Maiken

Kårdal

2 uker som ukjent bekjent

  • Publisert 17.03.2016 kl.16:34. Ligger i kategorien: annet

Her har jeg altså vært i praksis 3 dager i uken, i 2 uker nå. Og i løpet av disse dagene har jeg blitt god venn med en jente på 19 år som går i lære der, og ja vi går no rundt der sammen hele dagen og har blitt ganske gode venner. Til og med barna og noen av de ansatte har sagt vi ligner sånn og om vi er søsken og noen av barna tro jo vi er tvillinger haha. 

Så i dag satt vi på bussen etter jobb da og jeg snakket om at det er jo nesten litt trist at det er siste dagen der i morgen, så jeg måtte jo nesten få henne på Facebook så vi kunne holde kontakten! Joda så jeg måtte jo få etternavnet så sier hun hele navnet sitt da, og med en gang hun sa det bare så jeg på henne og det kom bare ut automatisk: Du kødder med meg no?

Da innså jeg altså hvem hun var, og vi har praktisk talt vokst opp sammen haha! Mine og hennes foreldre skjenner hverandre godt og vi var masse i båten med de da vi var mindre, så jeg fikk jo helt sjokk. Jeg forklarte det til mamma og pappa og de bare lo, her har jeg gått i 2 uker med en barndomsvenn uten å vite det? Hun synes det var veldig morsomt selv og vi måtte jo bare le litt, hun husker det ikke helt da men hun skulle høre med foreldrene når hun kom hjem. Eneste grunnen til at jeg husket henne er jo pga foreldrene mine så. Jaja, sånn kan det gå!

 


Elsker jo riper i linsen...

 

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Thea Linni

17.03.2016 kl.16:39

Hahaha så utrolig morsom situasjon :D
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits