegg så istedenfor å betale i dyre dommer for å sitte med en tiger i 2 sekunder for 1 usselt bilde, betalte man her for en dag med fri tilgang til tigrene! Vi fikk sitte med de så lenge vi ville og både kose og ta så mye bilder vi kunne ønske! for en fantastisk opplevelse!

Jeg vil tilføye at dere trenger ikke komme med kommentarer angående ned-doping og lignende.. Vi ble anbefalt dette stedet da et annet tiger-tempel ble lagt ned nemlig grunnet doping. Her var tigrene kvikke og fine og de doper dem ikke ned slik de gjør andre steder. De var kun gode og mette, og ja de kan selvsagt kanskje ha fått noe beroligende men de hadde det utrolig bra! 


HER KOMMER BILDEDRYSS
 


Elven ved Clarke Quay


Utrolig fargerike og søte små restauranter/byggninger


Hotellet vi bodde på, Swissotel Merchant Court


Fargerikt under alle "paraplyene"


"Cablecars" over til Sentosa


Snakk om utsikt, høyeste punktet var på høyde med 20 fullvoksne giraffer oppå hverandre stod det


Stabucks må til


Noen maneter fra akvariet


Så var det inn på Universal Studios


En av fav filmene 


Innom Shrek-avdelingen


Den "berømte" Universal-globusen


Så var vi på Koh Samui. Toms-skille, gnagsår og myggstikk er på plass...


Chaweng Beach


Må bare elske palmer


Rosa himmel, snakk om idyllisk!


Der var tatovering nummer 12 på plass! Nummer 13 også forsåvidt, tok XXI (21 på romertall) på fingeren
Dette er tatt som bamboo-tattoo og ikke maskin, så kunne være i sol og bade rett etter

 


Kan godt få ha en slik i senge hjemme! Og de søte store potene!


En litt yngre "ungdoms-tiger" som enda var glad i flasken ja


Så de enda mindre på kun et par måneder


Og så fikk vi hilse på denne lille tassen på kun 3 uker! Fikk bare hilse på denne fort da den måtte tilbake til moren å få mat


De trengte noen frivillige til å være med på elefantshowet, sa ikke neitakk akkuratt!


Så fikk vi hilse på babyene før krokkodille-showet startet


Måtte mate denne skapningen litt også


Dårlig kvalitet beklager, men der kom tatovering nummer 14 og!


Einogtjue, romertall er jo så mainstream? Pluss er en liten historie bak. Grunnen til 21 både her og på fingeren er at det er lykketallet mitt
Er født 21. Juni 21:21Fine Samson som jeg fortalte om


Var uvandt med en liten ponni etter å ha ridd på hest i 2 år nå!


Samson <3


Her fikk mamma lånt broren til Samson, Savadi. Du vet hestene er rolig og snille når selv pappa, så redd hester som han er, blir forelsket i de


Takk for en amazing ferie!


Insta: @MaikenKardal


 

Sandra Marie

04.01.2017 kl.00:32

herlig!
Skriv en ny kommentar
hits