Maiken

Kårdal

3 days left!

  • Publisert 16.03.2016 kl.21:52. Ligger i kategorien: annet

3, 2, 1, AVREISE!

Å fy så reiseklar jeg er nå, klarer virkelig ikke vente mer! Er så trøtt og lei at jeg merker ferie skal bli godt nå, og det at vi skal ned til Spania gjør jo bare alt 1000 ganger bedre + at Joakim er med! Merker at jeg i det ene sekundet er sånn OMG kun 3 dager, mens i det andre sekundet er det sånn æsj nå er det ingen planer i morgen, og så hele fredag og først etter DER er lørdag og vi reiser, hvorfor tar det så lang tid? Nei nå får dagene gå fort, hjelper litt å vite at jeg skal jobbe i praksis de 2 siste dagene så får sove lengre og slipper skole, og at jeg skal til Joakim på fredag og sove der til lørdagen.

Nei nå vil jeg bare se Paradise Hotel og så sove bare for at det skal bli morgen, vil bare at dagene skal gå fort nå altså! Noen av dere som skal på ferie i påsken forresten?


Et lite glad-bilde av meg, merket i det siste at tennene min er ganske rart plassert.. Ingen av de er like jo?
 

Yvonne & Terje med 4beinte

16.03.2016 kl.22:30

Så herlig, skjønner godt at du gleder deg :D Og for et fantastisk glad-bilde av deg <3 Kos deg i kveld!
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits