Maiken

Kårdal

Jeg må være verdens heldigste

Er det noe jeg er utrolig glad og takknemlig for er det at jeg og mamma deler samme hobby, nemlig hest. Vi har hesten vår Dolce sammen og jeg vet jeg ikke hadde taklet dette uten mamma ved min side. Ikke bare at hun hjelper meg og kjører meg og det, men hun er der også å forstår om det skulle være noe som plager meg eller om det eksempel har gått litt dårlig på en trening. 

 

Nå har det seg sånn at en hest trenger stell og mosjon hver dag, og da hjelper det veldig å ha en mor som kan gå opp å ri han når jeg ikke kan. Jeg har lange skoledager, skal ha tid til venner og kjæreste, tid til å være for meg selv og slappe av og de gangene det dukker opp noe besøk eller noe. Mamma kjører meg til stallen, fikser folk til å passe hesten når vi er på ferie eller ikke kan, hun har han selv 2 ganger i uken, hun er med meg og får meg med på stevner og så mye mer. Jeg hadde aldri klart å komme meg til der jeg er nå uten henne, det skal være sikkert.


Ikke skal jeg utelukke pappa heller! Må jo bare takke Gud for at han er verdens beste som holder ut med oss selv om han for det første er livredd hester, og i tillegg at han ikke har noen spesiell interesse for det og vi bruker flere timer i stallen flere dager i uken. Selv om vi bruker gjerne hele dagen i stallen og dette gjentar seg flere ganger i uken og noen helger og så er han der og støtter oss likevel, selv om han kanskje kunne ønske det ikke tok så mye tid hehe..

 

Så ville bare legge ut et lite skryteinnlegg over at jeg har de beste foreldrene man kunne hatt, nå var fokuset på ridingen men uansett hva det er så støtter de meg alltid og er der for meg. Kunne ikke ønsket meg noe mer en det.

 


Bilde fra når vi var i Hollywood i Oktober 2015!Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

 

Skriv en ny kommentar
hits