Maiken

Kårdal

Når selvtilliten er på bunn og man ikke vet hvorfor...

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor? Hvorfor har jeg så dårlig selvtillit? Hvorfor hater jeg utseende mitt så mye? Jeg har jo en forsåvidt tynn og fin kropp, rompen er helt ok, ikke stor og deilig men den er i det minste ikke sånn at den er borte vekk, puppene er ikke de ALLER minste og håret mitt er langt og mørkt, og huden min er ren.
Men er jeg fornøyd? nei... Hvorfor? Det vet jeg ikke...

Jeg finner alltid noe som er feil med meg, og jeg føler jeg alltid ser jenter som er så mye bedre en meg. Jeg er alltid redd det skal bli slutt mellom meg og Joakim fordi jeg vet han LETT kan finne en som er mye bedre en meg og som er 1000 ganger finere en meg. Eneste som redder meg vekk fra den tanken er at jeg heldigvis vet Joakim synes jeg er fin som jeg er og at han ikke hadde byttet meg for noen, og spesielt ikke grunnet utseende.

Jeg hater at jeg aldri blir fornøyd, jeg hater at når jeg sminker meg og endelig føler meg fin så tar det kanskje bare 1 time eller 2 så er jeg tilbake på den der: Hah og jeg trodde jeg var fin, se på hun der da.. Eller henne, og har du sett hun der pene på Instagram? Jeg ser bare på alle andre og ser hvor mye penere de er en meg. Jeg er sikker på jeg kunne ha funnet en med kåring som verdens styggeste utseende og likevell funnet noe ved henne som var bedre en meg.

Jeg blir bare aldri fornøyd med meg selv, og det er umulig å fikse det for jeg vet ikke en gang hva det er å fikse...

Mvh

21.02.2016 kl.23:24

Slutt

Yvonne & Terje med 4beinte

22.02.2016 kl.00:21

Vet du, vakre deg? At du trenger ikke å være noen annen enn deg selv, det finnes bare en deg og du er unik og utrolig vakker sånn som du er <3 Og forresten jeg har sett en del bilder av deg og du er virkelig smellvakker, så vakker at jeg kunne ønske jeg så ut som deg! Så nå vet du det også (: Tro på deg selv, smil, blafre med øyenvippene! For du er virkelig en av de jentene som går på gaten som noen alltid tenker dette om: "Oi! Hun er så mye penere enn meg, det er så urettferdig!" Skjønner du tegningen? Håper det :D Klem til deg!

E

22.02.2016 kl.14:16

Jeg vet akkurat hvordan det er, har vært der selv. Det som hjelper er å bare slutte å se på de jentene du syns er "pene". Jeg har sletta insta gram og det hjalp veldig mye. Da slapp jeg og se de, jeg ser ikke på de på fb heller. Det er greit at det er en modell som er finere enn meg og sånn, men jeg tåler ikke det at noen andre jenter kan være penere enn meg, ser jeg en sånn jente så studerer jeg henne og tenker hva er det hun egentlig har som er bedre enn meg? Og da finner jeg ingenting som er bedre, men annerledes. Så istedenfor å sammenlikne deg med andre så kan du begynne å sammenlikne andre med deg. Du må selv tenke at du er veldig fin, og at det er de som sammenlikner seg med deg. Du er naturlig hvertfall det er ikke de fleste her, enten så er det så lite som extensions, falske vipper eller noe større som silikon og filler I leppene. Alle er gale etter perfekt utseende, men hva er egentlig perfekt? Det kommer ann på hvem som sier hva perfekt er. For deg er kjæresten fin f.eks for noen er han mindre fin. Det er smak og behag hele livet. Ikke Vær redd for å hente inspirasjon fra de du syns er fine, men husk at det er du som er den fineste versjonen av deg selv. Du er ikke lik de andre det kommer du ikke til å bli heller, men hvis en gutt liker deg så godt som kjæresten din gjør så er du idealet og det er deg han sammenlikner de andre jentene med. Og han finner ingen som er like som deg!! Det er han klar over.
Skriv en ny kommentar
hits