Maiken

Kårdal

Du kommer til å angre

Er det noe som plager meg så er det de som sier til folk med tatoveringer at de kommer til å angre og ødelegger kroppen sin.

Jeg selv har 6 tatoveringer og skal ta min 7ende nå i Mars, og er det noe jeg ikke takler er det når andre skal komme med den der typiske: Du kommer til å angre. Nei jeg gjør ikke det kjære deg, jeg er jo ikke så dum at jeg tar en tattoo jeg tror jeg vil angre på? Jeg husker da jeg tok min første tatovering sommeren 2013, da var jeg kun 15 år. Da tatoverte jeg Believe med noen fugler som fløy på håndleddet mitt. Nesten alle sa jeg kom til å angre, og selvfølgelig trodde alle jeg tok denne på grunn av Justin Bieber. Ja det stemmer at jeg er stor fan av Justin, og den er inspirert fra han ettersom det er han som har "lært" meg dette om at det er viktig å tro på seg selv og drømmene sine og det, bare se på han som startet på youtube men hadde troen, og se hvor han er nå? men NEI, jeg tok ikke den tatoveringen bare på grunn av Justin... Hadde jeg ville tatt en tattoo for han hadde jeg jo sikkert tatovert navnet hannes eller belieber, men nei det kommer jeg nok aldri til å gjøre. Jeg tok Believe fordi jeg syntes det er utrolig fint og sterkt og jeg virkelig ville det.

 

Hvordan VET dere at jeg kommer til å angre? Er dere tankelesere kanskje? Eller kan se framtiden? Nie tenkte meg det ja. Jeg hadde ikke tatt noe jeg vet jeg kom til å angre på, og OM jeg skulle angre en eller annen gang så går det faktisk an å fjerne eller tatovere noe annet over? Jeg personlig elsker tatoveringer og synes det er dødsfint, det er en type kunst og man pynter seg bare opp. Selvfølgelig KAN det bli for mye, og noen tatoveringer er mindre fine en andre, men det er jo opp til hver og en hva man liker? Jeg tar tatoveringenme for meg ikke deg? Jeg driter i om du ikke liker tatoveringen , jeg liker den og det er min kropp?
 


"The face you get when people say you will regret your tattoos one day..."

 

Mille

22.02.2016 kl.15:52

Hei kan du ha noen innlegg om hva du gjør på fritid? Og noen om deg og Joakim?

Maiken Kårdal

23.02.2016 kl.08:22

Mille: Det kan jeg! <3

Lene

22.02.2016 kl.18:21

Bra skrevet! man bestemmer helt selv hva man vil gjøre med kroppen sin, og folk som ikke liker det kan holde det for seg selv :D
Skriv en ny kommentar
hits