Maiken

Kårdal

Pakke i posten!

   

ENDELIG!

Som noen av dere kanskje vet så fikk jeg bestilt de nye lipkitene fra Kylie Jenner sin kolleksjon, og i dag kom de endelig! Det tok rundt 2 uker å vente men var verdt det! Eneste jeg kan si negativt her er vell egentlig kun at vi bestilte både Dolce og Posie, men da de kom var det 2 av Dolce og på kviteringen stode det at jeg skulle ha Posie så de har altså lagt oppi feil hehe. Jeg får bare sende tilbake den ene og få det fikset så det gjør jo ikke så mye, kommer nok riktig til slutt!

Dolce var iallefall sykt fin farge syntes jeg og kommer til å bruke den masse! Det er en lipgloss men den tørker med engang så det blir som en matt leppestift og det er dette jeg liker best. Du får også med lipliner som hører til og da ser alt så mye finere ut og. Den var behagelig å ha på og fin farge + den luktet sykt godt! En liten blanding av kaffi og vanilje eller noe? Anbefaler dere iallefall å teste ut disse! Fikk tatt noen bilder med Dolce på.
Disse er foresten IKKE testet på dyr
Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Kamilla Haaland

15.03.2016 kl.18:45

åh, har såå lyst på det der kittet!

Cathrine flåtten

15.03.2016 kl.19:19

Venter enda på min 22 :( tar evigheter .... Fikk hentelapp på torsdag, men da var den feilsendt - så den må sendes til mitt postkontor, og det tar tydeligvis evigheter kun for noen km avstand... Kjempefin farge :D

Maiken Kårdal

15.03.2016 kl.22:30

Cathrine flåtten: ååårh den er kjip! Men den kommer nok snart, bare gled deg! <3
Skriv en ny kommentar
hits