Maiken

Kårdal

Tailored Message

Hei igjen dere!

Noen av dere har nok kanskje hørt om den nye appen "Tailored Message" ettersom det er mye snakk om denne for tiden, men jeg velger no å skrive om denne fantastiske appen likevel. På denne appen har man da altså en bruker og man kan gå innpå å lese om nyheter og saker som interesserer deg. Enten du liker økonomi, mote, klær, sminke, blogger, dyr eller hva som helst så kan du lese om dette. Du velger de tingene du vil ha så får du opp daglige nyheter om dette, og da får du jo med deg alt det nye som kommer!

Ikke bare dette, men det blir bedre! Inne på denne appen tjener man poeng som man kan bruke til å shoppe! Ved å gå inn på appen får man 10poeng, ved å klikke seg inn på en nyhet får man 1poeng, og ved å verve en venn får man 100poeng. Det vill dukke opp ting som appen legger ut der man eksempel kan bruke 100poeng på å kjøpe et lodd så er man med i konkurranse om å vinne en Kylie Jenner Lipkit, eller man kan kjøpe gavekort på 300kr til BikBok for 1000poeng osv. Så man kan rett og slett "veksle" inn poengene i gaver og gavekort og det, genialt ikke sant? Jeg lastet ned dette i går og elsker den allerede!

Bruker dere koden under her vil dere automatisk starte med 100poeng, og jeg selv vil få 100 poeng for å ha vervet dere inn. Så vinn-vinn! Anbefales virkelig.

KODE: 645kp58

Skriv en ny kommentar
hits