Maiken

Kårdal

Skaff deg et liv kjære deg

Er et noe jeg virkelig ikke skjønner meg på så er det de teite falske profilene på facebook og gjerne andre sosiale medier.
Liksom halo, hva er poenget? Hva er det dere prøver å oppnå egentlig?

 

I det siste har jeg fått en haug med venneforespørsler om dagen, og jeg godtar de fleste med mindre jeg ser det er 50+ år gamle menn eller noe som ja virker ekkelt, så bare tar jeg de vekk fra venner om det skulle bli nødvendig senere. Det har vært en del snille som har bare hatt vanlige samtaler og det, så har du de guttene som adder meg bare for det de har et lite håp om et jeg er idiot nok til å sende dem nakenbilder av meg selv og alt det der, og så har du de derre falske profilene som virkelig ikke gir mening.

For det første så har man de som tar bilde til en annen person og lager en profil under ukjent navn, er dere egentlig klar over at dette er ulovlig? Ikke at jeg tror dere bryr dere egentlig, men hva i huleste er poenget deres? Dere oppnår da virkelig ingenting med det? Eneste dere får er sinte eller irriterte mennesker på dere og ganske sikkert en som er mektig lei av at du later som du er denne personen?

Og så har du de jeg har opplevd som jeg VIRKELIG ikke ser poenget til?... Altså her legger de meg til så får jeg gjerne melding der de sier hei og jeg svarer hei. Samtalen går normalt og så helt random har jeg fått høre ting som:

"Kan jeg få slikke skoene dine rene?"
"Lyst å tjene 1000kr på å selge meg din brukte truse?"
"Kan jeg være slaven din, vil pusse skoene dine, jeg kan betale deg for det"

 

Alstså virkelig? Synes du der er så morsomt kanksje? Tror du virkelig ikke at jeg skjønner dette er en falsk profil når du såvidt har noen venner, kontoen ble lagd nettopp, du har ingenting på veggen din, ingen info om deg selv, eller det som er på veggen din bare virkelig ikke gir mening. Istedenfor å lage falske profiler og tro dere er så morsom å gjøre dette så anbefaler jeg heller å smelle igjen PCen og være med noen venner eller noe ass...

Disse setningene jeg skrev over her er faktisk tatt fra samtaler jeg selv har hatt med disse falske profilene men nevner selvfølgelig ikke navn. Og til dere andre så pass på når folk du ikke skjenner skriver helt tilfeldig til deg, greit å ta en sjekk av profilen. Og for guds skyld plis jenter (og egentlig gutter) ikke ta å send nakenbilder rundt til alle, det ender ikke bra. 
La kroppen din være din, og ikke la hver og en få ha bilde av den på mobilen sin. plutselig ligger de på alle sosiale medier.

 

Håper dere forstod poenget og jeg har ikke ment å peke ut noen her, men måtte bare få dette ut
PEACE OUT

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Skriv en ny kommentar
hits