Maiken

Kårdal

Sommer, hvor er du?

  • Publisert 21.04.2016 kl.11:04. Ligger i kategorien: annet

"På denne dagen i fjor var det 18,5 grader"

Dette var det som stod i avisen og som dukket opp på facebook, jeg ser ut, og det regner og er grått.. Nå synes jeg faktisk sommeren må komme, vi er bare noen dager unna Mai?! I fjor gikk vi i shorts på denne tiden liksom, nå? Nå går vi her i støvler og regnjakke nesten.. Gleder meg bare så utrolig mye til å kunne gå med lette deilige sommerklær, grille ute med familie og venner, bade i sjøen, ut å fiske eller bare kjøre båt, ri ute på treningene med hesten, ta mange fine sommerbilder... Ja jeg gleder meg rett og slett til å kunne være ute!
Ja altså uten å fryse ræven av seg...

Jeg har faktisk ikke noen spesielle planer denne sommeren, vi har ikke bestilt til Spania denne gangen! Så blir nok en forhåpentligvis deilig sommer her hjemme i Norge, håper på at jeg kanskje skal med hesten til et stevne nede i Danmark da. Kankje det blir en liten jentetur til syden litt spontant eller at meg og Joakim finner et sted å dra? Er jo ganske så digg å tenke på at jeg blir 18 helt i starten av ferien! Da blir det stor fest håper vi!

lola

21.04.2016 kl.11:25

fine bilder
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits