Maiken

Kårdal

Ukens person... #3

  • Publisert 25.04.2016 kl.18:06. Ligger i kategorien: Ukens Person

Hei hei dere!

Sorry for at jeg helt glemte å legge ut ukens person i går, var på kino og det på kvelden så gikk jo helt i glemmeboken, men bedre sent en aldri eller hva?


Ukens person er min helt egen storebror Kim-Ove! Han har alltid vært her for meg uansett hva det er og han er virkelig den beste broren jeg kunne hatt. Vi har opp igjennom årene hatt både helt fantastisk øyeblikk og noen saftige krangler, men sånn skal det vell være med søsken? Man kan si det sånn at fra jeg ble født til sånn ca. rundt 5-årsalderen ELSKET han meg, når jeg ble litt eldre ble det vell litt mere krangling og leker som endte i at den ene fikk vondt eller noe, men fra og med ungdomsskolen har det vell egentlig kun gått oppover?

Uansett har vi iallfall vært glad i hverandre uansett hva det måtte være. Kim-Ove er ikke bare verdens beste bror, men han er også en UTROLIG sterk og god person. Tro meg, alle som skjenner han vet nok hva jeg mener når jeg sier at virkelig er god. Han vil alltid at ting skal være rett og ikke urettferdig for noen, han bryr seg virkelig om de han er glad i, han kommer seg gjennom alt han måtte støtte på, og ikke minst det at jeg føler at uansett hvor drit livet kan være så lar han det aldri gå utover meg. Uansett hvor mye han kunne "hatet" meg eller vært sur eller hva som helst, så vet jeg han aldri kunne gjort noe gale eller latt noen andre gjøre noe gale mot meg.

Kim-Ove, du er den beste broren jeg kunne fått!

(Bildet er fra julen 2008 der vi feiret på Barbados)

Maren

25.04.2016 kl.18:14

Så koselig og så fint et bilde av dere:). Kos dere og nyt øyeblikkene sammen, kjekt å ha søsken:)
Skriv en ny kommentar
hits