Maiken

Kårdal

Min baby som en mindre baby

  • Publisert 30.01.2016 kl.13:26. Ligger i kategorien: annet

Ja folkens det er sant, jeg har et barn og han fikk jeg for 4 måneder siden..

Neida slapp av... Joda jeg har et barn jeg fikk for 4 måneder siden men han, han er en hest. Men han er babyen min uansett då, verdens søteste hest på snart 8 år. Jeg fikk han nå i September 2015 så har ikke hatt han lenge men er helt forelsket i han. kunne ikke fått en bedre hest en han!

I går så hadde jeg plutselig fått en venneforespørsel fra en dame, og jeg merket noe var kjent, nemlig etternavnet. Oomen? Dolce heter jo Dolce O fordi han er fra Oomen gård? Og ja det var helt rett! Det viste seg at de solgte Dolce til Danmark i 2014 og hadde hørt han var i Norge nå, men hun visste ikke hos hvem. Så hun hadde søkt og søkt etter Dolce og fant meg endelig. Hun fortalte så mye om at hun savnet han siden han var så herlig og den beste hesten noensinne. Han hadde vært den best lærte og mest trofaste man kunne finne. Gjør ikke en flue fortred!

Vi snakket masse om Dolce og var så koselig å høre om der han ble født som faktisk er i Nederland! Så hun satt å oversatte alt mellom norsk og nederlandsk men det gikk helt fint. Det beste må vell være at hun hadde noen bilder fra da han faktisk var kun en liten baby, og ikke en stor baby som han er nå!

 

 

 

 
Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits