Maiken

Kårdal

Ja det irriterer meg

Åååårh merker jeg er irritert nå, selvom det ikke er noe big deal så jo..

Vi har det sånn i klassen at vi slutter 15:30 om mandager og 12:45 om fredagene, og takket være at jeg har den ene dagen i uken vi slutter tidlig så rekker jeg privat-time for Simon med hesten fredagene. Jeg rekker det akurat siden jeg er fremme i stallen 14:00 og timen er 15:00 og det er siste timen som går ettersom rideskolen skal ri etterpå.

Helt plutselig kommer læreren og sier at joda vi har gjort en endring... Fra og med neste uke så skal vi slutte 13:40 på mandager, meeen da skal vi altså slutte 14:30 på fredagene... Dette suger max med tanken på at det var digg å få tidlig helg, og jeg rakk trening. Nå så må vi sitte enda lengre og jeg må droppe treningen... Greit nok du tenker det må være digg å slutte tidlig mandag men den dagen var egentlig helt grei siden vi har gym først og så samf.fag som e chill og da er allerede halve dagen gått..

Såå ja måtte bare få ut litt frustrasjon, og hadde ikke så mye bedre å blogge om. Nå skal vi ha en prøve etterpå så sier lykke til til meg selv... Tenke å kanskje skrive et innlegg enere om hvordan min tirsdag har vært time for time. Hadde det vært noe?


 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Skriv en ny kommentar
hits