Maiken

Kårdal

ALT HANDLER IKKE OM DEG

Han får ikke ha jentevenner, han får ikke gå på byn, han skal ikke snakke med andre en meg, han skal blocke alle jenter på snap, han får ikke være med kun gutta, ALT SKAL HANDLE OM MEG FOR JEG ER JENTEN HANS!

 

Nei ærlig talt dette er noe jeg aldri har skjønt meg på... Jenter som er sånn som dette med kjæresten sin? Han er kjæresten din ikke bikkjen din, du kan faktisk ikke kontrollere han kjære deg. Ta no å stol på gutten din og la han få lov til litt, om du ikke kan stole på han så sorry for å si det men da er det ikke akkurat et bra forhold. Jeg skjønner at det er lett å være redd for å miste den man elsker høyest, tro meg jeg og er redd hele tiden! Men han elsker jo deg og? Om han er en skikkelig kjæreste så er han ikke utro eller flørter eller noe når han snakker med andre jenter.

Selvom du er jenten hans så har han faktisk kompiser og, og ja guttene vil ha fri fra damen sin en gang i blant!
SORRY BUT TRUE
Vi kan ikke være med de 24/7, de må få ha litt fri og litt guttetid og. Sånn er det bare. Og selv om en gutt har kjæreste, så kan han faktisk snakke med andre jenter. Så lenge han snakker med de vanlig og ikke flørter så hva er problemet? Jeg skjønner om du ikke liker at andre jenter flørter med din gutt, og at du kanskje ikke liker at han då svarer de. Men så lenge han ikke flørter tilbake så la no de jentene få flørte i vei, det er jo dies problem som virkelig tror de klarer å få han? 

 

Jeg håper dere skjønner hva jeg mener, og jeg ber ikke dere forandre dere jenter, men ber dere tenke litt. Jeg kommer sikkert til å få noe hat eller dritt på meg nå men samma det, jeg måtte bare få dette ut for jeg synes rett og slett synd på de guttene som har en kjæreste som dette. De må få litt space, ingen guter liker å bli behandlet som en jævla bikkje...

Dette gjelder selvfølgelig motsatt og, gutter kan og være sånn mot jentene sine. Men siden jeg har opplevd flest jenter som har vært på denne måten og føler det er skremmende mange som er sånn, så ble det jente som fikk "lide" denne gangen.
Men sier selvfølgelig ikke alle er sånn!

 

 

Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Skriv en ny kommentar
hits