Maiken

Kårdal

Sperret inne mellom en metalldør og 500kilo

  • Publisert 05.02.2016 kl.00:26. Ligger i kategorien: annet

Hei igjen ja, vet jeg lovet å komme med svarene på spørsmålsrunden i dag men vell.... Alt gikk ikke akuratt etter planen. Jeg havnet nemlig på legevakten..

 

Da vi var kommet fram til Rogaland Rideklubb etter 4 timer så fant vi telt-stallen der Bergens-rytterne stod og gjorde klar boksene. Alt var klart og så kom hestebilene etter en stund. Jeg skulle ta Dolce ut av bilen og han var like fin og rolig som alltid, hele veien og inn i boksen var han rolig. Men plutselig endret det seg... Han stod i boksen sin og jeg stod i døråpningen så han ikke skulle gå ut, men han var tydeligvis opphisset og lurte på hvor han var så han ville ut..

Jeg husker ikke stort, men han skulle ut men det gikk jo ikke siden jeg stod der. I full fart går han fram og sitter seg fast og jeg står mellom han og døren. Han prøver å rive seg løs gjentatte ganger og foten min var kommet mellom veggen og døren så den ble klemstret mellom der. Etter det husker jeg bare jeg skriker til, hesten går opp på 2 og jeg ser bare hele magen hans mens han river seg løs, og der løper han ut over meg mens han da dytter meg ned i bakken.

Etter det var det vell bare å ligge lenge mens jeg skjente jeg var livredd, tenkte på alt som nettop skjedde og skjente tårene trillet nedover skinnet... Heldigvis var Eline til god hjelp siden hun kan dette, så hun sjekket bena mine som var ganske så blå, men det ble bedre siden vi fikk tatt is på med en gang.

Etter en stund blir jeg hjulpet bort og inn i bilen og kjørt til Legevakten, alt gikk fort og jeg fikk tatt røntgen. Heldigvis var det ikke noe brudd men bare kraftig forslått og gjerne litt forstuet. Har no fått krykker som jeg bruker i dag og i morgen, og så satser vi på at jeg kanskje kan ri på lørdag igjen så jeg får konkurert.

 

Er enda i sjokk, og tårene triller faktisk nå mens jeg skriver dette. Var noe av det jævligste jeg har vært med på rett og slett... Alt gikk så fort, men samtidig følte jeg jeg stod der mellom hesten og veggen i en evighet. Jeg husker bare jeg tenkte det var slutten. Dere kan si jeg overdriver men nei, når jeg stod der innesperret med et svært dyr på sikkert rundt 500kilo i panikk over meg og skjente foten min satt fast og jeg ikke skjønte noenting, da var jeg sikker på at det neste var en hestehov i trynet og at alt skulle bli svart. Alt gikk heldigvis bra siden han fikk seg løs, de andre fikk tak i han med en gang og han hadde kun 2 små kutt i fjeset sitt. Døren der ser man at ene stangen er helt bøyd etter han hadde hodet mellom.

Har blogget dette fra mobil igjen siden PC'en ligger nede i bilen, men får nok blogget fra PC i morgen og satser på å få ut svar på spørsmålsrunden.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Yvonne & Terje med 4beinte

05.02.2016 kl.01:52

Å kjære deg <3 Stakkars! Skjønner du var redd og at dette var fryktelig vondt! <3 Håper det går bra med foten din, og masse god bedring til deg <3 Håper du får konkurrert på lørdag, kjære deg. Trøsteklem <3

Silje

05.02.2016 kl.10:37

Det hørtes veldig skummelt ut! Jeg opplevde noe av det samme i går. Jeg drev heldigvis å tok ut broddene av skoen til hesten min. Plutselig fant hun ut at hun ikke ville ha benet opp mer, så hun begynte å hoppe rundt på stallgangen. Hun tråkket på foten/rista mi. Vi fikk også lagt på is med engang, men jeg klarer ikke kjøre bil eller bruke foten. Heldigvis ikke brudd her heller, men en kraftig forslått fot, og en ødelagt ridestøvel.

Flaks hun ikke hadde i brodder lenger!

Masse god bedring til deg! :)

Malin

05.02.2016 kl.10:38

Stay strong bby gurl
Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits