Maiken

Kårdal

8 av 300 #GirlStruggle

 

At det går an...

Her fant jeg ut at jeg skulle ta å teste ut kamera litt til og kanskje få tatt noen bilder til bloggen, og da kunne jeg vise fram de nye sokkene mine og som jeg kjøpte i går. Som sagt før så må kamera stå noen meter unna pga. linsen jeg har og jeg var jo alene så jeg måtte bare a selvutløser og så løpe bort. I tillegg måtte jeg sitte for å få med hele meg men det gikk egentlig greit siden bildene ble best sånn da. Ja jeg som var så fornøyd etterpå og skulle overføre til PC så ser jeg at jeg har tatt 300 bilder?! Jeg går gjennom disse og sletter de som er like eller for dårlige, og redigerer lys og det. Nå sitter jeg her med kun 8 bilder igjen...

Jepp, ut av de 300 bildene så var det kun 8 bilder som ble bra nok. Og de er egentlig ikke bra en gang? Jeg klarte ikke helt få til siden plutselig kom det blitz på en bildeserie og bildene ble mye bedre, men så forsvant den og jeg skjønte virkelig ikke hvordan jeg fikk på den blitzen igjen.. I tillegg ble bildene biiiiittelitt skurrete og noen litt mørke og jeg sitter da der i lange sokker, overzised hettegenser, håret i dott ug null sminke. Som da er grunnen til at jeg ser vekk fra kameraet hehe... Dere kan få se noen av de få bildene da!
 

Jaja det ble da noe haha! Får få med meg noen til å ta litt bilder og faktisk fikse meg neste gang! Her fikk dere se de nye sokkene på da, de øverste mørkegrå, de svarte og de lysegrå som er strikket. Alle er kjøpt på H&M.


Instagram: MaikenKardal
Snapchat: Maiken.Kardal
Kontakt: mkkd.blogg@gmail.com

Yvonne & Terje med 4beinte

05.03.2016 kl.14:56

Fine bilder :D Ønsker deg en fin dag <3
Skriv en ny kommentar
hits