Maiken

Kårdal

Det var på tide Instagram

  • Publisert 09.02.2016 kl.10:14. Ligger i kategorien: annet

 

God morgen folkens.

Klokken 09:51 og sitter her på skolen og tror jeg dør snart... Er så skinnsykt trøtt, og tanken på skole helt til 15:30 i dag dreper meg. I tillegg til at nyheten om at vi skal skrive en oppgave i 6 timer i dag gjorde det jo ikke akkurat bedre heller. Eneste positive foreløpig er at jeg har fått vært på butikken og kjøpt sjokomelk og 2 ostehorn, dette er cravings i skoledagen! Og i tillegg har Instagram endelig kommet med en oppdatering med en ting jeg har ønsket LENGE.

Nemlig at om man har flere kontoer så kan man legge inn flere nå sånn som man kan på Twitter, så slipper man å logge ut og inn hver eneste gang man skal sjekke en annen bruker. Jeg selv har 3 forskjellige kontoer så jeg er dødsglad for dette. Jeg har min vanlige, min private der kun venner får følge og jeg bare spammer, og en hestebruker der jeg legger ut bilder og oppdateringer fra meg og Dolce av og til. 

 

?HVORDAN GJØR MAN DET?

 

STEG 1


På instaen din trykker du på instillingene øverst i høyre hjørne

 

 

STEG 2


Helt nederst over logg ut trykker du på på legg til konto

 

 

STEG 3


Så kommer dette opp og da bare logger du inn på den kontoen du vil legge til

 

 

STEG 4


Den er nå lagt til å øverst vedsiden av navnet er det en pil, trykker du der kommer de andre kontoene!Håper dere skjønte forklaringen og kan jo hende dere skjønte det fra før og, men valgte å skrive om dette siden er ikke sikkert alle vet om det og jeg ble iallefall glad for å se denne oppdateringen så tenkte å dele det!

 

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits