Maiken

Kårdal

NYTTÅRSFORSETT

  • Publisert 09.01.2016 kl.12:32. Ligger i kategorien: annet

Nytt år, nye muligheter, og alt det der.. Sier de hvert år, men egentlig kunne man jo "fått" disse nye mulighetene midt i året før og, samme som de nyttårsforsettene? Folk sier etter nyttår skal de begynne å trene, de skal bli sunn, de skal bli en bedre person osv. Egentlig gir det lite mening da, altså du kunne gjort disse tingene midt i året og? Meeeeen dette er vell bare blitt en slags? tradisjon?

Jeg skal ikke skjule at jeg selv har et halvveis nyttårsforsett da, hehe. Har vell iallfall funnet ut at jeg må begynne å trene og ikke spise så ALT for mye drit.. Men de som skjenner meg vet at jeg kommer til å spise masse drit uansett det , men hehe kan prøve å minske det då. Og trening er vell ikke akkurat min sterkeste side heller, meeen I WILL TRY! Går no på trening med hesten 2 ganger i uken og rir utenom treningene og så trener litt da.

Det var no det, ikke et så alt for langt innlegg men men.. Har dere noen nyttårsforsett da?
(Bildet er tatt fra Google)Følg meg gjerne på Instagram @maikenkardal

Skriv en ny kommentar
Maiken Kårdal

Mitt navn er Maiken Kårdal og jeg er 17 år. Jeg er fra Bergen og bor ute på Bjorøy som er en 3minuters tur gjennom undervannnstunell fra Bergen. På fritiden er jeg enten i stallen, med venner/kjæreste eller så studerer jeg barn og ungdom på Årstad Vgs. Kontakt/Sponsor: mkkd.blogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits