Maiken

Kårdal

Jeg vil teste ut noe!

  • Publisert 26.02.2016 kl.09:34. Ligger i kategorien: annet

Hei dere!

Vil dere hjelpe meg med en ting? Jeg vil gjerne teste ut noe skjønner dere! Nå har jeg rundt 200 lesere daglig og er så utrolig takknemlig for at dere tar dere tid til å lese bloggen min, men hvem er dere? Jeg vil vite hvem dere herlige folk er, så om dere vil ta dere 3 sekunder extra denne ganger å kommentere under her så hadde jeg blitt så glad! Bare gjerne skriv om du er fast leser eller bare titter innom en gang i blandt og det, og gjerne skriv navn, men du kan jo være anonym om du absolutt ikke vil ha navn med. Har dere en egen blogg selv så gjerne legg den med så skal jeg sjekke ut deres og gjerne slenge på noen kommentarer hos dere!

Siden jeg vet at ikke alle er helt med på hvordan dette gjøres så her har dere et bilde. Er bare å fylle inn der som dere ser jeg har gjort på bildet, men man må ikke ha navn, URL eller E-post med, dette er valgfritt. 
 

malin vh

26.02.2016 kl.10:50

fast leser.

Mille

26.02.2016 kl.13:32

Fast leser

Vildus

26.02.2016 kl.15:11

Alltid innom å leser 😉
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits