Maiken

Kårdal

Gratulerer med 18-årsdagen!

  • Publisert 19.03.2016 kl.13:09. Ligger i kategorien: annet

Wow, kan faktisk ikke tro at i dag er faktisk gutten min 18 år.

Nei han er faktisk ikke voksen, ikke i mine øyne! Han kommer alltid til å være en liten shitkid i mine øyne. Okei jeg innser nå at det høres ut som jeg snakker om hunden min eller noe men nei snakker faktisk om Joakim, altså kjæresten min for dere som ikke vet det. I dag 19. Mars så blir han faktisk 18 år, og vi, vi stikker av gårde med han. I dag så stikker jo jeg, mamma og pappa til Spania og vi har dratt med oss Joakim! Ja han får nok ta oppkjøringen når vi kommer hjem ,satser på at han får sertifikatet då!

Nå har han nettop fått gaven sin og virker som han var veldig fornøyd med å få billetter til Cloud Nine Festival med KYGO i Bergen 20. August! Fant jo og ut at det var litt kjedelig å bare gi bilettene til han og si "her", så jeg skrev alle bokstavene i " kygo-konsert" på hver sitt ark og sa at han måtte sette det sammen og finne ut hva som stod. Han var jo på byn i hele natt så han var ikke helt keen på å løse opp dette, men han fant det ut med litt hjelp! Men nå må vi gjøre oss klar til å dra snart så avslutter med å si:

Gratulerer med 18-årsdagen til verdens beste kjæreste! 

Maren

19.03.2016 kl.13:18

Hørtes veldig koselig ut, masse gratulerer med dagen til han:). Kos dere masse og nyt turen:). Ønsker dere en knall gul og kul påske:):)
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits