Maiken

Kårdal

Hvorfor hater alle på plastikk for tiden?

WOW...
Plutselig ble dette et sinnsykt stort tema igjen, ja det har vært det lenge men plutselig tok visst alle dette opp igjen. Skjer med at alle skal hate sånn på plastiske operasjoner og det då? Og mene at man ødelegger kroppen sin og det? Herregud la no folk få gjøre som de selv vil med kroppen sin!

Ja jeg skjønner hva dere mener, men det må da gå an å heller gi noen råd til noen man skjenner om at du selv ikke er helt for dette? Istedenfor å bare slenge ut til hver og en at man ødelegger seg selv og man ser falsk ut og man kommer til å bli stygg som eldre? Det er jo faktisk direkte mobbing.

Jeg selv synes folk må få bestemme selv hva de vil, men ja jeg skjønner at det kan gå i overkant at noen gjør alt for mye men hvorfor skal vi bry oss om hva de gjør? Og ja jeg vet det er alt dette med kroppspress men det har jo ikke bare med det å gjøre, presset er der nok uansett. Og altså ja jeg føler jo litt press på at jeg kunne ønske jeg var finere, men da ser jeg jo faen ikke på de med silikonpupper og det og surmuler for at jeg ikke har de puppene? Da er det bare å kjøpe de samme da. Men da ser jeg heller på de med ekte fine former og kunne ønske jeg hadde en fin kropp som de! For JA, jeg ønsker faktisk selv å ta silikon når jeg blir 18 med mindre puppene mine mirakuløst vokser på de neste 4 månedene. Men dette er noe jeg ønsker for meg selv, for at JEG skal føle meg mer komfortabel med meg selv. Ikke for at dere skal synes jeg er deilig osv.? Så jeg gir egentlig blanke faen i deres meninger når det kommer til meg og min kropp akkurat der, la meg gjøre som jeg vil. Tro meg, jeg misunner dere til 1000 dere som har naturlige fine former og det, og dere som er fornøyd med dere selv. Men jeg selv føler jeg trenger dette, selv om dere kanskje kan lett si jeg ikke trenger så er dette noe jeg vil for meg selv.

Så ikke vær en idiot som går rundt å sier til folk at de ødelegger seg selv, da kan du heller i det minste være en venn å heller gi et tips.


Bildet hentet her

 

TAKK FOR MEG

Felicia N.

24.02.2016 kl.10:51

Hei Maiken!

Jeg tror ikke folk mener å rakke ned på folk som tar kirurgiske operasjoner. Jeg tror bare det er farlig å normalisere kirurgiske operasjoner og plante ideen til jenter (spesielt unge jenter) om at det er den aller siste utveien. Mye av det skapes dessverre kroppspress, og det er noe som ikke kommer til å forsvinne med det første. I tillegg har vi sosiale medier og annet media som konstant forteller oss hva som er det normale kroppsidealet. Derfor er det viktig med slike debatter slik at vi kan fortelle jenter at man er vakker om man har en stor nese, eller nydelig om man har små pupper. Det er kjempeviktig å skape en egen mening rundt hva som er vakkert, og jeg tror ikke at plastisk kirurgi er svaret generelt. Men, det finnes en del unntak.

Jeg kjenner flere venninner som ønsker å ordne puppene sine fordi de ikke føler seg feminine, har problemer med selvtilliten som stikker enda dypere enn folk tror eller fordi de har vært alvorlig syke der den eneste utveien er ordne seg nye pupper. Jeg har selv ved flere anledninger vurdert å ordne de små puppene mine, men jeg har alltid funnet flere grunner til å ikke gjøre det. Jeg er HELT for mennesker som ordner seg for seg selv for diverse årsaker, men jeg synes igjen at det er livsfarlig med å vifte kirurgi som om det er normalt. Jeg vet ikke om du har lest innlegget Isabel fra Paradise Hotell skrev om å ordne rumpa, men hun er et godt eksempel på utfallet av å ikke utfordre selvtilliten sin. Hun er en veldig pen jente, men ser det dessverre ikke selv. Hun er årsaken til at vi må ha flere sånne samtaler slik at flere jenter ikke skal ha et forskrudd syn på sin egen skjønnhet.

Du er en vakker jente som virker reflektert og har bein i nesen. Ikke tro at denne debatten en nedlatende eller negativ sak, tenk heller at det er en god ting! En annen ting; Skriv ned pros og cons ved å ordne seg nye pupper. Kanskje du får en liten a-ha moment ;-)

Håper denne laaaange meldingen setter litt ting i perspektiv. Ha en kjempefin dag videre <3

Ragnhild

25.02.2016 kl.10:07

Helt enig med Felicia. 👏
Skriv en ny kommentar
hits