Maiken

Kårdal

Kylie Jenner Lipkit


 

I går (eller i dag) klokken 00:00 kom det ut nytt salg av Kylie sin nye kolleksjon Kylie Lipkit og har hørt disse blir utsolgt på minutter, og dette stemte! Jeg hadde så lyst på disse og jeg fant ut okei jeg har hørt hun legger ut nye ved midnatt så jeg satt klar med nettsiden hennes oppe og var klar til å refreshe. Jeg måtte refreshe sånne 3 ganger, og så klarte jeg å få tak i de og selvfølgelig da kort og alt er lagt inn og vi trykker betal kommer det at vi må vente siden det er så mange på siden samtidig. Dette skjedde 3 ganger og var faktisk nervepirrende, minnet om da jeg prøvde å få billetter til Justin Bieber haha. Og dette er kun sminke, vi jenter kan være litt rare i blant.

Jeg kom meg gjennom til slutt da! Jeg fikk kjøpt 2 av 3 jeg hadde lyst på, mamma sa vi kunne ta de 2 først og om de er så bra kan vi heller kjøpe Candy K en annen gang. Nå kjøpte vi Dolce K og Posie K, og jeg bare elsker de fargene! Gleder meg sånn til de kommer i posten og jeg kan vise dere! Dere kan kjøpe Kylie Lipkits HER og det blir oppdatert om når de legger ut varer på instagramen til Kylie som er @KylieJenner og sminkeinstagrammen @KylieCosmetics.
 

   

 

Lover å lage et bra innlegg når jeg får de om alt fra hvordan de ser ut på, hvordan de er å bruke, om de er behagelige å ha på og alt dere trenger å vite eller lurer på. Så kanskje dere også vil kjøpe! Det som jeg forresten liker så godt er at det er som lipglosser men når man har det på blir de matte og det ser mer ut som en leppestift, så blir spennende å prøve de ut.

   

 

Følg meg gjerne på Instagram @MaikenKardal 

Helene Spilling

01.03.2016 kl.21:13

Forstår akkurat hvordan du hadde det! hahah! Så irriterende! Se gjerne på bloggen min også :)

Yvonne & Terje med 4beinte

01.03.2016 kl.22:57

Så spennende, gleder meg til å høre hva du synes :)
Skriv en ny kommentar
hits