Maiken

Kårdal

Modelldrømmen?

  • Publisert 07.03.2016 kl.18:53. Ligger i kategorien: annet

Nå har jeg leitet og leitet og innser at nå må jeg høre litt med dere andre her, har dere peiling på modellfirma i Bergen? Eller iallfall Hordaland området? Jeg har vell egentlig i mange år hatt et ønske om å være modell, og jeg husker for noen år siden ble jeg meldt inn i noe men kom aldri noen oppdrag og var ikke noe store greier. Eneste jeg vet om er Modellhuset i Bergen, men problemet der er at de ikke tillater tatoveringer og ja, jeg har snart 7 av dem så det går nok ikke... Her var jeg så glad siden jeg hadde fått sendt inn søknad til noen som er ganske store og de skulle ha casting og jeg fikk mail om det, men så var det selvfølgelig 8 timer å kjøre så der røk jo den sjansen..

Så plis, er det noen der ute som vet om noen jeg kan snakke med? Har hatt lyst til dette så lenge men aldri blitt noe utav, finner jo ingenting heller uansett hvor mye jeg Googler. Slenger på et gammelt bilde av meg som mindre som fant ut at joda jeg var modell, så min søster som er fotograf tok et par bilder. Ganske stolt øyeblikk der ja, lille meg som var sikker på at nå var jeg en ekte modell og hadde modellbilder og alt mulig.


Bildene er tatt av min søster Cecilie, dere kan sjekke ut facebooksiden hennes HER.

Jeg fikk selvfølgelig ha med bestevenninnen min og. Funfact; mamma og hennes mor var bestevenner og de fikk  meg og Julie nesten samtidig, det er kun 8 dager som skiller oss! Så vi er da barndomsvenner, og nå er hennes bror gift med min søster og de har barn sammen!

Instagram: @maikenkardal
Snapchat: @maiken.kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Anonym

07.03.2016 kl.20:29

Hei Maiken!

Modellbyråer tar ikke inn kvinner/menn som har store synlige tatoveringer siden dette "spolerer" modellen. Å være mest naturlig er det mange byråer ser etter. Det er fult mulig å finne småjobber, men det skal være så lite tatoveringer, kroppsmerker og piercinger som mulig. Grunnen til dette er at tatoveringer dekker til modellen når det er modellen man gjerne vil se, modellbyråer som gir gode penger for jobber finner man også lite av i Norge

Maiken Kårdal

07.03.2016 kl.20:43

Anonym: ja dette jeg er klar over så, men vet det finnes de som godtar tatoveringer også. Jeg leter også etter så ikke alt for store men til småjobber rundt i Norge elns.
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits